- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Deedays #9765 üzenetére
Pont múltkor kerestem én is ilyen oldalakat, ezt a kettőt találtam ahol érdemleges témák vannak és jók:
[xda weboldala felhasználók által készített témák]
[A huawei EMUI weboldala itt is rengeteg téma van fent]
Ezeken nézz szét, sok jó téma van rajtuk. 1-2-tőt én is letöltöttem már, bár egyenlőre maradtam az alap android 6.0-ás fekete témánál.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Deedays #9751 üzenetére
Garanciát ez nem befolyásolja! És mivel a B222 úgy tudom független rom így nem kell visszamenni B170-re. Csak akkor kell ezt a kört bejárni, ha Telekomos ROM van a telón. (telekom indítólogó és telekomos alkalmazások vannak)
Egyből lehet a B370-et feltenni. Majd OTA-n meg a B382-őt.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Deedays #9173 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ezt csak OTA-n keresztül lehet frissíteni, akinek felajánlja. Ez az amire nem tudtam még rájönni, hogy miért nem jelez pld. nekem sem. Nem ajánlotta (még) fel az új B382-es romot.. Itt a fórumon egy ember jelezte eddig, hogy bedobta a készüléke ezt a firmware-t.
Ilyenkor szerintem csak várni lehet..HiCare app legyen frissítve, régió beállítva, legyél bejelentkezve, engedélyezd a védett appoknál és várj :/ szerintem ez minden amit tehetünk.
Ez tény hogy az OTA frissítés nem megy valami jól...egy rendszert sem OTA-n raktam még fel..nem vártam meg. Kézileg tettem fel mindet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest