- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokyka
csendes tag
válasz
#48613632 #8896 üzenetére
Köszönöm
Végül maradtam az Operánál
Csak engem bosszant az új messenger? Eddig se szerettem az androidosat de most meg
elfelejtettem a kis windowsfos után (amire nem jött soha frissítés és még kb az egy évvel ezelőtti szinten volt a messenger, még hanghívás se volt benne )
hogy ki kellene kapcsolni az automatikus frissítést.. reggelre egy szörnyűség fogadott
Már néztem a messenger lite-ot, de az meg csúnya
tudom irigylésre méltóak a problémáimA fényképek pedig nagyon szuperek
-
Csokyka
csendes tag
válasz
#48613632 #8892 üzenetére
Köszönöm, feltétlenül megkerestem.
Azt néztem 6.0 van rajta és b366
Ez így optimális?: D
Én nem igazán nyúlnék hozzá.És lenne egy kérdésem, ismertek olyan böngészőt aminek a cìmsora ( ha jol emlekszem igy hivjak ahova a weboldal cimet irjuk ) alul van?
Lumia 735 volt és ha valaki ismeri, microsoft edge az így volt. Androidra nem mertem leszedni explorert 1,8as értékeléssel. Nekem ez hiányzik mert nagyon fentre kell tapicskolnom pici kézzel
azért jó nagy telefon még kell szokni
)
Néztem cromot firefoxot de nem tudtam átvarázsolni.. opera egész jó, ti melyiket ajanljátok ha mégse lenne alsó cimsoros?
-
Csokyka
csendes tag
Sziasztok! Itt is van a kezemben, p8 lett a befutó. Eddig nagyon tetszik. Az aksi elég vészesen merül, de most volt újra rakva gondolom változik még. Bár mint írtam korábban is nem szempont most mert úgy is itthon leszek a babával 2 évet
honlap kipróbálom a fényképezőt is
-
Csokyka
csendes tag
AngeloDivina, Famalac,
köszönömkiderült férjem már le is csapott egy p8ra, 60 ért 1,5 év garival, egy pici lepattogzás van a bal felső élén, a kijelző és minden máshol karcmentes viszont. Persze megnézzük majd személyesen is.
Egyébként létezik hogy garanciás szerviznél, kijelző csere után egy függő (telekom) telefon független lesz? lehet az egész telefont kicserélték ?
ha valóban független megtekintéskor akkor már nem változhat vissza telekomossá ugye
?
Ha esetleg erre tud valaki válaszolni azt megköszönöm -
Csokyka
csendes tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem ha nem baj
Próbáltam visszakeresni, a p8 vs p9 lite kérdésben, 2 véleményt találtam a p8 javára, meg nyilván nektek egyébként is p8 van
Kamera tekintetében is a 8 a jobb? nekem az fontosabb szempont, "automatán" is jó képeket készítsen, szobában is, télen is.
Játszani nem fogok rajta, üzemidő sem fontos, tényleg csak legyen nagyon jó kamerája, lehessen netezni, böngészni, telefonálni. Legyen megbízható telefon 1-2 év múlva is..
Hosszútvára érdemes még a p8-cal tervezni? Ha valaki váltotta már a p8at mi lett a következő telefonja?
Van valami típus hibája esetleg?
Azt néztem az új ára még mindig félelmetes, de használtan 1 év garanciával 63 körül lehet kapni (a p 9 liteból már újat is kapni ennyiért ezért dilemmázom)
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest