Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Nálam a mályva cukorka szépen teszi a dolgát. Szabad ram alapból 1.89 Gb. Gyors, az átrendezett beállításoknak valóban nincs sok értelme szerintem. A régi jobb volt. Azért túl sokat nem járkálunk ara felé Egy hiányzik... a képernyő zár feloldásakor az érintésnél át lehetett látni az kezdő képernyőre, most sajnos az nincs. Pedig jól nézett ki
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
Sehogy nem működik, bármilyen témát választok, nem jelez. Mindegy, ez ilyen.
Pár óra nyomogatás után nem vagyok elájulva a 6.0-tól. A beállítások össze lettek kutyulva, eddig megszokott helyen lévő dolgok teljesen máshol, vagy épp sehol. Pl. az akkumulátor adatait egy grafikon jelzi, sehol nem találom a kijelző idő mennyiségét. Persze lehet, hogy én vagyok a béna, benne van a pakliban. Fájó pont, hogy eltűnt a gyári böngésző, Chrome az egyetlen. Reggel valószínűleg megy vissza a B170, vagy a B200. És marad is.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
espi38
őstag
Sziasztok!B317 telepítése közben hibát irt ki úgy 53%nál normális ez?
-
tantratyuk
csendes tag
Sziasztok!
Rákerestem, de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre sem itt, sem a neten.
A dual sim-es változat dual active, vagy dual standby módban használható?
Ha nem, akkor Honor 7.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Szóval a szlovák 6-ot nyugodtan feltehetem? feltehetően ugyanazt kapjuk mi is?
-
-
Gabesz77
senior tag
Mintha azt írta volna valaki, hogy 6.0 alatt működik neki a viber ledes jelzése. Mit kell ehhez beállítani? Amit tudtam megtettem, de nálam továbbra sem jelez a led.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Promi
aktív tag
válasz Richie86 #4270 üzenetére
Nem. Írtam fentebb, hogy B200 vagy B313 alap kell, hogy fent legyen.
De nem kell a hivatalos verziót végig zongorázni, mint ahogy már ez is le lett írva párszor.
Felrakod ezt a (amit én is használtam) GRA-L09_C432B200 Full Version -t, és mehet rá a B317 +full wipe ennyi. -
DJosef
őstag
Lehet az MWC-re időzítik a rollout-ot.
Forget about it
-
<>jana<>
senior tag
Nekem megjött a B317... Most töltöm le
-
zzola
titán
Huawei egyébként szoftver megosztás terén továbbra is borzalmas. Nem találtam egy olyan régiót sem, ahol a B200 és a B317 is elérhető....sőt, B170 és B200 együtt sem létezik...
-
Gabesz77
senior tag
Fent van a 6.0, rögtön van is kérdés: gyanúsan kevés az alkalmazás ikon a telefonon, pl. az óráé el is tűnt. Hogy lehet ezt előhozni? B200 alatt szerettem, hogy maga az ikon is mutatja a pontos időt.
Megvan, eszközök közé tette, de természetesen az ikon nem mutatja az időt.
[ Szerkesztve ]
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Promi
aktív tag
B317 alatt a Kingroot v4.8.0 build 20160218 nem működik.
-
theo_76
aktív tag
Megjött a b317-es frissítés. :-)
-
.zSoLTi.
senior tag
Most tulajdonképpen mi ugyanezt a romot fogjuk megkapni a függetlenekre amit itt belinkeltetek. Szóval végül is lehet pakolni felfele mert ez a hivatalos v6?
-
Promi
aktív tag
Akinek fent van a Kingroot, annak a telepítési sorrend.
1. Backup
2. Full wipe
3. update 6.0
4. full wipe restart örül -
Promi
aktív tag
válasz Richie86 #4248 üzenetére
Ha teljesen hivatalosan akarsz eljárni, akkor igen így van a sorrend, és majd várd meg míg kiadják hivatalosan (én nem tudok várni, már fel is raktam) .
Azt azért ne felejtsétek el, miután fent van a 6.0, tessék nyomni a full wipe -ot a későbbi problémák elkerülése érdekében! ! !
(#4249) Zolar Tudom, csak bennem mindég az sd kártya maradt meg
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Lehet az lesz!
És akkor ugye a B170-est kell feltenni, amit a Huawei oldalról le tudok szedni? Aztán (ha jól emlékszem itt olvastam), felajánlja magától a B200-ast, az meg majd a 6-ost amikor lesz?(#4245) boogiemano: A bejáratás már megvolt, tavaly december elején vettem a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
A többi regionális Huawei letöltőoldalon is folyamatosan elérhetővé válik a B317 final. Ez itt pl. a szlovák, itt meg pl. a francia.
Panasonic > Nokia 3210 ('99) > 3330 ('01) > 6610 ('02) > Sony-Ericsson K750 ('07) > Samsung Omnia ('09) > Motorola Defy ('11) > Sony Xperia L ('13) > Huawei P8 ('15) > P10 ('17) > iPhone 12 mini ('20) > 16 ('24)
-
boogiemano
tag
válasz Richie86 #4243 üzenetére
nemtom kinek mi a velemenye, jomagam azert meg szoktam varni azt az 1-2 honapos bejaratasi idot (a tnel a 14 napos visszaadasi idot is beleertve) csak aztan allok neki feldulni az eletem meg a telefont
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Richie86
senior tag
válasz boogiemano #4242 üzenetére
Ez szomorú hír nekem
Mindegy várok még, de lehet csak kézi telepítés lesz majd a vége. Csak nem akarom elb@szni, mert sosem csináltam még ilyet.[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
válasz Richie86 #4234 üzenetére
a Tnel mindig minden kesik. barmilyen markarol legyen szo. (sony samsung asus) eddig a legjobb kovetesi ido a 3,5 honap volt samsung eseteben
a sony altalaban fel ev legalabbde alapszabaly, ha a keszulek elnyeri a "kifuto" statuszt akkor altalaban meg egy verziot kovetnek
mindezt CSAK AZERT hogy minden esszeru latolgatas nelkul kiszedjenek nehany lenyegtelennek itelt funkciot (ilyen volt pl sonynal a hivasblokkolas - ???) illetve hogy beletegyenek 6 uj apk-t
ja bocs es hogy kicsereljek a fekete bootup animaciot FEHER ES MAGENTA szinekre (ha alacsony a feszultseg tuti h ne tudd mar hasznalni)
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Promi
aktív tag
válasz rejtettlampa #4239 üzenetére
Nincs kizárva, de azért szólhattak volna mi?
-
DJosef
őstag
Aki felette ne tartsa magában a tapasztalatokat.
Például videózásánál még mindig igényli a kézi fókuszt a rendszer, vagy már automata?
Képernyőzár ikon esetleg!?
Ikonszámlálón belül vannak e már külsős alkalmazások? Például WhatsApp, Facebook messenger, stb.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz rejtettlampa #4232 üzenetére
Írj már rájuk lètszi, hogy kellene a vègleges mindenkinek! Köszi
-
Richie86
senior tag
Korrekt és gyors kiszolgálás!
Valaki egyébként tudja/sejti, hogy a frissítések T-s verziói mennyit szoktak késni?
Csak azért kérdem, mert az én P8-am T-nél vásárolt, B196 ROm van rajta, de abszolút nem vagyok az a "telepítgetős" fajta, szóval most nem akarom feltenni a B170-et, B200-at, hogy majd legyen sima 6-os frissítésem... Mivel a jelenlegi lollipoppal sincs semmi bajom, megvárnám amíg majd jelez a telefon, hogy "kispajtás, frissíthetsz"
De mivel Telekomos ROM-om van, így gondolom ez később lesz, mint a független telók esetében. -
migabi24
nagyúr
Nem semmi
-
rejtettlampa
tag
Sziasztok! Akinek v6 béta van fent és érdekli a dolog, én ma írtam a Huaweinek egy mailt, hogy érdekelne a B317 frissítés a telefonomra, szívesen kipróbálnám és ha megoldható küldjék már el rá. Megadtam az imei számomat és a teló build számát is. Majd kb egy óra múlva meg is jelent a frissíthetőség. Épp most töltöm. Szóval korrektek voltak.
-
migabi24
nagyúr
válasz boogiemano #4228 üzenetére
Erre is azt javaslom, ami bevált miért cserélnéd le?
-
Promi
aktív tag
Én nem egy alkalommal használtam a telót folyamatos navigációval 640km távon többszöri megállással, és egyálltalaán nem vészesen melegedik. Persze nyáron nem a szélvédő mögé kell tenni, hanem a baloldali szellőző rácsra. Aki azt mondja, hogy ez a teló melegedik, akkor ő még nem használt LG G3 -as telefont, én arról váltottam, na az egy kemence.
-
boogiemano
tag
apropo...
a sony x s -en igo-t azaz "primo" -t hasznaltam. Majd kesobb az igo "szulinapp" is felkerult.
erre mit javasolnatok?Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Szabcsizz
őstag
válasz XM-L T6 #4214 üzenetére
Miért,azt hitted hogy egy felsőkategóriás processzor jéghideg lesz?Meg miért baj,hogy melegszik?Ha van rá lehetőséged próbálj ki egy S6-ot.Meg fogsz lepődni,hogy az hogy fog melegedni..inkább forrósodni.
A Waze-t én is használom,egyszer nem akadt meg,úgyhogy ott nálad lesz valami gubanc.Telepítsd újra. -
törölt tag
Storno
[ Szerkesztve ]
-
XM-L T6
tag
Nyilván nem egy kategória a G6-al. De amit leírta azt hibamentesen csinálta a G6, (melegedés nélkül tűrhető akkuidővel). Telefonálás, e-mail, sms, néhány fotó, navigálás stb.
A melegedés nem megbocsátható. akku időt elviselem. Nálam a Waze szaggatása csapta még ki a biztosítékot. Nem elvárható, hogy egy ilyen telefonon normálisan menjen?Valaki légyszíves próbálja ki, hogy a Waze szaggat e!? Lehet, hogy csak nálam van gond!?
[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
nekem nagyon tetszik, hogy majdnem egy idoben ket "tapasztalat" is napvilagot latott
A fenyero egy erdekes dolog, ugy latszik keszulekenkent vannak elteresek. Ha felteszem max fenyerore, kiegeti a szemem. Alapjaraton "auto" es kozepre huzott csuszkaval vilagosabb mint amit eddig megszoktam
-
zzola
titán
válasz XM-L T6 #4214 üzenetére
El kell hogy keserítselek! Egy LG G4, vagy Samsung S6 EDGE sem bírja tovább akkuidőben! Bár a felsorolt készülékek nagyobb felbontással bírnak....
+ a GPS folyamatos hasznalata miatt melegszik annyira, nálam is így van!Nem értem, hogy a G6-hoz hogyan mered egyáltalán hasonlítani?
4.5" kijelző, 540 x 960 pixel (245 ppi), 4 magos Snapdragon, nem is egy kategória! 4-es droiddal sokkal kevesebbet "eszik" a G6....Nálam is reggeltől estig megy a készülék, délután/este már tölteni kell, bár én reggel a felébredés és az indulás között időben is szoktam tölteni...
A T+-t meg meg lehet oldalni, felteszed a készülékre a független B170-es romot, majd frissíted B200-ra, ezekben benne van a t+, problem solved...
[ Szerkesztve ]
-
boogiemano
tag
nokerem.. nem leszek teljeskoru
3 napja megvan a kicsike, P8+talkband b2. (sony xperia S-rol valtottam) a T webes leirasa alapjan "Feketet" valasztottam melyrol remenykedtem es igy is volt: ezust
T-tol jott, "gyarilag" GRA-L09C150B196 -al (frissites nem elerheto)
Tapasztalatom az hogy ez a telefon tokeletes.Amiket eddig hasznaltam vagy elonynek tartottam es kulon appot kellett hasznalnom az mind benne van.
Megnyuztam, stabilan bir mindent doccenomentesen.Fogyasztasrol csak azt tudom hitelesen mondani, hogy kulon tetszik az ultra mod. pc usbrol toltes utan, 100-rol 2%-ra 34 ora alatt merult le, talkbandos bt-vel, es fogalmazzunk ugy altalanos mindenfelenek a kiprobalasaval - mindenbol egy kicsi. Nagy igenyu jatekot nem futtattam. Reszletekbe nem mentem bele.
Mikor megkaptam meglepodtem a telefon melegedesetol de mint kiderult a gyarilag ratett es akkor meg rajta hagyott hatso vedofolia eltavolitasa utan ez megszunt.
A Kamera minden szempontbol tokeletesen teljesit, azt hozza amit a teszt irt minden modot kiprobaltam, egy apro hianyossagot kiveve-lentebb irom . De ez orvosolhato.
Burkolatnak mig meg nem erkezik amit rendeltem, egy T-pontban "vasarolt" atlatszo szilikonost tettem fel ami egyebkent 2400 ft ba (illetve pontba) kerult. (Markaja valami Q celly) Az ara rohejes, de igy ingyen volt es teszi a dolgat feszesen illeszkedik a telefonra.
A B2-nek van sajat temaja de azert leirom h meglepoen jo kis cucc, mindenfele ertesitesek mukodnek, majdnem mindenrol. a frissen letoltott HuaweiWear alkalmazassal. Kulon tetszik hogy 1-2 ora ules utan rezeg es mutatja hogy alljak fel es mozogjak. NEKEM ez pont jo.
Ami engem zavar (a "nagy gondok" )
- hogy a T telenyomta a sajat marhasagaival leszedhetetlenul, de azok majd szepen eltunnek kesobb
- latszolag a kezdokepernyok ikonjait csak rendezni lehet de abcben nem (ha valaki tud ra modot a gyari sw-vel akkor modnjatok, en nem talaltam eddig)
- a kamera alkalmazasa valoban le van butitva azazhogy a fo felulet eppenhogy tul user friendly. jobban szeretem ha minden beallitas ott van egybol (lasd lenovo) de ez megoldhato mas app-al, meg nem jatszottam vele.Ennyi igy hirtelen.
Meg ket aprosag:
A Tpontok nemelyikeben (webshopban nem) lehet kapni jo minosegu P8-ra valo uvegfoliat ami 2400 penz ami nem olcso de pontbol fizetheto. En nem eltem vele.Fun fact: Ugyanigy T-nel kozoltek velem (telefonon es szemelyesen is )
1. hogy miert akarok P8-at amikor a lite sokkal jobb es ujabb es stb es kulonbenis a P8 kifuto regi telefon mar nem lehet kapni
2. mikor rakerdeztem a honor 7-re kozoltek hogy na az ugyanaz mint P8 es inkabb P8lite "mert az erosebb", a ket kartyas kivitel pedig mindket sim T-re korlatozott. No comment.Ha kerdes van kivele
-
XM-L T6
tag
Hi mindenkinek!
Nem olvastam cégig az összes hozzászólást ezért bocsi. 1-2 tapasztalat, gondolat...Nem vagyok megelégedve a P8-al annak ellenére, hogy Huawei volt az előző telefonom is (G6).
1 Először is melegszik. Kocsiban 200km navigálás alatt tök forró lett. Töltőn volt a cucc de szerintem nem kellene neki melegednie. Főleg, hogy egy felső kategóriás telefonról van szó.
2 Waze szaggat rajta. Az előző G6-on szép folyamatos volt a kép.
3 A virtuális érintő gombokat ami a kijelzőn van nem tudom megszokni. B196-os rom van fent és nincs touchplus.
4 Akksi idő kb 12 óra amit az energiatakarékosságnál ír ki. G6-on 23-24 óra volt ugyanolyan beállításokkal. Energiatakarékosság bekapcsolva, fényerő maxhoz közel de automatán mindkettőn.A telefont telefonnak használom. Napi 3-4 óra telefonálás, e-mailezés, sms, navigálás kocsiban töltőn stb. Játszani, filmet nézni nem szoktam telefonon. Netezni is csak akkor ha valamit sos meg kell nézni. Mindent pc-n intézek. Szerintem elvárható lenne, hogy ezeket az alap dolgokat hibamentesen tudja a cucc.
Hogy pozitívumot is írjak...
1 A kamera és az optikai képstabilizátor nagyon jó, legalábbis az előzőhöz képest.
2 Remek a hanghívás minősége.
3 Jól néz ki.
4 A kijelző szép de inkább csak maxon vagy ahhoz közel, viszont ekkor már szívja az akksit. Háromnegyedre húzva a fényerőt 85%-os akksival már csak 9 óra 50 perc van hátra.Valaki írta, hogy a touchplus a B196-ban is megvan csak el van dugva. Valaki megerősítené ezt nekem!?
Köszi. -
AngeloDivina
aktív tag
Nekem úgy tűnt mintha a kèzremegèsem próbálta volna csillapítani, csak èpp több kárt csinált mint hasznot. Jövőhèten újra sütünk ès kipróbálom újra ès fektetve is.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
djbelo
senior tag
válasz AngeloDivina #4203 üzenetére
Megdöntve a telót nem próbáltad még a videózást? Mert én így még sosem csináltam vele videót! Ez így nem tv-s képméret.
-
DJosef
őstag
Akit érint azoknak szólok, hogy frissültek a magazin háttérképek. (Lehet nem ma, de én most vettem észre)
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz AngeloDivina #4205 üzenetére
Két dolog jutott eszembe.
1. Próbáld ki a google fényképező alkalmazást, vagy bármi más kamerás alkalmazást.
2. Talán a 6.0-ban megoldják, mert ez véleményem szerint szoftveres kérdés, fényképezésnél ilyen gond nincs, ott valamiért működik az automatikus fókusz. (Direkt kipróbáltam most)
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
zzola
titán
válasz AngeloDivina #4205 üzenetére
Én már az "elején" mondtam, hogy nem annyira jó a kamerája, mint ahogy azt előzetesen beharangozták!
-
DJosef
őstag
válasz AngeloDivina #4203 üzenetére
"Normális"
A fókusz az videónál igényli a kézi segítséget P8-nál.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
djbelo
senior tag
válasz AngeloDivina #4201 üzenetére
Ez nagyon durva 0:29 is van benne egy kicsi! Nem csinált még ilyet a P8 nálam, de szerintem itt valami komolyabb baj van a kamera részével.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ma készítettem egy videót a telefonnal és már máskor is észrevettem, hogy valószínűleg a képstabilizálás vagy az élesítés remegést okoz a képben és olyan mintha hullámozna a videó.
1:04-nélÉlj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest