- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nagyon jo, lezart kepernyonel mukodik a hangero, kepernyo feloldasnal meg van egy lejataszo app.
Viszont eleg surun meg-meg akad a zene, szerintem alapon az energiagazdalkodas keves a lejatszashoz es kozben a bongeszeshez.
Hang menuben van egy fejhallgato DTS kapcsolo, amolyan loudness hatasa van. EQ miert nincs a keszulekben?
Jah es 60 nap ingyenes hasznalattal dobott meg a G!
16GB-os kartya ide nagyon karcsu lesz.,. -
Newlachka
őstag
köszi.
szívesen segítek. amúgy vagyunk egy páran akár a P7, vagy a P6 topikban akik szívesen segítünk.
jómagam 3 éve huawei tulaj és fan vagyok, és nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy a jelenlegi piac egyik legjobb készülékét birtokoljátok,és mindezt jó áron is kaptátok meg.
A legkorrektebb itthon a t-mobile. független készüléket ad jó áron, gyári rom-mal. voda rom-ot amint lehet cserélni kell,mert nem frissítik a kedvesek. garanciába nem lehet probléma a hivatalos rom,de ha belekötnének valakinek akkor vissza kell rakni a b120-t. -
ctvagyok
őstag
Akkor minden kirin 930 és 935-ben 624 van. sőt a kirin 920 óta ugyanazt írja ki.
Ahogy olvasom az internetből kifele, a kettő ugyan az, csak a t628-ba bele lehet rakni akár nyolc magot is. A t624 esetén a maximum 4 db lehet.
Tehát a kettő kb ugyan az. Csak névleges a különbség.
Legalábbis én így értelmezem az olvasottakat.(#915) V.Stryker
Az WIKIpédia által eljutottam az ARM oldalára, ott azt lehet látni, hogy egyforma a két chip. Legalábbis én ezt látom. Csak a maximális magok száma különbözik.
Még egyszer a 624 nem gyengébb, mint a 628, ha azonos számú magocska van benne. akkor ugyan az a kettő.
-
Newlachka
őstag
bocsi a dupláért kifutottam a szerkesztési időből.
sajnos nem nagyon aktív a társaság itt, ha többen lennétek tulajok akkor hamarabb meg tudnánk oldani dolgokat.
esetleg a b132ővel is próbálkozhatsz először, ha az hibátlan lesz akkor utána mehet fel a b170.
100% hogy valamilyen illesztőprogram hiba amit a rom felrakásakor nem sikerült megfelelően telepítenie.
neked volt ez eddig csak, ez pedig a vodás romról való átállás miatt van.
esetleg megkérdezheted a helyi huawei képviselettől is a hiba megoldását.mond meg,hogy a szolgáltató elhajtott mert nem állandó a hiba stb stb. fognak segíteni.kérhetsz egy alap rom-ot is. amúgy elég rendes a helyi huawei képviselet,és elég sok dologban segítettek már nekünk fórumosoknak. -
Newlachka
őstag
hát ha hazamész vele, szerintem ülj neki egy full wipe-nak,de úgy hogy alaposan. b170 legyen előtte is meg utána is teljes visszaállítással. hátha csak valami a vodás romból maradt meg.
legalább azt tudjuk már,hogy a telefonnak nincs baja,csak a voda kurta el rendesen
angolt mennyire vágod? XDA-t olvasgatom keresem a megoldást stb. -
-
Newlachka
őstag
biztos,hogy a rom fogja meg. mégpedig azért mert a voda belebuherált.
később úgy is romot kell cserélnetek vodások, mert míg gyári frissítés jön 5-6 addig a voda kiad egyet.
Vagy ha megjön majd az Android M a voda ki se adja.
Ez így volt a P6-nál és a P7nél is.. PL7nél már a többiek a lollit bétázzák addig a voda még az első kit-katnél van....
ne spammoljuk már tele a fórumot PM-be küld már el azt a részét antutunak ahol a részleteket írja..proci stb -
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
az elmond mindent,hogy vodás.... tegyél rá egy gyári sw-t
de csak akkor,ha valahonnan meg tudod szerezni a vodás romot ha van ilyen?!
nem csak itt a p8 nál,de a p6-p7 nél is problémás a vodás rom.....amúgy ha beviszed és azt mondod, hogy antutu kevés pontszám akkor konkrétan kiröhögnek... nagy nehezen elveszik majd tőled,és annyit csinálnak,hogy szoftverezik.
és ott van 3 hétig a telód.
mivel nincs hivatalos benchmark program amit a voda vagy bármelyik gyártó használna így ez nem mérvadó sajnos.
csinálnak sw-zés után egy általuk használt programmal egy terheléses vizsgálatot,és kb. így visszakapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- Napelem
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest