- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
neophyte79 #10665 üzenetére
A FirmwareFinder beállításaiban megnézted, hogy láthatóak a FULL verziók is? Ha nem az a gond sztem egy-két hét és fent lesz az is.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10665 üzenetére
Valószínűleg az OTA verzió maradt miatt maradt ugyan az a build száma, de a lényeg, hogy látszik a kernel-nél is, hogy frissítve lett, szóval a javítások is élnek már. Ha lett volna fent FULL verzió (ami ugye nem OTA) és azt tettük volna fel akkor tutira változott volna a build is ahol írja, így most az valamiért nem váltott, de a lényeg hogy a javítás fent van biztosan.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10662 üzenetére
Esetleg majd próbáld meg és szedd le azt a nagyobb méretűt és telepítsd fel azt, bár minimális köztük a méretbeli különbség, a changelog-juk pedig 100%-ban egyforma.
Most nézem az valamiért 20 megával nagyobb, leszedem én is őket belekukkantok, hátha látok valami különbséget. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10657 üzenetére
Tényleg csak OTA verziók vannak fent, ezt előbb észre se vettem, viszont 3-nak egyforma a mérete, de van egy ami picit nagyobb méretű a többinél, nem tudom mi különbség van köztük.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10655 üzenetére
Hát ez sajna telefonnál is így van, sokszor van új friss firmware, ráadásul verziószámban is megfelelő és a beépített Huawei-es frissítő program mégsem látja. P8-nál is volt akinek az OTA frissítéseket egyből mutatta és lehetett frissíteni, volt akinek csak 2-3 hét után jelezte, volt akinek meg egyáltalán nem dobta fel. Ez ilyen örök rejtély marad szerintem, de mindenesetre jó hogy van ez a Firmware Finder Program, mert ez kiküszöböli ezt a gondot.
Mondjuk mint most esetedben is elvileg elég lehet letölteni a kisebb méretű OTA verziót, de például én mindig a FULL verziót szoktam leszedni a Firmware Finderrel és azzal frissítem fel, mert így kevesebb rá az esély, hogy valami hiányozni fog neki és akkor egyből hibát észlel a frissítésnél és esetleg nem sikerül frissíteni. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10652 üzenetére
Én gépről szoktam csinálni mindig, de ugye létezik a Firmware Finder Play Áruházas verziója is azzal is működik amúgy, azzal is simán végig lehet csinálni mindent, letöltést, kitömörítést, frissítés elkezdését, csak hát mobilon és tableten mindez lassabban megy valamivel, számítógépen azért valamivel gyorsabbak ezek a műveletek.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
neophyte79 #10650 üzenetére
A problémát rosszul linkelted nem lehet megnyitni, de ettől függetlenül tényleg van hozzá egy B009-es újabb firmware ami több javítást is tartalmaz. Nemrég január 6-a körül jött ki hozzá, szóval én ajánlanám hogy tedd fel rá, garancia ilyentől nem veszik el.
Töltsd le gépre, tömörítsd ki, készíts egy DLOAD mappát, másold bele a kitömörített fájlokat, és másold fel az egész DLOAD mappát a belső memóriára vagy az SD kártyára. Ezek után pedig szerintem kb ugyan úgy kell frissíteni körülbelül mint a Huawei telefonokat, hogy kikapcsolod és bekapcsolás közben hangerő fel + le + bekapcsoló gombot hosszan nyomod egyszerre és automatikusan elkezdi a frissítést.
Vagy ha nem is ezzel a billentyűkombinációval de valami hasonlóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest