- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
milu44 #14147 üzenetére
Tegnap rákerestem én is erre, és meg is találtam ezt a HwOUC mappát a belső tárolón, és benne egy számozott mappát is, ezt a 114217 nevűt, viszont ezt a mappát teljesen üresnek jelezte, nem volt benne semmilyen fájl sem, amit nagyon furcsállottam, mivel a telefon meg korábban kiírta, hogy letöltötte a firmware frissítést és bármikor telepíthetem.
Próbálkoztam újraindítással is, és telefonos fájlkezelővel de akkor is üresnek mutatta mappát, úgyhogy sajnos nem tudtam kimásolni a fájlt. Ettől függetlenül aki szeretné, hogy megjelenjen a telefonján ez a frissítés, annak a B398-asra van szüksége hozzá, és azon fel fogja dobni egyből.
Ezt tegnap én le is töltöttem a PC-s firmware finderrel, és fel is teszem valamelyik fájlmegosztóra, és akinek kell onnét letöltheti majd, mert a huawei szervereiről nagyon lassan jött le, éppen csak csordogált lefelé. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
milu44 #14141 üzenetére
Leszedtem firmware finderről a B398-ast és felraktam, majd újraindítottam a telefont és egyből fel is dobta a B520-as 97,23 MB-os frissítést a rendszer frissítéseknél.
Kérdés, hogy hogyan tudom ezt kimenteni, hogy feltölthessem majd valahova azoknak akiknek szüksége van rá? -
Exelsior24
aktív tag
válasz
milu44 #14137 üzenetére
Az az easy-firmware sajna fizetős, huawei firmware finderen pedig nincs fent, de lehet majd felkerül később.
Nekem L09C432B399 -es verzió van fent és arra sajnos nem hozza be ezt az új google frissítéses firmware-t. Ha valaki esetleg fel tudná majd tölteni valahova az jó lenne. -
Anonymus95
senior tag
válasz
milu44 #10487 üzenetére
bogabi
A B170 megvan a huaweiblog oldalon, az összefoglalóban vannak linkek, az egyik biztos elvisz arra az oldalra.
A B200 meg OTA-n fog jönni, azt nem kell letölteni.milu44
Semmilyen számlát nem fog csinálni, abszolút hivatalos!nessh
sajnos a B370 után már nem azonnal jön az OTANa, a B392-őt hamarosan én is felteszem akkor!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
milu44 #10483 üzenetére
Link az összefoglalóban, de itt van: [link]
Töltsd le és ez leszedi neked a legújabb B391-etHivatalos és nem veszíted el a garanciát. Ha nem lenne hivatalos vagy bármi egyéb veszélye lenne, felhívnám a figyelmet külön erre. Ne aggódj, abszolút rendben van minden!
Mindig megvan rá az esélye..de csak akkor esel kétségbe, ha nem tudod mit csinálj. Nekem kb 20 alkalomból 1x lett bootlop, de újraindítottam és beléptem a recovery menübe (asszem hangerő fel és power gomb) nyomtam egy factory resetet meg wipe chache partitiont és frankón elindult a telefon. Nem véletlen javasolják, hogy mentsd le a cuccaidat és csinálj gyáribeállításokat azaz factory resetet. Akkor 100 hogy nem lesz semmi. Egyébként meg 95% hogy rendbe lefut a telepítés, tehát előfordulhat. De mondom, akkor sem lesz tégla a telefon, csak nem tud elindulni valami miatt. A belakás nem gond, mondom ritka mikor megfogja a frissítés utáni elindulást..
Én úgy szoktam, hogy nem factory resetelek, hanem frissítek, ha netán (egyszer fordult elő) bootlop, akkor recovery menü és ott nyomok egyet rá..de nem szokott gond lenni, minden adatom megmaradt
Android 5-ről 6-ra viszont már mindenképpen ajánlott előtte nyomni egy gyári visszaállítást. -
grafnet
veterán
-
Anonymus95
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest