Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nessh
tag
Sziasztok,
Cserélt már valaki itt P8-on töltő csatlakozót (mármint a telefonon lévő csatira gondolok)?
Sajna nagyon könnyen kimozdul a kábel -> nem tölt és már kezd idegesíteni. -
nessh
tag
Srácok, használ valaki P8-on smartbank alkalmazást?
Én szeretném használni, beregisztrálom a számlám, viszont az otpdirect oldalon azt írja hogy a regisztráció nem aktivált. Emiatt nem tudok pl QR-kóddal belépni sem. otp chat-en azt mondták az első sms jóváhagyásos tranzakció után aktiválódik. Hát nálam nem.Illetve olyan gondom is van hogy ha akarok az alkalmazásban tranzakciót indítani, jön az sms a kóddal. Alkalmazást váltok hogy megnézzem a kódot, visszaváltok a SmartBank-ra de ott meg eltűnik az ablak ahová a kódot be kéne írni... és újra be is kell lépnem az alkalmazásba. Persze az ablakot ahová a kódot kéne írnom már nem tudom elővarázsolni. => nem tudok tranzakciót indítani a telefonról.
Járt még így vki? Minden ismerősnek megy csak nekem nem, ezért gondoltam hogy ebben a topicban kérdezem.
-
nessh
tag
Üdv,
Az akku merüléshez frissítés után:
Amikor frissítettem android 5-ről 6-ra, a google play szolgáltatások ették az aksit. Vmiért bekapcsolt minden szinkronizálást. Illetve kicsit átrendezte az értesítési panelnél a "kapcsolókat" és nem vettem észre hogy a gps is megy egyfolytában.
Kikapcsoltam a nekem nem fontos szink-eket és a gps-t, most úgy tűnik nem eszi már az akkut. -
nessh
tag
Sziasztok,
Ti használtok huawei fiókot? Töltenék le témákat és kell neki... B222-nél nem kérte. (most 382)
Miért kell ennek hozzáférnie a hívásokhoz meg imei-hez... -
nessh
tag
Sziasztok,
Csak egy kis gyors info, hátha érdekel vkit...
Végül pénteken feldobtam a 370-et és ma reggel jelezte a telefon hogy van frissítés (382). Szóval úgy tűnik nem azonnali a dolog. -
nessh
tag
Köszi mindenkinek!
-
nessh
tag
Persze ilyen erővel akár feltehetem kapásból a 382-t is lol
-
nessh
tag
válasz
Anonymus95 #10435 üzenetére
Amikor vettem ezt a telót ősszel akkor sem mentette a gugli
B370-re azért esett a választás mert ahogy olvasom arra jön ota-val a 382. (remélem jól értettem)Ja és a játék: Jelly blast
-
nessh
tag
Sziasztok,
Tervezek váltani b222-ről 370-re. Viszont van egy app aminek az adatait nem szeretném elveszteni (játék és nem akarom megint az elejétől kezdeni
). Ez a gyári Huawei backup jó lehet ennek mentésére és visszaállítására később? Root-os backup és restore-t kihagynám ha lehet.
Előre is thx!
-
-
nessh
tag
Na megjött a teló. Még ismerkedünk de már imádom! A build szám vége b222 az android meg 5.0.1 . Az lenne a kérdésem hogy wifin ne is várjak frissítést?
-
nessh
tag
A touchplus-os dologról tud vki infót adni? El tud "romlani" a fólia?
(elég fura kérdés lett)
Hogy van ez technológia? -
nessh
tag
Sziasztok,
A telekomtól vennék egy P8-at, de pár kérdésem lenne...
Rom csere nélkül hogy viselkedik a készülék?
TouchPlus fólia jó? Érdemes foglalkozni vele?
Bluetooth és gps kapcsolat milyen?
Van olyan dolog ami miatt ajánlott a root vagy ahogy kiveszem a dobozból használhatom is?Leginkább "jelly crush"-ra
meg telefonálásra használnám némi netezéssel.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest