-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klimokrisz
tag
válasz
trcvk663 #23590 üzenetére
P30 pro-ról váltottam Honor 200 Pro-ra és nagyon jó
Sebességben, fényképek minőségében (nappali és éjszakai), távirányitó, stb.. minden jó benne.
Magic 5 Pro vagy Magic 6 Pro szerettem volna venni, de rájöttem minek annyi pénzt kiadni azokért és inkább ezt vettem meg. Szerintem jól döntöttem
Éppen most vágom az unboxing videómat a 200-pro -ról
1-2 nap múlva ide felteszem: [link] -
Peace
nagyúr
válasz
trcvk663 #23590 üzenetére
Szerintem tisztességes kis telónak tűnik a tesztek alapján. Ráadásul 222k-ért beszerezhető. Ha óvakodsz az ilyen beszerzéstől, akkor Iponnál 278k. Én mindenképpen csúcskategóriás telóval szerettem volna váltani a P30 Pro-t, ezért lett a Magic 5 Pro. De szerintem nem lehet nagyon mellé lőni ezzel sem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
trcvk663 #18339 üzenetére
Pont azért kérdeztem, mert én most vettem egy P30 Prot, és meglepődve tapasztalom, hogy alig több mint 3 óra képernyőidő után töltőre kell tennem, mert 30% alatt van már az akksi. Egy P20 Prot váltott, aminél 2,5 év után éreztem az akksi gyengélkedését. Ott volt 3 óra képernyőidő a kezdeti 5-6 óra után.
Ennyire siralmas az akksi vagy valamit rosszul csinálok? -
F-ECT$
titán
válasz
trcvk663 #18335 üzenetére
Samsungnál azt hiszem 75 vagy 80% esetén van csak csere. Így én itt nem is mondanék ilyen értéket, csak annyit, hogy gyorsan merül.
Elvileg kötelező mindent törölniük a telefonról, és feltenniük a legfrissebb szoftvert, de ha megdumálod velük, akkor ettől némelyik szervizben eltekintenek.
Appok beállításainak mentéséhez szerintem root kellene, de már jó rég foglalkoztam ezzel.
-
Tulku
veterán
válasz
trcvk663 #14261 üzenetére
Elöljáróban közlöm....nem a kedvencem a P31 pro (tegnap se szó se beszéd és eltüntette a messenger alkalmazást, rendesen telepítenem kellett play áruházból) de ez a megkegyelmeztek a Huaweinek a jenkik kissé nevetséges sommázata a dolognak...azt hiszem ezt mindenki érzi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged