- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz Ferenczi Áko #20341 üzenetére
itt vagyok
3 hónapja váltottam, imádom. Azóta ez lett a full irodám, pen marha jó. Képernyő képe magasan a legjobb szvsz.
Hétköznap bőven tudja a két napot, 5,30 óra képernyő idő. Mindenben gyorsabb, kb 200 képet csináltam vele nagyon tetszik. pl erdőben, kiállításon, makró és porté pedig elképesztő !!
Térerő gond sehol, ezt nem is értem kinél vagy hol jelentkezett
wi fi hivás bug meg... volte mellett véletlenül sem kapcsolnám be.
Tökéletes a beszédhang, hangosabb is, nem a képernyőt rezegteti.
Családban maradt P30 - néha megfogom megnézem, mert több mint két évig velem volt, már nem mennék vissza semmi pénzért DE! tényleg az elmúlt 3 év legjobb tolója volt,
Negatívum csak egyetlen egy, hogy a töltés lassabb. kb ennyi, de az akku nagyobb is szóval...az ára meg hát... érdemes kézbe venni a szögletes forma és a nagyobb súly miatt.
végül egy két kép [link] [link] 108MP makro [link] Zoom [link]
Remélem tudtam segíteni -
AtHoS
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20341 üzenetére
Én mondjuk S22 Ultra irányában olvasgattam, de ott vetettem el az ötletet, mikor több helyről is az Exynos miatt
- problémás/gyenge térerő
- meg nem érkező hívások -> erre megoldásként WIFI teljes kikapcsolása javallottinfókkal nem találtam magam szemben. Nem tudom ez mennyire S22 specifikus, de a snapis verzióknál ezek valahogy nem jöttek elő. Legalábbis azokról ilyen infót nem olvastam
S20 Ultra 5G verzióra 60Hz-en használva 97h míg P30 Pro 100h üzemidőt produkált telefonálás 24:20 vs 27:39 | webböngészés 12:08 vs 14:21 | videólejátszás 16:35 vs 20:16.
120Hz-en böngészés 10:32 | videólejátszás 12:53read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest