- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chrisx1
tag
válasz
chrisx1 #11430 üzenetére
Egyébként az volt a terv, hogy B200-ra megyek vissza, mert azt gondoltam, hogy az nem zsákutca, mint a B222. Ota volt a terv ugye. Mondjuk már marha fáradt voltam, és elég türelmetlen is ez miatt, így szerettem volna letudni hamar. Aztán mivel B200-at nem találtam, így marad a B170, de ott meg a custom már nem akart felmenni. Nem tudom miért, mindig azt írta ki a telefon, hogy NINCS update.app. Szóval ma reggel felment a full B392. Ennyi.
A custom update.app mit tartalmaz egyébként? Kimaradt így valami létfontosságú a telepítésből?
-
gianone
őstag
válasz
chrisx1 #11423 üzenetére
Ja, hát nekem a Novám pont ugyanolyan, mint a P8 Lite-om. És sosem játszom. De mikor képernyőtükrözést csinálok, hamar ráébredek, hogy más kávéház.
Honor 8-ra van Nougat már HiCare-ből, szóval nem is ugyanolyan, mint P8, ha valakit zavar.migabi24
Honor 8 normál használtban gyorsabb, mint S7. Játékban nyilván nem.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
chrisx1 #11409 üzenetére
Nekem Move S mellé lett, ugyanennyiért, de csak mert az utalás épp nem működött és inkább betettem részletre a kosárba, mert tudtam, hogy el fog fogyni hamar!
Akkor még volt több színben is, direkt rákérdeztem chat-en. Aztán még kaptam egy 5000-es kuponkódot is, azon vettem bele egy 32 GB-os Sandisket 4-ért. Így lett egy elég szép és jó 48 GB-os telóm, under 30k
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehetne beállítani random képernyőfeloldó képeket? Mikor a B392-t feltettem, valami virágokat váltogatott minden egyes felnyitáskor, ki akartam cserélni valami férfiasabbra, de azóta csak egy képet mutat, valami felhős sz rt
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
chrisx1 #11397 üzenetére
Igen sajnos a Huawei szerverei néha eléggé túlterheltek, múltkor én is 40-45 percig szedtem a B392-es firmwaret. A kitömörített cuccok közül igazából csak az Update.app-ra van szükség a többit nem is kell a DLOAD mappába másolni, azok a fájlok nem tudom mire jók, de nincs szükség rájuk a firmware frissítéshez.
Nem a B370-eset tetted fel? csak mert B170-et írtál?
A német oldalról töltsd le a B370-est az gyorsan lejön és akkor max OTA-n frissíthetsz tovább. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
chrisx1 #11395 üzenetére
Nagyon szívesen máskor is
, esetleg ezt a Firmware Finder programot ajánlom még figyelmedbe, van PC-s és Play áruházas verziója is, és a telefon típusszáma alapján ki lehet listáztatni vele az összes elérhető firmwaret, így látni ha van újabb esetleg.
A PC-snél a 4. fülre kattintva be kell írni a rubrikába, hogy GRA-L09C432 és egy enter nyomás után kilistázza a megfelelő firmwareket, a mobilos verzió az automatán kiolvassa a telefonból a verziót, ott csak listázni kell.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
chrisx1 #11393 üzenetére
A firmware finder programban van csak benne a B391 és B392-es mert azok ilyen félhivatalos firmwarek csak, a B370-es pedig hivatalos és arra jön is OTA frissítés, egészen B390-ig fel lehet róla menni.
Igazából a B391 és B392 csak annyiban más hogy tartalmazza a 2017. január és februári google biztonsági frissítést, szóval vagy B370-et felteszed és akkor OTA-n keresztül jönnek majd frissítések B390-ig (egyenlőre később majd biztos újabb is) , vagy pedig ha úgy gondolod hogy kell a legújabb google biztonsági frissítés akkor egyből mehet a B392 FULL .Gondolom ezt a német oldalt mondtad, én is innét szoktam régen letölteni: [P8 firmwarek német weblap]
De bedobok ide egy linket ezen le tudod tölteni a B392 full-t egyből: [B392 huawei szerverről]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
chrisx1 #11390 üzenetére
Üdv!
Neked nem kell azt a hosszú utat végigjárnod mert a B222-as végű az független verzió, szóval te egyből töltheted le a B370 vagy a legújabb B392-es FULL firmwaret és a sokszor leírt lépések alapján egyből telepítheted is fel. Teheted akár belső memóriára a DLOAD mappát vagy SD kártyára is.
De ha valami nem megy vagy nem világos kérdezz nyugodtan és segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest