Hirdetés
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
válasz Csokyka #8909 üzenetére
Engem is bosszant ez a snapchat klón messenger, borzasztó lett. Töröld le az újat, itt egy LINK ahonnan le tudod szedni a még legultolsó normálisat.
Fontos: a play áruházban kapcsold ki az alkalmazások automatikus frissítését, így nem fog frissülni, csak ha te akarod.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
törölt tag
válasz Csokyka #8909 üzenetére
Úton van a messenger lite. Azt ugyan nem tudom, hogy a problémádat megoldja e, de a kisebb erőforrásigény kecsegtetően hangzik.
-
törölt tag
válasz Csokyka #8891 üzenetére
Gratula hozzá, jó kis teló
A beállításokban, keresd a védett alkalmazásokat. Amik be vannak jelölve, azok futnak a képernyő kikapcsolásakor is. Jópárat ki lehet lőni. Plusz, valamelyik kolléga innen a fórumról, adott még pár finomhangolási tippet, pár nappal ezelőtt. Érdemes visszakeresni
-
-
törölt tag
válasz Csokyka #8786 üzenetére
A P8 szerintem bőven tudja ezeket. Van benne OIS, ami ha jól tudom sem a P9-ben, sem a P9 lite-ban nincs.
Ha tévedek bocs. Rossz fényviszonyok között is jó használható. Kézből, autoNem tudok típushibáról, nagyon jól sikerült modell a P8. 2 év múlva is "jóbarátod" lesz, ha tényleg csak ennyi az elvárás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest