- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
-
Sántha Lajos
tag
Köszi. Nagyon szép ez az amoled kijelző egyébként. Kapott egy fóliát, meg persze tokot is (átlátszó szilikon). Meg egy bőrtokba is rakom. Valahol furcsa hogy én most vettem, sokan már váltanak róla. Aksi úgy látom jól bírja, persze ki is töröltem jó pár App-ot amit sosem fogok használni, phone clone-al meg átjöttek a dolgaim.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Szintén kifutóban, Telekomnál Dominóval 180e volt 2021. 08. hóban.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
spileraaa
senior tag
Akkor jelenleg nincsen Magyarországon? Akkor valószínűleg azért nem találtam meg. Mondjuk erdélyi vagyok így nekem jó amit linkeltem remélhetőleg mondjuk Magyarországról vásároltam a Mate 20 pro telefont azért ide írtam és nem oda mert az teljesen kihalt a topikja gondolom már a többség lecserélte.
Inkább az a része érdekel mikor volt nálatok is volt aki élt vele? Elküldés ellőtt be kell valamit állítani a telefonon esetleg kell gyári visszaállítás?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
jézusom
addikt
ja néztem a videot, de azt mondja nem könnyű eredetit szerezni. Egyébként ahogy szenvedtem és minden féle visszaállitást csináltam, kajak jobb lett az akku Vélhetőleg volt pár app ami zabálta az akksit.
Most a régi akksival kihúzom áprilisig, akkor tudok telekomnál venni valamit. Jó lenne egy fullos honor. -
gps76
őstag
Akár hiszitek, akár nem, 3 évig használtam Mate 20-at. 2-szer adtam el, de visszakeveredett, mert próbáltam valami "jobbat" címszóval. Samsungok voltak főleg, de vagy az üzemidő volt csapnivaló, vagy különböző kisebb-nagyobb modellek laggolása(S21, S22, S21 FE, S20 Ultra, A52S). Aki váltani akar, mert nem lehet mit tenni, nemsoká eljön ez is, érdemes a Xiaomi háza táján szétnézni, nagyon stabil szoftverrel vannak, és az áruk sincs annyira az egekben, ugyanolyan tudásút olcsóbban meg lehet szerezni. Más androidos telefon nálam nem igazán jön szóba, mert kopasz androidos - vagy hozzá hasonló - szoftveres telefon nálam kilőve, sok apróság jól jön a mindennapokban. A többi "noname"-et meg hagyjuk... Ami nálam még pozitív, hogy - egyelőre - adnak töltőt a telefonjaikhoz, amikkel tényleg fél- háromnegyed óra alatt tele lehet tölteni az akkut. Amikor megvettem a Mate után a 11 Lite 5G NE-t 8 GB RAM-mal 50-ért 1 évesen, összesen 2 év garival a dobozával együtt elraktam, mert mindig egy 1 Amperes töltőt használtam. Kíváncsiságból elővettem a hozzáadott 33 W-ost és kb. 30%-ról 90%-ra kb. fél óra alatt feltölti, onnantól ezzel töltöm. Nem kell szarakodni, várni, éjszaka töltőn hagyni. Akárhol vagyok feltöltött telefonnal tudok elindulni, a múltkor motorozás alkalmával egy benzinkúton kávézás-kis pihenés közben töltöttem fel. Semmi közöm/érdekem nincs egyik gyártóhoz se, csak dilemmában voltam a Mate után mi legyen? Mert mellette megvolt a P30 Pro is, de hát szinte ugyanaz a 2 tudásban.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Nézegettem, de horror árak vannak. Értem én, hogy én se nyúlnék kevessebbért hozzá, de csak hát nem biztos, hogy megéri. A másik, meg hogy boltokban se bizok, hogy eredeti. Ha valóban üveg hátlapot adnak akkor, ok, esetleg itthon megcsináltatom. Meg akksit is kell cserélnem, az is necces, mondjuk nem kell eredeti, csak meglegyen a kapacitás.
ott van nagyon apróval felirat a huawei felett, ez nekem nincs a rendelt hátlapon, de telón rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
-
Occon adom
aktív tag
Eladtam, a vevő nem tudom mit állitott rajta, de ilyen fotót küldött. Beégve nem lehet mivel nem is használtam a telefont és a kis köríveknek meg inkább hátteres alakja van , a beégés nem ilyen, volt beégett telefonom, az homályos alak beégve ( Pokemon kijelzőkép volt úgy ) de ez valami háttérnek gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Utólag már én is, de sajnos már rajta van. A két év alatt jópárszor landolt a kijelővel lefelé a telefon, így a múlt héten rátettem egy ilyen uv ragasztóst. Kb 2 óra múlva 60 cm magasról a laminált padlón landolt, ez a szuper üveg meg körbe pattogott a szélén, meglett is egy-két halvány repedés rajta. Jobban jártam volna, ha nem teszek rá semmit, mert eddig a gyári üveg a betont is bírta. 😃
Szóval ezért érdekelne, hogy mennyire könnyen távolítható el a ragasztó. (azt hittem, hogy ez valami tartósabb védelem lesz majd, de nagyon nem)LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Sztyepadzso
őstag
Arra van megoldás, hogy amint 9-en vagy(most azt félretéve, hogy lehet - e még HiSuite-al visszamenni, vagy sem), AZONNAL befagyasztod a frissítések keresését, illetve azoknak az önkényes letöltését, majd az azt követő nyaggatást valahogy elűzöd a retkes pi*sába? Gondolok itt abd-re vagy valamire.
Anno a hívásfelvevő miatt visszatettem, és feszt nyaggatott. Amíg az indiaiak ki nem kaparták a gyári, újra működő appot a telefonjaikból, nem is frissítettem. Mostanában, mintha lassulna, gondoltam, hogy újraraknám, de nehezemre esik nekiállni.
-
-
kp78
addikt
"Lecsaptál" egyet?
Bontatlan, teljesen új példány?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
BestMarkt, mint forgalmazó gyári garit nem hiszem, h adott rá.
De ha vki fut még bele ilyen és hasonló akciós P30 Pro-ba, előre is , ha megosztja.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bubus66
nagyúr
Szia nem hanem elsőtétedik és mikor elveszed a füledtől úgy is marad és sokszor lefagy, ha nem lehett letenni stb, jópárszor majd nem földhőz vágtam..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
balintka
addikt
Ez azért túlzás érte. Én július elején vettem a 256-os aurórát 219-ért az Euronics-ban. Azóta meg eltelt lassan 1 év. Ennyiért már nagyon éri meg, főleg az elvágott szoftvertámogatást is belevéve.
Viszont eddig volt 6/128-as auróra a Telekom-nál, azt kivették.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Alzánál is láttam, de az is külföldi, a meglévő hazai bolt ellenére. A garanciát ők intézik, nem a Huawei itthoni hivatalos szervizpartnere, már ha jól tudom. Vajon az Emag is ugyanígy teszi?
A szolgáltatókat nem néztem, de a Vodafone jó tipp lehet, ha szolgáltatói alkalmazásoktól mentes szoftverrel árulják.
A pandémia és a gyenge forint nem használt az áraknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest