Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaja
senior tag
Lefrissítettem a telefont a legutolsó verzióra.
Minden jó eddig(kopp-kopp),de nekem a hívásrögzítés nem rögzít semmit.
Töröltem a Cube ACR-t,mappástól.Csináltam 2x wipe cache-t,engedélyeztem a rögzítést,valamiért mégsem megy.Ezen a menün átmentem már 3x.Mit rontok el srácok? -
kirkri
addikt
válasz
kosmoo81
üzenetére
Nem gondolom, hogy erővel frissítenék egy másik operációs rendszerre az eladott telefonokat. Az hatalmas felháborodást váltana ki, mert sok országban eleve ferde szemmel néznek a Huawei termékekre, mi lenne, ha még a mobiljaik is egy saját operációs rendszerre lennének lecserélve, holott a vásárláskor azzal lettek eladva. (Itt nem a következő generációra gondolok, amelyek eleve nem Androiddal jöttel ki). Nálunk céges telefonként (amerikai multi) eleve nem támogatott az Androidon és az iOS-en kívül más.
Olyat el tudok képzelni. hogy választhat a felhasználó, hogy marad a meglévő rendszernél, de onnantól nincs több frissítés, vagy vált a Huawei saját operációs rendszerére, de rákényszerített váltást nem. -
bébi67
aktív tag
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p30_pro_teletalalat/hsz_14056-14056.html
Erre valami megoldás? -
Technoman
őstag
-
mirci18
addikt
válasz
kosmoo81
üzenetére
Jelenleg senki nem tudja a jövőt beárazni.
Mivel még nem indult el a Harmony Os nem tudjuk jobb e vagy rosszabb de még frissítési tervezet sincs.Alapvetően szerintem aki ilyen pro vonalon mozog 3 út közül érdemes választania:
1-Huawei
2-Samsung
3-IphoneA sorrend az árat jelöli.
Ahogy látom kamerában pontosabban videóban a Samsung erősebb de drágább is mint egy Huawei.A telefon vásárlásom előtt én is sokat gondolkoztam mert annó sikerült új Mate 10 prot vennem 106 e ft-ért venni most Huaweire nincs ilyen akciós ár így használtan vettem a mostanit de nem bántam meg.
Kamerát nagyon nem próbálgattam még de a tesztek eléggé meggyőzőek voltak.
Egyébként Xiaomi telefont vettem volna a kedvezőbb árazása miatt de ott a gyári szoftver még mindíg katasztrofális a kamera meg inkább középszerű. -
ROBOTER
addikt
Sziasztok! Ha tudtok, segítsetek.
Tudom, egyszer már kérdeztem, de nem kaptam választ. A telefon képtelen normálisan fókuszálni. Ha a háttérben sok a részlet, akkor sem fókuszál a fő témára, ha az a kép több, mint felét kitölti. Én ilyet még nem láttam telefonban, pedig sok típust használtam.
Erdőben járok most sokat, minden kép, de szó szerint minden kép használhatatlan. Éles fák a háttérben, homályos fő téma. Hiába bökök rá a képernyőn a fő témára, mozog picit, bevillan élesen a fő téma, majd visszaáll a háttérre és ugyanolyan szar lesz a kép. Ahogy néztem a Huawei honlapján közösségi részt, nem vagyok egyedül a problémával.
Mivel ma szándékosan a széles látószöggel is kipróbáltam és pontosan ugyanúgy viselkedik, ez tisztán szoftveres hiba.
MInden kép ilyen, pl. teljes alakos fotó. De nem úgy, hogy az ember 10%-a a képnek. Hanem a 60%-a. És egyszerűen képtelen ráállni, csak a háttér lesz éles. Itt is ráböktem, mozgott az AF, bevillant élesen, majd ez a fos lett.
-
kosmoo81
tag
sziasztok
az os-mizeria miatt ki dont ugy h csereli a telot?
huaweit pont emiatt nem merek egyenlore venni, ki tudja mi lesz...
ha valaki cserel, miben gondolkodik??
most tudnek elofizetest hosszabbitani, ezert lesz aktualis par heten belul. -
zsigaa94
csendes tag
válasz
mirci18
üzenetére
Köszi az infót
nézegettem hasonló "elosztókat" az az igazság, hogy ritkán használnám, viszont azt nem tudom mennyire meríti gyorsan a telefont az asztali mód.
Valamint az elképzelés szerint "csak"egy kábelt cipeltem volna, de valóban hasznosabbnak tűnik, főleg talán ha sokáig használnám asztali módban. -
zsigaa94
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem p30p tulaj és két dologgal kapcsolatba lenne kérdésem.
Próbáltam vissza keresni de nem találtam pontos válaszokat.
Próbált valaki aliexpressről vezeték nélküli töltőt, és usb-c - hdmi kábelt?
Esetleg ezekkel lehet valami probléma?
Ezt a töltőt néztem ki [link] és ezt a kábelt [link] 1080p gondolom nagyobb felbontást amúgy se tudna. -
Sátán44
addikt
Ha letiltjuk a frissítést, akkor esélytelen hogy az új rendszer feltelepüljön.
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Nekem több mint 1 éve megvan, ha már nem jön frissítés, nekem akkor is megérte már a telefon
-
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Én egyébként aug. végén vettem újra p30 prot, lehet, hogy 19-re lapot húztam de ár érték arányban egyszerűen nem volt jobb..
-
zsolt19900
őstag
mostani honorom majd 4éves lesz
szóval szeretek hosszútávra tervezni a mobilokkal.... sajnálom, hogy ekkora a tanácstalanság, a vételt megbillentőleg is ill. a birtokosok is az-az ti is érdekes szájízzel állhattok így a dolgokhoz -
norrberth
addikt
-
basaja
senior tag
Srácok, én még 10.0-án vagyok.Megéri frissíteni a legújabb verzióra? Nincs valami bug, amitől az ember falnak megy? Csak a hívásrögzítő miatt nem frissítek.A kamera megmaradt olyan jónak, mint 10-en? Anno a Mate 10 Pro-t a frissítésekkel teljesen elb@szták, gyakorlatilag egy kalap ... lett a kamera... Na ezt nem szeretném.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
Én addig, amíg itt be nem lett linkelve a 10.1 - en működő hívásrögzítő, 10.0-án tartottam. Fejlesztői módban kikapxsoltam, stb.
Letöltötte magának, szó se róla(~4,5GB-ot írt), amit nem tudtam fellelni vagy törölni, de egy idő után abbamaradt a napi zaklatás, hogy van új verzió. Nem tudom miért, talán ráunt -
thesound
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Ha ide jutunk, akkor remélem tökös lesz a huawei és ad lehetőséget a bootloader nyitására és megyünk romolni az xda-ra.
Bár szerintem, ha az androiddal kijött telókon nem fog menni a GMS a jövőben, annak nagyon nagy hangja lesz, így én bizakodom. (persze tudom, bármit megtehetnek...). A lepény hal meg utoljára. -
balintka
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Ha most a 2 főverziós frissítési ciklust nézzük, még akkor az Android 11-et elvileg meg kéne kapnia a P30 Pro-nak. Huawei-nél nem tudom, hogy van, a Samsung eddig 2 főverziót garantált a csúcstelókra (amit most emelt fel 3-ra). Eddig 2 főverzió volt a megszokott ennél a márkánál?
Szerk.: eszerint jönnie kell a 11-nek:
-
knox83
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
A Jóisten se tudja mi fog történni..hol ezt lehet olvasni hol azt. Sajnos ha nem a világ nyolcadik csodája fog megtörténni akkor el lehet búcsúzni a márkától..mondom ezt úgy, hogy az elmúlt 5 évben csak huawei telefonom volt és mindegyikkel maximálisan meg voltam elégedve, sosem szivatott le egyik sem. Persze lehet android és google nélkül is élni.. Fogalmam sincs mit vennék ha nem huaweit.. Samsungot soha az életbe, xiaomit hagyjuk már, oneplus rohadt nagy, a kisebb telefonjaik meg jócskán elmaradnak kamerában stb. Iphone? Rühellem az ios-t, meg az egész mentalitását a cégnek, hogy kispórolják a töltő fejet meg a fülest az ökológia lábnyomra hivatkozva. Azt, hogy minden évben előadják a hatalmas innovációt ami egy budos nagy kirakat. Az árakról ne is beszéljünk.. A 14.5 éves kocsimat egy iphone 12 pro max áráért adtam el, vicc.. Na mindegy, kicsit elragadtattam magam. Ezért vettem másodszorra is p30 prot mert meg volt magyarázva hogy ez még támogatott lesz, nem kell félni. Erre most kiderült hogy lejárt ez a retek átmeneti licensz is és mi is bukhatjuk. Szóval tanácstalanság van..
-
F-ECT$
titán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ha fontos az android, és 2-3 évre terveznék a telefonnal, akkor én most tuti nem vennék P30 Pro-t.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Itt mindenki (beleértve magamat is) vagy nagyon ellene van, vagy mellette ennek, de biztosat szerintem a Huawei sem tud.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
gondolkozom ezen típus vásárlásán és amit pár napja/hete belinkelt valaki, hogy jön a készülékre valami speciális os az mennyire valid dolog? szóval megvásárolom most és lehet, hogy jövőre nem használhatom úgy, mint egy androidos telefont használnék?
ez az egyetlen dolog ami elrettent a telefontól, amúgy nagyon szimpatikus készüléknek találom -
Sztyepadzso
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Jogos, és tiszteleta kivételnek:
Anno az Német Akadémiai Nagyszótárat megvettem a Windows Telefonra, most fent van a PC-n, de irtam nekik, és adtak kódot az Androidra is.
Rendesek voltak, később az Androidra az angolt is megvettem(7000 HUF volt mi dkettő, ha jól emlékszem) -
direwolf
őstag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Az appos dolgot köszönjük inkább a pénzhajhász fejlesztőknek. Miért is kell kifizetni egy adott szellemi terméket minden platformra külön-külön? Ugye az elv, amit kiharcoltak jó rég az az, hogy a szoftvert nem veszed meg, hanem a használati jogát fizeted ki. Akkor mi az hogy adott platformhoz kötik? Bevételmaximalizálás?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ernesst
üzenetére
Az igaz, lásd az épp aktuális AMD-Intel /AMD-Nvidia csatát, nekünk csak jó.
De azok a termékek (és itt flagshipekről beszélek, mert én azokat megvásárolva épp úgy jártam, ahogy azok, akik megvettek egy közép- vagy alsókategóriás telefont.) simán elvannak akár 5-8 évet is, persze a végén nem lesz meg 4K-ban az AAA játék 60 FPS-sel, de elmennek, remekül. Saját példaként, a 2011-es HD 6750-em még most is kiszolgálja bátyámat WoT-ra(nem volt flagship, de a játék sem az, tudom).
De az ugyanekkor vásárolt AMD Phenom II X4 960t is fut egy R9 270x(2014)társaságában, W10-el, prímán.
De itt, ha valakinek a világ pénze IS megvan(MS), akkor sem tud feltétlen labdábra rúgni(pedig nagyon sok dolog most is hiányzik), cserébe lesz egy halom csalódott vevő, aki most futhat az appjai vagy a telefonjának ára után (és a kutyának sem kell) . Vagy használhatja feature phone-ként, mert egy fos Messenger se megy rajta-ráadásul szerver oldalról kilőve...)
Úgyhogy lehet, hogyha a Huawei itt, nyugaton orra bukik a saját OS-sal, akkor lesz kismillió vevő, aki vagy a régi rendszert akarja vissza, vagy elfelejteti a Huaweit.Emellett igazat adok annak, hogy nagyon kétpólusú így, de egy harmadik szerplőnek tökig a gatyájába kell nyúlnia, ha valamit akar itt.
-
direwolf
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
Én olyant nem írtam
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Megértelek, nekem is jópár megvásárolt appom bánná. És akkor még egyéb tényezőkről nem is beszéltünk, amik eleinte jó eséllyel nehézségeket jelentenének. Ezért is írtam feltételes módban. És szerintem mindezek ellenére az sem egészséges helyzet, hogy annyi próbálkozás után (Symbian, webOS, Windows Mobile, Tizen, Bada, Sailfish, Firefox OS, BlackBerry) jelenleg vagy Android, vagy iOS, más lehetőség nincsen.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ernesst
üzenetére
Remélem nem lesz ezen, vagy dönthetek, akarom-e, vagy sem.
Anno, 2013-ban a Windows Phone-al kezdtem, Lumia 920 majd 950 volt, akkor elsüllyedt az a hajó, androidra váltottam. Lett Sony XZ1, majd ez.
A lónak a f@szát akarok én még egy, harmadik rendszert, hogy oda is esetleg meg kelljen vegyem, ami már megvan egy vagy kétszer. Egyszer már elment az összes, amit szerettem, vagy megvettem. Nem, kösz.
-
nolan42
tag
Halo.
Végére értem a fólia mizériának.
Nálam a Spigen Neoflex a nyerő.
Kijelző takarít, kéz bespriccel, fólia lehúz, mindkettő bespriccel, rátesz. Oda állít, ahova akar, kicsit spriccel a felrakott fólia közepére, majd a kis simogató basszal simogat, végén kis kendővel letöröl... és marha csúnya, de nem esik kétségbe, mert reggelre kisimul.
És tényleg.
Szóval ez jó.
(és a legjobb, hogy tapintásra pont olyan, mint a kijelző fólia nélkül)
-
direwolf
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
Mármint a hátlap? Az semennyire.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Véleményem szerint ez lehetne izgalmas hír is. Miért ne válhatna a Huawei megoldásából egy használható, harmadik opció a piacon? Az innovációnak a versenyhelyzet mindig jót tesz. Viszont ezek a cikkek sajnos - amennyire most én látom - egymás találgatásai alapján találgatnak. Kíváncsi leszek, végül mi is lesz végül? Dehát előbb utóbb megtudjuk.

-
kp78
addikt
válasz
realmadrid
üzenetére
Én ezt nem olvastam, de épp vmi ilyesmit vizionáltam.
Mi leszünk, vagyis már vagyunk a Huawei laboratórium a kisegerei
Csak nehogy a jó kis telefonunkat szétb@rmolják.
Mert simán lehet, h a Google is nekiáll, és majd telepítget nekünk ezt-azt, h ne működjön annyira jól a telefonunk. Sok ember ugye észre sem veszi, mert minden engedélyezve van, Play Store app-ok wifi-t szagolnak és már frissülnek is nekik, meg minden egyéb a háttérben.
-
realmadrid
aktív tag
-
kp78
addikt
válasz
szemesi69
üzenetére
Én meg csak azt hagytam meg próbából, de úgy is pontos az időjárás widget.
Amúgy szerintem nem biztos, h annyira jó, h most a HMS és a Google külön-külön is ""nyújtja/szipkázza" az adatokat. A HMS nyilván építi a saját rendszerét, és ahogy készül, egyre több funkciót rátol a GMS támogatott mobilokra is. Csak ez lehet, h előbb-utóbb az üzemidő(n)kön is meg fog látszani.
De lehet, csak én gondolom túl...
-
szemesi69
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
-
hodostamas
addikt
tudja valaki hogy a tartozkodási helynél a helyszolgáltatás alatt a HMS core location mióta van meg? Azon belül be volt kapcsolva hogy a wifi-t és stb használhatja.. Múltkor fura volt miért látom a Wifi-t bekapcsolva batteryhistorian alatt holott mindig ki van kapcsolva, a Wifi keresés is..
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Ha valaki addig nem jut el hogy értelmezze amit kiír a telefon azon nem lehet segíteni.
-
direwolf
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
"Most ezzel próbálkozom, kb. 20-30 nap múlva kiderül"
Hát ilyent se vegyetek, ezen is fekete keret, és még kisebb is, mint a kijelző

A Samu S7-re 4 év alatt vettem vagy 3-at találomra, mind jó volt. Szintén 1 dodó/db áron.
Eszméletlen hova süllyedt a kijelzővédő ipar (is..)szerk.: megjegyzem kb. 2 hónapja nincs a teló elején semmi, és eddig (kopp-kopp-kopp) nem látok semmi sérülést, pedig van zsebben is néha. A hátlap ilyen. Tök igényes fa, vagy nagyon arra hajazó tapintású. Elöl kicsit magasabb, mint a kijelző, így egy picit védve van.
-
mirci18
addikt
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
-
direwolf
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
Nem feltétlenül. Ekkora szenzorméretnél a nagy felbontás okozhat erős zajosodást. (nem teszteltem, nem tudom!) A RAW akkor jó, ha Te akarod az utómunkákat csinálni. Amúgy megjegyzik a tesztekben, hogy nagyon jó a jpeg készítő algoritmusa. Ha nem vagy profi fotós, szerintem nyugodtan rábízhatod a konvertálást.
-
mirci18
addikt
F-ECT$,Sztepadzso, direwolf köszönöm a segítséget.
Kezdem átlátni a kamera témát. Pro módban elérhető a 40 mpx. Plusz akkor ha a nagy felbontású opciót választom. Minden más alkalommal kevesebb a megapixel.Telefotó raw módban nincs. Azon kívül pedig jobbra kell az sz betűre húzni a zoomot.
Raw módban bődületes a fájlméret. KB 80 MB. De lightroomal szépen le tudom vinni 12 MB-ra.
Gondolom itt is a legjobb minőség raw 40 megapixelen van. Nem véletlen a 256 GB tárhely.
-
Samanbacsii
őstag
Azt tapasztaltam, hogy ha a kihangosítást visszaveszem normál kijelző hangszóróra majd újra kihangosítom akkor kb. 10mp mire vissza erősíti az eredeti hangerőre. Másnál is?
-
F-ECT$
titán
Hívásrögzítő újabb bug nálam: pár nap után magától visszakapcsolja az értesítéseket (minden hívás után kiírja, hogy a hívás rögzítve lett).
-
direwolf
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
Ezen a linken le van írva pontosan hogy működnek együtt a kamerák:
dxomark
A “Field-of-view fusion” zoom bekezdésben van egy kép a 3x zoomról. Ott írja, hogy nincs fokozatmentes zoom, csak fix 5x, és a több lencse képéből állítja össze a képet. Tehát natív képet csak 0,6x, 1x, és 5x zoomal kapsz. Így tudsz "kapcsolni" a kamerák között. Viszont vannak módok amikor ez nem működik, pl. 1080p60 videó csak a főkamerát használja, és digit zoomod van. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
mirci18
üzenetére
Belaktam a telefonom nem rossz.
Elkezdtem foglalkozni a kamerával.
Több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
A telefonban miért nem tudom beállítani az általam favorizált megapixel számot?
-10.1-ben kivették, mert szerintük senkit nem érdekelt. Kinek fájt az a pár szám, senki sem tudja.
Akár 16:9 akár 4:3 a képarányom ugyanúgy vagy 40 megapixelt kapok vagy mást de azt a rendszer nem írja hogy az alacsonyabb szám mennyi lenne.
-40 MP akkor lesz, ha pro módban kiválasztod, vagy az a tovabbiak között kiválasztod. Egyébként a főkamera(középső) 10MP készít a képekből(Bayer), a 8 MP-s telefotót(legalsó, négyzet alakú prizma) pedig felskálázza 10MP-re.A telefonban van nagy látószögű kamera mégsem találom meg annak a lehetőségét hogy váltsak a kamerák közt. Mit nem csinálok jól?
Ha kizoomolsz, akkor a 0,6×-1× zoom között annak a képét látod(kamerasziget legfelső szenzora). Illetve, ha közel mész a témához, akkor is átvált magától.A telefonban van egy ötszörös zoom amit elvileg fokozatmentesen tudnák használni.
Ehelyett ahogy látom egy digitális csúszkás zoomom van.
Sima fotó módban a ToF szenzor adatai és a fény mennyisége alapján az automatika dönt, hogy a főkamera digitálisan felnagyított, képét, vagy a telekamera natív 5× zoomját látod.
Egész egyszerűen ilyen nagyításnál nem tudsz éles képet készíteni cca 1,5m távolságon belül, a kisebb(gyakorlatilag élén álló) szenzor pedig kevesebb fényt képes gyűjteni, ezért a korlátok. Pro módban, raw bekapcsolása mellett ez az automatika ki van kacsolva, ilyenkor a tele szenzor 8 MP képet csinál, és nem vált át digitális zoomra(és zoom sincs, csak a lencsék közötti váltás-vagy ha akarod, akkor ezt nevezheted annak.)Videónál mennyire stabil a 4k az 1080 p-hez képest?
Bár én FHD, 60fps-ben videózok, de amennyire tudom, ennél a telefonnál még nem volt a videózásban annyira jó a Huawei(alacsonyabb fps, stb) . Ezt a Mate 30-ban javították, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Belaktam a telefonom nem rossz.
Elkezdtem foglalkozni a kamerával.
Több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
A telefonban miért nem tudom beállítani az általam favorizált megapixel számot?
Akár 16:9 akár 4:3 a képarányom ugyanúgy vagy 40 megapixelt kapok vagy mást de azt a rendszer nem írja hogy az alacsonyabb szám mennyi lenne.A telefonban van nagy látószögű kamera mégsem találom meg annak a lehetőségét hogy váltsak a kamerák közt. Mit nem csinálok jól?
A telefonban van egy ötszörös zoom amit elvileg fokozatmentesen tudnák használni.
Ehelyett ahogy látom egy digitális csúszkás zoomom van.Videónál mennyire stabil a 4k az 1080 p-hez képest?
-
oggy71
tag
válasz
Csabex
üzenetére
3 hétig bírtam csak cérnával, és egyszer csak azt gondoltam, tudjátok kit nézzetek hülyének tikis baromarcúak, és megújítottam előfizum.
Rengeteg bobót buktam így, de részletre vettem, aztán majd kinyögöm apránként.
Egyébként kíváncsiságból máig is nézegetem a nagyobb hirdetési oldalakat, és még mindig sovi egy korrekt cucc! -
Ferenczi Áko
addikt
Ki lehet fogni, csak nehéz, mert ha tényleg korrekt cucc, jó áron, általában negyed órát van fent hirdetésben és el is viszik.. Szerencsére nekem a munkám olyan, hogy 10 percenként, vagy amikor akarok, tudtam nézni a netet és pont elcsíptem.. Akik még keresnek azt tanácsolom, hogy ha a pénzük megvan rá, akkor legyenek nyugodtak, jönni fog az a teló..
Most pl 2 hete szobabicikliket vadászok, és mindig lecsúsztam róla.. egészen a mai napig.. 12 perces hirdetésre írtam és meglett
-
oggy71
tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Nagy mák kell egy alighasznált, mindennemű papírral rendelkező, nem szolgáltatós telefonhoz!
3 hetet nézegettem én is a használt telokat, de mindenhol volt vmi bibi/átbaszásszag!
Aztán egy hónapja, aranyáron megvettem inkább magentáéknál, és nyugodtan alszom, nem lehet tiltás, gari gebasz, vagy pl, hogy a vadbarom vízben használta a telt, s nálam szarik be a cucc, énmeg mehetek a vízalá a motyóval!
Bár ahogy nézem, azóta nemhogy olcsóbb lenne szolgáltatóéknál, hanem drágult, pedig ugye már kifutó termék. -
kirkri
addikt
Lehet jó áron kifogni.
Erre a készülékre még akkor kérdeztem rá, amikor 175k-ért árulta. Mondtam neki, hogy ennyiért nem fog elmenni, akkor sem, ha 256GB-os változat. Mivel kiderült, hogy szolgáltatós, én el is engedtem, de utólag láttam, hogy 130-ért adta el.
-
Sátán44
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ilyen jó lenne nekem is

-
mirci18
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én is ennyiért vettem, nézegetni kell naponta többször.
-
Sátán44
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Mennyi idős volt?
-
szemesi69
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nézegettem hasonló "elosztókat" az az igazság, hogy ritkán használnám, viszont azt nem tudom mennyire meríti gyorsan a telefont az asztali mód.