- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
tal-garius #20522 üzenetére
Nem akarok (TÉNYLEG NEM!) vitát generálni.
Szinte hihetetlennek tartom, hogy a 22+ annyival jobb lenne, egy része a pros-nak amiatt van, hogy két főverzióval újabb az Android rendszer a Samsungon.
A sik kijelző egyáltalán nem a profibb kijelzők jellemzője. Az ívelt szélű kijelző mindenütt a legfelső kategória sajátja, az ívelt szélnek köszönhetően nagyobb a képméret, kvázi lefolyik a kép a kijelző szélénél, minimális a káva. Az más kérdés, hogy jobban kell rá vigyázni, sokkal sérülékenyebb...
AX WiFi van a P30Pronál is, de nem akkora sebességű. Azért 3 év van a két modell között...
De ha megtaláltad a számodra megfelelő(bb) készüléket, az végülis jó hír... -
knox83
senior tag
válasz
tal-garius #20518 üzenetére
Köszi hogy leírtad. Nekem alapból a samsung fekete folt, én biztos nem cserélnék arra. Sajnos ilyen üzemidőt nem tudom mi fog majd megint adni ha telefont kell cserélni. 2 év után 87%os aksival is tudok még 7.5 - 8 óra kijelzőidőt produkálni.
-
Macika66
őstag
válasz
tal-garius #20518 üzenetére
Az S22+ ugyanúgy középkategória, mint a P30?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tal-garius #20299 üzenetére
Részvétem
ha kitapasztaltad az új mobilt (ne 1-2 nap múlva
), majd azért írhatsz pár infót pro-kontra alapon, szívesen olvasnák szerintem többen is
-
Nikaré
őstag
válasz
tal-garius #20299 üzenetére
Érdekes, hogy sokan a Samsungot választják.
Jelenleg nem tudom mit választanék a P30pro helyett. Remélem még jó ideig tudom használni. -
BalanceR
addikt
válasz
tal-garius #19632 üzenetére
Volt már kamera reset, appdata törlés....
Nem értem, mi lehet.
Vagy nekem lennének tűl nagy elvárásaim? -
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #18386 üzenetére
Ez a József krt 17? Felhívtam őket, de telefonban 4-5 munaknapot mondtak
Te mikor voltál kb?
-
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #18386 üzenetére
Garis csere vagy mennyibe került?
-
realmadrid
aktív tag
válasz
tal-garius #18352 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #18352 üzenetére
Hol cseréltetted, mennyiért? Mennyit kellet rá várni, letöröltek róla mindent, vagy megmaradtak a cuccok?
-
eversman
tag
válasz
tal-garius #18067 üzenetére
Biztos lehet, de nem hiszem hogy megéri.
Én most voltam a HillSide szervizbe, gari már nem volt rá, 7500-ért cserélték az akksit, év végig van ilyen akciójuk. Szerintem teljesen megéri, főleg hogy az új akksira van 2 év gari. -
Dzsekó
addikt
válasz
tal-garius #13801 üzenetére
Nokia 6300. Beállítod az ébresztőt, kikapcsolod. Kikapcsolva is ébreszt! Kis helyen elfér, és havonta 1x kell tölteni. Nálam ez van.
-
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #13801 üzenetére
Nekem ez nem jellemző (csak ez az 1 eset volt, de ugye itt restartolt a telefon és nem voltam "belépve"), viszont az már 2-3x előfordult ~15 hónap alatt hogy a beállított naptár emlékeztető nem jelzett.
-
gabesz839
senior tag
válasz
tal-garius #2629 üzenetére
Kérdés az hogy ez az egész csak az usara terjed ki vagy globálisan mindenre Mit érdekli az usa államot hogy én itt Magyarországon milyen készüléket használok. Remélem az amcsikon kívül nem változik a helyzet. Mindenesetre tőlem jöhet egy új rendszer csak tudjam azokat az alkalmazásokat használni amiket eddig.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tal-garius #2629 üzenetére
Na én is erre gondolok. Meg erre:
Azért végiggondolva nagyot nevettem. Ma a gyereknek csináltam gmail-t. Ugye nincsen 13 éves, ezért a google alapból kivágta a youtube elérhetőségből. Agyaltam sokat, állítgattam és semmi. Hát mondom faxom, mi legyen.....a megoldás: Opera mini és nem kell bejelentkezni...csókolom. Szóval böngészőből is lehet gmail-ezni, youtubozni, van apk mirror, aztán app galery. -
F-ECT$
titán
válasz
tal-garius #2612 üzenetére
Azért Kínát sem kell félteni.
Valószínűleg az átlag emberek felé csak az információk töredéke jut el arról, hogy milyen anyagi / IT / egyéb harcok folynak folyamatosan a háttérben.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tal-garius #2502 üzenetére
Tegnapi, volt már róla szó itt is. Remélem mi is megkapjuk.
-
gabesz839
senior tag
válasz
tal-garius #2169 üzenetére
Köszi a választ. A mate 9 nálunk is családban marad.
-
gabesz839
senior tag
válasz
tal-garius #2157 üzenetére
Szia. Látom te mate 9 ről váltottál. Elmondanád hogy a beszéd hangszóró milyen a mate 9-hez képest. Hangerőre gondolok elsősorban. Én is 9-ről váltanék. Köszi.
-
hodostamas
addikt
válasz
tal-garius #2151 üzenetére
Arcfelismerés nincs bekapcsolva?
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tal-garius #2151 üzenetére
Passz, nálam nem engedi csak azzal amit regisztráltam.
-
TED_DY
csendes tag
válasz
tal-garius #1853 üzenetére
Hali!
A Media Markt-ban az Okos pultnál lehet kapni ClearPlex fóliát (teljes kijelzőset vagy tok barát verziót) 6 ezer forintért, pár perc alatt rá is teszik neked! -
Technoman
őstag
válasz
tal-garius #1853 üzenetére
Az jó lenne, mert sok dolog még nem tiszta. Lassan vennem kéne egy új telót (LG G4) és a két jelenlegi csúcson vacillálok (S10+ vs P30pro)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest