Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dallosj
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre szorulnék. A gondom, hogy a készülékemet beleejtettem vízbe, és elkövettem azt a hibát, hogy nem kapcsoltam ki, egyszerűen kiment a fejemből sietnem kellett. No de nem is ez a lényeg. Kb 1 óra múlva használnom kellett volna a telót, mire elővettem, feloldottam és megfagyott, majd csinált egy hard resetet. ez még nem is lenne önmagában baj, vártam két napot kiszáradt és működik.
A gondom az, hogy az itthoni T-online-os szolgáltatói wifi-re nem hajlandó csatlakozni, illetve csatlakozik pár másodpercre aztán ledobja és kész, onnantól "hozzáférés megtagadva".
Na most csináltam egy újra konfigot, eddig b399-es firmware volt most visszaraktam 398-ra. Feltelepült ismét működik minden, de a hiba megmaradt. Kicsit utána olvastam és látom, hogy ez gyakori gond és általában együtt jár a bluetooth hibával. A bluetooth működik, sőt másik telóról megosztva wifi hotspot is működik, szóval a hardware-es hibát én kizárnám.
Hogyan tovább?
Az elmúlt több mint 2 évben ilyet nem tapasztaltam, kb 1 éve meg van ez a rooter, semmilyen más eszközzel nem csinálja ezt, többek között asszony szintén p8-ával sem. Uh eléggé tanécstalan vagyok. Jaa, és a rooter újraindításon már túl vagyok, illetve megpróbáltam wps kapcsolatot is létesíteni, szintén sikertelenül. Please Help! Előre is köszi, és bocs a hosszú litániáért.
-
dallosj
csendes tag
Köszi, de sajnos nem segített. Uh szervíz lesz a vége. Egyébként lehet köze, a jack dugóhoz? Ahogy néztem a szenzor egyben van a jack foglalattal, és zenét meg sokat hallgatok, uh elképzelhető, hogy kimozdult, megszakadt vagy valami.
-
dallosj
csendes tag
Üdv Urak!
Tudna nekem segíteni valaki? A gondom az lenne, hogy az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a közelségérzékelőm nem működik teljesen faszán, több esetben is feloldott a kijelzőm beszélgetés közben, az automatikus fényerő össze-vissza működött. Ennek okán leszedtem az alábbi app-ot,
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiledirection.proximitysensorreset
amivel kalibráltam a sensort, ami ezután pár óráig működött jól. Miután újra hülyéskedett, újra kalibráltam de nem történt változás, sőt a mai napra már más app-al megnézve egyáltalán nem is érzékel semmit, olyat ír, hogy a készülékemben nincs sensor. Tehát a gondom az, hogy a sensor teljesen elment, olyan mintha nem is lenne benne, illetve inaktiválva lenne. Van erre valami megoldás vagy szervíz?
-
dallosj
csendes tag
Sikeresen frissítettem, fasza minden. Köszi a segítséget!
-
dallosj
csendes tag
válasz Anonymus95 #12315 üzenetére
Nem értem. Az oldalon található leírás alapján a B321-es független európai rom, sőt még azt is odaírták hogy B200-ról. Akkor honnan tudhattam volna hogy Telekomos?
-
dallosj
csendes tag
válasz Anonymus95 #12315 üzenetére
Ez tök jó. Köszönöm szépen a válaszod, de itt egy kicsit elvesztettem a fonalat. Nem vagyok mágus, uh ha megtennéd hogy leírod a pontos menetét esetleg linkekkel akkor azt nagyon megköszönném.
-
dallosj
csendes tag
válasz Exelsior24 #12312 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint csinálhatom, nem fogom hazavágni a telóm ezzel.
-
dallosj
csendes tag
válasz Exelsior24 #12310 üzenetére
-
dallosj
csendes tag
Sziasztok! Nem vagyok egy nagy mágus, uh inkább kérdezek mielőtt kérdezek. A tegnapi napon android 5.0-ról és B200-as verzióról frissítettem a képen láthatóra, de látom hogy sokkal újabb verzió is létezik /B394/. A kérdésem az, hogy érdemes-e illetve ha igen akkor azt miként kell. Ugyanúgy mint az előzőt, update leszed és manuál frissítés?
-
dallosj
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Mondjuk annyi lemaradt, ami nyilván fontos, hogy jellemzően akkor csinálja amikor az adatkapcsolat és a wifi egyszerre megy. A wifi jel mondjuk elfogy és váltana hálózatra. Általában ilyenkor, bár előfordult már, hogy otthon, a lakásban ahol fullon van a wifi jel. Passz. A szolgáltatót lehet kizárnám, az előző telómnál (Lumia 630) nem volt ilyen, legalábbis azokon a helyeken ahol tapasztaltam eddig.
-
dallosj
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé lámer vagyok a telefonokhoz, uh ennek megfelelően álljatok a kérdésemhez.
Szóval! Kb. 1 hete p8 tulaj vagyok, a készülék egyre jobban tettszik, egyre inkább kezdem megszokni, belakni. Viszont van egy apróság ami eléggé zavar. A telót euronics-ben vásároltam, vodás vagyok. Szóval, nem olyan gyakran, de azért naponta többször csinál olyat, hogy egyik pillanatról a másikra elmegy a térerő, csak segélyhívás funkció, majd pár mp és visszajön a térerő. Találkozott már valaki hasonlóval? Esetleg megoldás? Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest