Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz V.Stryker #4196 üzenetére
Közben meg találtam amire gondoltam:
Beállítások/Alkalmazások - egyebek/Hívás/ Egyéb beállítások - Telefonfiók beállítások/ Beérkező hívások fogadása
Kipróbáltam, ez nem vonatkozik az automatikus hívásfogadásra. Sajnálom.
más: (a fentebb említett Call Recorder - ACR Premium hívásrögzítő sem működik)
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Közben a fiúk a bányában dolgoznak Kingroot v4.8.0 build 20160218
-
Promi
aktív tag
válasz V.Stryker #4190 üzenetére
Ami engem érint:
1. root után SDFix futtatása (ennek root kell) és igy teljes jogú használója lehetsz a SAJÁT memória kártyádnak.
2. Titanium Backup teljes értékű használata, ezt olvasd át, hogy miket tud (nagyon hasznos).
3. Call Recorder - ACR Premium talán még ez a nagyon jó hívásrögzítő is működik, de ez még tesztelés alatt van.
És még biztos nagyon sok másnak hasznos dolgok vannak, a fent leírtakat csak engem érintenek.
AKI HASZNÁLJA A TV GO ALKALMAZÁST, Ő NE ROOTOLJON MERT NEM FOG MENNI A ROOT MIATT A TV GO -
Promi
aktív tag
Kingroot v4.8.0 build 20160217 újabb kiadás a root kedvelőknek. Aki használja, és eredeti állapotot szeretne vissza állítani, neki a 3 gombos full firmvare visszaállítást kell elvégeznie. Ugyan is használat után egy uninstall NEM TÜNTETI EL A ROOT NYOMAIT. Ennek tudatában használjátok, egyébként teljesen biztonságos.
-
rejtettlampa
tag
B317 frissítés V6 bétára jött valakinek? Vagy még mindig csak Zolar kapta meg?
-
kekkola
senior tag
válasz migabi24 #4175 üzenetére
Hozzánk egyszer betörtek és többek között elvitték a tv távirányítóját is. Akkor éppen nagyon jól jött, hogy G2esem volt, amiben volt infra, vagy fél évig azzal használtuk a tv-t, mire rávettem magam hogy vegyek egyet... Hozzáteszem egy távirányító ahhoz a tv-hez 15k... A helyszínelő mondta, hogy nincs meglepve, a távirányítóra nagy a kereslet Nálam ez is döntött a Honor 7 javára a P8-cal szemben.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Richie86
senior tag
Mondjuk ezek tényleg nem hibák. Hiba az pl. ha nem tudok vele telefonálni, vagy sűrűn kikapcsol magától stb. Ezek esetleg hiányosságok, de csak annak, akinek szüksége van erre. Én pl. mérlegeltem, kell-e nekem infra vagy ujjlenyomatolvasó, és rájöttem, nem kell. Ha kellett volna H7-et veszek.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Kis szakmai téma is legyen, ugye nálam szarakodott a play szolgáltatások első helyen volt az akustatba, na most sikerült megoldani a kingrootnak a segítségével, ki tudtam lőnni azt a folyamatot ami ezt okozta, folyamatosan használta a hálózatot valami, örülök neki
-
migabi24
nagyúr
válasz AngeloDivina #4174 üzenetére
Ezek szerint csak én vagyok lusta felkelni a távirányítóért, vagy csak nálunk vannak gyerekek, aki mindig másik mesét akarnak nézni, de közbe eldugják a távkapcsolót
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Pazolini #4166 üzenetére
Nem szeretnem leloni az osszes poent, de kaptam egy PM-et a hibalistaval, csak egy mondatot ragadtam ki:
"- Ujjlenyomat szenzor és infravörös port nincs, és a P8 nem vízálló kivitelű."No komment...
En talaltam meg par hibat:
@ nincs kulso antenna, xar a vetel.
@nincs 4k-s kijelzo
@es meg sorolhatnam...[ Szerkesztve ]
-
bekebazsi
csendes tag
válasz bakszazsolt #4113 üzenetére
Köszönöm :-) Az lesz szerintem!
-
Attipapa
aktív tag
Tisztelt PH! nagyúr!
Aha, szóval ez a trollkodás?
Talán a belépőmtől kezdve olvasd el figyelmesen amit írtam! Aztán kigyűjtöm Neked privátban az említett helyekről a tesztekben szereplő negatívumokat,és csak Neked elküldöm, hogy csemegézz,és ne vádolhass trollkodással. Egyébként nehogy azt hidd már, hogy most látok először telefont.
Hosszú út vezetett ide,- pontosan 3 hónap - ,hogy ezt a telefont válasszam, azért, mert ezt találtam a legjobbnak. November 15 óta pontosan 5 telefont próbáltam ki. Sorolom: Xiaomi Mi4i, (1 hétig volt meg)Xiaomi MI4C (3 napig) Lenovo Vibe Shot (1 hónap)Ulefone Paris(2 nap) Huawei P8 Lite jelenleg is meg van és itt hirdetem. Ha megnézed a hardveraprót,akkor ezeket mind megtalálod az eladásaim között.
Tehát még egyszer elmondom: Ez a telefon lett az ami mellett úgy döntöttem, - talán a létező összes infót begyűjtve - hogy ez a legjobb ebben a kategóriában. Ezzel kezdtem a "TROLLKODÁSOMAT."
Nem értelek! Mi a frászért akarsz azonnal kiutálni innen. Semmi sértőt nem írtam és rajtad kívül azt hiszem megértették mit akarok mondani. Csak olvasd vissza nyugodtan minden mondatomat és rájössz,hogy nem azt sértegeted aki megérdemli. Csak a G4-el szemben kezdtem megvédeni a P8-at és megkérdeztem, hogy milyen alapon kell itt a G4-et isteníteni! ez "trollkodás", meg az is, hogy a tesztek negatívumait említem.
Azt hiszem, ugyanolyan jogom lenne itt lenni, mint Neked, de köszönöm a szíves invitálást,nem zavarom tovább a köreidet.
Üdvözlöm a többieket, és elnézésüket kérem,ha megbántottam Őket a "trollkodásommal"[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz bakszazsolt #4158 üzenetére
Azért látod remélem Te is,hogy ez a 2.pont csak a vicc kedvéért került ide
(#4159) Pazolini
Szerintem nehezebb lenne olyat találni,akár magyar,akár idegen nyelven,ahol nem említenek negatívumot.(erre gondoltam)
Csak nézd meg itt a prohardver.hu tesztet,vagy olvasd el a mobilaréna.hu tesztet,vagy 24.hu,vagy http://www.hwsw.hu/ esetleg telefonguru.hu teszteket.Mindenütt van negatívum,ahogyan a külföldi oldalakon is,de hagy ne soroljam Neked fel jó?
Én nem lehúzni akartam ezzel a mondattal a készüléket,nagyon nem értettél meg.[ Szerkesztve ]
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz Attipapa #4153 üzenetére
Tök igazad van. Bírjon ki egy napot úgy h ne kelljen töltőre raknom és csinálja meg amit akarok. Nem a telefon napi töltése dobja meg a villanyszámlámat. Egyébként másfél nap az átlag. Ebbe bőven belefér egy egész nap, egy buli estére és a hazaérkezés valamikor reggel.
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
Attipapa
aktív tag
Ok! Nem is az volt a szándékom, hogy pontos árat írjak, csak azt szerettem volna érzékeltetni,hogy nem egy árkategória. P8-at is lehet venni olcsóbban ilyen-olyan GSM boltokban,nem kötelező edigital-nál,vagy mall.hu-n venni.
Legutóbb "fekete pénteken" néztem az árakat,az nem most volt :-) Akkor vot 179-ről 129-re akciózva az edigitalon a G4. Meg is rendeltem, de 2 nap múlva meggondoltam a dolgot és visszamondtam. Ezért maradt meg bennem ez az ár.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Attipapa #4153 üzenetére
Én majdnem egyet értek veled! Kijelző idő nem mérvadó, ez tény. Bár egyesek így ítélik meg a készülékeket!
Az LG G4-et meg túláraztad! Expansys-on ~133k HUF, a P8 ugyanitt ~116k HUF...EU garanciával adják, itthon is szervizelik őket, mint ha a szolgáltatónál vetted volna... -
Attipapa
aktív tag
válasz bakszazsolt #4142 üzenetére
Már bocsánat a hozzászólásért! Xiaomi topicból ugrottam át,és hetek óta olvasgatok itt,3 napja pedig ezt a telefont használom megelégedéssel! de már nem bírom megállni szó nélkül!
1. Fiamnak G4 van és irtózatosan szar az akkuideje,Te valami különleges példányt fogtál ki,vagy a fiam fogott ki rosszat.
2. "mind a 2 kijelzője le voltak takarva." Remélem nem azért,hogy így kevesebbet fogyaszt!
3. Nem a képernyőidő a fő mérőszám egyik telefonnál sem,ezt csak tesztekben használják. Ha sokat telefonálsz, akkor nincs képernyő,mert működik a proxi. szenzor,pedig egy több órás napi beszélgetés is leszívja az akkut és még 20 perc sem lesz a képernyő bekapcsolt ideje. Ezért szerintem felesleges ezzel az idővel mérni az akku fogyasztást. Ez attól sokkal összetettebb dolog. Minden fórumban beleesnek ebbe a hibába,hogy megpróbálják túl licitálni a másikat,de hogy egy P8 fórumba hogyan kerül a G4.....? ezt nem értem.
Rengeteg tesztben olvasom a P8 hibáit, de mondja már meg valaki,létezik olyan telefon ami teljesen tökéletes? Nincs ilyen. Legalább magunk közt ne áztassuk már ezt a szép kis okos telefont,ami kategóriájában nagyon tökéletes. Az LG G4,nem ugyanaz a kategória,mégis vannak hibái. Felesleges összehasonlítani vele a P8-at. G4 180 ezer Ft-os telefon,ez pedig 125 ezres,még itt is nagy az eltérés. (direkt nem a sufnis árakat hasonlítottam össze)
Még egyszer ezer bocs! -
DJosef
őstag
Üdv Urak!
(#4144) Erre valaki?
Illetve működésre lehet bírni valahogy a facebook kontaktokat úgy, hogy megjelenjenek a címtárban?
Forget about it
-
migabi24
nagyúr
válasz bakszazsolt #4145 üzenetére
Légyszi csinálj 1-2 képet G4-P8 ha már van rá lehetőséged, mert amikor én teszteltem nem láttam nagy difit, igaz csak 1 fajta körülménybe tudtam tesztelni ott egál volt, mert ez számomra hihetetlen, hogy sokkal jobb a G4, a P8 nagyon jó képeket csinál szerintem, sok telefonom volt de szerintem a P8 jól teljesít
-
migabi24
nagyúr
Kingroot kipróbálva, tényleg működik, de csak ha fent van az alkalmazás akkor van root, de a system partició akkor is csak ro, tehát csak korlátozott a hozzáférés, viszont arra elég volt, hogy hibernáljak még egy rakás nem használt gyári cuccot, majd meglátjuk mennyit dob az aksiidőn, más téma, mostanába nem jöttek meg a gmail üzenetek csak késve vagy csak mikor beléptem, letöröltem a frissítést és újra hibátlan
-
Tekergő82
tag
Iso 100, expozició 6sec, èjszakai módban.
-
DJosef
őstag
Reggelt Urak!
A google alkalmazás ikon nálatok is kék színű, nem pedig az új kinézetű színes?
Forget about it
-
Bornie127
senior tag
válasz bakszazsolt #4142 üzenetére
Hmmm, ha lenne itthon korlátlan adat, kipróbálnám én is, lehet egy filmel teszek próbát
Érdekesen alakult az üzemidő, a P8-ra szavaztam volna látatlanban. -
bakszazsolt
csendes tag
válasz Szabcsizz #4137 üzenetére
Kíváncsiságból éjszakára bekapcsolva hagytam a telefon kijelzőjét, egy 10 órás youtube videot indítottam el a P8 és a G4 is. Reggelre P8 kikapcsolt G4 még 17% van....ment mind a 2 kijelzője le voltak takarva.
De az eredeti kérdésre visszatérve ami miatt írogatunk itt, az az volt a 2 készülék közül választana, és fontos a fényképezőgép, a külsejét szerintem el tudja dönteni, akku idő valamennyit számít, de a tőltés azért könnyen megoldható ha nagyon kell, külső akku stb, de a fényképező része a G4 sokkal jobb, és ez sehogy sem orvosolható a P8-on -
migabi24
nagyúr
válasz AngeloDivina #4140 üzenetére
Csak gsm a legtakarékosabb
-
Szabcsizz
őstag
válasz Kiskutya #4135 üzenetére
Hát ez elég sokmindentől függ.Ezt így nem igazán lehet megmondani.Egy kicsit több információ kéne.De az biztos,hogy ennek a készüléknek brutál jó az üzemideje.Pedig nincs valami brutál nagy akkumulátor benne.
A fentebb emlegetett G4 pl a közelébe se ér.(akkumulátor terén)
Nem is értem,hogy lehetett egy szinten említeni vele.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
Kíváncsiságból megnéztem a képernyőidőt, nálam jelenleg 4:13 és 22%-on van az akku ez nemtom jo e?
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
theo_76
aktív tag
válasz bakszazsolt #4115 üzenetére
A felbontás különbséget max nagyítóval veszed észre. :-) Én a p8at hasonlítottam össze a p8 lite-al... Hát nagyon meg kell nézni egymás mellé téve a különbséget
-
DJosef
őstag
válasz Szabcsizz #4130 üzenetére
Én nálam működött, miután frissítettem az összes google alkalmazást. De alapértelmezettnek csak úgy tudtam beállítani, hogy Beállítások - Alkalmazások kezelése - Alapértelmezett alkalmazások - Alkalmazásindító.
Ja, és a google asszisztens launcher alatt van képernyőzár ikon.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
djbelo
senior tag
válasz bakszazsolt #4129 üzenetére
Mai nap: 2ó kijelzőidő 72% az akku! Na hol van ehhez a G4?
-
Szabcsizz
őstag
válasz bakszazsolt #4129 üzenetére
Na nem azért mert bele akarok szólni,de szerintem mindenki annyit használja a telefonját,amennyit akarja.
Nekem eddig a rekordom 7 óra 11 perc képernyőidő volt.Más..nektek sikerül működésre bírni a Google Now Launcher-t?Egyszerűen sehogyse tudom alapértelmezett indítóvá tenni..belelépni se tudok.
-
bakszazsolt
csendes tag
-
hukli21
tag
Sziasztok! Telekomos P8-am van, tudom valamilyen másik szoftververzió felrakásával függetleníteni?
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
Gabesz77
senior tag
-
migabi24
nagyúr
válasz bakszazsolt #4115 üzenetére
Izlés kérdése, nekem nem kéne G4 viszont a P8-at imádom, kijelző szebb a P8-ba hiába jobb papiron a G4, a hangszoró szintén, ezeket egy G4 tulaj barátom is elismerte mikor teszteltük, akkuidő meg 7h kijelzőhasználat soha nem lesz a G4-be és ez fontosabb a kameránál is szerintem
[ Szerkesztve ]
-
bakszazsolt
csendes tag
válasz migabi24 #4114 üzenetére
Anyaghasználat: Alumínium vs műanyag és bőr, ízlés kérdése. Kijelző mindenképp G4 nagyobb kép és nagyobb felbontás (QHD), a készülék alig nagyobb, Hangszoróban nem vettem észre külömbséget, akku időben G4 jobb szerintem, főleg 6-os androiddal. Kamera meg sokkal jobb, fénykép video, minden. P8-ban még AC wifi sincsen.... Zsebbe is jobban illeszkedik az LG G4. Amúgy jó készülék a P8 is, nagyot nem tévedsz vele, főleg T-mobilnál, órával együtt nagyon megéri.....
Nekem van mind a 2, nem kell bemutatni....[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz bakszazsolt #4113 üzenetére
Muhaha, anyaghasználatba, külsőre, kijelző, hangszoró, akkuidőbe is elveri a P8, szóval ne beszélj hülyeségeket
-
Gabesz77
senior tag
Éjféltől reggel hatig 10%-ot merült a készülék B200 alatt, bekapcsolt wifi mellett. Kicsit soknak érzem, eddig egy telefonom nem merült ennyire. Túlélem, van töltőm, csak kissé lelombozó.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
zso79
őstag
válasz sarszegi14 #4107 üzenetére
Kezdésnek [link]
-
s1ru2
aktív tag
válasz .zSoLTi. #4089 üzenetére
Huaweiéknek vagy a programok frissítése során lett végre valami nem energiazabáló ?
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
migabi24
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest