- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Sziasztok. Mostanában a telefonom mikrofonja elkezdett furcsán viselkedni. Telefonàlàsnàl az első 2-3mp-ig nem hallanak, a Shazam egy darab zenèt sem ismer fel, telefonálásnàl nèha egyszercsak mintha kikapcsolna a mikrofonom aztàn vissza. Valaki talàlkozott már hasonló problèmàval?
-
knox83
senior tag
Tegnap voltam akkumulátort cseréltetni a gsm pontban édesanyám p30 proján. 14.990, 1 óra alatt kész lett.
Sajnos úgy fest valami nem oké, este hívott hogy telefonálás közben egyszer csak kikapcsolt és tölteni kellett pedig délután 75%on volt...feltételezem rossz amit betettek...most vihetem vissza
-
jansky1
senior tag
válasz
thesound #21988 üzenetére
Beszéltem velük. Érkezéskor körbefotózzák a telefont, a felvétel szerint már így kapták meg. Elképzelhető, de nem emlékszünk rá, hogy félretettük volna, vagy valami. Mindegy, próbálom pótolni. Gondolom GSM üzletekben nem tartanak raktáron ilyet, csak shopból tudok rendelni..
-
jansky1
senior tag
Ha a tmx sim tálca nélkül küldte vissza a telefont, van esély , hogy pótolják, ha felveszem velük a kapcsolatot, vagy hárítanak úgyis?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Nikaré #21980 üzenetére
Spigen csinál ilyet, de nekem rossz tapasztalatom volt csak vele, mert az üveg nem mindehol tapad, csak a széleke, ezért van egy rés a kijelző és közte.
Emiatt viszont kopog, üveg az üvegen, amikor pl duplakoppal ébreszted, de a sima tapicskáláskor is előjöhet ez a zavaró hiba.
@#21978 zsoca929
A spigen a spigennel működik legjobban, ott biztos, hogy nem lesz nagy a fólia a kereten belül. Ha tudsz szerezni, és eddig meg voltál vele elégedve, akkor én azt javaslom. -
pojakcs
senior tag
válasz
Nashville #21977 üzenetére
Éjjel volt csak időm 100%-ra feltölteni, meglátjuk mennyi marad a nap végére. Mivel 3 és fél éves a telefonom, már nagyon gyorsan felszaladt teljesen feltöltött állapotra és hasonlóan gyorsan merült is. Egy napot bírt ki mérsékelt használat mellett. Eredeti aksit tettek bele, nem kellett legyalulni. Kikapcsolva átadtam, úgy is kaptam vissza. A helyszínen kapcsoltam be és egyből IGO indít, jöttem haza.
-
Nikaré
őstag
Létezik fólia helyett, üveg a p30pro -ra?
Tudom az ívelt kijelző miatt problémás.
(Amúgy pont meglennék az ív nélkül.)
-
sajby
senior tag
válasz
zsoca929 #21978 üzenetére
Xpro Hydrogélt raktam fel,lassan 1 éve,elég szuperül bírja
XPRO Hybrid 3D kijelzővédő fólia Huawei P30 Pro készülékhez | Xpro -
zsoca929
aktív tag
Sziasztok.
Segítenétek kérlek?!
Egy Spigen Neo hybrid tok mellé a gyári - igen viseltes - fóliát mire érdemes lecserélni?
Örülnék egy szépen illeszkedő de jó minőségű darabnak.
Ugyanitt akksicserére hova érdemes bevinni, ahol gyári technológiával cserélik, magyarul nem fog elveszni az IP védelme? -
Pinyo16689
senior tag
Na, szerintem már csak nekem van 144en a telefon. Pedig legyalultam mindent, visszaálltam 11re, és onnan építettem újra, de teljesen felesleges időpocsékolás volt. 144. Ennyi.
-
Macika66
őstag
válasz
knox83 #21967 üzenetére
Ha időtöltésnek, szórakozásnak kellene a ROM-olás, akkor vegyél egy olcsó valamit és azt flasheld szanaszét.
P30Pro-ra egyrészt nincs jobb ROM, másrészt értelmetlen szétcseszni az ember hibátlanul, tényleg kiválóan működő telefonját.
Tudom, miről beszélsz, amióta lehetőség van rá, azóta függtek rá emberek a romolásra, arra, hogy kvaanyázzanak, mert rossz lett a teló, hogy be sem bootol és mekkora májerság már a saját magad téglásított telefont visszahozni az életbe...
De felnőttünk, már más nyújt időrabló elfoglaltságot....
Pedig emlékszem, hány éjszakát töltöttem én is az elflashelt telefonom életbe visszahozásával, mert reggel mindenképpen telefont vártam, az a szar meg bootlopos volt, látszólag viszafordíthatatlanul...
De változnak az idők.... -
xcsabo
senior tag
Ja persze 😄
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #21968 üzenetére
Átlagos akkuhasználat
-
knox83
senior tag
Köszi srácok! Eszembe jutott, ha legalább android 10en maradtunk akkor hátha felugorhat egy lineage os vagy valami. Annak idején lg telefont és s4et is romoltam, remek szórakozás
az s4et 1x mérgemben majdnem összetörtem, cyanogenmoddal el lehetett mókázni.
-
knox83
senior tag
Jól tudom hogy semmilyen módon nem lehet romolni a p30prot? Nem lehet nyitni a bootloadert..
-
Peace
nagyúr
Teams meeting után újraindult a teló.
Na ilyet még nem csinált soha. Mármint random újraindulást.
-
hockeyapu
senior tag
A világ legjobb telefonja, a Szifon
, hol beolvassa a csekkeket a K&H appban (világítással) , vagy nem, ahogy neki tetszik !
A jó öreg P30 pro félhomályban is azonnal elfogadja a kamerán keresztül a csekkeket !
Szóval nyugodtan vegyetek Szifont ! -
pojakcs
senior tag
Akkumulátorcsere ügyében kérnék tanácsokat. 3 és fél éves a telefonom és nincs kedvem lecserélni. Kicsit visszaolvastam, láttam többen küzdünk ezzel.
Nem szeretném sokáig nélkülözni a telefont, tehát valami megvárható megoldás lenne jó.
Nem akarom legyalulni a telefont, mert így jó, ahogy van.
Ennél fogva, nem adnám senki kezébe, kizárólag kikapcsolva. (e-bank, etc..)
Van erre megoldás valahol? -
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21948 üzenetére
Bármivel lényegében, kivéve játék, bár ott is vannak keveset fogyasztók.
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Akinek összejön a 6-7 óra SOT, leírná, hogy ez mivel jön ez össze? Nálam max. 4-5 óra. De ez" folyamatos" mobilnet/vagy wifi böngészes. Ha filmet nézek, persze megugrik, da a mindrnnapos használat max. ennyi. -
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21946 üzenetére
Nincs patch.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21944 üzenetére
Igen.
Szerintem írtam korábban. -
Pinyo16689
senior tag
Hat, ez a biztonsági frissítés csak nem jön.. Van itt olyan vodás, aki megkapta a 149est?
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21941 üzenetére
Nálam 5% most. Attól is függ ez, hogy mennyire használod a telefont. Ha csak egész nap pihen, akkor értelemszerűen a Kezdőlap lesz a legnagyobb szoftveres fogyasztó, ha meg intenzíven használod, akkor hátrébb kerül.
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21941 üzenetére
1,9% nálam.
-
Pinyo16689
senior tag
Nálatok is sokat fogyaszt a Huawei kezdőoldal? Nálam mindig benne van az első 5ben, most éppen az a legtöbbet fogyasztó app a maga 21 %ával... Nem értem, mert korábban úgy emlékszem, alig fogyasztott... Lehet, hogy a widget miatt fogyaszt annyit?
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21927 üzenetére
Jaja, a hátlap már vissza lett ragasztva, használom is azóta. Azt hittem a bootloaderre gondolsz, hogy ott kellene mókolni valamit.
Köszi a screenshotot mindenesetre érdekes eljárás amit ott írnak.Amúgy mióta megvolt a teló hard resetelése és frissítése EMUI 9-ről 12.0.0.149-re azóta mintha jobban teljesítene az akksi. Még nem tettem fel minden appot, lehet ha az összes rajta lesz és a fontosak az akkumulátor optimalizációból is ki lesznek majd lőve változik majd a helyzet.
Az létezik, hogy 2,5 év eléggé intenzív használat után is mehet még pár évet? Szóval van olyan aki ennyi ideje használja és az akksicsere meg sem fordult a fejében mert elégedett az üzemidővel? -
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21936 üzenetére
Van akinél jó, van akinél nem.
Az alkalmazások elég sokat esznek mondjuk.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #21934 üzenetére
-
Pinyo16689
senior tag
A Leica film mode-ot nem lehet valahogy rávarázsolni a P30pro-ra?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #21933 üzenetére
Huh, akkor elnézést !
Szerk: ez esetben szeritnem reklamálni kell -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #21932 üzenetére
Ez a TMX volt, garanciában.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Pinyo16689 #21930 üzenetére
Ez azért fos.
De nálad az áldott/átkozott TMX nem is jött szóba? -
Pinyo16689
senior tag
És ez főleg azért bosszantó, mert Fehérváron nem tudok egy megbízható helyet sem, ahol kicserélnék. A Firstphone volt a hivatalos szervíz, de bezárt.
-
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21914 üzenetére
Volt full reset?
-
törölt tag
válasz
Pinyo16689 #21920 üzenetére
Milyen a szolgáltató lefedettsége? Ott ahol, alacsony a jelerősség (térerő), a telefon állandóan hálózatot keres, és ez is le tudja húzni az akkut.
Beállítások > Alkalmazások > jobb felső sarokban lévő menü > Speciális hozzáférés > Akku optimalizálás (legfelső menüpont. Itt alapból azok az appok vannak felsorolva, amelyeknek nincs megengedve, hogy a rendszer leállítsa, vagyis ezek futnak a háttlrben.
Illetve, a Beállítások > Akkumulátor > Alkalmazásindítás > jobb felső sarokban rendszerfolyamatok mutatása. itt lehetnek rendszeralkalmazások, amelyeknél be van kapcsolva az automatikus kezelés. Ezeket esetleg ki lehet kapcsolni.
-
Pinyo16689
senior tag
Az is fura, hogy megáll valahol (pl. 87%) , 20 perc böngészés, nem változik, majd 2 perc alatt bezuhant78ra.
De hagyom, ilyen.
-
janeszgol
félisten
válasz
Tedd fel egész éjszakára 1-2 amperes töltőre. Gyorstöltés ki, természetesen.
-
F-ECT$
titán
válasz
Hát igen, innen 2 esélyes: vagy nem cseréltek, vagy valami fut a háttérben. Bár ez utóbbi nem annyira jellemző a Huawei-re, eléggé agresszívan lelövi a cuccokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21918 üzenetére
Hát ez tényleg nem túl vastag, persze az is kérdés, hogy a maradék 4 óra kijelző mivel ment el. (Nem olyan rossz egyébként így se, de nem tűnik 100%-osnak.)
-
Nashville
tag
Na akkor egy kis akkumulátorosdi. 😀
1. A Jókai tér 2. Huawei Mobil szerviz alias Smartrepair szerviz közlése alapján a szeretett telefonunk és a Mate 20 pro is akkumulátor szempontból problémás mivel az akkumulátor gyári számát szoftveresen bele kell írni a teló alaplapjába, ezért több napot vesz igénybe. Nem is ők csinálják, hanem elküldik ahol ezzel foglalkoznak. Ára: 20 ezer
2. Az okostelefon szerviz Hegedűs Gyula u. 15 oldalán írja, hogy a javítási időről érdeklődi kell a munka 11900 Ft, de nem sikerült őket elérni- Elég sok rosszat olvasni róluk is.
3. A Huawei Klinika Váci út 30 közlése szerint kb. 1 óra alatt megvan a csere. Rákérdeztem a gyári szám beleírós történetre és azt mondta, hogy korábban így volt, de már az újabb akkumulátorok esetében ezt nem kell. A csere ára: 25 ezer Ft. Azt is mondta, hogy amelyik bootloopoltatja a telót az vagy nem jó akksi vagy régi gyártás (amit a Smartphone- tól rendeltem és visszaküldtem az 2019.09.16- ai volt). Mióta így jártam, azóta jobban figyelgetem a telót és lehet, hogy még várni fogok a cserére, ha már külső fizikai nyoma (deformálódás) nincs annak, hogy cserélni kellene, "csak" a kora. Nekem sok app fut a háttérben, lehet azért is merül gyorsabban, na majd kiderül. Nem akarok úgy járni, hogy csere után kb. 10 % pluszt vagy annyit sem nyernék vele, ahogy @Pinyo16689 írod nem nagyon veszed észre a különbséget.
Az "idegenkezűségről" nem is beszélve. Figyelgetem a kijelzőidőt aztán döntök.A Huawei Klinika nagyon szimpatikus volt, ha mégis csere lesz a vége csak oda fogom vinni.
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21913 üzenetére
Sajnos már mire már megvásároltam a telót a Huawei a bootloader nyitást nem támogatta úgyhogy zárva van. Pedig a Titanium Backup most sokat lendített volna a haladásomon. Na meg TWRP alóli rendszermentéseim is lennének minden eshetőségre felkészülve.
-
F-ECT$
titán
válasz
Pinyo16689 #21914 üzenetére
Konkrét számok? Mennyi kijlzőidővel hány százalékon áll?
-
Pinyo16689
senior tag
Hát, én 1 hét használat után nem esküdnék meg, hogy tényleg kicserélték az akkumulátort. Vagy nem újat tettek bele. Merül, mint a nyeletlen fejsze...
-
Nashville
tag
Igen azzal ugyanúgy megy és az az igazság, hogy kicsit tartok is a cserétől, mert aki csinálta volna azt mondta hogy nagyon szép állapotban van. Nincs rajta púposodás, úgy néz ki külsőleg, mint egy vadiúj. A mai nap folyamán fogok írni egy hosszabb összefoglalót, hogy mit mondtak a szervizesek, kettővel is beszéltem. Ha esetleg Te tapasztalt vagy ilyen téren majd nézz vissza később is.
-
Nikaré
őstag
válasz
Pinyo16689 #21903 üzenetére
Igen, épp az én készülékem.
-
sajby
senior tag
válasz
Pinyo16689 #21908 üzenetére
Á,mikor megvettem másfél éve,én azóta nem frissítettem.Különösebben nem izgat.Android 9 volt a kezdőszett.Ma is azon áll.
-
sajby
senior tag
Az enyém android 9en ragadt
-
F-ECT$
titán
Nem kell beszarni, nekem T-s, és csak ma jött meg a frissítés. Előbb-utóbb biztos megkapja mindenki, ahogy eddig is.
-
kenzoli
csendes tag
válasz
Pinyo16689 #21902 üzenetére
"Szintén zenész"... voda-tól van és 144 :-/
-
Bferibörs
addikt
válasz
Pinyo16689 #21903 üzenetére
Nekem most vodás sim van a telóban,amúgy független,nem vodától származik a teló,megkaptam pár napja.
-
Pinyo16689
senior tag
Van esetleg itt, aki vodás, és már megkapta a 149-es biztonsági frissítést?
-
Pinyo16689
senior tag
Azt hiszem, az enyém 144en ragadt. Sem a MyHuawei, sem a Hisute nem dod fel semmilyen frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok