- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZPKing
tag
válasz
knox83 #22495 üzenetére
Nekem is Magic 5Pro van mert megőrültem attól hogy egy éve és most is lehalt a mikrofonja.
Most visszaküldtem a P30 Pro újra hogy nem hallanak akiket hívok.
Jött az ajánlat hogy mainborad csere meg Antenna meg még valami. 77 ezer a TMX szállítással cserével. Úgy voltam megcsináltatom a gyereknek jó lesz mert ahhoz meg jó telefon hogy elengedjem 2019 szeptembere óta.Magic 5 Pro rohadt jó telefon csak akkora mint egy tégla. Ha ez 6.5-ös vagy kicsit kisebb kijelzővel lenne akkor über best buy. Én németből hihonor.de vettem 370 ért plusz honor pad8 tablettal 6. hó végén.
Melegeni hajlmos végig fotóztam vele egy 11 napos görög utazást néha jó forró volt mondjuk volt vagy 40 fok néhat. Képei nagyon jók.
A 10szeres zoomba nagyon belenyúl az AI. 1-3.5 zoom tök jó.most is akciós amúgy:
[link] 999Eur
és választhatsz hozzá vagy Honor Earbubs vagy Honor band 7. -
Bferibörs
addikt
válasz
knox83 #22306 üzenetére
Jött kb. 2 GB frissítés nem olyan régen,abban javították elvileg. Én csak az ultra topikot követem,nem tudom van e külön a többinek. Az ultrán nem láttam erre panaszt ( neten sem olvastam róla),meg a gcamot is csak 1-2 ember használja ott. Kinek mi tetszik,nekem nem tetszik a gcam fotói.
-
Bferibörs
addikt
válasz
knox83 #22156 üzenetére
Köszönöm!
A banános a 23-23+ nál van tudtommal,nálam nincs . Azt is most javítják a napokban,hetekben.
Maradnék a hüvejnél,mert jobb talán nincs a piacon,de sajnos kivégzik.😪
Mivel a pixel itthon nem forgalmazott,így nem is foglalkoztam vele
Sajna arról is olvastam sok rosszat,nincs a környezetemben,így leírások alapján nem vállalom be.
+ Kompromisszumokat köt az ember,ami van abból válogathat
Pld oppo valami,most azt istenítik fotózásra,de mint olvasom az alatt is rezeg a léc Európában.Nekem az s23u és a honor mostani csúcsa jött szóba, Honorról letettem, már az elején sok panasz volt rá,na meg nem volt gyakorlati tapasztalat a közelemben.
Samu ugyan s22 u tapasztalat volt, kép,video de élőben,napi szinten. Így döntöttem az s23 mellett. -
Macika66
őstag
válasz
knox83 #21967 üzenetére
Ha időtöltésnek, szórakozásnak kellene a ROM-olás, akkor vegyél egy olcsó valamit és azt flasheld szanaszét.
P30Pro-ra egyrészt nincs jobb ROM, másrészt értelmetlen szétcseszni az ember hibátlanul, tényleg kiválóan működő telefonját.
Tudom, miről beszélsz, amióta lehetőség van rá, azóta függtek rá emberek a romolásra, arra, hogy kvaanyázzanak, mert rossz lett a teló, hogy be sem bootol és mekkora májerság már a saját magad téglásított telefont visszahozni az életbe...
De felnőttünk, már más nyújt időrabló elfoglaltságot....
Pedig emlékszem, hány éjszakát töltöttem én is az elflashelt telefonom életbe visszahozásával, mert reggel mindenképpen telefont vártam, az a szar meg bootlopos volt, látszólag viszafordíthatatlanul...
De változnak az idők.... -
hockeyapu
senior tag
válasz
knox83 #21645 üzenetére
Hát ez most sem maradt a fiókban P50 pro mellett !
A K&H alkalmazásban egyenlőre nem megy a kamerás csekkfelismerés, meg az srt fájlok letöltésével kínlódok .
Ahogy írtátok, ami esetleg szóba jöhetne mint alternatíva (nem nálam!) az valamiért nem elérhető ! A Samut meg bocs de nem szeretem és a töltési sebességek számai már egy középkategóriás telóétol is elmaradnak ! (Nem kötözködni, akarok, ezek száraz adatok )
Szóval marad a P50 pro mellet a P30 pro is !
Ezt nem adom ez disznósajt ! -
F-ECT$
titán
válasz
knox83 #21617 üzenetére
Azért írtam, hogy nem kell szentírásnak venni az accubatteryt, a 87% azt jelentené, hogy alig használta. Havi 0.5-1% körüli degradációval kell számolni ha 1-2 naponta töltöd a telefont.
Az S7 után én is megfogadtam, hogy többet nem kell (Exynos-os) Samu, az S23 az első olyan széria, ami talán ezen változtat. Nekem is jobban tetszik az S23(+), mint az U, de a kamera és az aksi miatt ez utóbbi felé hajlok. Az új árát nekem sem éri meg, ha nyár végén, ősszel benézne a használt ára 300k körülre, akkor lehet vennék egyet, de még attól is függ, hogy addig romlik-e a Pro-m használhatósága.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #21605 üzenetére
Lehet, hogy védett a tartalom, ezért nem engedi. Ezért nem lehet pl bank alkalmazásoknál képernyőfotót csinálni.
De ha kétujjas-duplakoppal elindítod a felvételt, akkor a felvételt jelző kis ablakocskán ott egy mikrofon. Azzal ki- és be tudod kapcsolni. Lebet, úgy maradt. -
F-ECT$
titán
válasz
knox83 #21562 üzenetére
Megnéztem én is, ilyen 160-200k kedvezmények + előrendelés miatt dupla tárhely, ez így már elég jó, kérdés, hogy ezek mennyire fognak visszamenni ha már nem lesz akció. De azért bízok benne, hogy nyárra lesz jó sok eladó használt
Mondjuk egy átfogó kamera tesztet még várok, mert szinte mindenben jobban tetszik az S23+ mint az S23U, de ez utóbbi papíron sokkal jobb kamerákkal rendelkezik, ami azért meg fontos lenne.(Mondjuk az durva, hogy ilyen 5 óra SoT-oknak hogy örülnek ott, én meg amikor elérte ezt a 3 éves P30 Pro-m akkuja, akkor cseréltettem, és most ismét élvezem a 7-8 óra SoT-okat, vagy azt, hogy este 4-5 óra SoT után még lazán van benne 30-40%...)
-
-
zkobee
újonc
válasz
knox83 #21510 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Na igen, ez a másik probléma, hogy én sem látok olyan készüléket a piacon, amire szívfájdalom nélkül lecsapnék..... Talán a almaz széria PRO és PROMAX-ai jók lehetnek.
Érdekes, hogy a Huawei hogy tudott akkorát gurítani 2019-ben, hogy a felhasználók még 2023-ban is azt mondják, hogy nem szívesen cserélnének másra. (Sokan ezt nem értik meg, pl. az alma vallású húgom szerint a P30 Pro egy elektronikai hulladék minden droiddal együtt és az alma egy teljesen más dimenzió....)
-
Thoty
senior tag
válasz
knox83 #21478 üzenetére
Az enyémért 113ezret adtak. 119-re kalkulálta az oldal eladás utáni fizetéssel, de a keret kicsit rosszabb állapotban volt, mint amit jelöltem, így levontak 6 ezret. Bevizsgálás után felkerült az oldalra, kb. azonnal megvette valaki, 4 nap múlva a számlámon volt a pénz. Ez még december végi - január eleji történet, az ünnepek ellenére is 2 hét alatt végigment az egész.
-
F-ECT$
titán
válasz
knox83 #21441 üzenetére
Már most is van 8-900k ársávban iphone. Dollárban is emelkedik az ára az egyre újabb készülékeknek, a Ft-os ár meg a magasabb infláció miatt még jobban nő.
Én próbálok maradni 2-300k körül, ha kell, akkor veszek használtat.
Egyébként 2 év múlva már a középkategória is jobb lesz, mint a P30 Pro.
Én sem érzek vágyat egyelőre a cserére, de idén nyáron/ősszel lehet mégis el fog jönni a búcsú ideje. (Marad a családban persze.)
-
norrberth
addikt
válasz
knox83 #21436 üzenetére
2-3 év múlva olyan mobil árak lesznek.
Szerintem soha többet nem lesz csúcs kategóriás mobilom
Nem tudom hol lesz az árak vége..
De gondolom amig lesz rá kereslet, addig mennek az árak.pl Iphone 14 Pro
500 ezer [link]
Nézem a P50 Pro-t
Ez csak 400 ezerHa találom a pénzt se adnék értük ennyit...
-
ElFeo
tag
válasz
knox83 #21373 üzenetére
A mobilfizetés tökéletesen működik, a MÁK app is mükszik. Sőt én tudok alternatívát a kh app telepítésére is. De nem szívesen promótálom-bár jómagam is használom, de ugye sokszor elmondják, hogy külsős appok telepítésénél-különösen financial-nagyon körültekintően kell eljárni.
-
Attila9711
tag
válasz
knox83 #21351 üzenetére
Igen, egyet tudok érteni. És akkor az Ultimate verziót még nem is említettük.. Nem tudom, hogy van piaca ennek a telónak (meg a Honor márkának), néznék szívesen statisztikákat.. Nem látom magam előtt, hogy akár Ázsiában is felvenné a harcot a sok kínai flagship mellett, stb. Aztán a franc tudja. Ezt most csak hirtelen idefirkantottam első gondolatból
-
törölt tag
válasz
knox83 #21233 üzenetére
Szia!
Az előző telefonnál (Honor 9) én is sokat figyeltem az akksi merülését, de aztán elengedtem a dolgot, mert rájöttem, hogy nem érdemes emiatt idegeskedni. A Honor 9 ma is megvan, a családban maradt és működik, pedig már 4,5 éves.
Nálam a P30 Pro a szokásos használat mellett egyenletesen merül. Néha ránézek az akkuszintre, gondolván, hogy biztos sokat merült, de meglepődve tapasztalom, hogy a vártnál magasabb az akku töltöttsége.
Esetleg próbáld meg azt, hogy bekapcsolod az energiatakarékos módot, és nézd meg, hogy merül úgy az akksi.
A tmx-be én sem adnám be a telefont azok után, amiket itt a fórumon olvastam.
-
Tulku
veterán
válasz
knox83 #21218 üzenetére
Azért mert a feleségem mikor összetörte a p30pro-t és sírva hívott hogy mi legyen, mivel péntek este vol és barátomnál vedeltem, azt mondtam neki, térjünk holnap reggel erre vissza, majd nézek neki olyat, erre éjszaka 140-ért megrendelte onnan a p30pro-t...
Igaz hogy 3 nap múlva kapta meg, de nyugost volt, hogy boltból rendelt, nem pedig magánszemélytől...
ennyi -
DrDoktor
senior tag
válasz
knox83 #21081 üzenetére
Ugyanannyira hibás mint a p30 pro ahogy látom a forúmát ennek is meg a pixelnek is.
Egyébként volt most nálam 1 hétig 7 (Pixel 6 pro tulaj vagyok amúgy)
Nem igazán vettem mészre ,hogy rossz a kamera vagy sérülékeny a vizor(Pedig kapott mindent meg amúgy is tokba rakja az emberek 99% jerry féle extremitást engedjük el.)beta teszter meg inkább vagy a huaweinél főleg,hogy kivonulnak az EU ból és évek óta nem léptek android verziót emiatt a kínai államnak kémkedsz.
Magyarán nem olyan vészes a pixel mint írod.
Anno nyilván egy ereje teljében teljes támogatással rendelkező huawei idejében én is a p30 prot vettem.De mára simán a pixel a favorit. Sallag mentes gyors cucc a az egyik legjobb kamerával.Szóval váltani határozottan ajánlom nekem működött a váltás.Nyilván a full itthoni támogatás nem a lgjobb kompromisszum kell.De inkább kompromisszum mint bevállani egy újabb kínait ami ki tudja hogyan lesz támogatott a jövőben.Iszonaty jók voltak a huawik amúgy IR blaster ,REMEK AKKUIDŐ,stb de végük.Samsung még alternatíva egy alapos ADB bloatware mentesítés után. -
Macika66
őstag
válasz
knox83 #20886 üzenetére
Az OK, hiszen nem nagyon létezik olyan program, amivel az Android készülékeke valamely dolgát ne lehetne megoldani (sokszor jobban, mint a gyári megoldással), de itt működő, jól használható megoldás volt a korábbi EMUI verziókban.
A gyári akkumulátorinfo 24 órás időablakúra átszabásának semmilyen, érvekkel megmagyarázható oka nincs...
Az OnePlusnál a 12-es Androidnál is tökéletesen meghagyták az akkuinfót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest