- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Ezeket az uv ragasztós védő üvegeket mennyire macerás eltávolítani? A ragasztó nyom nélkül lejön a telefon üvegéről?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Pinyo16689
senior tag
válasz realmadrid #19596 üzenetére
És fent van a VDF.HU.... egyéni verzió? A telefon névjegynél látod, legalul.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
realmadrid
aktív tag
válasz Pinyo16689 #19595 üzenetére
Enyémben Voda és Digi kártya van jó ideje. Nem vettem észre semmi ilyet.
A sas nem vadászik legyekre
-
Pinyo16689
senior tag
Van itt valaki vodás? Semmi bajom nem volt az EMUI12vel, de mióta egy patch-el felrakták a vodás dolgokat, akadozik a telefon... Esetleg más is tapasztal hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
bontabela73
aktív tag
válasz Andor34 #19593 üzenetére
Bizony, ez egy nagyon hasznos tipp. Az akkubeállításokon belül, az alkalmazásindításban érdemes a jobb felső sarokban rányomni a 'Rendszerfolyamatok mutatása' opcióra és előjön jó néhány olyan rendszeralkalmazás, amelyeket a rendszer automatikusan kezel.
Da pacem, Domine!
-
Andor34
újonc
Érdemes még appok frissítése után ránézni az alaklmazásindításra. Pár app frissítés után újra betölt teló újraindítás után, és fut a háttérben. Ismét ki kell lőni őket. Aztán visszaáll a rend
-
knox83
senior tag
válasz bontabela73 #19591 üzenetére
Köszi, én akkor nem írom már le
-
bontabela73
aktív tag
válasz NoOne1976 #19589 üzenetére
A Google Play-szolgáltatásokat először letiltottam, aztán a jobb felső sarokban rányomtam a frissítések eltávolítása opcióra (Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play-szolgáltatások). Ezután előjött egy értesítés, hogy frissítsem a Google Play-szolgáltatások appot. Az eltávolítás előtti verzióra frissítette magát vissza. Azóta rendben van az akku merülése, illetve a Play-szolgáltatásoknak is volt frissítése. Előfordul, hogy amikor hosszabb ideig használom a telefont és ránézek az akkuszintre, azt látom, hogy alig merült. Lassan 2 éve lesz, hogy megvan a telefon, de nagyon jónak tartom az akku állapotát.
(Ha esetleg nem jönne fel az értesítés, hogy frissíteni kell a Play-szolgáltatások appot, meg kell nyitni valamelyik Google-s alkalmazást és akkor feldobja az értesítést, mert a Google-s appokhoz kell a Play-szolgáltatások app).
Korábban írtam, hogy nálam a Spark Email app-pal kapcsolatban jelzett az Optimizáló, hogy az app túl sok energiát fogyaszt. Tegnapelőtt jött egy frissítés a Spark-hoz, azóta nincs ilyen értesítés.
Da pacem, Domine!
-
knox83
senior tag
válasz Technoman #19582 üzenetére
Nekem is nagyon merült, a google play szolgáltatásokat nullazd le az alkalmazás alatt, utána jónak kell lennie. Majdnem 2 éves a telefon és tegnap 9 óra feletti SOT-ot hoztam össze. Amúgy a retek Facebook alkalmazás is rengeteget fogyasztott, most jött rá frissítés és látványosan lecsökkent..(accubattery alapján)
-
-
Technoman
őstag
#19577BalanceR
Nekem van fent egy GCam-es app, kimondottan a Huawei-re "tervezve".
Igaz, néha lefagy, de csak akkor -legalább is nálam- , ha a panorámáknál (van vagy 5 féle) a kezdés után leállítom (pld elrontom az elején) Akkor nálam app kezelőben, kilövöm, majd újra megnyitom az appot és vígan csinálja a dolgát. Amiért nagyon szeretem, hogy néha jobb 360°-as képeket lehet lőni, mint a StreetView-al. Ha jól emlékszem az egyik tag linkelt ide be anno, egy működő verzió linkjét. Én is onnan töltöttem le.Más.
Sajnos a 12-es EMUI után nekem is merül a teló, mint a Titanic
Mivel túrázom, nem tudok állandóan egy power bank-es köldökzsinórral rohangálni.
Lehet-e ehhez itthon külső akkupackot kapni (amit ráhelyezek, mint egy tokot)?
thx -
Andor34
újonc
Na lejött nekem is a patch, bár nem érzékeltem anomáliát. A merüléses dologhoz annyit, hogy békésen ha mobil adatot használok verőfényes nappal, nyilván szívja az aksit rendesen. Itthon vagyok taknyosan, lázasan, csak wifi megy, néha a gangra kimegyek egy cigire (nem esik jól betegen de fene a gusztusomat), és két nap multán most teszem tőltőre 15 százalékon. Mennyi a sot fingom sincs, nem is érdekel. Sokat volt a kezemben a teló ennyi. Plussz átalakítóval tv-n is játszottam. Az átalakító inkább volt gyötörve mint a teló, lévén felforrósodott rendesen. Azt hiszem, ez a teló még marad nálam egy jó darabig.
-
BalanceR
addikt
Melyik Gcam a legoptimálisabb jelenleg? Milyen beállításokkal?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
kbadam4
csendes tag
válasz bontabela73 #19574 üzenetére
Köszi, próbálok rájönni, hogy mitől van ez a jelenség! Volt egy NoLED nevű app is a telón, eltávolítottam, de így jelentkezik a probléma.
Ma jött egy pici frissítés a telóra, most próbálom, hátha pont ezt javították... :-) -
kbadam4
csendes tag
Sziasztok,
Huawei P30 Pro idegesítő jelenség.
A képernyő felébresztése ugye dupla érintéssel/koppintással, vagy pl. felemeléssel aktiválható. Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Gyorsindítók és gesztusok -> Képernyő felébresztésTeljesen véletlenszerűen néha működik, néha nem. Ha a telefont újraindítom, akkor megint működik egy kis ideig normálisan aztán megint kezdi. Idegesítő, mert ha az ember megszokja, akkor rosszul esik, hogy sokszor nem ébreszti fel a kijelzőt dupla érintéssel...
Mi lehet az oka szerintetek, most nemrég volt Rendszerfrissítés, az sem oldotta meg a problémát! Más nem tapasztalt ilyet?
Ádám
-
bontabela73
aktív tag
válasz BalanceR #19561 üzenetére
Általában a dual SIM-es telefonoknál már nincs SIM lock. A Project menu-ben lehet ellenőrizni, hogy van-e SIM lock.
1. A tárcsázót nyisd meg.
2. Billentyűzd be a következő kódot: *#*#2846579#*#*
3. Megjelenik a Project menu.
4. A 3. pontot kell kiválasztani (Network information query).
5. Ezután pedig a 2. pontot (SIM Lock info) kell választani.Ha a felugró ablakban a SIM Lock: DEACTIVE felirat jelenik meg, akkor nincs SIM Lock.
Ha esetleg mégis lenne SIM lock, és a készülék már ki van fizetve, nincs rajta hűség, a szolgáltatótól ingyenesen kérhető a feloldás. [link]
A P9-esemmel ezt meg is tettem pár évvel ezelőtt.Da pacem, Domine!
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Van arra valami beállítás, hogyha kinyitom a tokot, fel ébred a telefon, ha becsukom akkor kikapcsolja a kijelzőt ? Sima bőr tok semmi extra..Üdv, István.
-
Ernesst
aktív tag
válasz BalanceR #19563 üzenetére
A roottal kapcsolatban:
A Huawei már nem ad ki bootloader nyitó kódokat. -
BalanceR
addikt
válasz szemesi69 #19562 üzenetére
Köszi!
Közben felmerült még pár kérdés.
Tervben van egy telócsere P30ra, de az alábbiak nekem fontosak lennének:
-Mik a leggyakoribb típushibák? Van valami jellemző HW /SW probléma ami esetleg előjöhet?- Ne égjen be a kijelző!
Mindig utáltam az amoledet, a túlszaturált színei, és az állandó beégéses probémái miatt. ( Eddig mindegyik amoledes telómon tapasztalatam beégést egy év után)
A szaturációval még meg tudok békélni, de a beégés nagyon zavarna, mennyire jellemző ez a P30ra?-Root
Amióta android van, azóta hasznáok droidos telókat, mindig rootolva. ( Bloatware írtás, felesleges szolgáltatások offolása, performance tweak, bizonyos fileok ekérése miatt...)A P30 könnyen rootolható?-Akku cserélhetőség:
Nem néztem még szétszedős videókat, de házilag mennyire sz@pás akkut cserélni? Sokat kell bontani, szalagkábelt kerülgetni?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
Hülye kérdés, de a szolgáltatóknál (pl. Telekom) értékesített dual simes p30pro-k mindkét slotja SimLockolt? Ha igen, és lejárt a hűség idő, lehet kérni a SL feloldását for free? Egyéb megoldás?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
stnorcy
aktív tag
Üdv. Valakinek van eladó P30 pro?
Lehetőleg ezzel a droiddal.
Build szám: 9.1.0.224(C431E4R2P2)
EMUI verzió: 9.1.0
vagy vissza lehet ezt varázsolni rá?
kösziIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
hát az új emuin a görgethető háttérkép opció jól el lett baszva
kb háromszorosára felnagyítja a képet, hát így használhatatlan -
Occon adom
aktív tag
A MOM-ba is volt szerviz, az sem?
-
zsizsef
senior tag
Ma voltam First Phone üzletben. Nem javítanak tovább Huawei készülékeket. A vásárlás helyére kell menni-vinni.
-
ZPKing
tag
válasz reddevil1975 #19552 üzenetére
Az nem jó hír, mert már nem garanciás...
Az fájni fog árba. -
gringoka
aktív tag
Kedves fórumtársak!
Valaki meg tudná nézni , hogy az emui 12 alatt megmaradt-e a görgethető háttérkép funkció?
link
Válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot! -
ZPKing
tag
válasz Sztyepadzso #19548 üzenetére
Hát ez nem jó hír,
amúgy a bejövő hívások kb 90%-nál jön elő vrandom van egy kettő amikor egyszerre hallanak.
Én is kerestem már fórumokat megtaláltam ezt a kábel témét is. De egyértelmű megoldást nem találtam.
És most kezdte ezt a baromságot kb 3 hete.
Valószínű hogy beviszem majd szervízbe de előtte kell keresnem egy másik telefont ideiglenes mert egyfolytában csörög mert céges.
Illetve már nem garanciás így ha beviszem akkor lehet aksit is cseréltetek hamár szétszedik.
Sajnálom a telefont mert nagyon szeretem és eszem ágában nem volt és nincs is cserélni ha meg lehet valahogy oldani a problémát.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz ZPKing #19544 üzenetére
Eddig itt szerintem csak te jelentkeztél ezzel a problémával, és reméljük, hogy nem lesz ebből itt napi téma(bocs).
De utánaolvasva az angol ( 1, 2, ) német (1) fórumokon, többekkel megesett már. Említik, hogy a telefon beépített ellenőrző-programját használhatod az esetleges hardverhibák kiszűrésére, de jellemzően a semmi sem oldotta meg, csak ha a hívás létrejöttekor ki- és bekapcsolták a hangszórót. Ami élhetetlen, tény.
Írta valaki, hogy ez egyik lapos kábel cseréje orvosolta a hibát(ezen) .
Elviekben(bocs, ha valamit rosszul betűzök, csak emlékből írom) a Wlancall, Volte, 2g/3g,LTA, Wipe Catche, Factory Reset nincs hatással rá(mármint nem javul meg) Se az EMUI 12 telepítése.
Remélem, hogy valahogy szerencséd lesz, és valaki kitalál valami okosat. -
ZPKing
tag
Sziasztok.
P30pro Emui 12 Telekomos kártya.
Probléma bejövő hívás esetén felveszem.
Én hallom a másik oldalt.
Viszont ők egy 5-10 másodpercig nem hallanak engem.
Olyan mintha a mikrofon nem kapcsolna be hívásfogadáskor.
Ezt kb 2 hete csinálja azóta cseréltettem SIM kártyát is.
További infó hogy nem lokáció függő. Mert Győrben is csinálja meg most Velence környékén is.
Érdekesség hogyha kocsi kihangosítón van BT-n ott nem csinálja.
Csináltam már teljes factory resetet is.
Nincs még 3 éves a telefon.Mit tudok ezzel kezdeni? Valakinek ötlet?
Köszönöm szépen. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Alkalmazások között találtam egy Celia-billentyűzetet. Nektek is van ilyen?
Nem emlékszem, hogy korábban ez fent lett volna, illetve az biztos, hogy én nem telepítettem!
(Sőt a Microsoft Swiftkey sem kellene, de eltávolítani nem lehet, csak mókolással)[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
Van egy 6/128-as P30 pro-m, tesen jó a készülék és aksi gyakorlatilag 100%-os. Van értelme 8/256-ra váltani ?
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
direwolf
őstag
válasz balintka #19533 üzenetére
A szintetikus teszteket nézegettem, de arra lennék kíváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata ugyan olyan felhasználási szokásokkal.
Konkrétan az S22-től azért tartok, mert nekem az előző teló S7 volt, és az 2 év után nem bírt ki egy napot kiránduláson fotózással, a P30pro meg röhögve akár kettőt is. Xiaomi 11T pro-ra több akkuidőt írnak, de egy real world tapasztalat százszor többet ér...[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
balintka
addikt
válasz direwolf #19526 üzenetére
Sima S22 üzemideje biztos h gyengébb lesz, nézd meg a gsmarena.com adatai között az akksi teszt értékeket.
A tavalyi S21+ és Ultra és az S22 Ultra üzemidejei jobbak lehetnek a P30 Pro-nál, a készenléti merülés mindig magasabb viszont Samsung-on. Nekem S20+ 5G van, annak gyengébb, de az S20 széria volt talán az utóbbi időben a legrosszabb ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
válasz szemesi69 #19529 üzenetére
Köszi a választ! Visszaállítottam a hálózatot, sajnos az nem segített. A sim kártyám nem régi, mint írtam is másik (ugyan ilyen) telóban próbáltam, ott megvolt a sebesség talán ez azt jelenti nem azzal van a gond, de ettől függetlenül elgondolkodom a cseréjén. A telóra gari sajnos már nincs.
-
direwolf
őstag
válasz realmadrid #19527 üzenetére
Köszi a választ! Nem cserében gondolkodom, hanem családban mit ajánljak. Leginkább akkuidő érdekes, nem a tudás. Persze a fotós képességek azért fontosak, de úgy gondolom az említett típusok nem problémásak ilyen téren.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Van egy P30 Pro telóm lassan 2 éves lesz, minden oké volt vele, csak az utóbbi időben feltűnt, hogy lassabb lett a mobilnetem rajta. 2/1 MB/s a max le és feltöltés, amit el tudok vele érni még antenna közelben is 4G-n. Előtte szépen ment ennek a többszöröse is. Kártyámat átraktam két másik telefonba próbából, nekik gyorsabb volt az én kártyámmal, de az ő kártyájukkal nekem ugyan az a lassú sebesség volt a mérésnél 2 különböző szolgáltatónál is. Ha osztom a netet másnak, neki gyors, nekem lassú. A legújabb verzióra van frissítve, a wifi az jól működik. Van ötletetek mi lehet a baja? -
realmadrid
aktív tag
válasz direwolf #19526 üzenetére
Általában itt negatívan szoktak itt a Samsungról nyilatkozni, persze nyílván vannak kivételek.Nem nagy durranás sem az S21 sem az S22, ha pld.fotós tudásban vetnénk össze a P30 Próval vagy más téren.Én is nézegettem, mint lehetséges utód, de nem igazán fogott meg.Tudásához képest túl van árazva kissé.Szerintem abszolút középszerűek az említett típusok, tartok tőle, hogy nem lenne meg az az érzés közel három év távlatából, hogy még mindig milyen jól teljesít a mezőnyben. De csak lesz valaki, aki érdemben válaszol.
[ Szerkesztve ]
A sas nem vadászik legyekre
-
Nikaré
őstag
Szia!
Sok mindentől függ.
Mennyi idős, milyen állapotban van, megvannak e tartozékok/doboz, papírjai.
A repedés mértéke, kiterjedése.
Ettől is tartanak úgy általában mert nem lehet tudni mikor reped tovább, hacsak nem már keresztbe repedt.
Mert egy kijelző csere húzós píz!
60 és 100 között mozgatható az ár - szerintem.[ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
Sziasztok, elnézést kérek ha nem illik, de kérdeznék egy olyat, hogy egy New Edition 8 / 256 os, jobb felső sarokból a gyári fólia alatt megrepedt a kijelzővel, ezenkívül tökéletes állapotban és akksival mennyiért lehet eladni?
Köszi -
lbandi777
aktív tag
Samsung óriások,nem tudom mi változott mi frissült de tegnap óta működik a Galaxy watch emui 12 is.
-
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Lejött a hétvégén a várva várt 12, már készültem rá, de vannak olyan dolgok, amik eléggé érthetetlenek számomra
A felső értesítési sávot, nagyobb mókolás nélkül vissza tudom csinálni a régire? Szerk: nem, sajna nem
Valamint csak nekem veszett el fejlesztői mód alól az adaptív BT hangerő lehetőség? Felettébb hasznos funkció volt, de sehol sem találom már benne...[ Szerkesztve ]
Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
-
thesound
addikt
válasz bontabela73 #19512 üzenetére
Eléggé el van dugva, de a backupot is ki lehet kapcsolni.
Settings \ Huawei menu \ Cloud \ Cloud backup \ back up \ cloud backup boolean \ disable
Más. Megnéztem ezt a szervíz napon ingyen fóliát. A matt ingyenes, de gagyi (el is mondták, hogy fakítani fogja a szineket és érzésre is más lesz nagyon) így nem kértem. A fényes fólia ami gyárilag van rajta az 4k HUF legyen az bármilyen napon, akár szerviz napon, akár nem.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
pontyos
senior tag
Srácok, én kb egy hete engedtem rá a 12 est. Tökéletesen elégedett vagyok vele, ma túra app ment 4 órát, tehát gps on, mobil adat on, kijelző is sokat ment, mivel sokszor letértünk az Spartacus túra útvonalról. Közben Insta fotó szerkesztő, képek fel, Viber szintén fotó küldés, hazafelé navi stb. Tegnap délután töltöttem fel, ma kb egész nap használva volt, 32% al értünk haza. Egy éves New Edition 8/256
Lehet ez már túlzás, de mintha gyorsabb lenne, appok egyértelműen sztem, talán képek is gyorsabban készülnek el, és biztosan nem lett rosszabb! Szóval, még egy évig biztos ez is marad -
xcsabo
senior tag
válasz bontabela73 #19514 üzenetére
Nekem meg úgy rémlik hogy volt 9es droidon. De lehet rosszul emléxem. Köszi. Már megy is.
-
pontyos
senior tag
válasz bontabela73 #19512 üzenetére
Köszi!!
Közben kipróbáltam pár dolgot. Kikapcsoltam a tárhely hozzáférést és így nem megy, mivel az kell neki. Mást nem engedett, de így ezzel szerintem megoldva.😏 -
bontabela73
aktív tag
válasz pontyos #19510 üzenetére
Szerintem mókolás (bootloader nyitása, rootolás) nélkül nem nagyon lehet eltávolítani. Ha csak nem ADB Díebugging-gal és parancssorral nem (persze ez csak elrejti a felhasználó elől az appot, factory reset után ott lesz megint). Egy ideje már külön ikon van a Cloud-nak, korábban a Beállításokban, a Huawei ID-n belül lehetett elérni.
A Cloud az EMUI 5.1-nél jött be, 5 GB ingyenes tárhely jár vele. A Biztonsági mentésnél nincs olyan opció, hogy ne legyen ilyen. Ha sok adat van (appok mellett mondjuk média vagy dokumentumok is), manapság az 5 GB hamar elfogy hetente történő mentés mellett.
A mentés csak akkor történik meg, ha be van kapcsolva a wifi. Ha meg nem kapcsolom be a wifit, akkor egy idő után elkezd nyavalyogni, hogy x napja nem volt biztonsági mentés. Eleinte idegesített egy kicsit, próbáltam én is rákeresni, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni, de most már nem foglalkozom vele. Néha ránézek és ennyi.
Da pacem, Domine!
-
pontyos
senior tag
Srácok, ez a Cloud szolgáltatást, hogy lehetne tiltani, vagy törölni? 12 telepítés után installálódott és most néztem, hogy minden hozzáférés kötelező nem tudom az engedélyeket kivenni
-
Lacccca87
addikt
válasz bontabela73 #19505 üzenetére
Azt ertem miert kellhet internet eleres. Azt mar kevesbe hogy miert nem engedi megnyitni net nelkulba beolvasot. Nincs ertelme.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok! Mikor érdemes aksit cseréltetni? Már régen nem garanciás 13.000-et mondtak rá. Az accubattery szerint 79%-os az aksi a gyári alkalmazás ezt mutatja:
A kijelzőcserén még gondolkodom hogy megéri-e.
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
xcsabo
senior tag
Nem találom a zseb (táska) módot a hang vagy tárcsázó opciók közt. Ami figyelte ha takart a közelség érzékelő és hangositotta a csörgést. Mikor tűnt el?
-
macy
addikt
válasz bontabela73 #19505 üzenetére
El sem indul a kódolvasó, ha nincs internetkapcsolat.
-
bontabela73
aktív tag
válasz Lacccca87 #19501 üzenetére
Helló!
A QR-kód típusától függ, hogy a beolvasáshoz kell-e internetkapcsolat vagy sem. A beépített olvasónál, illetve más beolvasó app esetén valószínűleg azért kell megadni az engdélyt az internet hozzáféréshez, mert bizonyos kódok beolvasásához KELL internetkapcsolat.
A QR-kódoknak 2 típusa van: statikus és dinamikus. A statikus kódok tartalmazhatnak szöveget, számot vagy Wi-Fi hálózat hozzáférési adatot. Ezek beolvasásához nem kell internetkapcsolat.
A dinamikus kódok beolvasásához kell internetkapcsolat. Az ilyen kódok tartalmazhatnak URL-t, vCard-ot (névjegyet), közösségi média hozzáférési adatot, email címet, fájlokat stb.
A beépített olvasóval különböző kódokat olvastam be. A Wi-Fi elérési adatokat tartalmazó kódot internetkapcsolat nélkül is beolvasta. A vCard kód esetén már feljött alul a párbeszédablak, hogy engedélyezem-e a netkapcsolatot a folytatáshoz.
Da pacem, Domine!
-
Lacccca87
addikt
Azt tudja valaki mi szukseg van a qr kod leolvasohoz internet csatlakozas? Regen nem igy mukodott a kamerabol. Most amig nincs net nem hajlando behozni a leolvasot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest