Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Pl : T&T informatika, írj nekik emailt vagy messenger.
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
Fölösleges szenvedni vele, megdöglött a főkamera, ki kell cserélni a kameramodult. Már többeknél előjött, nekem is megdöglött. Elején hónapokig szórakoztam vele, hátha van valami csoda módszer...
-
sajby
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
T&T Informatikai Kft.. korrektek, szerintem megér egy emailt.
-
xcsabo
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Meg kell ütögetni elvileg, és megjavulhat. Az ois tud kimozdulni.
-
Levente75
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nekem is fókusz hibás még homályos lett. már lecserélték a telefont, de vettem bele 12 ezerért főoamerat, meg mindent képernyő hátlap akku. Megmarad fiókban emlékének.
-
NoOne1976
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Tudnál írni egy összehasonlítást a két telefonról? A P30 pro felső kategória volt, a P200 pro meg közép, de közben eltelt 6 év is. Miben jobb vagy rosszabb az egyik a másiktól?
-
trcvk663
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi, megnézem majd
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
Honor 200 Pro-t nem látok a Telekomnál, csak Magic 5 Pro illetve Magic 6 Pro-t, utóbbi jobb mint a Honor 200 Pro, ami a kamerát illeti vagy nüansznyi a difi?
-
Nikaré
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ezzel a kombinációval pedig működik egy Xiaomi Smart Band 8 Active.
-
Nikaré
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia!
Milyen applikációval próbáltad csatlakoztatni a telefonhoz? -
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Hát, ha 40MPx-en hagyod, akkor nagyobbak is lesznek...Meg 4×annyi pixel lesz rajtuk.
Nekem nincs fent az app, aminek köszi az apk-ját, szóval azt kérdezném, hogy tudsz-e kettő, ugyanazzal a beállítással(nem auto), ugyanakkora felbontással fotót, ugyarról a témáról, időben küldeni, hogy lássuk a különbséget a két app fotói között? -
Diokhan
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ez a program is tudja az 5x optikai zoomot és a Super macro módot?
-
klimokrisz
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Teszteltem.
Az eddigi képek Min.: 2.2 MB - Max.: 5MB -osak voltak gyári fényképező programmal.
Ez meg úgy kezdte már az első teszt fotónál, hogy 8.9MB
Sokkal de sokkal jobb a kép minősége mint a gyári programmal. Hihetettlen!!!
Tiszti idióta voltam, hogy nem ezt használtam az eredeti kamera program butítása után.
Elbasztam majdnem 3 évet a "gagyi" minőséggel
-
andreas49
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A visszafelé frissítésnél minden adat törlődik, ezért Pl. Super Backup és társaival célszerű menteni.
A HiSute vissza után érdemes lenne egy újabb visszaállítást csinálni.
A Huwei oldalon legalább 7-8 féle verzió van fenn, lehet kísérletezni, ha sok az időd. -
stnorcy
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia.
Eddig bírtam.
Build-szám? 11.0.0.190(C431E8R2P4) GPU Turbo
Csak innen nem tudom hogyan tovább. -
Diokhan
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nekem nincs ugyan, de megnéztem. Így a nyers adatok alapján nem lehet rossz. Annak ellenére, hogy ha jól látom nem a legújabb generációs proci van benne, legalább nem mediatek, hanem snapdragon, tehát nem lehet rossz. Nyilván kamerában nem tudok nyilatkozni, de arra a 2MP mikroszkóp kamerára kiváncsi lennék, hogy milyen.
-
Attila9711
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szia, én a PCX-et javasolnám. Gyárival azonos kábelt adnak, ami támogatja a 40W teljesítményt és sztem 2 ezer körül megúszod szállítással együtt.
-
Nikaré
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ahogy látom a hátlapot.
-
F-ECT$
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Egyértelműen rosszabbak az újabb képek, de talán csak a kevesebb fény miatt. Sajnos valószínűbb, hogy valamelyik frissítéssel romlott el, és bár nem szeretem az összeesküvés elméleteket (a gyártó direkt ront a teljesítményen, hogy vegyél új készüléket), de nem te vagy az első, aki ezt a romlást észreveszi.
-
Sátán44
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Az enyém is ilyen. Széleket nyújtja rendesen. Majd kipróbálom, hogy vajon 1:1 is látható, vagy csak 4:3-ban.
-
sajby
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Esetleg több fény volt a régebbi képeknél?
-
F-ECT$
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
A Standard az alapbeállítás, szóval én arra tippelnék, de leírást nem találtam róla.
Mégis megvan, jól gondoltam a Standard az effekt nélküli, a Sima az nem effekt nélküli, hanem a Smooth fordítása:
On the viewfinder, P30 Pro has the option to switch between ‘Standard’, ‘Vivid’, and ‘Smooth’ colors. Standard colors are close to natural. Vivid mode oversaturates color tones, but you may still prefer this setting for some pics you’d want to post on social media. Smooth color mode is somewhere in between the two and we are guessing this is the mode most consumers would stick to as default option. -
punky10
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem itt hamarabb kapsz választ:
[link]
-
padi68
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
nekem minden rendben van...
-
joceszko01
csendes tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Használtan vettem. Annyi, hogy nem a gyári töltő adta hozzá a srác mert az tönkre ment. Megmondom őszintén abban bíztam hátha lejjebb megy a P30-nak a kijelző csere ára de aztán megnézem a p20-nak és még annak is 80-90 körül van.
-
andor80
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Semmi igazság nincs benne.
-
törölt tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A Huawei Backup-ot is meg lehet próbálni.
Igen, FR után törlődik a telefon tárhelyén tárolt összes felhasználói tartalom, így vissza kell másolni majd a képeket. Nekem egy külső meghajtó van, amelyre át szoktam tenni az ilyen dolgokat, korábban pendrive-ot használtam. Macerás az FR, de nagyobb frissítések után megcsinálom és így sok problémát meg tusok előzni. Amióta 2020 augusztus végén megvettem a telefont, 1 alkalommal volt FR. Az első beállítás után felfrissítettem a szoftvert és utána volt egy FR. Aztán mindent kezdtem az elejéről. Legközelebb én is az EMUI 11 érkezése után fogok FR-t elvégezni.
-
törölt tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Én is az SMS Backup & Restore-t használom. Úgy tűnik, hogy korábbi készülékekről mentett adatokat valamiért nem olvas be. Nekem a P30 Pro előtt Honor 9-en is ez az app volt. Ugyanarra a tárhelyre, ugyanabba a nappába mentettem mindkét telefon üzeneteit és hívásnaplóit, de a P30-nál nem látja a Honor 9-ről mentett adatokat.
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
Hívásnaplóra van Android limit, régebbi telefonokon 500 volt, ha jól nézem most 2000.
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
"- Hívásnapló
- SMS"
Ezekre én sok-sok éve az SMS Backup & Restore-t használom. (Még anno Windows Mobile-os HTC-ről is ezzel költöztem Androidra). -
hodostamas
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
ezzel egyetértek. Ha minőségben nem is annyira jön ki, sokkal lassabb. Dupla hangerő le-nél van hogy másodpercek tellnek el.. 1-1 HDR képnél az előnézet 5 sec is lehet.
Ha gyorsan mozgót kell fotózni akkor előre kell nyomni a gombot mert random vár 1-2 sec-et mire lövi a képet
Feleségmenek is P30Pro van, ugyan azok a gondok. Sokszor visszasirja az Iphone6s telóját.. -
Dino69
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nekem az van

szerk. szerintem nincs köze a 6/128 vagy 8/256-hoz, legalábbis itt a fórumban jómagam nem olvastam kb 1 éve ilyenről... Ja és nem állítom, hogy romlott a minősége, én csak a sárgát emeltem ki, de ezt leszámítva nem érzek romlást.
-
F-ECT$
titán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Én olyan nagy különbséget nem látok, de full amatőr vagyok fotózás téren.
-
Dino69
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Én szilveszterkor próbáltam lőni egy szelfit, villódzó disco fényben
Nem biztos, hogy a telefon miatt nem sikerült
-
Dzsekó
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Akkor inkább strapa telefont javasolnék. Egyrészt bírja az ütést, esetleg még vízálló is. Jobb a fogása, ami miatt kevesebbszer fogja leejteni a telefont Anyukád.
Ezek a mai üveg telefonok még tokkal együtt is könnyen kiesnek az ember kezéből.
Itt ha végigtekered az oldalt, akkor nagyon sokféle strapa telefont találsz.
Cat, Evolveo, Ulephone vehetőek. -
törölt tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ha képek voltak benne akkor megtalálod őket a galéria nemrég töröltek között. Ha más akkor szerintem búcsút inthetsz neki.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Siker?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Mindig is miui fan voltam, sok xiaomi MI és MIX telefonom volt 99%-ban EU dev szoftverrel de a MI9 nagy csalódás volt így nem tudtam merre tovább, ekkor jött egy alkalmi vétel a P30pro és leragadtam pár hónapra mert elég jó telefon. A Mi10 pedig elkezdett emészthető árú lenni és hiányzik a nyitott bootloader
-
knox83
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
ha váltanék max mate 40 prora feltéve ha sikerül összerakniuk.. -
válasz
klimokrisz
üzenetére
Jaa, nálad magyar a menü
Igen, azt jelenti. Így tényleg passz... Lehet készülék hiba is akár, ki tudja. -
válasz
klimokrisz
üzenetére
Akkor ez lehet valami egyedi dolog lehet nála... Újraindítás nem segített neki, talán Reset oldhatja meg... Az összes fotót night módban készítetted egyébként?
-
Aryon87
félisten
válasz
klimokrisz
üzenetére
Gcam nem működik a Huawei és Honor telefonokon, Kirin nem támogatott. Az leginkább a Snapdragonos mobilokra van fejlesztve, meg néha az Exynosra.
(#11595) JockeyEwing
Azokhoz képest fakóbb, mert az említett modellek alapból szaturálnak
-
hatD
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Tegnapi hozzászólásomban írtam egyről, nem próbáltam, csak érdelkődtem, hogy valaki ismeri-e?
Amennyiben sikeresen megpróbálod, légysives jelezzed.
[link] -
andor80
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
az eléggé nem igaz érzés.
-
norrberth
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
G4 et nagyon eltalálták!
-
kp78
veterán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ez vagy teljesen ugyanaz, vagy nagyon hasonló. >> [link]
-
Aryon87
félisten
válasz
klimokrisz
üzenetére
jah
azt nem is vettem észre 
-
Technoman
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Srácok mindenkinek
köszönöm a hozzászólását a 360-as üvegtokkal kapcsolatban.
Apropó, vásárlás: úgy látom a FirstPhone is előlépett, mint hivatalos Huawei partner. -
Technoman
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi az infót

1. Az ujjlenyomat olvasó is müxik ebben a tokban?
2. Tettél-e fóliát a kijelzőre? (hogy ne karcolja az üvegtok)
3. Olvastam, hogy volt akinek árnyékolta a telót. Nálad? -
F e Z o
veterán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Most vettem egy UAG tokot, így azt nem cserélném le... Ezért csak kijelzővédelmen gondolkozom. Most infraragasztós üveg van rajta.
-
hajnalhaa44
csendes tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
nekem is az van de már elol-hatul kezdd elvalni az uveg a kerettol.
-
yodee_
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A készülék dual standby, tehát amíg az 1esen telefonálás megy addig nincs net a 2esről.
-
bix-
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz
üzenetére
Persze, beállítások/mobilhálózatok/sim kezelésnél tudsz állítani alapértelmezett adat és hívás simet.
-
mjani1172
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Akkor szándékosan törölte?
Hiszen onnan is direkt kitörölte. -
stnorcy
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
És milyen? Jó?
Jelenleg nincs raktáron ott. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz
üzenetére
A problémádra nem tudok megoldást, csak érdekelne miért jó, ha látod évekre visszamenőleg a listát?
-
Camper2006
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Én ezzel loggolok be mindent 2013-tól a naptárba , működik a cucc : [link]
-
kocsij
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Beszéltem velük telefonon, azt mondták hogy nem karcolodhat, én meg mondtam nekik hogy de karcos és olyan mintha plexi lenne az egész és totál használhatatlan. A csaj azt mondta majd emailben keresnek, így ha keresnek akkor küldöm is vissza mert ez amit küdtek ez totál gagyi, ja és csuszik is mint az állat a keret totál műanyag.
-
jeni
félisten
válasz
klimokrisz
üzenetére
Legalább a mobilszámát elkérted tőle?
-
kocsij
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Megjött a tok nekem is. Hát ez egy rakás szar amit kaptam. Már alapból karcos az előlap és az újlenyomatott nem is érzékeli, olyan mintha hozzá sem érnék a telohoz.
-
kocsij
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi az infókat. Megrendeltem én is.
-
kocsij
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi az infót. Nem vastag benne a telefon? Fogása milyen?
-
kocsij
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Hol vetted a mágneses tokot?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A mágneses tok miatt kérdezi, hogy nem e zavar be a tokban lévő mágnes az iránytűnek.
Ha van lehetőséged, rakhatnál fel általád készített képet erről a tokról, érdekelne..
@tibcsi0407: Az a fránya Mate 30 csak nem olyan egyszerű eset. Én megvárom az EMUI 10-et, aztán meglátjuk a továbbiakat. :D. Ha lehet valamelyik telefon forumára írhatnál egy kisebb összehasonlítást a McLaren VS P30P témában. Kijelző, akku, ilyesmik. :))
-
Macika66
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Navigációt használtál már? Iránytűt igénylő programot?
-
Hovi
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Köszi!
-
Hovi
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ujjlenyomatolvasó is megy az üveg alatt?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz
üzenetére
Mindegy hova teszed, ami kép látszani fog a galériában.
Alul válaszd a mappák szerinti rendezést.
-
jeni
félisten
válasz
klimokrisz
üzenetére
akitől a P20-t vettem az elfelejtette a regit megcsinálni és a telóm 3év helyett csak 2 év garis.
az a 1év pluszban ingyen lett volna.
valamint az első 3 hónap bármi LCD vagy készülék kár érte volna akkor gariban adtak volna egy vadi újat. mivel már elmúlt a1 hónap a megvétele óta utólag már nem lehet regisztrálni a plusz 1 év miatt..hogy a P30 Pro telcsire- most is van ilyen akció azt nem tudom. neten keress rá
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Kamerára
Spigen tok
Nekem ezek vannak -
Dwatti
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nem tudtam szerkeszteni, de hátulja a sarkok és az oldala megerősitett, és a kamera főlé ér. Spigen űvegfóliával együtt tökéletes.
-
Dwatti
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
pepetech
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem is mikrofon de sikerült 1x beleraknom a simtűt 😂😂😂😂.
Levert a víz és megfájdult a fejem is hírtelen utána 30 percen keresztül tesztelgettem a telefont hogy minden körülmény közt jó e a mikrofon. De hálistennek jó :). Gomb nem lehet mert amikor nem pattant ki a tálca na akkor erősebben nyomtam 😂😂😂.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem "Hard Reset" de a P30 Pro-nak értelemszerűen soha semmilyen körülmények között nincs, és nem is lehet szüksége ilyen funkcióra. De azért belerakták jófejségből

Vagy mikrofon ja
Minek az a Hard Reset... -
yodee_
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A fő mikrofon.
-
petya2012
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Helló
Nekem a Turbado bevált ott 238
a media-extreme ott 275 ez gyári garivagy van a Telekom listaáron 257 ez is 2 év gyári gari
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz
üzenetére
Ennyi. Nem új telefont adtak ki, csak frissítették a kinézetét, és bemutatták rajta a 10 es droidon alapuló 10 es emuit.
-
Varszegig
veterán
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem mindennapi használatban nem fogsz különbséget látni, de ha hosszú távra tervezel a telefonnal, akkor jobb lehet a több RAM/ROM.
-
gusthy
veterán
válasz
klimokrisz
üzenetére
8/128-as nincs hivatalos forgalomban ebben a régióban.
Feltehetően a 8GB az időtállóság miatt releváns. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
klimokrisz
üzenetére
Használat függő, ha sok nagy appot használsz jobb lehet a több ram. Nekem a 6/128as van, eddig nem volt vele gondom. Messenger, böngésző, 2 mail kliens, waze, telefonálás ezek amik kb mindig mennek, néha youtube, wps office, jegyzettömb, fájlkezelő, kamera.
-
Fecc91
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem semennyire, max a bechmark programokban van kulonbseg de egy atlag felhasználó eszre sem veszi hasznalat kozben.
-
klimokrisz
tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Most látom, hogy a 8 GB RAM -osat inkább a 260 GB ROM adják és nem a 128 GB ROM -al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem biztos, hogy a telefon miatt nem sikerült