- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
válasz bontabela73 #20398 üzenetére
köszi szépen a részletes választ. Lehet itt lenne az ideje "újrarakni" a telefont mert 2, 3 éve nem csináltam vele semmit. Komolyabb bajom nincs vele de néha azért csinál furcsaságokat. Gyári visszaállításkor az appok is törlődnek? Ha igen akkor gondolom hamar visszatudom rakni play áruházból.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
bontabela73
aktív tag
válasz Bennyboy #20395 üzenetére
A gyári visszaállítás és az összes app és beállítás konfigurálása elég időigényes, de néha nagyon jól jön. Ha biztonsági mentésből történik visszaállítás, akkor előfordulhat, hogy visszajön az a beállítás, amelyik a hibát okozza.
Azt is meg lehet csinálni, hogy az adott app gyorsítótárát és az adatokat kell csak törölni, esetleg az adott appot eltávolítani és újratelepíteni. Ha ez gyárilag előre telepített app (pl. Google Maps), akkor adatok törlése, majd frissítések eltávolítása (Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások, majd az app nevére kell koppintani és előre telepített gyári appok esetében a jobb felső sarokban van a frissítések eltávolítása opció), majd az app frissítése. Megoldás lehet a Google Play szolgáltatások esetében az adatok és frissítések eltávolítása. (Nálam ez sokszor megoldotta a problémákat.)
Ha az adatok törlése, app eltávolítása nem segít, akkor a gyári visszaállítás a legjobb opció. Nagyobb rendszerfrissítések után nálam van gyári visszaállítás, így eddig semmilyen komolyabb probléma nem volt a telefonnal az elmúlt 2 évben (még a kamerával sem). Az esetlegesen felmerülő kisebb problémákat a Play szolgáltatások visszaállítása és frissítése mindig megoldotta.
Da pacem, Domine!
-
yodee_
őstag
válasz bontabela73 #20396 üzenetére
Igen a korábbi mentés még emui11. Közben keresgéltem és van olyan python szkript ami visszafejti a kódolt tartalmat. Érdekes de ott sem fogadja el azt a jelszót amit a korábbi mentés esetén elfogad
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
bontabela73
aktív tag
válasz yodee_ #20394 üzenetére
Szia!
Nem találkoztam még ezzel a jelenséggel, pedig néhányszor használtam már a gyári biztonsági mentést. Csak egy párszor használtam ezt a funkciót egy-egy app visszaállítására, mert előfordult, hogy hibás volt az újabb verzió és vissza kellett állítani a korábbit.
A 2 hónappal korábbi mentés milyen EMUI verziótól készült? Esetleg EMUI 11? Lehet, hogy a mostani EMUI 12-es mentést nem lehet EMUI 11-nél alkalmazni. (Csak tippelek.)
Da pacem, Domine!
-
Bennyboy
őstag
Mióta meg van a telefon sosem csináltam visszaállítást. Néha van olyan gondom, h nem megy a gps útvonaltervezőben csak újraindítás után. Érdemes lehet csinálni vmit? Ha igen van olyan opció, h ne kelljen minden appot, beállítást újra megcsinálni? köszi
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem azokhoz akik használják a gyári backup funkciót. Az Asszony telója frissült emui12-re és nagyon nem tetszett neki, megkért hogy állítsam vissza a régire. Mondom oké de akkor előtte mentés mert ugye minden gyalul. Szépen megcsináltam a mentést, telefon visszaállítva. Amint szerettem volna a mentést visszaállítani nem fogadta el a jelszót amit megadtam neki. Egyszerűen már nem tudom mit csináljak. A kéthónappal ezeleőtti mentés pedig szépen elfogadja a jelszót.
Köszönöm
-
Dino69
aktív tag
Nem akar haladni ez a háztól - házig futár. Tegnap regisztráltam a telefont, és ma is még csak az "elbírálás alatt" olvasható.
Szeptember 10 ig van garim, addig csak elbírálják..
-
punky10
addikt
Nálam a megbízhatósági sorrend:
P20(előlapi)
Honor 20 Pro( oldalsó)
Huawei P30 Pro(kjjelző)
Samsung A71(kijelző)
A P20- nál már azt hittem elromlott,olyan gyorsan,és bármely módon oldott,de másik ujjal próbálva nem ment.A Honornál gyakran kell tisztítani a az oldalsó olvasót.Ha a P20 100,akkor a Honor 98.
A P30 kb 95,a Samu talán 90.
Ez a 100-ból elsőre feloldás tatisztikája nálam.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Zoz
őstag
válasz bontabela73 #20385 üzenetére
Nekem P10 a korábbi készülékem, annak semmi baja a "túl száraz, nedves, poros vagy egyéb módon szennyezett ujjak"-kal.
Szerintem is egyértelműen visszalépés ez a képernyőbe erőltetett megoldás. -
bontabela73
aktív tag
válasz Sztyepadzso #20382 üzenetére
A Mate 20 Pro-nál is kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó van, a P30 Pro-nál már a 2. generáció lett berakva.
Ha nem akarja beolvasni az ujjlenyomatot a telefon, törölni kell a felvett ujjlenyomatot és újra fel kell venni., illetve érdemes több ujjat felvenni. A túl száraz, nedves, poros vagy egyéb módon szennyezett ujjakat valóban nehezen olvassa be a szenzor, de ez nem csak a P30 Pro-nál van így.
Da pacem, Domine!
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz vityax82 #20381 üzenetére
A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó ekkor jelent meg( javítsatok ki, ha tévedek, de talán az első ilyen telefon a P30 /Pro), és el kell ismerni, hogy a P10/P20-ban használt technológia sokkal jobb, csak sajnos a "teljes első oldal egy kijelző" elv miatt lett kigyomlálva előről.
Vedd fel több ujjadat, ha kétkezi munkával dolgozol, akkor célszerű egy kevésbé használt ujjat (kisujj) erre a célra befogni.Ezt viszont nem igazán értem:
"Szerintem attól ilyen hogy nem enged egy újjat akar háromszor is beolvasni, így részletesebb képet kap a teló az újjamról. Jól gondolom?" -
vityax82
tag
Egy hete váltottam p20próról, de ez az újlenyomat olvasó elég gáz nekem!
Picit poros az újjam már nem is enged be!
Szerintem attól ilyen hogy nem enged egy újjat akar háromszor is beolvasni, így részletesebb képet kap a teló az újjamról. Jól gondolom? -
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #20377 üzenetére
Nah igen...már 3 éves is van
Ezért jó amikor egy cég kitalálja a tutit (nanomemo)...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek. Elég gáz ez így
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
renegat1
tag
válasz Sirandrish #20371 üzenetére
Most nézd meg. Igaz nem huawei. Másikat nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Sirandrish #20373 üzenetére
Próbáld meg itt,bár itt is készlethiányt írnak.... Kérdezz rá hogy lesz-e még...
Vagy,amazonon még van.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Sirandrish
legenda
Ez így van, de kosárba nem lehet tenni. Legalábbis nálam csak kedvencekhez adás van...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Foose
addikt
válasz Sirandrish #20371 üzenetére
Nekem azt írja hogy készleten. 24990 ft.
Jaa,értem már mit mondasz.... Érdekes.
Aki az utóbbi időben bővíteni szerette volna NM Card memóriakártyával a készülékét, észlelhette, hogy eltűntek ezek a bővítőkártyák a gyártó hivatalos viszonteladóinak kínálatából.
Megkérdeztem a Huawei Technology Hungary-t a kártyákkal kapcsolatban, hogy miért tűntek el a kínálatból. A válaszból kiderült, hogy az NM Card bővítőkártyák a jövőben nem lesznek elérhetők. A hivatalos indoklás oka a cloud tárhelyek népszerűsége és a gyártó is a Huawei Cloud felhőtárhely használatát javasolja.
Minden Huawei felhasználó 5 GB tárhelyet kap a Huawei Cloudban díjmentesen. Ezen felül 50 GB-os, 200 GB-os és 2 TB-os bővítési lehetőségek vannak havi és éves előfizetésekkel.
Szétnéztem a hivatalos viszonteladók kínálatában, gyakorlatilag sehol nem találhatók már meg a Huawei NM Cardok, elmondható tehát, hogy közel ellehetetlenült a memóriakártyás bővítés hivatalos úton a fent felsorolt készülékekben.
Aki szeretne Huawei NM Card memóriakártyát a telefonjába, célszerű lehet felkeresnie a német Amazon oldalát, ahol a hivatalos Huawei Store még kínál belőle készletet.[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Sirandrish
legenda
-
renegat1
tag
-
Sirandrish
legenda
Heyo!
Asszonykának folyton meggyűlik a baja a tárhellyel a P30 projával, ezért memórikártyát vennénk, és több dologra is rájöttem.
1. Hogy ebbe valami Nano memóriakártya kell ( kajak nem vágtam)
2. Elég nehéz beszerezni..
Ismer valaki olyan helyet (lehetőleg belföldön), ahonnan beszerezhető egy ilyen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szemesi69
addikt
válasz knox83 #20366 üzenetére
Idézet a tesztből:" A specifikációkból látszik, hogy alapvetően ez egy felső-középkategóriás készülék. A 120Hz-es képfrissítés adaptív, a lapkakészletnek köszönhetően a mobil 5G-re is képes, illetve NFC is van benne, hogy mobillal is fizethessünk"
Szóval nem közép alsó kategória Off végeXiaomi redmi note 12 pro
-
direwolf
őstag
válasz szemesi69 #20364 üzenetére
Ezt megerősítem. Samsung S21 FE-re költöztem, és perfekt működik a Huawei Watch Gt2e. Kizárólag az egészség appot kellett telepíteni. Pedig a leírások azzal riogatnak, hogy a teljes Huawei Mobile Services-t telepíteni kellene, de hálisten' nem így van.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
szemesi69
addikt
Működik a honorral, kell hozzá a huawei egészség program. A gyári honor egészség programmal, még a honor magic watch 2-t sem tudtuk összehozni, viszont a huawei egészség program le lett rá töltve, azzal megy simán. Teljes funkcióval.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz bontabela73 #20360 üzenetére
Esetleg alternatíva lehet a Honor 50 5G, van gugli, jelenleg android 12. Kinézetre olyan, mint a P30 pro, csak a kamera sziget más. Teszteket olvasva, azt hittem nem igazán jó, aztán vettem eggyet a fiamnak, a használat teljesen mást mutat, mint amit a tesztekben írtak, egy kellemes csalódás, teljesen jól használható, fürge működés jellemzi, és hasonló jó akksiban, mint a P30 pro. Elnézést az off-r, de olvasgattam itt, hogy mire lenne érdemes váltani, hát ezt ajánlani tudom, és az ára se veszélyes, főleg hűség hosszabbításra venni. Nem válasz akart lenni részedre, de mire észrevettem, már nem akartam módosítani, mert kifutok a szerkesztési időből
Xiaomi redmi note 12 pro
-
O.CS
aktív tag
válasz bontabela73 #20360 üzenetére
Köszönöm szépen
-
bontabela73
aktív tag
A döntés a Tiéd, de tanácsot, tippet, szempontokat a döntéshez szívesen adok.
A P30 Pro rendelkezik a Google szolgáltatások támogatásával, a P40 Pro nem. A P40 Pro esetében a GSpace nevű alkalmazással lehet esetleg a Google appokat használni (a Térkép, Chrome és a Gboard elvileg Google szolgáltatás nélkül is megy).
A P40 Pro specifikációi valamivel jobbak , van eSIM támogatás is.
Szoftveres támogatás terén mindkét modell lassan lekerül a Huawei negyedéves frissítési listájáról is.
Nekem 2 éve van meg a P30 Pro, teljesen meg vagyok vele elégedve. Az, hogy még mindig Android 10 fut rajta (egyébként a P40 Pro-n is az van), egyáltalán nem zavar. Az akkumulátor is nagyon jól bírja még. Javításra eddig nem szorult.
Még talán annyi, hogy tartozákokat már nem nagyon lehet egyik modellhez sem kapni, sem itthon, és (ahogy látom) külföldön sem.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Részletesebb összehasonlítást azért nem tudok, mert a P40 Pro-ról nincs sok információm. Érdemes utáanézni a neten. Vannak cikkek, összehasonlító videók stb.
Da pacem, Domine!
-
O.CS
aktív tag
A segítségeteket szeretné kérni.
Nem tudom, hogy melyik telefont vegyem.
A P30 Pro 8/256 vagy a P40 Pro? -
subset
senior tag
válasz direwolf #20356 üzenetére
Nagyon-nagyon akciósan került hozzám az s22u csak azért vettem meg. 4-500 ezrest soha nem adnék telefonért, bár ahogy a forint árfolyamunk alakul....
De ja, csak túl van hypolva tényleg semmi extra, túl jó telefon még mindig a p30p .
Az átköltözésen meg még gondolkodom, az anyagi helyzetem alakulásának függvényében...A kijelző mérete az ami vonzó benne, bár normál tokkal nekem már kezelhetetlen a mérete. Egy karbon tokban viszont csak picivel nagyobb mint a p30p egy normál tokban.
Meglátjuk...[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
3 éve hogy megvan a teló. Annyiszor jött már elő, hogy akkor most mire kellene is cserélni....hát semmire !
Itt van előttem egy S22U lassan 3 hónapja, és nem jött még a wow ! hogy azonnal ráköltözzek és dobjam a p30p-t.
Kamera este, kevesebb fény mellett jobb, elismerem, de amúgy meg nagyon nincs meg a 3év előny....hasra nem tudtam esni, pedig próbáltam.
Android verzióban viszont pont 3-al többet tud (lassan jön rá)...már ha ez számít
Akkuban az enyém, hála a gyorstöltés hanyagolásának ! még mindig min.2-3 nap üzemidő (a 3évvel a háta mögött) 2 simmel !![ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
punky10
addikt
válasz Ferenczi Áko #20351 üzenetére
Az automatikust ki kell kapcsolni,es manuálisan kelm alkalmazásonként megadni az engedélyeket.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
F-ECT$
titán
-
klimokrisz
tag
Sajnos elhasználódott a Wozinsky mágneses üveg kijelzővédelemmel ellátott tokom
(Mágneses hátlap és keret védelmet biztosító tok, 9H keménységű üveg hát- és előlappal, így 360 fokos védelmet érhetünk el készülékünkön.)
2019. 11. 07 - 2022.08.23
Tudnátok ajánlani tokot, ami hasonló lenne. Ezt a fajtát próbáltam beszerezni ismételten, de már úgy látom nincsen
Magyarországról szeretnék megrendelni és a lényeg olyan kell, aminek van üveg hát- és előlapja.[ Szerkesztve ]
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz pontyos #20350 üzenetére
Köszönöm..
A kamera/akksi, gyorsaság stb mind jó a P30 Pro-ban.. Egyedül egy dolog zavar.. Az alkalmazásváltó hamar bezárja a háttérben futó appokat, és mikor újra nyitom őket, újra tölt.. Ezt nem lehet valami akksi beállítással megoldani? 6 gb ram-os készülékem van, már nem emlékszem, hogy a 8 gb-osnál is újratöltötte-e az appokat multitasking közben..
Az Automatikus indítás kezelést át kellene állítani Kézi kezelésre?[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pontyos
senior tag
válasz Ferenczi Áko #20349 üzenetére
Hát arra biztos nem mennék át 😉
-
pontyos
senior tag
válasz Ferenczi Áko #20346 üzenetére
S20 vagy S22 ? Én azt gondoltam elírtad, így akkor a leírás tárgytalan, de hátha másnak épp jól jön
-
pontyos
senior tag
válasz Ferenczi Áko #20341 üzenetére
itt vagyok
3 hónapja váltottam, imádom. Azóta ez lett a full irodám, pen marha jó. Képernyő képe magasan a legjobb szvsz.
Hétköznap bőven tudja a két napot, 5,30 óra képernyő idő. Mindenben gyorsabb, kb 200 képet csináltam vele nagyon tetszik. pl erdőben, kiállításon, makró és porté pedig elképesztő !!
Térerő gond sehol, ezt nem is értem kinél vagy hol jelentkezett
wi fi hivás bug meg... volte mellett véletlenül sem kapcsolnám be.
Tökéletes a beszédhang, hangosabb is, nem a képernyőt rezegteti.
Családban maradt P30 - néha megfogom megnézem, mert több mint két évig velem volt, már nem mennék vissza semmi pénzért DE! tényleg az elmúlt 3 év legjobb tolója volt,
Negatívum csak egyetlen egy, hogy a töltés lassabb. kb ennyi, de az akku nagyobb is szóval...az ára meg hát... érdemes kézbe venni a szögletes forma és a nagyobb súly miatt.
végül egy két kép [link] [link] 108MP makro [link] Zoom [link]
Remélem tudtam segíteni -
vityax82
tag
Honnan tudok ingyér letölteni animált AOD-ket?
Illetve hova kell a telóra felmásolni hogy működjön is?
Kösziszépen -
AtHoS
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20341 üzenetére
Én mondjuk S22 Ultra irányában olvasgattam, de ott vetettem el az ötletet, mikor több helyről is az Exynos miatt
- problémás/gyenge térerő
- meg nem érkező hívások -> erre megoldásként WIFI teljes kikapcsolása javallottinfókkal nem találtam magam szemben. Nem tudom ez mennyire S22 specifikus, de a snapis verzióknál ezek valahogy nem jöttek elő. Legalábbis azokról ilyen infót nem olvastam
S20 Ultra 5G verzióra 60Hz-en használva 97h míg P30 Pro 100h üzemidőt produkált telefonálás 24:20 vs 27:39 | webböngészés 12:08 vs 14:21 | videólejátszás 16:35 vs 20:16.
120Hz-en böngészés 10:32 | videólejátszás 12:53read-only mode on the forum
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A Samsung topikban is megkérdeztem pár napja, de nem érkezett válasz:
Van olyan fórumos, aki Huawei p30 Pro-ról váltott S20 Ultrára? Ha igen, le tudná írni pro és kontra, hogy melyik miben jobb? Kamera és akksiidő érdekelne elsősorban..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bontabela73
aktív tag
-
vityax82
tag
válasz bontabela73 #20332 üzenetére
Nem működik, ugyan úgy ott van!
-
yodee_
őstag
Közelség érzékelő. Proximity sensor angolul. Ez figyeli hogyha a füledhez emeled a készüléket vagy lefordítod vagy becsukod az okos tokot stb. Nekem a média marktos clear plax fólia zavarta meg, vagyis a ragasztója. Letakarítottam és azóta sincs bele baj. A lezárás is összefüggésbe hozható vele.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz animatrix11 #20333 üzenetére
Mi a makk az a "fülérzékelő"? Ilyet egy telefonnál sem olvastam eddig, hogy tartalmazna pl. GSMArena telefonspeckóknál
read-only mode on the forum
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Két probléma is van a telefonommal, az egyik a fülérzékelő nem működik rendesen a P20 pro-mon középen és jobb oldalon is érzékel, a P30 pro-n csak jobb oldalon hívás közben vagy bekapcsolom a kamerát vagy beállítom az ébresztőt pl hajnal 3ra
másik gond a fos telefon lekódolta saját magát pin kóddal, pedig se pin, semmilyen zár nem volt beállítva Csak hard resettel tudtam visszaállítani
Tapasztalt valaki hasonlót?
Köszi!Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
bontabela73
aktív tag
válasz vityax82 #20330 üzenetére
Amikor 2020. augusztus végén megvettem a P30 Pro-t, bennem is felmerült a kérdés. A Huawei Magyarországhoz fordultam, akik a következő választ írták:
"A Lépésszám megjelenítése funkció alapértelmezetten engedélyezve van, és Magazin feloldás használatakor nem lehet manuálisan letiltani.
Nyissa meg a Témák alkalmazást, töltsön le egy témát, majd válassza a Magazin feloldás letiltását."Da pacem, Domine!
-
vityax82
tag
Az emui 12 frissítésem meg volt, a kérdésem az lenne a zárképernyőről hogy lehet leszedni a lépésszámlálót?
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok! Vicces, hogy napokon belül lesz 3 éve, hogy használom a P30pro-m, de eddig be sem néztem ide, mert nulla probléma volt vele. Sosem használtam egy telefont 2-2,5 évnél tovább, mert addigra már mindegyiknek megannyi nyűgje előjött, főleg akku időben és teljesítményben sem bírták a lépést tartani a fejlődéssel. Eddig a P30pro ilyen indokot nem adott, de itt 3 év elmúltával kíváncsiságból én is elkezdtem nézegetni, hogy mi lehet a jövőbeli alternatívája és többekhez hasonlóan falakba ütköztem. Nincs jelenleg olyan a piacon, amire jó szívvel cserélném. Nekem a kamera és az akkuidő amiben top-on kell lennie egy mobilnak és ahogy elnézem, ilyet egyik sem ér el manapság a piacon. Vezető márkák csúcskészülékei is kiábrándítóak. Még ha mindenképp választanom kellene, akkor az Oppo Find X5 Pro mellett tenném le a voksom, de annak ára elriasztó.
Sajnálom a Huawei vonalat, mert szívesen maradnék ha nem lenne ez a Google mizériája. Nem hiába a Huawei-t kezdték kinyírni, mivel évekkel a többi előtt járt. Úgyhogy egyelőre marad a P30pro.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Azért írtam a két játékot mert ott fordul elő a leggyakrabban, de épp most futottam bele egy Messenger csoportban, hogy lapoztam volna lefelé, de csak remegett a kép ehyhelyben, mert a lekerekítést elérte a tenyerem és azt meg felfelé lapozásnak vette és nem tudta hirtelen merre is srolloljon. Mindegy, ez az én nyűgöm. Szeretem a telefont, csak ezért nem adom el,egtanulok együtt élni vele.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
válasz Balúkapitány #20323 üzenetére
Talán nem játszol Ingressel és/vagy Cash of Clansal.
-
tal-garius
aktív tag
válasz Nikaré #20300 üzenetére
Őszintén? Én semmit nem vettem volna, azért is vittem aksi cserére márciusban. Ez a Samsung van amiben jobb, de van amiben rosszabb és ugye 3 év min dif a kettő készülék közt ami elég vicces. Rohadtul sajnálom a Huaweit, simán világelső lenne telefonok terén csak hát a nagyhatalom közbe szólt. (Persze iphone szárnyal, megannyi kémkedéssel a készülékeiken.) Összehasonlítást majd írok persze, de ahhoz jobban ki kell ismernem a készüléket.
-
Balúkapitány
tag
válasz Balúkapitány #20321 üzenetére
. . .jah és + a samunak a stereo hangszoró!
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
válasz Ferenczi Áko #20302 üzenetére
A Samsung S22 Ultra egy fokkal jobbacska:
1. nagyobb kijelző (akinek igénye persze, annak jobb), a minőségi külömbség pedig ami a samu oldalára írható, alig észrevehető (esetleg a PWM értéket érdemes emellett megnézni)
2. valamivel- ránézésre - laikusként mondom - hogy kicsivel jobb a kamera
3. aksi hasonlóan jó mint a P30 pro-é
4. a teljesítménykülömbség alig észrevehető hétköznapi használat soránMindez túlárazva, még mindig 2x annyiért mint anno amennyibe a P30 Pro került újon.
Nyugatabbra szerődéssel féláron adják, szóval ha koszál valahol idegenbe egy haver, annyiért már megérheti, de a számottevő külömbséget csak a picivel jobb kamera és a kijelzőméret fogja okozni.Ha valakinek van más észrevétele vagy javítana engem, nyugodtan szóljon-írjon.
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a válaszod!
-
knox83
senior tag
válasz bontabela73 #20318 üzenetére
+1
Az alma talán az iphone 15re fog összeállni kamerában, akkorra mondják a rendes zoomot. Nekem bevallom volt régen két macbook prom, az utolsó széria hibás volt akkor megfogadtam, hogy soha többet. Priceless mikor a fél milliós gépedet 50 ezerért beveszik alkatrésznek (2016) Megint elcsábultam és vettem még normálisan áron egy air m1-et. Nem zárom ki az iphonet, de nem akarom hogy az ökoszisztéma behúzzon, annak nincs jó vége. Pláne nem igazán rajongok az ios-ért..Azért meg van a véleményem a cégről továbbra is Viszont nincs már túl sok alternatíva. Xiaomi Samsung nekem élből offos. Oneplus helyett inkább Oppo. Huawei a google nélkül még mindig lehet opció. -
bontabela73
aktív tag
Most, a hónap végén lesz 2 éve annak, hogy megvan a P30 Pro. Egyelőre marad. Én is szoktam más telefonokat nézegetni és mindig a P30 Pro-hoz hasonlítom azokat.
Nekem ez a telefon tökéletesen megfelel, az új android verziók nem izgatnak. A P30 Pro még mindig nagyon gyors és gördülékeny. Nekem bejött az EMUI. A Google szolgáltatásai, appjai még mindig futnak és frissülnek.
Ha esetleg váltok majd, akkor esetleg egy újabb Huawei (nem baj, ha nem lesz Google) vagy alma lesz.
Bennyboy:
Nem csak nálunk vannak gazdasági nehézségek. Sok helyen olvasom, hogy az egész világon zsugorodik a mobiltelefonos piac, egyre kevesebben vesznek új készüléket.
Da pacem, Domine!
-
Macika66
őstag
válasz knox83 #20312 üzenetére
Én ez ellen úgy vdekezek, hogy NEM NÉZEK bending videot. Egyebekben pedig tokban hordom és vigyázok rá. Ezért esett a választásom a 1+ 9 Pro-ra 12/256 kivitelben.
Nem adtam el a P30Pro-mat, most is itt van egymás mellett a két készülék, de be kell valljam, szinte mindenben picivel jobb az 1+ 9 Pro.
Kivéve a kijelző alatti hangszóró és az periszkópos optikai zoom.
Abban verheteten a P30Pro....
Az is marad szerintem... -
pcnet
addikt
válasz knox83 #20315 üzenetére
"Már évek óta látszik, hogy elfogyott a műsor, a gyártók semmilyen innovációt nem tudnak felmutatni..."
Na igen! Csökken a csíkszélesség, ahogy írod, de gyakorlati haszna nem sok, jönnek a trillió megapixeles gombostű hegynyi kamera szenzorok stb, egyre combosabb gyorstöltés... Mókusvakítás. Ha már érdemi innováció, akkor talán a hajlítható kijelző... Majd pár év múlva...
-
knox83
senior tag
válasz F-ECT$ #20314 üzenetére
Már évek óta látszik, hogy elfogyott a műsor, a gyártók semmilyen innovációt nem tudnak felmutatni, hangzatos marketing viszont van rengeteg pénzért. Az nem gond például, hogy sokadik éve durván melegednek az sd soc-ok, jön az új ami még kisebb csíkszélességű, beharangozzák hogy ez aztán k* erős közben senkinek nincs szüksége ilyen teljesítményre arról meg ne beszéljünk hogy terhelés alatt azonnal akkorát esik a soc nehogy ráolvadjon a kezedre de legalább az üzemidő is jó szar.. Kamera fronton szintén nem történik semmi, sőt általában ott is kiderül hogy nagy volt a duma..nyílván el kell adni a szarukat fél millióért..
-
F-ECT$
titán
válasz Bennyboy #20313 üzenetére
Én 2-3 évente azért veszek új telefont, és eddig nem volt gond olyat találni, ami mindenben jobb, mint az előző. Most nehéz ilyet találni, ami egyrészt jelzi, hogy lassul a fejlődés, másrészt ha van / lesz is jobb, akkor az horror áron, tehát majd várni kell vele valamilyen akciót, ha az ember jó ár/értéken szeretné megvenni.
Dive ever, work never.
-
Bennyboy
őstag
én is néha nézegetem mire lenne érdemes cserélni a promat, csak érdeklődés képen, nem mint ha nem lenne elég nekem mindenre. Kb semmi alternatíva sincs, főleg, h 200nál többet biztos nem adok semmilyen telefonért. Ha muszáj lesz cserélni a oneplus van kilátásban. Samsung, szifon kizárva.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Ferenczi Áko
addikt
Realme Gt 2? Vagy Realme Gt neo 2..? Egész jónak tűnnek..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
pcnet
addikt
A Milyen okostelefont vegyek tipicban azt írták nem létezik olyan telefon ami megfelel az igényeimnek. Így azt hiszem maradok én is a P30 Pronál. Egyedül a lekerekített kijelzővel nehéz megbarátkoznim, sok a véletlen érintés, haverom a "sima" P30ra akar rábeszélni, de félek csalódnék a Pro után, sok lenne a kompromisszum.
-
direwolf
őstag
-
direwolf
őstag
Mindenkinek aki kíváncsi rá:
2 hete használok Samsung S21 FE-t. Ez ugye nem a tipikus Samsung hw, Snapdragon SoC, 4500-as akku stb. Nagyjából hozza azt az akkuidőt amit a P30pro tudott. A rendszerrel sincs semmi probléma. Nem találtam olyan funkciót ami ne működne úgy, vagy jobban mint EMUI-n. Pl. eddig minden értesítés megjött azonnal! Ok, nincs scrollozó háttér, de ezt valahogy túlélem. Talán a kamera egy hangyabajusznyit gyengébb. Az 5x zoom néha jól jönne a 3x helyett. Az, hogy a dolgok máshol találhatók, meg nem pont úgy érhetők el, csak szokás kérdése, ezen nem érdemes vitázni."I've seen things you people wouldn't believe"
-
Ferenczi Áko
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz tal-garius #20299 üzenetére
Részvétem ha kitapasztaltad az új mobilt (ne 1-2 nap múlva ), majd azért írhatsz pár infót pro-kontra alapon, szívesen olvasnák szerintem többen is
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest