- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vityax82 #20418 üzenetére
Szia!
Ez azért van, mert a telefonon van 24 kép előre letöltve alapból. A Solid Explorer segítségével megnéztem a belső tárhely gyökérkönyvtárát és ott találtam meg ezeket a képeket. A Beállítások > Főképernyő és háttérképek menüponton belül, a Magazin feloldásban azt lehet kiválasztani, hogy milyen témájú képeket töltsön le hetente. Tehát, ha pl. a Közlekedés van kiválasztva, elvileg olyan témájú képek töltődnek le. Wi-Fi kapcsolat esetén a letöltés automatikus.
Nálam mindegyik kategória be van jelölve és már jó ideje szinte csak tájképek jönnek. Még nem próbáltam meg azt, hogy csak 1 vagy 2 téma van bejelölve. Péntekenként szoktam rénézni és kézzel töltöm le.
Innen le tudsz tölteni több, mint 1700 magazin feloldás képet. Lehetőség van hozzáadni max. 500 képet a meglévőkhöz. A képeket 2015 óta mentem.
A lezárt kijelző alján egy felfelé suhintással bejönnek a gyorsindító gombok (zseblámpa, számológép, hangrögzítő stb.). A kijelző jobb felső sarkában is van egy kis ikon, amelyre rákoppintva el lehet távolítani a nem kívánt képeket, illetve a Tetszik-re koppintva le lehet menteni a képet a telefonra.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
vityax82 #20381 üzenetére
A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó ekkor jelent meg( javítsatok ki, ha tévedek, de talán az első ilyen telefon a P30 /Pro), és el kell ismerni, hogy a P10/P20-ban használt technológia sokkal jobb, csak sajnos a "teljes első oldal egy kijelző" elv miatt lett kigyomlálva előről.
Vedd fel több ujjadat, ha kétkezi munkával dolgozol, akkor célszerű egy kevésbé használt ujjat (kisujj) erre a célra befogni.Ezt viszont nem igazán értem:
"Szerintem attól ilyen hogy nem enged egy újjat akar háromszor is beolvasni, így részletesebb képet kap a teló az újjamról. Jól gondolom?" -
törölt tag
válasz
vityax82 #20330 üzenetére
Amikor 2020. augusztus végén megvettem a P30 Pro-t, bennem is felmerült a kérdés. A Huawei Magyarországhoz fordultam, akik a következő választ írták:
"A Lépésszám megjelenítése funkció alapértelmezetten engedélyezve van, és Magazin feloldás használatakor nem lehet manuálisan letiltani.
Nyissa meg a Témák alkalmazást, töltsön le egy témát, majd válassza a Magazin feloldás letiltását."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest