-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szemesi69 #22760 üzenetére
Valahogy ezeket a nagyon kínaiakat nem akarja bevenni a gyomrom.
A Huawei-t is addig szerettem amíg ki nem derült a kémkedés.
Az asszonynak Redmi Note 10 Pro van, rendszeresen lefagy, de úgy hogy 5 perc ujraindítani, nem akar még a power hosszan gombra sem reagálni.
Nekem biztos nem kéne. A 120Hz az jó benne.
Régen Sonys (Xperia U, Z3 Compact bár lehet ez G2 környékén)voltam, aztán LG (G2), aztán maradt a Huawei (Mate 10 Pro majd P30Pro).
Ezek adták a tökéletest megfizethető áron. A Samsung mindig drága volt, de lehet most nem lesz más választás.
Iphone-om 2008-2009-ben volt, akkor szerettem, de más még nem nagyon tudott olyat akkor, és az is csak jailbreakelve.
Most van céges, hát mit mondjak egy sz*r. Mármint a kis SE 2020. Egy "rendes" Iphone lehet jó lenne. -
Macika66
őstag
válasz
szemesi69 #21179 üzenetére
Öööö, hogy én? Hogy nem járulsz hozzá? Hogy használjam?
Mire használnám azon kívül, hogy 2 éve privátban Te ajánlottad fel, hogy használjam fel, be is linkeltem ide az összefoglalóba.
Meg is köszöntem, ha emlékszel.
A mai napig profi munkának tartom, csak én már nem láthatom.
Nem értem, hol a gond. -
vivi.szivi
csendes tag
válasz
szemesi69 #20460 üzenetére
Köszi a válaszokat. Sajnos a személyesen bevinni a Huaweibe nem opció, cirka 300 km. Időközben persze a gari időmnek vége lett. De nyilván nem szívesen nyelném le a dolgot, mert ők (tmx) rontottak el vmit az akksi csere során, amit most nem vesznek észre
. Megvárom, míg visszaér a készülék, és ismét a huawei supportnak írok emailt. Van nekik egyébként saját szervîzük is? Ha az ember személyesen felvinné pestre leadni a centerbe, akkor nem a tmxhez kerülne?
-
direwolf
őstag
-
Dzsekó
addikt
válasz
szemesi69 #20191 üzenetére
Nekem is most esedékes az akku csere. Kiterjesztett garanciám van, 2,5 évre. Ezt a my huawei/előnyök alatt kiirja a telefon. Kérdésem, hogy garanciális akkucsere esetén is kell vinnem a számlát, vagy elég, ha bemutatom a my huawei alkalmazás alatti gariidőt? A számlával az a baj, hogy telekomnál lett vásárolva a készülék, és nincs róla papír.
Másik kérdésem, hogy hova érdemes vinnem a telefont? Alkotás út van közel. Az adatokat nem szeretném ha birizgálnák, frissítést sem szeretnék emui 12-re, ki is van kapcsolva mókolással. Illetve a 10 rugós uv üvegfóliát sem szeretném, ha leszednék, mert olyan, mint az új 2,5 év után, és már nem lehet kapni. A hátsó fólia és a teló tetején lévő fólia is rajta van a telefonon, gondolom azokat nem lehet megmenteni. -
Occon adom
aktív tag
válasz
szemesi69 #19957 üzenetére
Váltott? nem. A BS2prom mindig is volt csak aksija gyengült, vettem ezt a xart, ami szürke és xar, illetve van még 2 telóm a BS4 meg a Xiamio mi11I na az teló, nagyon bevált!
De a BS4 is jobb ennél a hulladékba valónál.
Visszatérve a lényegre a Hisilicon GPU csak követi a snapdragont, de soha nem éri el annak a teljesítményét mert egy utánzott ócsó vacak. Ha Pokéval kell barangolni, oda adom meg az accomat, mert képes esetleg ha talál GPS pozíciót azzal1 Km-s körben eljárkál úgy egy helyben. Lehet, szépen fotóz, de alapjaiban sose volt egy jó telefon. -
-
Occon adom
aktív tag
válasz
szemesi69 #19781 üzenetére
Huawei P30 Pro kijelző csere
Ár: 79.900 Ft ennyiért árulommert átvágtak a kedves cég által, hogy dual alkalmazásokat tudja kezelni aztán az sem volt igaz, amennyire egyenes a cég! Többet az életben nem veszek ettől a gyártótól semmit sem!
-
BalanceR
addikt
válasz
szemesi69 #19562 üzenetére
Köszi!
Közben felmerült még pár kérdés.
Tervben van egy telócsere P30ra, de az alábbiak nekem fontosak lennének:
-Mik a leggyakoribb típushibák? Van valami jellemző HW /SW probléma ami esetleg előjöhet?- Ne égjen be a kijelző!
Mindig utáltam az amoledet, a túlszaturált színei, és az állandó beégéses probémái miatt. ( Eddig mindegyik amoledes telómon tapasztalatam beégést egy év után)
A szaturációval még meg tudok békélni, de a beégés nagyon zavarna, mennyire jellemző ez a P30ra?-Root
Amióta android van, azóta hasznáok droidos telókat, mindig rootolva. ( Bloatware írtás, felesleges szolgáltatások offolása, performance tweak, bizonyos fileok ekérése miatt...)A P30 könnyen rootolható?-Akku cserélhetőség:
Nem néztem még szétszedős videókat, de házilag mennyire sz@pás akkut cserélni? Sokat kell bontani, szalagkábelt kerülgetni? -
FrezeR
senior tag
válasz
szemesi69 #19529 üzenetére
Köszi a választ! Visszaállítottam a hálózatot, sajnos az nem segített. A sim kártyám nem régi, mint írtam is másik (ugyan ilyen) telóban próbáltam, ott megvolt a sebesség talán ez azt jelenti nem azzal van a gond, de ettől függetlenül elgondolkodom a cseréjén. A telóra gari sajnos már nincs.
-
Dennis47
csendes újonc
válasz
szemesi69 #18180 üzenetére
Nincs bekapcsolva. Teljesítmény módban is random előjön a dolog. Vagy frissítés vagy téma lehet a háttérben. Igazából az, hogy időnként beszaggat a setup görgetésnél, nem egy nagy dolog tekintve, hogy minden más tökéletes a telón. Csak persze bacca kicsit az ember csőrét. De elengedem most már. Köszönöm a válaszod.
-
Macika66
őstag
válasz
szemesi69 #16508 üzenetére
Furcsa volt ez a 'bocs igazad van', de hát ha Te ilyen vagy, ez van. Elfogadom.
Ja, 1966-os vagyok, gondolom, kicsivel idősebb nálad...
-----------
A kis egyszerű kamera lencséjének képe egy szenzorra vetítődik, ahogy mondod.
Ezért kell neki megvilágítás a kijelző bizonyos területe által, azzal az erős kék fénnyel.Azóta már megoldották IPS-nél is, ott infrafénnyel világítják meg a kijelző pixelei mögül az ujj redőit, mivel az LCD-nél nincsenek világítani képes pixelek. Az infravörös vényt viszont a kamera szenzora képes szépen érzékelni.
Kíváncsi leszek, melyik IPS-kijelzős készülékben fog megjelenni elsőként. -
Zoz
őstag
válasz
szemesi69 #16500 üzenetére
Pont ott írják: "A túl erős külső fény zavarhatja az ujjunkról visszaverődő fényintenzitás jelét, amely befolyásolja az ujjlenyomat-információk minőségét."
És még ezt is: "A túlzottan kiszáradt, vagy éppen ellenkezőleg, a kiázott, nedves ujjbegyen az ujjlenyomatok szerkezete nem elég világos, vagy torzulhat, amely csökkenti, vagy akár megakadályozza a leolvasást."
"Az alacsony hőmérséklet befolyásolja az ujjlenyomat-olvasó érzékenységét, ráadásul ilyenkor az ujjaink is jobban kiszáradnak, amely tovább rontja a leolvasás lehetőségét."
És ez így is van. Csak éppen a P10 vacak, hagyományos ujjlenyomat olvasóját mindez nem érdekelte, csak működött és kész. (Egyedül a konkrétan vizes ujjal volt gondja.) -
Tyurp
kezdő
válasz
szemesi69 #15680 üzenetére
De értem. Sokan szeretik nézni, hogy mire képes a telójuk. Nincs ezzel baj. Azért írtam, hogy egyén függő. Én nem görcsölök, hogy mennyi a SOT. Szerintem teljesen irreveláns, mert mindenki máshogy, másképpen használja a telóját. Még várok a 11-es emuival, hátha akad valami csavar. Eddig kifogástalan a készülék. Az eddigi legjobb telóm eddig. Peace
-
Zsoltg4s
tag
válasz
szemesi69 #15582 üzenetére
Nekem is csak ott dobta fel. Érdekes, hogy a beállítások szoftverfrissítés résznél nekem is semmi. Kész vagyok a teljes belakással nulláról, semmi mentésből. Apróbb változásokat tapasztalok csak. Az AOD-nál lehet berakni saját képet is.
A gyári hívásrögzítő itt is tökéletesen működik, bár még az autó fejegységéről nem próbáltam, de szerintem ott sem lesz gond.
Órával ( Huawei watch gt2 ) tökéletes bluetooth-on tökéletesen rögzít.
Bagyulus kolléga szerint Emui 11-re nem lehet telepíteni.
Én 10.1-en csináltam egy fr, felraktam a hívásfelvevőt, majd utána frissítettem 11-re.
Pozitívum: szerintem az ujjlenyomat olvasó gyorsabb lett. -
Occon adom
aktív tag
válasz
szemesi69 #15305 üzenetére
A Huawei az európában forgalmazott termékekre 2 év garanciát válal, ha az áfa meg van fizetve, és arról van számla, azaz ha a Huaweinél regisztrálom a telót, a 2 évet megadja automatikusan. Csak az eredeti googlés teló legyen. Az előző pro 10-m is osztrák licensz volt simán megadta a garit.
-
mirci18
addikt
válasz
szemesi69 #14977 üzenetére
Én ezért vállaltam nyíltan mert ha elmondom a véleményem és savazok akkor mutatom én mivel tolom.
Nem szégyellem 32 évesen sem hogy a kedvencem. És hosszú hosszú évek óta az az első egy telefon vásárlásakor hogy egy egyedi Super Mario tokot veszek.
Számomra ettől lesz egyedi a telefonom ettől lesz a sajátom.Azért az ebben az elcseszett pc világban hagy férjen már bele egy névtelen fórumban hogy ki merem jelenteni hogy számomra a flip tok nem valami férfias látvány.
Attól mert meglátom másnak nem kiabálok neki mi van homikám.Különbözőek vagyunk más a véleményünk de vállani lehet.
Kulturált vélemény cseréből még baj nem volt.Volt nekem annó egy ilyen babakék Lumia 800-am. Azt többen is lebuzizták mert nem férfias szín mások szerint.
Én élveztem mert a sok fekete szappantartó közt egyedi volt. -
törölt tag
válasz
szemesi69 #14885 üzenetére
Nem volt és nincs szándékom senkit elriasztani vagy lebeszélni erről a nagyon jól összerakott készülékről, illetve a márkáról. Én viszont nagyon kíváncsi vagyok az új OS-re.. Azt is olvastam, hogy androidos alkalmazásokat is lehet majd telepíteni és futtatni a HarmonyOS alatt, illetve azért is várom, mert végre nem lesz gugli. Egyre jobban utálom a guglis appokat, igyekszem minél kevesebbet használni.
-
sanca72
tag
válasz
szemesi69 #14754 üzenetére
Sziasztok Munkámban nagy segítség a hívás rögzítés, de sajnos ugye az uniós irányelvek bla bla miatt ez a funkció nem elérhető, pedig a régi telom ezt remekül tudja. Na most hogy tudom megkerülni ezt az akadályt. Segítségeteket előre is köszönöm. Ja és a Play-t már próbáltam mind kuka.
-
zzola
titán
válasz
szemesi69 #14521 üzenetére
Bészédhang minősége és hangossága, rengeteget telefonálok. Gondolom kamerában hasonló lehet az S10+-hoz. Menü, szolgáltatások ismerősek P40lite-ból...
SMS-t is csoportosan küldök egyszerre 35 embernek, Samsungon nem tudok egyszerre ennyit elküldeni, ha P40lite tudja, gondolom a P30/Pro is képes rá.
Illetve Health app-ban a Huawei Watch GT2-vel működik-e a dinamikus nyomon követés?
elvileg EMUI 10.1 kell hozzá, az meg elérhető a P30/Pro-ra.
Kösz. -
Kityeszto
tag
-
tirszin
senior tag
válasz
szemesi69 #14378 üzenetére
Nekem nincs garanciám rá, egyébként sem érdekel a gar. annyira. Igazán megengedhetnék ilyenkor, hogy kinyissam!
Mekkora összeg egy ilyen fizetős megoldás és hol található?
Egyébként nekem új ez az egész, mert nem volt még Huawei-em, eddig Google Nexus volt, annál simán lehetett nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Whisky topik
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged