Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Gabesz77 #4955 üzenetére
~116k-ért van független EU-s, gyártói garanciával. Mondjuk kategóriájában ez nagyon jó ár,
ennyiért talán egy Samsung A5-öt adnak...,tévedtem, az ~87k.
Mégsem!"Samsung Galaxy A5 (2016) (16GB, Gold - arany szín, EU)
Nincs készleten - Amint tudjuk, beszerezzük.
123 800"[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Gabesz77 #4627 üzenetére
Mate 8 nekem is tetszik, de óvatosan az ilyen batárokkal, én is így gondoltam nemrég, hogy jó lenne nagyobb, belevágtam egy Note 4-be, hát 1 hónap szenvedés után beláttam, hogy a hétköznapokba komoly kompromisszumokat kell kötni, pedig a budira is kocsival megyek, de még így is nagyon nyűgös volt
-
-
-
kmóricka
aktív tag
válasz Gabesz77 #3715 üzenetére
Eleinte nekem is gyanús volt az akksi teljesítmény, meg h nálam azóta is a google play szolgáltatások eszi a legtöbbet...ez azóta is úgy van...de nem izgat már...nálam úgy néz ki beállt a dolog...2 naponta töltöm, értsd mondjuk minden második este...picit böngészek, mail az elég sok, pár fotó...és átlag napi 1 óra telefon beszélgetés..kb.ezek mellett kibírja a két napot...nálam az android rendszer mondjuk nem sok, most 10% épp..viszont látom h van pár % hangoutsom, az wtf???? Sosem használtam, nem értem hogy mégcsak el se indítottam sosem, képernyő fogyasztást meg meg sem említ semennyit(ezt se értem, annak ott kéne lennie nem? Akármennyi is)..na mindegy...
Jelenleg 15 óra után 70%on van...[ Szerkesztve ]
-
Shade45
senior tag
válasz Gabesz77 #3717 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is...
Csodálkozva olvasom a többiek beszámolóját, hogy milyen akkuidőket tudnak elérni!
Nekem a felét ha tudja a telefon, felhasználás módja szinte dettó ugyan az, mint nálad, és szintén a rendszer fogyaszt nálam a legtöbbet!Már nincs több ötletem, hogy mivel próbálkozzak, letiltottam minden felesleges alkalmazást, a védett alkalmazásoknál is csak a legfontosabbak vannak, a hálózatot is csak a kijelölt alkalmazások használhatják, de valami mégis folyamatosan eszi az akkut!
Minden töltéskor ki van kapcsolva, tehát azt sem lehet mondani, hogy beragadt valami, mert 2 naponta újra van indítva!
1-2 óránként merül így nálam kb 1%-ot, és egyszerűen nem tudok rájönni az okára! Elszomorító annak a tudatában, hogy a többiek milyen akkuidőről számolnak be!
-
Wa2x_
veterán
-
törölt tag
válasz Gabesz77 #1545 üzenetére
Nincs ilyen. (B170 , telekom) Mikor megvettem akkor sem volt.
Lehet várok a B200-al, pedig már letöltöttem.
1-1,5 nap nálam is használattól függően. Nincs ezen semmi meglepő, hasonló kaliberű készülékek ennnyit tudnak. Fejlődik itt minden, soc, 4k kijlező, 100magos proci, 16giga ram, beépített szőröskisnyúl, de az akku az marad...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Hálózati / IP kamera
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest