- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
S3RIOUS #12356 üzenetére
Szia!
A Gmail semmit nem kavar be. Azt nyugodtan visszakapcsolhatod. Ahogy a címnevek, naptár és chrome szinkron sem volt nálam ludas soha.
GPS-t kapcsold ki, vagy próbáld a teljes helymeghatározást kikapcsolni. Wifi+-t is és a helymeghatározáson belül, alul a menü gomb alatt a wifi alapú keresést is.
A helymeghatározáson belül, a Google helyelőzményeket is kapcsold ki, ha be van. Ezeket tudod megnézni. Illetve, ezek után, még csak a GServiceFix app ismét.. a leírás alapján.
Illetve play services app frissítéseinek eltávolítása és visszafriss majd. Van hogy ez oldja meg a gondot. -
Bkrisz9
őstag
válasz
S3RIOUS #9612 üzenetére
Az enyém is újraindulgatott, naponta többször, néha kért pint néha nem. Beküldtem szervizbe és 4 nap múlva hozta a futár az újat. Írta itt ezt rajtunk kívül még egy valaki vele nem tudom mi lett. Ha nem jön helyre egy újrahúzástól akkor küld be, esélyesen kapsz egy másikat. Ez nekem hibátlan. Lehet megtaláltuk az első szériahibát. Mikori a telefon? Nekem 2015.11.26-i vásárlás volt.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
S3RIOUS #9614 üzenetére
Független rom.
De önmagában nem létezik. B370-et kell telepíteni, az fog frissülni majd B382-re.
De ahhoz hogy függetlenre tudj frissíteni problémák és hibák nélkül, a fent leírt sorrendet tartsd be!Hibákról nem tudok, viszont bármikor előfordulhat..Nem egyszer volt rá példa...de ebben az esetben az esetleges hibák okáról nem sokat lehet tudni. Helytelen frissítés, vagy factory reset elmulasztása..vagy egyéb ok..
Én teljes mértékben ajánlani tudom! -
Anonymus95
senior tag
válasz
S3RIOUS #9612 üzenetére
Nem lett véletlenül bekapcsolva az automata ki-bekapcsoló? Gondolom nem.. próbáltad már kézzel újraindítani, hátha egy beragadt alkalmazás csinálja?
Frissítsd a telefonod B382-re a már leírt módon! B300-B170+Vendor-OTAB200-B370-OTAB382
Ha viszont nem akarsz frissíteni de a problémát sem tudod megoldani sehogy, akkor meg Factory reset.
Remélem megoldódik.Ha semmi nem segít, akkor akku problémára gyanakodnék, de lehet hogy nem az..De végső esetben szervíz.
-
nemesg86
tag
válasz
S3RIOUS #8001 üzenetére
Ha B323ról akarsz B321re menni akkor nem kell rollback. Akkor az sd kártyára vagy telefonra létrehozol egy dload mappát és bemásolod a B321 fájlt, majd 3gombossal indítod. Ha B200at akarsz(bár nem ezt írtad), akkor szintén dload mappa, bemásolod a rollback fájlt, majd 3gombos, utána a dolad mappából törlöd a rollbacket, bemásolod a B200at és asszem akkor 2gombossal megy csak. Nekem legalábbis a 3gombosra csak újraindult...
-
Promi
aktív tag
válasz
S3RIOUS #7999 üzenetére
B300: 2015.12.21 - Rollback from Android 6.0 (Visszatérés 6.0-ról 5.0-ra)
GRA-L09C900B300 (thx. Promi)
Letöltés itt.A verziószámmal nem kell foglalkozni, A B300 oldja fel a kisebb verziószámmal rendelkező szoftver vissza rakhatóságát. Ha a B300 fel ment, ez után rakhatod a B200 stb.
és a 8000 -es mindent visz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest