- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
AngeloDivina #11421 üzenetére
Én októberben cserélem a P8-at,huhuu de várom már.Klassz kis telefonok fognak kijönni addig!
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #11441 üzenetére
De a kamera az csak jobb nem?
-
Murdock1981
tag
válasz
AngeloDivina #11441 üzenetére
Ez így van.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Én mondtam nektek, még egy S7-hez képpest sincs lemaradva nagyon
-
chrisx1
tag
válasz
EMUI van azon is, ez várható volt..............
-
Murdock1981
tag
válasz
Kifejtenéd?
-
Essien
aktív tag
válasz
AngeloDivina #10842 üzenetére
Te mikor vetted?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #10839 üzenetére
Sztem ha független a telefon akkor független lesz utána is
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #10839 üzenetére
De ha eleve függetlenül adja a szolgáltató akkor a masodik foglalat is független lesz.
-
Beca1990
senior tag
válasz
AngeloDivina #10830 üzenetére
ha nincs második IMEI szám kérdéses hogy azt megcsinálták...
szóval inkább az kamu -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #10830 üzenetére
Egy P8lite-al már sikerült, de megizzadtam vele rendesen. No meg ahoz le volt írva minden szájbarágósan. Gondolom ehez is lesz ilyen megoldás, kivéve ha hardveresen is más a single és dual simes P8.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #10819 üzenetére
Mindenkinél így van mert így is kell lennie!
Nem kell félned, 1,2-1,1 alá már nem fog menni!
Azért van egyébként így, mert a RAM feladata pont az, hogy feltöltse a telefon azzokkal a dolgokkal, amit sokat használsz és így azokat gyorsan betudja tölteni a rendszer, mert a RAM a leggyorsabb eszköz ami létezik. Nem kell újraindítgatni. Nem fog elfogyni a RAM-od.A háttértárról lassabban töltené be az appokat. A RAM-nak ez a dolga, hogy megteljen egy bizonyos yks szintig! Pont jól van így!
-
gegekutas
aktív tag
válasz
AngeloDivina #10747 üzenetére
Nekem ez az idő kettő nap alatt jött össze.Sok beszélgetés,mert hát azért telefon lenne vagy mi!
Mobilnet 4g napközben,csak akkor ha neteztem,otthon wifi,koncert videó nézés.Éjjelre kikapcsolva,mert minek menjen,kikapcsolva is ébreszt a Sonyval ellentétben.Szóval bírja az akksi ha kell.
-
Muerte68
addikt
válasz
AngeloDivina #10421 üzenetére
Szerintem nem-a p9-lite-nál írták hogy az+2sim es a tálcája,itt nem írnak semmi ilyet és csak 1 sim is rakható bele
-
imibogyo
veterán
válasz
AngeloDivina #10421 üzenetére
Ha megmondod hol tudom megnézni, akkor megnézem neked...
Másik SIM-em nincs, hogy kipróbáljam. -
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #10238 üzenetére
ja sajnos nem..
en a 196-osról (ami egyebkent valami 2015-os T-s hekkelés). 2016 marciusaban frissitettem 323-ra. elotte semmi nem jott (hala Tnek). 323 ra se jott semmi.
a masik telon ujevig 196 volt, semmi nem jott.
a hicare Tseknek max abban segit ha felveszed a kapcsolatot a huawei üfsz -el akkor azzal konnyebb. a fuggetleneknek tobb jár -
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #10236 üzenetére
egyaltalan nem segit.
lasd Anonymous95-ot: szaladj vegig az altalam osszeszedett frissitesi meneten. (osszefoglaloban felul)
siman megvan egy ora alatt ha jol elokeszulsz azttan jonnek az updatek ahogy kell. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #10223 üzenetére
Csináltam egy èjszakai merülős tesztet.
Estère 100%-ig töltöltöttem az akksit. Csináltam egy rendszer optimalizációt, miután kikapcsoltam a netet is ès mindent bezártam. FB mindenről letiltva.
Eredmèny, hogy este fèl 11-től reggel fèl 10-ig 100%-os az akksi úgy hogy èjjel 3x megnèztem mennyi az idő. FB-nak nyoma nem volt a FBmessenger is csak 0,02% a lista alján.
Este megcsinálom ugyan ezt, csak èpp az ktuális akku állapottal, szóval nem töltöm fel 100%-ra. -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #10223 üzenetére
Én erősen gondolkodom egy uninstallon.
-
Grecky
senior tag
válasz
AngeloDivina #9977 üzenetére
Köszi, régen próbáltam, de a gyári teljesen jó nekem: azt használom ismétlődő feladatokra, google keepet az esetlegesekre, ez így a legjobb megoldás (volt), h ne felejtsek el dolgokat.
De mindegy használom teljesítmény módban, jó ez így is, majd javít rajta valamelyik fél. -
Bkrisz9
őstag
válasz
AngeloDivina #9771 üzenetére
Fészbukéknál egyedül az instagram csapata tud alkalmazást optimalizálni.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Ez felettébb érdekes,nekem az Fb app sosem ment 5% feletti fogyasztásra..
-
Deedays
tag
válasz
Facebook ot chrome ból használom azóta nem kell napközben tölteni a telefont
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #9741 üzenetére
A chat fejben az engedélyek miatt nem működik
a 6-os droid óta másként kezeli a rendszer.. Mert egy fajta veszély forrás lehet, mivel módosítja a rendszert, hogy ugye minden ablak felett megjelenhessen. Ezért van az is, hogy mikor egy új alkalmazás engedélyt kér, nem tudsz rá reagálni, amíg a chat fej kint van. (A rendszer önvédelme) Amint kihúzod a chat fejet, már megjelenik az engedélykérő ablakocska.
Nem a messengertől kell félni..de egy másik alkalmazásnak is lehet hasonló eleme ami, ha rosszindulatú, akkor ezt kihasználva tudna engedélyek adni magának vagy egy másik kártékony alkalmazásnak, illetve módosítani a rendszer beállításait. Ezért van ez az egész
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #9736 üzenetére
Szia!
Messengerből igen (appon belül), de chat fejből nem. -
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #9659 üzenetére
Korrekt bolt
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #9629 üzenetére
A biztonsági és egyéb hibajavítások miatt, amit a szolgáltatók elég gyéren követnek a független rom-hoz képest.
De mivel váltani akarsz dualosra, ami független, így nem lényeges a dolog. Frissíteni viszont általában érdemes. -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #9623 üzenetére
de nem szeretek telepítgetni ès a Xiaomi fórum másról sem szól mint ROM pakolásról.
Valószínű, hogy ezt, legalább egyszer, itt is el fogod játszani. Jellemzően, a szolgáltatós ROM-okat, egyszer illik független-re cserélni.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #9382 üzenetére
Pontosan!! Így igaz!
-
grafnet
veterán
válasz
AngeloDivina #9343 üzenetére
Kártyás tok: ha, a bankkártyára gondolsz, nagyon nézd meg, mert nekem össze karcolta a fóliát!
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #9276 üzenetére
A rosszabbik eset ami nemrégi dolog, hogy szoftveresen pusztítják le a régit, hogy az új cucc mégjobnak tünjön
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #9271 üzenetére
Valójában, sokkal inkább 2010-es telókat kellett volna nézegetned, a 2012-es helyett. (Esetleg 2011-est, ezt most nehezebb behatárolni, év vége miatt)
Nem változott a világ, persze, hogy nem, ha azt vesszük, hogy még mindig telefonálni vesszük a telefonokat, és ez a fő funkció.
Nagyobb felbontás, gyorsabb proci, több ram, gyorsabb net, ennyi változott csak, és ennyi is fog, mához 4 év múlva is.
Droidból is elég lenne a mostani, de akkor az alkalmazásokat sem fejlesztjük tovább, minden, és mindenki megáll, és persze! Jó az úgy! Nekem is jó lenne.
De úgy már nem lenne jó, hogy csak én állok meg, mindenki más meg rohamléptekben fejlődik. -
HAGYMAFA
tag
válasz
AngeloDivina #9272 üzenetére
Már elbizonytalanodtam újra
Megint ott tartok, hogy nem tudom P8 vagy P9 lite
Viszont láttam, hogy a P9 lite pár napja 60k volt, hogy hogy maradtam én le erről.... Karácsony körül fogják újra akciózni szerintetek ezeket a telókat?
Nem akarok úgy járni mint az s4 mininél, megvettem anno speedshopon 7x ezerért, pár napra rá több helyen is nyomták akciósan 59k ért
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #9261 üzenetére
Ja bocs, nem tudtam, hogy odahaza csak a 2GB-s verziót adják.
HAGYMAFA
Ha 4 évre gondolkozol előre, akkor ne válassz már egy 2 éves telót. Az nagyon öreg lesz, mire cseréled ... -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #9257 üzenetére
A ram 3GB-re nőt, a proci 1.2GHz helyett 2GHz, a GPU is fejlettebb, 720p helyett 1080p, nagyobb képpont sűrűség, picivel nagyobb képátló, akksi kapacitás, de ezt mondtad te is, meg az ujjlenyomat olvasót is, selfie kamera 8mpx 5 helyett, plusz ugye fém keret, az eddigi műanyag helyett.
Azért ez jelentős fejlődés, bár mihez képest?csipszikutya
Nekem már az sem világos, hogy 3 és fél órát, hogy lehet elaludni. Ahhoz nagyon fáradtnak kell lennem, hogy ha nem csörög négykor a vekker, fél 8-kor ébredjek magamtól.
Mindegy, ettől még előfordulhat. Ha meg nem tetszik, hát nem tetszik. Ennél szimplább indoklást is hallottam már, mégsem vágtam eret.
Mondtam. Ha ennyire úgy érzed, hogy problémás ez a teló, keress másik brandot. Ilyen kiállással nem érdemes senkit győzködni. Te eldöntöttél valamit, amiből úgy sem engedsz, igazából nem is értem, mit akarsz voltaképp? -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #9246 üzenetére
A felhasználók általában 2 évente váltanak telót, meg a hűség is így van kitalálva. De félidőn, ha nem lenne közben újdonság, visszaesnének a teló eladások, és az userek, egy másik brandra nyergelnének át.
P8-ról, logikus döntés a P10, P9-ről meg majd a P11, ha lesz.
Szabályzott piac, a fogyasztói társadalom része. Megmondják, hogy mit vegyél, és mikor. Szerintem ...csipszikutya
Beállítasz 3 ébresztőt, ami fut a háttérben, akkor miért csodálkozol, hogy lemerül reggelre?Egyet kell beállítani úgy, hogy a kijelző kikapcsolása után is fusson.
Én mondjuk minden új alkalmazásomat tesztelem, így az órákat, és ébresztőket is, hogy futnak e, kikapcsolt kijelzővel.
Jelentem, nálam futnak.
Amit csináltál, vagy nem csináltál, az szimpla "user error" Az androidhoz, egy nagyon picit érteni is kell, sajnos.
Ájfont vegyél, az bolondbiztos -
Anonymus95
senior tag
válasz
AngeloDivina #9246 üzenetére
Ezzel én is egyet értek! Nem igazán érzem és tartom jó ötletnek sem azt hogy évente minden gyártó nem tudom hány telefont kiad...és azt sem, hogy évente új android verzió érkezik..ha lassítanának, talán a minőség is javulna illetve a gyártók is hamarabb kiadnák az újabb rendszert a régebbi készülékeikre is..egységesebb lenne az android platform. Nem így, hogy évente jön ki egy újabb verzió és a gyártók nem győzik csinálni és inkább le is szarják..már csak a költségek miatt is..sztem 2 évente elég lenne. Telefon is, rendszer is. De hát hiába írjuk, hogy szerintünk hogy lenne célszerűbb és minőségibb..nem mi ülünk ott fent
és tény, hogy nekik meg így éri meg jobban.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
AngeloDivina #9230 üzenetére
Helló.
Nem tudod véletlenül hogy az összegben mennyiért csinálják meg? -
Bkrisz9
őstag
válasz
AngeloDivina #9165 üzenetére
Nem, az automatának is vannak "fokozatai".
-
Szabcsizz
őstag
válasz
AngeloDivina #8926 üzenetére
Nekem meg pont kéne az új felület,de még mindig nem változott meg,pedig frissítettem már.-_-
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #8903 üzenetére
Köszi, hogy betetted.
Jó lenne megtudni, mit tudhat egy igazán gyors karival. Vagy hol lenne limites, ami felett már nem érdemes gyorsabbat venni.Egyébként, az én karimról már lehet futtatni röcögésmentesen appokat.
Eddig teszteltem a Cascade, és a Real Racing 3 programokkal. Semmi gond nem volt, olyan, mintha belső memóriáról menne. -
törölt tag
válasz
AngeloDivina #8881 üzenetére
Érdekes mert, mostanában nagyon nagy a szórás. 1,4 - 2,0 közt bármi lehet.
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8849 üzenetére
Szerintem itt egyedül te tudod megmondani melyik a jobb
-
E34525
csendes tag
válasz
AngeloDivina #8813 üzenetére
Értem. Akkor inkább maradjon a Huawei Ascend P8 GRA-L09 LTE 16GB? Mert akkor holnap meg is venném.
Már a Huawei annyi típusban adja ki, hogy néha azt se tudom mi merre. (de akkor ez lesz a legjobb a P8 verziók közül igaz?) Igazából én is az elején jobban halottam erre az elején.
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8817 üzenetére
Az még furább lenne hogy a P9-ben sincs, a kistesó meg kapott volna
-
pepetech
őstag
válasz
AngeloDivina #8813 üzenetére
P9 lite-ban is van optikai képstabilizátor. Csak a sima p9-ben nincs.
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8530 üzenetére
Szerintem igen, a data partició teleszemetelődése és töredezetsége nem használ az akkuidőnek, most meg hogy főverzió váltás történt kötelező
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8528 üzenetére
Én most benne voltam a romolásba úgyhogy szétformáztam, és inteligensen van a cpu
-
Joe-Soft
tag
válasz
AngeloDivina #8517 üzenetére
Köszönöm. Várok...
B323 van fent és ez a recsegés nem valami baráti....
Hiába kapcsolom ki a 4G-t.
csak ezzel a rommal csinálja.
Ezért várom ezt az új romot... Remélem ez már jó lesz.. -
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8498 üzenetére
Na akkor csak várnom kellett volna? Otán jött van hicare? Majd kíváncsi leszek mit mondasz akkor lehet B196 ra ugrok
-
söncö
tag
válasz
AngeloDivina #8455 üzenetére
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
AngeloDivina #8455 üzenetére
Nekem ilyen van csak nem átlátszó...
-
Kiskutya
veterán
válasz
AngeloDivina #8454 üzenetére
Nálam megy a 6on a duplakopp képernyőmentés.
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8452 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam, dobd fel a 6-ot sok jó dolog van benne
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8448 üzenetére
Na, és mit mondasz melyik a jobb, mert papiron pariba vannak, de azért bízok benne, hogy a P8 csúcsmodel révén felülkerekedik
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8445 üzenetére
Ez megnyugtat picit, hogy nem én romoltam szét valamit😁 egyébként így kipróbálva ezt a B323-at lehet maradok is a lolin, mert nem fenékig tejfel ez az emui 4, van benne pár klassz új opció, de kb ugyanennyi rossz is van
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #8401 üzenetére
Sajnos nálam is ez a helyzet, pedig direk ez miatt romoltam át B200-ról
-
tomi7711
aktív tag
válasz
AngeloDivina #8393 üzenetére
B196-ra (ha jól emlékszem), B336 jelenleg.
Modernebb a felület, gördülékeny!
Tetszik.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
AngeloDivina #8393 üzenetére
Nekem B196 van rajta és most HiCare-en nekem is kiírt elérhető frissítést. (azt nem tudom melyiket, csak valamilyen sok számjegyes szoftververziót írt ki rá és még nem szántam rá magamat, hogy feltegyem
)
-
Peti755
csendes tag
válasz
AngeloDivina #8323 üzenetére
Igen azt én is tudom, de nekem kell rá, mert rendszeresen van, hogy leteszem valahova és könnyen lába kélhet és inkább biztosra megyek.
Win phone 10 alatt jelszó alatt is letudtam húzni azért furcsálom ezt.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
AngeloDivina #8282 üzenetére
Az eddigi összes Androidos telóm újraindult magától néha. Mintha azt olvastam volna, hogy a memóriakezelése miatt ez előfordul - de lehet, hogy nem jól emlékszem. Mindenesetre EDDIG nem izgultam emiatt. :-D
-
csipszikutya
senior tag
válasz
AngeloDivina #7848 üzenetére
1 indokon kívül megbántam már, hogy P8-at vettem. Az az 1 dolog a szépsége, mert szerintem eddig ez a legszebb telefon, de amúgy a mindennapokban szopat. Nem vagyok számtech guru, hogy olyanokat csináljak vele amit nem kellene, csak használnám. De vicces, hogy van neki 3 giga ramja de mindig újra és újra tölti a weblapokat, ha wifiről-mobilnet közötti kapcsolat után most már eléggé gyakran be kell zárogatni az appokat vagy különben nem reagálnak...
Jajj és azt nem is mondom, hogy 10/1x nem reagál a telefon ha hívást kapok...
HR volt, újra pakoltam a B200-at, úgy, hogy szoptam a B323-al is és egyszerűen nem megy, sajnos.
Használnám de nem tudom és még 1 évet ki kell vele húznom -
söncö
tag
válasz
AngeloDivina #7848 üzenetére
Talán van normális frissítési ráta másnál vagy legalábbis nem kell egy régebbi (5.0) rendszert használj ahoz hogy működjön normálisan mert az új (6.0) vagy recseg vagy merül a semmibe. Meg milyen bosszantó már ,hogy a régebbi begatyásodó készülékekkel foglalkozik a gyártó ,erről meg tudomást sem akar venni hogy a világon van. Hát fcku huawei.
-
hori-zoli
tag
válasz
AngeloDivina #7815 üzenetére
Lefrissítet b194-re tegnap, full alapon volt a rendszer. Eddig hibátlanul teszi dolgát a ketyere!! Független a telefon. Szerintem maradok ennél a frissítésnél egyelőre.
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #7714 üzenetére
Éjjel?
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #7439 üzenetére
+1 a Samsung EVO-ra! Nekem is az van és hasít a készülékben!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
AngeloDivina #7346 üzenetére
Arra nem is fog jönni.B200-ra megy a B321.B196-ra a B323 megy.
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #7263 üzenetére
Pedig ez múlt heti frissítés...összefoglalóban is benne van...
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #7262 üzenetére
-
nemesg86
tag
válasz
AngeloDivina #7203 üzenetére
Chrome > Beállítások > Lapok és alkalmazások egyesítése.(ezt kell kikapcsolni)
-
djbelo
senior tag
válasz
AngeloDivina #6922 üzenetére
Ja igen látom,s olvasom is! Ez jó hír, bár továbbra sem értem miért kapja meg az OTA a P8Lite előbb mint a P8?? Lehet abból többet adtak el.
-
DJosef
őstag
válasz
AngeloDivina #6878 üzenetére
Én tavaly novemberben tettem fel egy xpro tempered glass-t a P8-ra, illetve most egy Mate7-re. Nekem hibátlan mindkettőn. Volt egy Honor 6 plus-on is Xpro, semmi gond nem volt azzal sem.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
AngeloDivina #6459 üzenetére
Lekopogom nekem nincsen ilyen problémám vele.
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #6106 üzenetére
Az OTA csak egy "töredék", kisebb méretű frissítés.
A general verzió tartalmazza a nem módosított rendszerfájlokat is.
Másszóval tisztábban telepítesz, szinte kizárható a későbbi hiba.
-
törölt tag
válasz
AngeloDivina #6099 üzenetére
Gyári, rá való generál verzió ajánlottabb, mint az OTA.
-
nemesg86
tag
válasz
AngeloDivina #5971 üzenetére
Ha 100%-ra töltöd csak akkor nullázódik.
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #5865 üzenetére
Nem, a szerviz feltolta neki a független romot.Bár bármi lehet, ennél a cégnél semmit nem lehet tudni...
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #5786 üzenetére
+1
-
debcamp
aktív tag
válasz
AngeloDivina #5558 üzenetére
tehát akkor nem jó ha letiltatod a szolgáltatóval, mert akkor semmilyen sim-et nem fogad el..
bízom benne én is hogy gyorsan elpasszolják vkinek ő meg beleteszi a sim-et és meglesz..
Aztán ő meg visszavezeti az eladóhoz őket és stb..
Köszi egyébként az együtt érző kommenteket! -
debcamp
aktív tag
válasz
AngeloDivina #5551 üzenetére
Igen tettem. Sőt, nyomom tovább a keresést.. nem hagyom annyiban.
Remélem a rendőrség az én esetemben is sikerrel jár.. *crossfinger*Tudod esetleg, hogy az ismerősöd mit és hogyan csinált, vagy csak tett egy feljelentést és annyi? Szóltak hogy megvan? vagy vmi special?
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #5543 üzenetére
A gyári böngető miatt rezeg a léc nálam is, azt nagyon hiányolnám, ez a kijelző kalibrálás tett kíváncsivá
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
AngeloDivina #5543 üzenetére
Teljesen mind1 mennyi szabad ramod van, ez egy tèvhit h bekell zárogatni a programokat. Intèzi magának hidd el. Több energiát pazarol a tel ha mindig meg kell nyitogassa őket, mintha memoból előkapja. Nem panaszkodunk v6-ra, nálam nincs amibe ne lenne jobb a b200-nál.
-
djbelo
senior tag
válasz
AngeloDivina #5530 üzenetére
Én sem raktam fel még a V6-ot! Várom az OTA frissítést. Lehet nem is lesz
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #5233 üzenetére
Egy hetet bírt ki a dolog. Tegnap lefrissült egy csomó program (Face, Messenger, Gmail...), ilyenkor újra szoktam indítani a telefont. Meg is jelentek újra a kicsi pár kb-os kèpek. Törlöm ismèt az előbb említett mappákat.
-
dkaro
őstag
válasz
AngeloDivina #5429 üzenetére
Milyen gyári tokra gondolsz?
-
madhat911
tag
válasz
AngeloDivina #5316 üzenetére
Köszi. A B196 az milyen android verziót takar? Vagy ezek milyen összefüggésben vannak? Próbálok párhuzamot keresni a Nexus "vonallal", hogy elkapjam a fonalat...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Én magát a mappákat is töröltem,biztos ami biztos.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
En nillkin foliát raktam rá ès hibátlan. Benyálazták előre ezek szerint
jajj #5232-re ment bocsi
-
migabi24
nagyúr
válasz
AngeloDivina #5226 üzenetére
Beállításokba kapcsold be a kis képek szűrését
-
Promi
aktív tag
válasz
Gondolom az automata szinkronizálás minden kapcsolattal ezt eredményezte.
-
zzola
titán
válasz
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
AngeloDivina #5164 üzenetére
Már nem tudom, mert töröltem őket..
-
Black&White
addikt
válasz
AngeloDivina #5166 üzenetére
Lamborghini?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
AngeloDivina #5161 üzenetére
még mindig? Elvileg nyilvánosra állítottam már..
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
AngeloDivina #5136 üzenetére
Valami nem jó. Bocsi, majd javítom!
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #5086 üzenetére
Én most is megfogadtam, hogy csak OTA frissítek és nem szórakozok a romokkal, de a T-t nem lehet kivárni frissítéssel....
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #4854 üzenetére
Tegyük már offba, ezek semennyire nem tartoznak a topichoz...
(#4855) boogiemano szintén...
-
boogiemano
tag
válasz
AngeloDivina #4854 üzenetére
szintugy kettot (remelem nem szamit reklamnak ha megemlitem h YongChuang Electronics (HK) Co .,Ltd)
feb 14-en lett megveve,
19 shipped
a trackingnel szepen latszik a lista mi tortent odaat es 27-en "shippedby air"
azota csak repul...repul... -
djbelo
senior tag
válasz
AngeloDivina #4808 üzenetére
Sima szilikon tokom van, azzal nagyon frankón tapad.
-
zzola
titán
válasz
AngeloDivina #4782 üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest