- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila9711
tag
válasz Attila9711 #21499 üzenetére
Meg maxos térerőnél, bekapcsolt mobilnetnél offline állapotot mutat, nem tölt be semit.. átmegyek wifi-re, és ott is ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
Attila
-
Attila9711
tag
Dettó.. este 6-kor a délután 2-kor kapott üzeneteket dobálja be újra.. frissítettem a messengert-facebookot, de semmi
Attila
-
knox83
senior tag
válasz Attila9711 #21495 üzenetére
Szart se ér. Már volt sajnos..
Messenger értesítések össze vissza jönnek, más is tapasztal ilyet? Több órával ezelőtti üzenetekről jön vagy nem jönnek, ha belépek hirtelen beborul egy csomó. Ilyen gondom sem volt még. -
knox83
senior tag
Érdekes jelenség : alkalmazások megnyitása elkezdett dadogni, ahogy az ablak felugrik akad egy szép nagyot. Messenger, gmail, galériában időnként a képek is. Korábban sosem tapasztaltam ilyet..
-
Sztyepadzso
őstag
-
Lacccca87
addikt
A csatlakozonal mivel erdemes tisztitani? Valami alkoholos cucc vagy speci folyadek letezik? 3 ev ztan most vettem eszre hogy nem ugy kattam bele a tolto vagy fules csatlakozoja mint szokott es kitakaritanam, de nem szeretnem megserteni a csatlakozot sem.
-
Sumptuous
senior tag
válasz Lalacs #21490 üzenetére
Többször előfordult itt hibának: egy bizonyos kis gumi alkatrész nem került vissza az összeszerelés során, és a kamera rossz (kiégett) képeket készített.
Illetve a vízállóságra egyáltalán ne számíts a szétszerelés után. Bár én ezt már amúgysem tartom relevánsnak egy több éves telefonnál. Szerintem idővel kikeményedik a tömtést végző anyag, és lehet hogy egy kézmosásnyi vizet még elbír, de egy kádban fürdőzést már nem. Holott egy új telefonnak az sem lenne gond. (Nyílván itt nem a vegyszerekre gondolok, csak a víznyomásra..)
-
Lalacs
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne itt a sok "jó" TMX-es tapasztalatot olvasván, hogy hol érdemes esetleg akkumátort cseréltetni (Debrecen esetleg környéke)?
Ugyan még garanciális(kiterjesztett) a telefon de inkább fizetnék érte, hogy ne barmolják szét, meg se időm se energiám hetekik kinlódni utána a TMX-el. Egy helyről kértem árajánlatot ahol 20.000-be lenne munkadíjjal gyári alkatrésszel és még aznap meglenne. Szerintetek ez jó ár?
Esetleges akkumulátor csere után, ha elcsesznének valamit mire kell figyelni?
Válaszokat előre is köszönöm, üdv!
-
F-ECT$
titán
válasz NoOne1976 #21488 üzenetére
Már 2020-ban is voltak olyan telefonok, amik itt-ott megverték, csak olyan nem nagyon, ami mindenhol. Főleg fotózás terén az éjszakai képességek és az 5x-ös optikai zoom még most is nagy szám. A kijelző felbontás és frissítési képessége már meghaladott, és még van pár terület, ami nem a csúcs manapság.
Dive ever, work never.
-
NoOne1976
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz NoOne1976 #21485 üzenetére
Szerintem kb minden gyártó csúcs modellje jobb lesz már, szinte minden téren. Persze én se rohanok cserélni, még teljesen jó a sebesség, kamera, üzemidő, de ha a frissítések miatt elkezdenek mondjuk nem működni a bankos appok, akkor váltani fogok.
Az ár persze kérdéses, ahogy többször is írtam már én valami garis használt készülékre fogok hajtani.
Dive ever, work never.
-
Technoman
őstag
válasz Lacccca87 #21473 üzenetére
Lacccca87 & Attila9711
Nem, dehogy akarom MOST MÉG lecserélni a telót, nagyon szeretem, s bár remekel a teló (most már geo tag-ben is, más telóval ellentétben), de eljön az az idő, amikor el kell búcsúzni tőle (lassan 4 éves a teló)
Pusztán csak azért dobtam fel ismételten a témát, hogy mielőtt ez a fórum is behalna, -mert egyszer befog- esetlegesen választ kapjak.
"...minden 10 hsz erről szól..."
Szvsz, egy jó üzenet. Ebből látszik, hogy USA/Kína gazd. háború ide, tech szankciók oda, azért a telónk még mindig jól müxik.
Ez volt az utolsó olcsó, csúcs modell. -
Thoty
senior tag
válasz knox83 #21478 üzenetére
Az enyémért 113ezret adtak. 119-re kalkulálta az oldal eladás utáni fizetéssel, de a keret kicsit rosszabb állapotban volt, mint amit jelöltem, így levontak 6 ezret. Bevizsgálás után felkerült az oldalra, kb. azonnal megvette valaki, 4 nap múlva a számlámon volt a pénz. Ez még december végi - január eleji történet, az ünnepek ellenére is 2 hét alatt végigment az egész.
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
I2oli volt, visszakerestem. Nekem 118 ezret ajánlottak azonnalival. Úgy látom egyre több fórum társ fog váltani, a napokban én is elgondolkodtam, hogy megválok tőle pedig nem akartam:( sajnos nem lesz új android és szépen lassan az alkalmazások egy része nem fog menni.. Hogy az mennyi idő nem tudom de akkor már semmit nem fognak a telefonért adni, most még igen.
-
Bennyboy
őstag
Én is ott tervezem eladni. Holnap jön érte a futár ha minden igaz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
knox83
senior tag
Egyik kolléga elküldte a rejoynak a telefonját, már nem emlékszem ki volt, ajánlottak egy jó árat is érte. Annak mi lett a vége?
-
Attila9711
tag
válasz Attila9711 #21476 üzenetére
Jaa látom a hirdetéseid között. Én a tokra magában vevő lennék Ha eladonád azt szólóban, szólj és dobok egy üzenetet, aztán megbeszéljük rá a matekot
Attila
-
Bennyboy
őstag
Mennyi lehet a reális eladási ára egy ringke toknak, p30pro doboznak minden papírral, töltővel és bontatlan fülesnek? Esetleg érdekel innen valakit?
kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Lacccca87
addikt
válasz Technoman #21448 üzenetére
Az a durva hogy kb minden 10. hsz-re előjön ez a téma valószínüleg mert túl jól sikerült a teló annó. Én is gondolkodtam rajta már párszor, nézegettem is lehetőségeket (lehet az alma átcsábít majd magához, de csak azért mert a családban több is van és így egyszerűbb a használat).
Úgy egyébként 1 dolgo fogalmazódott meg bennem ezzel a témával kapcsolatban. Nem az kell keresni hogy mire cserélnéd le, hanem hogy miért (pl 5g, wifi6-7, kamera, szolgáltatások stb...). Ha nem tudsz olyat mondani ami nélkül nem tudod elképzelni a telefon használatát akkor nem kell még cserélni
-
gringoka
aktív tag
válasz Attila9711 #21463 üzenetére
12.0.0.144-es van fent
-
gringoka
aktív tag
válasz Attila9711 #21461 üzenetére
Igen emui12 , nem tudom én sem mi lehet vele , tavaly egyszer csináltam akkor elsőre sikerüt , most mikor fontos lenne persze , hogy nem megy
-
laczkaba
aktív tag
válasz Attila9711 #21458 üzenetére
Nem olvastam vissza,bocsi.
-
gringoka
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #21455 üzenetére
Igen
-
gringoka
aktív tag
válasz Attila9711 #21453 üzenetére
Hát sajnos ugyanaz!
-
gringoka
aktív tag
válasz Attila9711 #21451 üzenetére
Töltsek le egy régebbit?
-
knox83
senior tag
válasz Technoman #21448 üzenetére
Xiaomi 13 pro első ránézésre jónak tűnik de majd meglátjuk ha megjelenik itthon. Várom még az oppo find x6 prot. Vivo 90 pro plust néztem még, az is elég komoly lett.
Samsung és apple nálam kizárt. Pixelel most is gond van, nem szeretnék 350ert egy telefont aminek ki tudja mikor robban be a kamera üvege... Pedig a kamera képessége meggyőző. -
gringoka
aktív tag
Sziasztok!
Hisuite-al szeretném lementeni a telefonom pc-re , de amikor rámegyek a mentésre bejön egy ablak , hogy adatok lekérése és ott nem csinál semmit.
Mi lehet a probléma? [kép] itt megáll a mutatvány.
További szép napot.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Tervezgetitek (már aki) a továbblépést P30 Pro-ról.
Felmerült esetlegesen a Samu/Apple/Xiaomi/stb.. márka, viszont a Google (Pixel 7 Pro) nevét nem nagyon láttam, mint utódot. Eltekintve a "negatívságoktól" (állítólag itthon nem megy rajta az 5G, nincs hivatalosan forgalomban), van aki esetleg erre váltott?[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Pinyo16689 #21401 üzenetére
Módosítok, pár percre "csengetett", hogy frissítsek.
-
Bennyboy
őstag
Aki nem ragaszkodik ehhez a mérethez annak ajánlom az asus z9-et. Nekem bevált, gyors kompakt kis telefon és mindent tud amit kell. Még 1 ilyen telefon nem lesz mint a p30pro, főleg nem ennyiért.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
F-ECT$
titán
válasz knox83 #21441 üzenetére
Már most is van 8-900k ársávban iphone. Dollárban is emelkedik az ára az egyre újabb készülékeknek, a Ft-os ár meg a magasabb infláció miatt még jobban nő.
Én próbálok maradni 2-300k körül, ha kell, akkor veszek használtat.
Egyébként 2 év múlva már a középkategória is jobb lesz, mint a P30 Pro.
Én sem érzek vágyat egyelőre a cserére, de idén nyáron/ősszel lehet mégis el fog jönni a búcsú ideje. (Marad a családban persze.)
Dive ever, work never.
-
knox83
senior tag
válasz K Norbi #21439 üzenetére
Ha abból indulunk ki milyen ütemben emeli az árait az apple akkor lesz itt 8-9 ezres iphone. A többi gyártó meg menni fog utána szépen. Nevetséges árazás van. Én elvből nem veszek 5-600 ért telefont pedig nem okozna gondot. Maximum 3-350 ért leszek hajlandó a jövőben.
-
bontabela73
aktív tag
Megkapja a P30 Pro a HarmonyOS 3-at, de csak Kínában. A Kínán kívüli P30 Pro készülékeken ott van a GMS. Ha az Androidot leváltaná a HarmonyOS, akkor a GMS is eltűnne. Ezt a Huawei nem tenné meg. A P30 Pro úgy kapta meg a Google-licencet, hogy Android rendszer fut a készüléken. Az pedig nem a Huawei hibája, hogy Android 10-nál nincs újabb főverzió.
A Google szerintem hivatalosan nem adott licencet HarmonyOS-t futtató készülékre. Ha HarmonyOS-es telefonon GMS fut, az biztos, hogy nem hivatalos.
A HarmonyOS egyelőre csak Kínán belülre gyártott telefonokra lesz kitolva. Ezeknél a Huawei telefonoknál zökkenőmentes az átállás EMUI-ról HarmonyOS-re, mert a kínai piacra szánt Huawei telefonokon amúgy sincs GMS. Nálunk a családban van egy tablet, azon HarmonyOS fut, eredetileg sem volt rajta GMS.
[ Szerkesztve ]
Da pacem, Domine!
-
K Norbi
addikt
válasz knox83 #21436 üzenetére
2-3 év múlva olyan mobil árak lesznek.
Szerintem soha többet nem lesz csúcs kategóriás mobilom
Nem tudom hol lesz az árak vége..
De gondolom amig lesz rá kereslet, addig mennek az árak.pl Iphone 14 Pro
500 ezer [link]
Nézem a P50 Pro-t
Ez csak 400 ezerHa találom a pénzt se adnék értük ennyit...
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz laczkaba #21434 üzenetére
Tényleg.. Viszont alkalmazások szempontjából ha megkapja a harmony os 3-at akkor az nekünk jó mert kitolódik a használati idő. Vagyis remélem
Egyébként nekem sz*r mindegy hogy android vagy harmony os van rajta, csak működjön minden ahogy eddig még legalább két évet..
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Pinyo16689 #21414 üzenetére
Vagy veszel valami használtat 200k körül még 2 év garival.
Dive ever, work never.
-
mycso
veterán
ITT azt írják, hogy a P30 pro, 2023-ban megkapja a HarmonyOS 3-at, ebből az következik, hogy újabb android verziót már biztosan nem kap...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Pinyo16689
senior tag
-
Nikaré
őstag
válasz DrDoktor #21419 üzenetére
Jaj ne!
Ez nem a Huawei sara!!
Van egy államhatalom amely rátelepszik a hírközlési cégekre és felhasználja az erőforrásokat.
Gondolkozunk már!
Egy cég ezt csinálná?
Max az eszközeit használják fel!
Jó akkor a többi kínai szolgáltató/gyártó az kivétel?
Költői kérdés volt!
(nem személyeskedés vagy kötekedés )
-
Más.
Kérdés.
A Honor nem alternatíva?
Valamiért nem került szóba. -
Pinyo16689
senior tag
Én úgy tudom, csak a Google szolgáltazást használó telefonok esetében Android 10 az alap. A Harmony OS rendszer esetében az Emui 12 Android 12-ön alapul. De majd kijavítanak, ha hülyeséget írok! A lényeg, a p30pro Android 10et futott, és a szankciók miatt. Elvileg.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
Paal
csendes tag
Ooopsz, most megleptetek rendesen. Nem tudtam, hogy az EMUI 12 Android 10-re épül. Újabb Android a szankciók miatt nem elérhető vagy valami más áll a háttérben?
-
knox83
senior tag
válasz Pinyo16689 #21418 üzenetére
Halandó ember sosem fogja megtudni mi állt pontosan a háttérben, mondani azt mondanak amit akarnak. De biztos vagyok benne hogy az apple érdekében is történt a tiltás..
Az új oneplus jól néz ki de egy indiai videóban már az iszonyatos melegedésről beszélnek, az ujjlenyomat olvasó használhatatlan. Xiaomi 13 proval hasonlítják össze ami egyszer sem tévesztett a o+ folyamatosan. Kezdtem megbarátkozni a pixel 7 proval, de ott meg a kamera üveg berobbanás van porondon ráadásul a google leszarja a problémát és garanciába sem hajlandó cserélni. (még) -
Pinyo16689
senior tag
válasz K Norbi #21417 üzenetére
Valószínűleg a tiltásnál volt valami a nemzetbiztonsági érdekekkel kapcsolatban, de biztosan sokat nyomott a latba az is, hogy egyre erősebb konkurencia lett az Apple-nek az iPhone terén.
Az Emui pedig az egyik legjobb kezelőfelületté nőtte ki magát. (Mondjuk erősen hajaz a kinézete az iOs-re) Pedig nem indult jól, de mára az egyik legjobb lett.
És milyen szuper chip volt a Kirin! És a Qualcomm amerikai... Szóval volt itt más is a kémkedésen túl.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz Pinyo16689 #21416 üzenetére
Egy tollvonással jól tönkre tették a Huaweit
-
Pinyo16689
senior tag
válasz K Norbi #21415 üzenetére
A 3as Harmony OS nem Android 13 alapú? Elvileg a Google szolgáltatásokat nem lehet használni. Talán megbékélnek Kínával, és engednek a szorításon. Vagyis a Huawei-el, mert hát a Xiaomi is kínai. Bár én úgy látom, ahogy megyünk fel a ranglétrán, az emberek úgy veszítik el a valósággal a kapcsolatukat, és hoznak egyre kevésbe racionális döntéseket, úgyhogy kevés esélyt látok rá, de a remény hal meg utoljára!
-
K Norbi
addikt
válasz Pinyo16689 #21413 üzenetére
Én is imádom, le nem cserélném semmire.
Ilyen jó telefonom még nem volt.Azt nem tudom hogy a Huawei AppGallery ból ha elérhető lesz ugyanaz az app.
Akkor onnan lehet e majd használni tovább.
Hamarosan kiderül(#21414) Pinyo16689
Szerintem se kapunk újabb Android frissítést.HarmonyOS lesz? Ez mire lesz jó?
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
válasz K Norbi #21410 üzenetére
Pedig ha eddig nem kaptunk frissebb androidot, sztem már nem is fogunk. És ötletem sincs, mire cserélném le. FélMilliót nem adok semmilyen telefonért, a 200 környéke meg erős középketgória. Xiaomi egy zavaros katyvasz, nem szívesen lépnék be a táborba, a Samsung valahogy sosem volt szimpatikus, a Sony még horror ár. Maradna a OnePlus, de az is arany áron megy, és ahogy olvasom, már az sem olyan jó, mint korábban. Az iPhone még csak simán kilőve. És nem maradt semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
válasz K Norbi #21410 üzenetére
Sztem még van 1, esetleg 2 éve ennek a telefonnak, aztán annyi az Android 10 miatt. És nagyon sajnálom, mert tényleg jól használható, számomra teljesen megfelelő telefon a mai napig. Gyors, a mai napi versenyképes kamera, és -bár ez szubjektív- nem utolsó sorban jól néz ki.
-
K Norbi
addikt
válasz Pinyo16689 #21408 üzenetére
Emui 12-13-14-15 el bedőlhetek és mélyen kitörölhetem ha Android 10 en marad a telefon.
Már most sok app Android 9 és újabb rendszert kér
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Pinyo16689 #21408 üzenetére
Milyen újítások lennének azok?
-
Pinyo16689
senior tag
Szerintetek megkapjuk még az Emui 13at? Nem mintha nagyon hiányozna, de van benne néhány felhasználóbarát újítás.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bennyboy #21403 üzenetére
Export - Import vagy Huawei profilba menteni, majd új telón oda bejelentkezve APPgallery-ből a jegyzetelő cucc telepítése?
Kérdezem, mert én előrelátóan nem gyártó specifikus alkalmazásokat használok, pont az ilyen problémák elkerülésére
Amúgy pedig egyik barátom 1-2 évvel ezelőtti hasonló problémája copy, majd paste Google Keep-be megoldással lett abszolválva (nem P30 sorozatnál), mert nem volt lehetőség a gyári jegyzetelőből exportálni, nem volt felhős mentési lehetőség.
Ráadásul nála volt még egyéb - pl. megjelenítés sorrendezési lehetősége - kritérium is az új jegyzetelővel szemben. Ezeket a Google Keep ugrotta meg[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Bennyboy
őstag
Üdv,
mi a legkönnyeb módja, h a telefonban lévő jegyzeteket átrakjam a másik telefonomra?
kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Nikaré
őstag
válasz Pinyo16689 #21401 üzenetére
Nekem még nem jelzett.
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Van még, akinek nem jött meg a 146os frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest