- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Biztos, hogy a telefon csatlakozó a hibás? Másik, kábellel próbáltad? Nagyrészt a kábel csatlakozóján levó két kis fülecske szokott elkopni, vagy sérülni, ami pont a biztos rögzítésért felelne, használat közben. Nekem is van olyan kábelem, ami szinte bele esik a telefonba, de olyan is, amit csak erővel tudok csatlakoztatni és kihúzni, mert annyira passzosan, stabilan tart.
A bekarikázott részen levő két kis fülre gondolok, van olyan kábel, amin nincs is ilyen pl., azok kerülendők emiatt..
-
Grecky
senior tag
Szerintem is simán mehet fel a B391, ahogy az Anonymus95 kolléga mondja.
Játéknál meg elég az adatot menteni, mert a legtöbbnél az apk-hoz még kellenek OBB fájlok is, azt ugye nem menti ilyenkor, így indításkor besírhat a játék, hogy nincs meg (az inelligensebbek letöltik szerverről, de nem mind).
Az adat visszaállítás menete: miután letöltötted playből az alkalmazást, ráereszted és pikkpakk folytatod ahol abbahagytad. -
Grecky
senior tag
Huawei backup simán csinál neked biztonsági mentést az app adatairól, sőt az apk-ról is ha úgy szeretnéd.
Google backupot nem annyira ajánlom lévén nem lehet tudni, hogy mit ment és mit nem, 2017 elején még mindig ott tartok, h a wifi jelszavakat 5.0-tól nálam nem menti el a profilomba, ezért ki is kapcsoltam (meg az ébren tartásos bug miatt is). -
Anonymus95
senior tag
várj meg még mások válaszát is, én csak az én véleményem mondom el
Szerintem, ha netes játék és engedélyezve van a google-fiókod szinkronizásálai között az app adatok valamint a személyes adatok szinkronizálása, (és az app is támogatja) akkor menteni fog.
illetve az tárhelyen (belsőn, ha külön nem helyezted át) az app data mappát ha kimásolod valahova..
Ezeket tudnám ajánlani. Egyébként játék függő..melyik játékról lenne szó?ha factory resetet nem nomsz, akkor megmarad minden adatod! (ha csak valami galiba nem jön be :S)
Miért pont a B370-et választottad, szabad megkérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest