- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nessh
tag
Sziasztok,
A telekomtól vennék egy P8-at, de pár kérdésem lenne...
Rom csere nélkül hogy viselkedik a készülék?
TouchPlus fólia jó? Érdemes foglalkozni vele?
Bluetooth és gps kapcsolat milyen?
Van olyan dolog ami miatt ajánlott a root vagy ahogy kiveszem a dobozból használhatom is?Leginkább "jelly crush"-ra meg telefonálásra használnám némi netezéssel.
Előre is köszi a válaszokat!
-
nessh
tag
A touchplus-os dologról tud vki infót adni? El tud "romlani" a fólia? (elég fura kérdés lett)
Hogy van ez technológia? -
nessh
tag
Na megjött a teló. Még ismerkedünk de már imádom! A build szám vége b222 az android meg 5.0.1 . Az lenne a kérdésem hogy wifin ne is várjak frissítést?
-
-
nessh
tag
Sziasztok,
Tervezek váltani b222-ről 370-re. Viszont van egy app aminek az adatait nem szeretném elveszteni (játék és nem akarom megint az elejétől kezdeni ). Ez a gyári Huawei backup jó lehet ennek mentésére és visszaállítására később? Root-os backup és restore-t kihagynám ha lehet.
Előre is thx!
-
nessh
tag
válasz Anonymus95 #10435 üzenetére
Amikor vettem ezt a telót ősszel akkor sem mentette a gugli
B370-re azért esett a választás mert ahogy olvasom arra jön ota-val a 382. (remélem jól értettem)Ja és a játék: Jelly blast
[ Szerkesztve ]
-
nessh
tag
Persze ilyen erővel akár feltehetem kapásból a 382-t is lol
-
nessh
tag
Köszi mindenkinek!
-
nessh
tag
Sziasztok,
Csak egy kis gyors info, hátha érdekel vkit...
Végül pénteken feldobtam a 370-et és ma reggel jelezte a telefon hogy van frissítés (382). Szóval úgy tűnik nem azonnali a dolog. -
nessh
tag
Sziasztok,
Ti használtok huawei fiókot? Töltenék le témákat és kell neki... B222-nél nem kérte. (most 382)
Miért kell ennek hozzáférnie a hívásokhoz meg imei-hez... -
nessh
tag
Üdv,
Az akku merüléshez frissítés után:
Amikor frissítettem android 5-ről 6-ra, a google play szolgáltatások ették az aksit. Vmiért bekapcsolt minden szinkronizálást. Illetve kicsit átrendezte az értesítési panelnél a "kapcsolókat" és nem vettem észre hogy a gps is megy egyfolytában.
Kikapcsoltam a nekem nem fontos szink-eket és a gps-t, most úgy tűnik nem eszi már az akkut. -
nessh
tag
Srácok, használ valaki P8-on smartbank alkalmazást?
Én szeretném használni, beregisztrálom a számlám, viszont az otpdirect oldalon azt írja hogy a regisztráció nem aktivált. Emiatt nem tudok pl QR-kóddal belépni sem. otp chat-en azt mondták az első sms jóváhagyásos tranzakció után aktiválódik. Hát nálam nem.Illetve olyan gondom is van hogy ha akarok az alkalmazásban tranzakciót indítani, jön az sms a kóddal. Alkalmazást váltok hogy megnézzem a kódot, visszaváltok a SmartBank-ra de ott meg eltűnik az ablak ahová a kódot be kéne írni... és újra be is kell lépnem az alkalmazásba. Persze az ablakot ahová a kódot kéne írnom már nem tudom elővarázsolni. => nem tudok tranzakciót indítani a telefonról.
Járt még így vki? Minden ismerősnek megy csak nekem nem, ezért gondoltam hogy ebben a topicban kérdezem.
-
nessh
tag
Sziasztok,
Cserélt már valaki itt P8-on töltő csatlakozót (mármint a telefonon lévő csatira gondolok)?
Sajna nagyon könnyen kimozdul a kábel -> nem tölt és már kezd idegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest