Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz XM-L T6 #8747 üzenetére
Független akkor lesz, ha a szolgáltató kinyitja (aki lezárta). Ez a hivatalos verzió, a másikról itt nem beszélünk
Nem a rom független vagy függő, hanem független vagy szolgáltatói készülékre készült. A romnak nincs köze a függőséghez. A független készülékekre szánt rom sallang mentes, a szolgáltatói romok tele vannak a szolgáltató által preferált appokkal, saját boot animációjával stb.Köszi az üveg linket, gondolkodom rajta
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Szabcsizz
őstag
válasz XM-L T6 #4214 üzenetére
Miért,azt hitted hogy egy felsőkategóriás processzor jéghideg lesz?Meg miért baj,hogy melegszik?Ha van rá lehetőséged próbálj ki egy S6-ot.Meg fogsz lepődni,hogy az hogy fog melegedni..inkább forrósodni.
A Waze-t én is használom,egyszer nem akadt meg,úgyhogy ott nálad lesz valami gubanc.Telepítsd újra. -
zzola
titán
válasz XM-L T6 #4214 üzenetére
El kell hogy keserítselek! Egy LG G4, vagy Samsung S6 EDGE sem bírja tovább akkuidőben! Bár a felsorolt készülékek nagyobb felbontással bírnak....
+ a GPS folyamatos hasznalata miatt melegszik annyira, nálam is így van!Nem értem, hogy a G6-hoz hogyan mered egyáltalán hasonlítani?
4.5" kijelző, 540 x 960 pixel (245 ppi), 4 magos Snapdragon, nem is egy kategória! 4-es droiddal sokkal kevesebbet "eszik" a G6....Nálam is reggeltől estig megy a készülék, délután/este már tölteni kell, bár én reggel a felébredés és az indulás között időben is szoktam tölteni...
A T+-t meg meg lehet oldalni, felteszed a készülékre a független B170-es romot, majd frissíted B200-ra, ezekben benne van a t+, problem solved...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assetto Corsa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest