- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Mókolt P8 ROM-on teljesen megfelelően működik,kipróbáltam.A Theme Editor Androidos alkalmazás.Play Áruházba bepötyögöd és ott is lesz.
Más kérdés,akik haaználják a Messenger aktuális verzióját.Nektek nem zárja be az alkalmazást minden egyes kilépésnél?Baromi idegesítő,sőt így nagyon eszi az akksit.Az nem játszik,hogy a régit rakjam fel mert szükségem van a "Napom" funkcióra.
-
Anonymus95
senior tag
-
Szabcsizz
őstag
Koszi a helpet,sajna magisk verzio van fent.Xposed nincs fennt,xdan ugy vettem ki hogy talan csak a classichoz jo.Azota vadasztam egy full gyari romot,annyi kulonbseggel hogy rootolt plusz ki van pucolva teljesen.hala isten zip formatumu igy lassan felteszem.
Randa irasert sorry! -
Anonymus95
senior tag
Nem akartam cserélni, hisz még most tettem fel ezt a ROM-ot és meg is vagyok vele elégedve! Használok is néhány funkciót ami eddig nem volt!
Egyébként a CM már megszűnt, nem? Helyette a Lineage van, vagy akkor ez hogy van?Akkor legjobb tudásod szerint eddig az Arrow a legjobb ROM?
Viszont most akadtam rá erre. Valaki itt nagyon mondta a Samsung böngészőjét emlékem szerint. Most jött egy hír ezzel kapcsolatban.
http://androgeek.hu/hir/minden-androidos-mobil-szamara-elerheto-a-samsung-bongeszoje
-
Anonymus95
senior tag
Nekem se! Sztem valamit állítani kéne.. De nem tudok róla szinte semmit. Még ha az amire gondolok akkor az még ehhez új dolog.. Mert a 4G vel (vagy talán az 5G?) Már Ip címeken fog menni nem csak a netezés hanem a telefonálás is. Gyorsabb, jobb. De ennyit tudok csak.
Lehet csak 4G-n működik, illetve csak akkor ha a másik fél is 4G-n van.. Vagy nem tudom... Mondom semmit nem tudok. -
Anonymus95
senior tag
Mindegy..segít a illető ebben is.
Nem tudom miért csinálja amúgy..telón a Huawei-azonosítónál betudok lépni de weblapon nem. Sem telefonon sem gépen. Jelszót is változtattam már 2x is..de nem. Regisztrációnál még nincs Magyar régió..az emailra meg írta hogy már van regisztrálva. Más email címem meg nincs. Egy van csak. Újat nem akarok csinálni meg nem tudtam hogy vajon ha egyszer már regisztráltam a telefont engedni fogja e hogy egy másik emailbe is betegyem..na de mindegy már intézve van a kód, ma este már TWRP lesz a telon. Ha sikerül akkor pedig már lehet az Arrow rom is rajta lesz.
Melyik az amelyik rejti a rootot? Használok olyan alkalmazást ami nem működik roottal..az OTP app..ezt meg lehet oldani? -
Szabcsizz
őstag
Nekem is lenne rá igényem, úgyhogy előre is köszönöm ha meglesz.
Gyerekek nagyon jó ez az ötös EMUI. Ég és föld a 4-es verzióhoz képest. Lett itthon egy P9 lite 2017, már két napja le sem tudom tenni. Még a végén úgy döntök, hogy októberben veszek egy P10 plus-t/Mate 9-et.
-
Anonymus95
senior tag
Pontosan mit csináltál? Lefutattad az alkalmazást? Végig csináltad, amit kért?
Én este csináltam meg. Feltöltöttem a telót, megcsináltam amit kért az app, újra is indítottam, majd csináltam egy takarítás, kihúztam töltőröl és aludtam. Reggel néztem és a képen látható eredmény fogadott. Csináld Te is így, hogy lásd valóban az eredményét. Néhány óra alatt nem fog látszódni semmi. Az alkalmazást meg le kell futtatni, nem csak feltenni. (Értelmezésem szerint, mintha ezt csináltad volna, de ne haragudj ha nem így volt!)
Figyeld, hogy a play szolgáltazás mennyit fogyaszt,ennyire merül a telefonod, ha hozzá sem nyúlt..több mindent is nézz, ne csak az éberséget. -
csipszikutya
senior tag
igen. amit Anonymus kolléga javasolt. Mindenhonnan kilöttem a gps, átraktam a helymeghatározást is internet alapuvá valamint mivel nekem alapbol a google-play szolgáltatások tartotta ébren a telefont, minden engedélyt elvettem töle amit csak lehetett.
igy most 2 napja rendesen megy. -
Anonymus95
senior tag
Ki van e kapcsolva nálad a wifi alapúhely keresés akkor is, ha a wifi ki van kapcsolva? Beállítások, speciális beállítások, helyhozzáférés, alul a menü, keresési beállítások, és a wifi alapú keresés ki van e kapcsolva?
A merülésedet látva.. a hálózati mód a főbb gond..ha azt átállítod 2G-re megszűnik a gond. Pont az merít ilyen dőlésszöggel a grafikont látva. Csak akkor kapcsold fel magasabbra, ha szükséges.. pld mobilnetről böngészel. Messenger, időjárás, menetrend...ezeknek elég a 2G is. Rengeteg energiát spórolhatsz vele.Gps-t miért kapcsoltad vissza? Ilyet nem mondtam.
Szabcsizz
Szerintnem jó z EMUI. Eddig nekem ez vált be a legjobban. Csak érteni kell a működési logikáját és ismerni minden beállítási pontját, mert elég egy rossz beállítás vagy nem beállítás és nem így működik. -
NandorHUN
addikt
Úgy rootolja a telefont, hogy nem veszik észre az appok.
Sok app a biztonsági rés miatt nem engedi, hogy használd rootolt készülékkel.Illetve azért mert rootolva sok egyebet is meg tudsz tenni, pl. tudsz "fizetni" appon belül, nem létező bankkártyával, tudsz csalni, vagy in-app vásárlást intézni kamu befizetéssel.
Épp ezért vannak appok, amik amint érzékelik, hogy rootolt a teló nem működnek. Magisk erre a megoldás.
(Igazábol RootClock is jó Xposed-ban, de mind1.)Most én is Magisk-os verziót tettem fel.
Ui.: K-settingsben a Lunar-t át kell állítani, hogy a kínai szöveg eltünjön a Notification barról.
-
-
Exelsior24
aktív tag
Hát lehet nem olyan rossz, meg írják hogy sok díjat kapott, de mindenesetre erre egy fals pozitív jelzést dobott, másik 56 víruskereső amiből több is fizetős és elég jó nevű pedig semmit se talált benne.
Feltettem a B392-es firmware-t, itt egy kép a rendszeradatokról: [link]
-
Exelsior24
aktív tag
Hát sosem hallottam arról a szoftverről, de elég volt egy picit rákeresnem: 360 Total Security: Free Antivirus Protection , az ilyen ingyenes noname vírusirtók nem sokat érnek, sőt többet ártanak mint használnak.
Plusz ez a cikk mindent elárul erről a programról:
[360 Total Security – Olcsó húsnak híg a leve] -
Exelsior24
aktív tag
Milyen vírusirtó jelzett be rá?
Csak mert nekem normális vírusirtóim vannak ( Eset Smart Security, Kaspersky, Malwarebytes) , de egyik se talált benne semmit sem.De tessék feltöltöttem és végignyomtam neten is és 53 különböző vírusszoftver semmit se talált benne:
[AV eredmény] -
-
grafnet
veterán
Szia!
A fényképező képessége fényévekkel előrébb van!
A vas jó, a méret különbség elenyésző, a 16GB ROM az lehet elrettentő, de van megoldás, hogy azt a mSD-vel össze tudd kapcsolni. (A mSD-t tudod használni kvázi belső tárolóként.)
Hát az EMUI nem sokban különbözik a MIUI-tól, ezt is kb. olyan nehéz beállítani.
Ha, nem opció az állandó ROM-olás, akkor nagyon korrekt ajánlat.
Sebességről majd fognak írni mások, de még nem akarta a földhöz vágni a zasszony.
Ennyiért természetesen ezt vedd meg. Én még a 70e-et is megadnám érte, de BF-ban csak 50e volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest