- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
Bennyboy #21801 üzenetére
Remélem minél hamarabb megjelenik itthon a magic5pro és ha tényleg annyira fasza lesz akkor már küldöm is. Pedig nem akartam eladni de a honor lesz vagy 500 és csökkenteni kell a költséget. Még a fél áfát le tudom rántani remélem megáll a telefon 340 350 körül, annyit hajlandó vagyok áldozni de az a max.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Bennyboy #21403 üzenetére
Export - Import vagy Huawei profilba menteni, majd új telón oda bejelentkezve APPgallery-ből a jegyzetelő cucc telepítése?
Kérdezem, mert én előrelátóan nem gyártó specifikus alkalmazásokat használok, pont az ilyen problémák elkerülésére
Amúgy pedig egyik barátom 1-2 évvel ezelőtti hasonló problémája copy, majd paste Google Keep-be megoldással lett abszolválva (nem P30 sorozatnál), mert nem volt lehetőség a gyári jegyzetelőből exportálni, nem volt felhős mentési lehetőség.
Ráadásul nála volt még egyéb - pl. megjelenítés sorrendezési lehetősége - kritérium is az új jegyzetelővel szemben. Ezeket a Google Keep ugrotta meg -
zso79
őstag
válasz
Bennyboy #21388 üzenetére
Nekem nagyon bejött a Huawei ökoszisztéma, ha nem csinálják ki és marad a GMS, akkor biztosan valamelyik P utódra esett volna a választásom. Amit viszont azóta tapasztaltam, hogy az NFC-s fizetésben sokkal jobb az Apple. Ja és azt mondanom sem kell, hogy az a topic nem is hasonlít erre
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bennyboy #20701 üzenetére
Szerintem semmi. Kb akkor fogom én is ha már valami használatbeli ok késztet rá ( pl 4g lekapcsolása vagy túl régi lesz az andorid nincs biztonsági frissítés, esetleg tönkremegy). De még van bőven idő szerintem. Mire tényleg cserés lesz talán már a középkategória is tudni fogja azt hogy megérje váltani
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bennyboy #20440 üzenetére
Definiald a zartrendszert, kerlek. Aki csak hasznalja es nem mokol meg mitomen mit csinal annak ugyananyira nyitott mint az android ökoszisztéma. Googles cucokat ugyanugy tudsz rajta hasznalni. Alkalmazasboltban utobi idoben az almanal is megjelent az n+368.ik fingos app, nincs különbség. Meghibasodasi arany ugyanaz, szervizes árak minimalisan magasabbak.
Árazasrol meg annyit hogy a valamire is hasznalhato flagship telok kb azonos arszinten vannak mar mint az alma.
Realis opcio szerintem. Kornyezetemben nem 1 tech beallitotsagu ismeros cserelte mar le a droidot almara es hasznalja elegedetten, mert "just works". De arra is volt pelda aki almarol valtott droidra es szinten boldogan hasznalja.
Abban viszon egyetertek hogy samut nem vennek. Az tenyleg tularazott az esetek nagyreszeben, gabar ott is van sweetspot.
-
törölt tag
válasz
Bennyboy #20399 üzenetére
Nagyon szívesen.
Igen, a belső tárhelyen tárolt összes adat törlődik, de az appokat a Play Áruházból újra lehet telepíteni elég gyorsan. Az egyes appok beállítása és a rendszerbeállítások konfigurálása telik időbe, de nem olyan vészes és utána remélhetőleg jó ideig nem kell ilyen drasztikus lépést megtenni.
-
törölt tag
válasz
Bennyboy #20395 üzenetére
A gyári visszaállítás és az összes app és beállítás konfigurálása elég időigényes, de néha nagyon jól jön. Ha biztonsági mentésből történik visszaállítás, akkor előfordulhat, hogy visszajön az a beállítás, amelyik a hibát okozza.
Azt is meg lehet csinálni, hogy az adott app gyorsítótárát és az adatokat kell csak törölni, esetleg az adott appot eltávolítani és újratelepíteni. Ha ez gyárilag előre telepített app (pl. Google Maps), akkor adatok törlése, majd frissítések eltávolítása (Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások, majd az app nevére kell koppintani és előre telepített gyári appok esetében a jobb felső sarokban van a frissítések eltávolítása opció), majd az app frissítése. Megoldás lehet a Google Play szolgáltatások esetében az adatok és frissítések eltávolítása. (Nálam ez sokszor megoldotta a problémákat.)
Ha az adatok törlése, app eltávolítása nem segít, akkor a gyári visszaállítás a legjobb opció. Nagyobb rendszerfrissítések után nálam van gyári visszaállítás, így eddig semmilyen komolyabb probléma nem volt a telefonnal az elmúlt 2 évben (még a kamerával sem). Az esetlegesen felmerülő kisebb problémákat a Play szolgáltatások visszaállítása és frissítése mindig megoldotta.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bennyboy #20313 üzenetére
Én 2-3 évente azért veszek új telefont, és eddig nem volt gond olyat találni, ami mindenben jobb, mint az előző. Most nehéz ilyet találni, ami egyrészt jelzi, hogy lassul a fejlődés, másrészt ha van / lesz is jobb, akkor az horror áron, tehát majd várni kell vele valamilyen akciót, ha az ember jó ár/értéken szeretné megvenni.
-
-
törölt tag
válasz
Bennyboy #20277 üzenetére
Szia!
A javaslatom a következő: használj olyan böngészőt, amelyben van reklámblokkoló (pl. Brave). A Google appban menj a beállítások menübe (a Google appban vagy a Discover oldalon a jobb felső sarokban koppints a profilképre), majd Általános és ott a weboldalak megnyitása az alkalmazásban opciót kapcsold ki. Ezek után az olvasni kívánt cikkek a külső böngészőben fognak megnyílni. A Brave is Chromium alapú, a beállításokban van kisegítő lehetőségek menüpont és ott be lehet tenni a pipát az Egyszerűsített nézet opciónál.
-
pontyos
senior tag
-
knox83
senior tag
válasz
Bennyboy #19141 üzenetére
Tegnap nagyon felkxxtam magam, foodpandan rendeltem pont akkor töltöttem fel a telefont és szó szerint 3 percenként ment le egy %. Nekem ne mondja senki hogy ez normális. Egy Samsungtól biztos de nekem ez a negyedik huawei telefonon és soha egyik frissítés után sem tapasztaltam ilyet.
-
Technoman
őstag
válasz
Bennyboy #17583 üzenetére
Kérjél számlamásolatot. Ha hitelt érdemlően bizonyítani tudod, hogy a szolgáltatást igénybe vetted (pld az említett SMS ilyen lehet), akkor már van számlád.
És akkor ott van még a tarsolyodba a "méltányossági alapon" lévő csere is. + a vásárlók könyve, amire a jogszabály szerint kötelességük válaszolni (aminek a vége tudjuk, hogy hogy fog végződni: neked adnak igazat, A helyi Gizikét meg leba@@ák, mert hülye volt:) -
törölt tag
válasz
Bennyboy #17546 üzenetére
Szia!
Nálam is előfordult már, hogy a Play Áruház nem megfelelően működött. Bár az automatikus alkalmazás-frissítés ki van kapcsolva. Szeretem látni, hogy melyik appnak van frissítése, illetve nehogy a háttérben települjön olyan is, amit nem szeretnék (nyáron volt erről pár cikk a neten, hogy aki a Google app-ban bekapcsolta a covid tracking opciót, annak a Google app egyik frissítésekor csak úgy feltelepült egy covid tracking app).
A Play Áruház, illetve a Play szolgáltatások esetében kellene gyorsítótárat és adatot törölni (esetleg a 2 appnál a frissítések eltácolítását is elvégezni). A google is ezt tanácsolja mindig, ha bármilyen probléma lép fel a Play Áruház kapcsán.
A Play Áruház automatikusan vissza fog frissülni a legújabb verzióta, a Play szolgáltatások lehet, hogy nem. Épp hétfőn reggel néztem rá az app oldalán (a beállításokban) legalul, az alkalmazás infónál, hogy van-e esetleg a Play szolgáltatásoknak frissebb verziója. Volt újabb verzió. Manuálisan kellett frissítenem. Az uróbbi hónapokban ez többször is megtörtént.
Viszont ez nem biztos, hogy azért van, mert Huawei a telefon. A családban van más márkájú készülék is, ahol tönnször kellett kézzel frissítenia a Play szolgáltatás appot.
Remélhetőleg a fent leírt lépések segítenek. A google néha tol ki hibás frissítéseket. DÍe ők soha nem ismerik el, hogy rossz update-t toltak ki, viszont utána egy másik frissítéssel szép csendben javítják a hibá(ka)t.
-
-
kp78
addikt
válasz
Bennyboy #14554 üzenetére
Akkor biztos, h ez volt a gond.
Ilyen asztalon heverő tárgyakról készített fotóknál érdemes először felemelni a telefont magad elé, és úgy engedni a fotózandó tárgy fölé, amilyen pozícióban fotózni szeretnél. De a vízszintjelző állásából látni fogod, hogy épp milyen fotót készítesz. -
kp78
addikt
válasz
Bennyboy #14552 üzenetére
A vízszintjelző is álló módot jelzett?
Mit akartál fotózni?
Mert ha lefelé/föld felé fotózol, akkor előfordulhat, hogy Te állót képet szeretnél készíteni, de a telefon vízszintjelzője másképp érzékeli a pozíciót, és ezért elforgatja.
Próbáld ki, kapcsold be a vízszintjelzőt a fotózás közben, hogy mit látsz. -
-Bandi-
tag
válasz
Bennyboy #11633 üzenetére
Nincs baj a gyárival, azt beépítettem a hálószobába bútor mögé, hogy ne legyen feltűnő helyen( viszont a kábel rövidke :/ ), de azt ott hagyom, kell táskába hurcolósnak( bár egy plusz gyárit már rendeltem is ), és még van másik ház, ahova inkább odavettem egy pluszt eddig is, mert úgy is elfelejtettem, vagy épp otthagytam ha egyet hurcolásztam, azért merült fel a kérdés, hogy maradt több Samu, azok mennyire kompatibilisek, vagy inkább cseréljem le az összeset, ezeket meg max elajándékozom.
-
válasz
Bennyboy #10070 üzenetére
Leteszteltem. Alap esetben tuti, hogy 0,49 W alatt fogyaszt, mert ez a cuccom sajnos csak tizedes értékben tud kijelezni...
Ez pedig a töltés közbeni
20W-al töltötte, mert több mint 90%-on volt és szerintem ilyenkor már visszavesz a töltésvezérlő, ezért nem tölt 40W környékén...
Nem kell készpénznek venni a mérést, mert ez egy ebayes csájníz mérőeszköz, de tájékoztató jellegnek tökéletesen megfelel -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest