-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Plafoon #9487 üzenetére
Nem azért ajánlottam factory resetet, hanem a root miatt..a beállítások miatt, hogy ne legyen gond. Én soha nem csináltam factory resetet és mindig belső tárhelyről frissítettem 3 gombos módszerrel. Egyszer sem volt gondom és az adatok is megmaradtak.
De azért, hogy ne tűnjek felelőtlennek, elmondom, hogy minden frissítés előtt lementettem a fontos adataimat, de a telefonról nem töröltem le, hogy ezt a tapasztalatot is begyűjtsem.
Illetve, mikor B200-ról (android 5) váltottam B370-re (android 6) kis idő elteltével azért a biztonság kedvéért csináltam egy factory resetet..de nem tapasztaltam semmi hibát. Működött minden, csak szerettem volna tiszta lappal indítani az új főverzió váltást. -
Anonymus95
senior tag
válasz
Plafoon #9484 üzenetére
Unrootnak hívják ezt a dolgot. És azzal az alkalmazással, amivel rootoltál, kellene tudnod unroot-ot is végezni. Teljes/full unroot majd újraindulás után a marketről letölteném a root checker nevű appot amivel ellenőrizném, hogy sikerült-e. Ha igen, factory reset, majd rámásolni a telepíteni kívánt romot és mehet a buli!
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Plafoon #9481 üzenetére
Úgy tudom belső tárhelyre is lehet készíteni DLOAD mappát. és akkor oda másolod be az UPDATE.APP fájlt. Aztán kikapcsolod a telefont és a 3 gombos indítással újraindítod (nyomod egyszerre a hangerő fel + le + bekapcsoló gombot, a telefon bekapcsol érzékeli a DLOAD mappát és benne a fájlt és nekiáll frissíteni.
Én úgy tudom így is működnie kell, bár én SD kártyáról csináltam így:
"1. SD kártya gyökerébe hozz létre egy DLOAD mappát
2. Másold bele az UPDATE.APP-ot
3. Tárcsázóba üsd be a *#*#2846579#*#* kódot a ProjectMenu elindításához
4. Majd válaszd a 4. Software Upgrade menüpontot
5. Ezután az 1. SDCard Upgrade-et, majd nyomd meg az OK-t" -
Anonymus95
senior tag
válasz
Plafoon #9468 üzenetére
Igen! Csak ajánlani tudom! Jobb lesz az akksi, biztonsági frissítés is frissebb lesz és sok javítás is van benne. A felhasználói felület is egységesebb lesz. Jó..ez nézőpont kérdése..kinek mi tetszik..nekem nagyon is pozitív volt a frissítés!
Egyből mehet a B200-ra a B370 -
Szabcsizz
őstag
válasz
Plafoon #7976 üzenetére
A hivatalos,aktuális ROM alatt mit értesz?A B323 tudtommal nem béta,de javítsatok ki,ha tévednék.A másik meg,hogy recsegésen kívül nincs semki baja.Ezt tanusíthatom.Az esetek nagy része user error.Plusz ha nem szeretnéd,hogy recsegjen,ne engedélyezd az LTE hálózatot.Addig jó megoldás,amíg elérhető nem lesz a B328 mindenki számára.
-
törölt tag
válasz
Plafoon #7314 üzenetére
Nézd, szerintem ezzel nincs semmi gond.
Nálam semmi gond nincs, sem a B200-al, sem a B321-el. Bár ma megállt mint a cövek. A FB app sd-re helyezésénél miközben a HERE-t is szerettem volna átrakni. Nem tetszett neki, úgyhogy egy "beállítások nem válaszol" üzenettel kirakott a főképernyőre.
-
zzola
titán
válasz
Plafoon #1684 üzenetére
Szerintem te nem vagy tisztában a hiszti szó fogalmával. 1x írtam, hogy nem jó a kamera és 2x a névjegyet. Mint láthatod, írtam a supportnak is, másokkal ellentétben....
Mit szólnál, ha vennél egy drága autót, de pár olyan alap funkció nem működne benne/rajta, ami egyébként az ötödéért kapható más autók tudják, mindezt hibátlanul? Vagy vennél egy új lakást, ami beázik?
Hátradőlnél és azt mondanád, nem baj...? Eladnád, vagy mit csinálnál?
Ha beraknám a fiókba és/vagy úgy használnám mint más, lehet nekem sem lenne hiba, de nálam reggeltől-estig hajtva van. Az akkut is említhetném, de miért tenném? Hiszen más okostelefon sem bírja nálam 12-16 óránál tovább..Nyilván ha lesz több hiba, megemlítem. Egyelőre ezzel a kettővel találkoztam, még be sem laktam, mert nem volt rá időm...
Egyébként úgy néz ki, a better camera app megoldja a fókusz problémát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest