- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
imibogyo #13031 üzenetére
Már lassan mindent próbálok azt hiszem nézek egy másik mikit... ez a háromezres MM-ben vett csíptetős Speedlink még se lesz jó.
Bebagyúlni már próbáltam első merényletként visszatettem a gyári állhálót. Következőként csősál (Ősszel hordom, elég vastag anyag.)Jut eszembe nem csak Csipiszkutyának sikerül néha letérdeltetni a telot! Nem vagy egyedül!
Este fele olyat produkált amit eddig se a : SP, Z1C, G3, G4C nem tudott.
Túlmelegedett a kormányon. (Autópálya tempó mellet nem értem, hogy.... főleg a kora esti íppek még melegen sütő napban...)
Majd véletlenszerű színkavalkádban úszott a kijelző egy 5-10 sec erejéig aztán lekapcsolt. Itthon bekapcsoltam semmi baja azóta mondjuk. ...de ha epilepsziás lennék ott tuti kiderült volna!Van ötlet mi okozhatta?
Nem zavar, én szeretem a hangját, a 250-es V2-esnek is egész emberes így a hangja. Még barátaim se panaszkodtak ha mögöttem jöttek. Ami zavart az a durrogás volt... szegény keverék rulez... de azt egy megfelelő fúvóka szett szépen megoldotta.
Azért nem mindegy egy sor4 van hergelve 10.000 fölé vagy egy V2-es brummog olyan 4-6.000 közt alattad!
....szép szép a V2 hangja de nem bánnám ha nem csak az elején lenne hangom.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
imibogyo #12969 üzenetére
csipiszkutya szava csak 10%-ban érvényes, mert neki minden létező nyavaja előjött, olyan is, ami nem is létezik. Ő el van átkozva azzal a telefonnal, rajta kívül nincsenek ilyen esetek. Én kikapcsoltam, ezt a funkciót és nincs vele gondom.
Ha a google kereső beállításait akarod, ami a home gombbal is elő jön, szimplán a google kereső alkalmazásba kell belépni és bal fent a menü gomb alatt tudod beállítgatni. Illetve a beállítások, google menü pont alatt tudod folytatni a beállításait. Ennyi. -
imibogyo
veterán
válasz
imibogyo #12962 üzenetére
Még annyit, hátha valaki szintén ott fog anyázni 1-2 percig, mint én, hogy miért nem tudja kikapcsolni ezt a Google asszisztens cuccot...
Tudom csak én vagyok/voltam a láma és mindenki másnak ez egyértelmű dolog, de nem rábökni kell a nyilacskás részre, mert akkor csak a beállításokat hozza állandóan elő a program és nem lehet továbbra sem kikapcsolni az assist app-ot, hanem nyomva kell tartani a menüpont jobb oldali részét (a képen már "None >", de előtte logikusan "Google >" volt) és onnan jobbra swipe-olni a képernyő széléig. Na ekkor jön fel egy felugró ablak, amiben ki lehet választani a "None" lehetőséget.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
imibogyo #12960 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, bal alul speciális, alapértelmezett alkalmazások, segítség és hangbevitel, Segédalkalmazás--> Nincs
Ott tudod kikapcsolni a Google keresőnek a home gomb alá betett funkcióját, ami általában idegesítő szokott lenni.
De tény..nem egy egyértelmű helyen van ez a beállítás..gondoltam leírom, mert nem biztos hogy megtaláltad volna..én is sokáig szenvedtem. -
csipszikutya
senior tag
válasz
imibogyo #12574 üzenetére
Persze ez igy van ahogy mondod. De én olyan ember vagyok, hogy a lehetöségeimhez mérten probálok távol maradni attol amitöl rossz "emlék, élmény, tapasztalat" füz, itt kiemelem a lehetöségeim szot.
pl. autopályán az egyik pihenöbe el kellett lopjam a saját automat (az auto tehetett rola) de akkor sem állok meg abba a pihenöbe, inkább hamarabb vagy késöbb 1-el, azota a kocsi elment... Balaton déli partján törtem el a kezem?! 5 éve nem voltam ott, pedig rokon nyaraloja ott van, inkább nem megyek el
Telefonnal is igy vagyok, nem jött be a huawei, cserélem. De mivel vacakolok az iphone és a samsung között megvárom a szeptember végét, addig birok még vele élni aztán ha valamelyik megszivat akkor majd ha ugy adodik cserélem.
Megterveztem én már a fejembe a saját telefonomat, csak nincs eröforrásom hozzá
Ezektöl függetlenül még mindig szeretem és nagyon jo telefon, csak mindig pont akkor csinálja a hülyeségét amikor rá vagyok utalva... mert ha most nem találna gps-t vagy képernyöfedvényezne nem érdekelne, csak pont akkor... Murphy, welcome -
törölt tag
válasz
imibogyo #11537 üzenetére
Nem fog meghalni, van bennük áramkorlátozás. A te logikád szerint, egy 1 ampert felvenni képes telefon kinyírja az 500 mA leadni képes usb aljzatot, pedig nem. És nem okoskodni akarok,csak tényeket közlök,azok pedig makacs dolgok.
Olyan meg nincs, hogy 1 Ah-ás töltő, az amperóra az akkumulátorok kapacitásának mértékét adja meg. 1 Ah= 1A 1 óráig, vagy 2 A fél óráig, vagy 100mA 10 órig terhelve. Stb.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
imibogyo #10393 üzenetére
A Huawei az utóbbi években nagyon sokat fejlődött, ezt támasztja alá a P8,9 Mate 8,9. A szoftver jó, kevés hibával rendelkezik és amik vannak azokat javítgatják, folyamatosan jönnek a frissítések (az más, hogy a google hülyén kivitelezett hardveres követelmények bevezetése miatt nem kap 7-es droidot), Jól vannak összerakva, nem igen tudni szériahibáról, a garanciás support ha egyből a hivatalos szervíznek adod le postán akkor példás (erről itt a topicban van storym) stb. Ezt a fejlődést a legjobban az mutatja, hogy az Apple, Samsung kettőst ostromolják ami ismerjük be nagy szó, pár éve még a kínai gyerekmunkással egy zokni gyárban gyártott kategóriába soroltuk mifelénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest