- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok van valami olyan képernyő teszt ami mutatja ha képernyő beégett e, vagy nem? sötét mód be van kapcsolva mindenhol,de valahol feldobott egy fehér hátteret és olyan volt mintha a kijelzőn felül foltos lenne, köszönöm a választ
Garmin tactix delta F6x Pro
-
kp78
addikt
válasz knox83 #18695 üzenetére
Az ilyen EMUI verzióváltás pedig azért is külön "örömteli", mert a megvásárolt témák innentől jó eséllyel nem lesznek kompatibilisek.
A megvett 3 témámból egyik sem 100%-os az új felületen.
Tárcsázóban a számokat ütve egy "szép kék" téglalap villan fel minden érintésnél.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
balintka
addikt
válasz Ferenczi Áko #18689 üzenetére
Ez igen. Így nagyon naprakész lesz a telefon. Nekem gondolom pár nap míg megjon. Ti előbb szoktátok megkapni.
-
kp78
addikt
válasz knox83 #18695 üzenetére
Nem biztos, h az annyira tetszeni fog sokaknak
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
knox83
senior tag
Nekem még semmi , de nem is baj az a lényeg, hogy mozgolódás van + emui 12 is hamarosan jön.
-
Zoz
őstag
válasz Nikaré #18691 üzenetére
Vagy nem is érkeznek...
A 184-es másnak már januárban megérkezett. -
Zoz
őstag
válasz Ferenczi Áko #18689 üzenetére
Nálam még mindig csak 174
-
Ferenczi Áko
addikt
Jelzett ma a telefonom, hogy jött egy frissítés: 11.0.0.190
Februári biztonsági frissítés!Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
F-ECT$
titán
válasz bontabela73 #18686 üzenetére
De ez csak akkor működik ha az sms megkapásakor már a telefonodon volt. Utólag nem tud törölt sms-t visszaállítani, nem?
Dive ever, work never.
-
knox83
senior tag
válasz bontabela73 #18686 üzenetére
Megelőztél:) be akartam másolni én is.
-
bontabela73
aktív tag
Üdv!
Ez a cikk azt írja, hogy március végén, áprilisban jön az EMUI 12.
SMS-ek és hívásnapló mentésére az SMS Backup and Restore appot használom. Több felhőszolgáltató közül lehet választani, hogy hová legyenek mentve az SMS-ek, MMS-ek, illetve a hívásnapló. A visszaállítás funkciót én magam még nem használtam, de a családban már állítottam vissza SMS-eket és hívásnaplót az appal új telefonra költözésnél.
Da pacem, Domine!
-
kp78
addikt
válasz zeon.hu #18681 üzenetére
Ahogy látom AppGallery-ben nincs fent, így akkor nem vszínű, h működni fog GMS és HMS telefonok között (is).[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
Macika66
őstag
válasz zeon.hu #18675 üzenetére
Ez nem igaz.
Úgy a hívásokból, mint az SMS-ekből is csak a pontos dátumot, a küldés / hívásindítás celláját és a címzett számát tárolják el.
A tartalmát csak akkor, ha megfigyelés alatt van az illető szám, tehát ügyészségi engedéllyel figyelik a számon folyó kommunikációt.[ Szerkesztve ]
-
realmadrid
aktív tag
Szerviz menübe illetve onnan kikapcsolható működő kód létezik? Köszi
A sas nem vadászik legyekre
-
-
koxmatyi
tag
Hol találom a telefonon a garancia kiterjesztés dátumát?(lassan lejár és gariztatni kéne az akksit,meg mindent amit megcsiálnának benne)
Ide beirtam https://imeicheck.com/ az imeit ki is adta elvileg meddig érvényes csak szeretném a telefon saját helyén látni[ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, véletlenül kitöröltem egy utólag mégis fontosnak tűnő sms-t. Alapból van mód visszaszerezni, vagy kell app hozzá - amit nem raknék fel ha nem muszáj.
Köszi -
Nfsman20
tag
Üdv! Kicsit takony megoldás, de annak a kijelzőnek már úgyis mindegy. Vegyél rá UV-ra szilárduló ragasztós üvegfóliát. A kocsik szélvédőrepedését is hasonló anyaggal javítják. Befolyik minden repedésbe, kitölti a hézagokat, az üveglap pedig újra sima felületet biztosít. Az uv-tól megköt, aztán elvileg láthatatlan lesz a repedés. Egy próbát megérhet, aliról max 2 ezer a szett
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Macika66
őstag
válasz laczkaba #18652 üzenetére
Ívelt AMOLED kijelzőnél KIZÁRT. Mert NINCS külön üveg....
Kérlek, tájékozódj azelőtt, mielőtt valótlanságot írsz le!
Ráadásul nem gyári gépsoron dolgoznak (nem is kaphatnak ilyet). Így a készülék még csak cseppmentes sem lesz a szétszedés után...
[ Szerkesztve ]
-
realmadrid
aktív tag
Köszi.
-
NoOne1976
őstag
válasz realmadrid #18659 üzenetére
Én a januári szerviz napok keretében cseréltettem akkumulátort egy P20 Proban. 3500 Ft volt. Nem hiszem, hogy nagyságrendi eltérés lenne egy O30 Pronál.
Korábban az volt a gond, hogy csak képernyővel egyben engedte a cserét a Huaweii, de ezt feladták. Cserélhet a szerviz csak akksit is. -
szemesi69
addikt
-
realmadrid
aktív tag
Ez a 8 ezres akció akkumulátor cserekor is érvényesíthető szerviznapokon?
[link]A sas nem vadászik legyekre
-
realmadrid
aktív tag
Vodafone, szintén 174. Lehet, hogy az EMUI 12 lesz, ami ezen változtat.
-
pedrobike
aktív tag
T-mob nekem is 174en van.. valamikor csak jön..
-
Zoz
őstag
December végén volt először szó róla.
És van akinek már január elején megjött.Nálam is még csak 174...
-
-
knox83
senior tag
Nagyon beakadt most a frissítés. Még mindig 174 van, emui 12-ről meg nincs újabb hír.
-
boken
senior tag
Sziasztok, érdeklődni szeretnék,tartalék telefonként van a fiókban jelenleg a P30prom mert végig repedt a kijelző egy esés után.
A kérdésem az lenne hogy cserélnek e valahol csak üveget rajta, mert a komplett kijelző még mindig 70.000 Ft körül van,
Annyit nem szeretnék rá költeni.
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
pedrobike
aktív tag
-
majdnemkocka
tag
válasz pedrobike #18634 üzenetére
Ha két koppintással tudsz képernyőképet készíteni, akkor koppintással-és-húzással tetszőleges alakú kivágást, S-et rajzolva pedig gördülő képernyőképet tudsz készíteni. Ezeket külön-külön nem lehet kapcsolgatni, csak az egészet egyben, a Settings / Accessibility features / Shortcuts & gestures / Take screenshots
(magyarul kb Beálltások / Akadálymentesítés / Gyorsbillentyűk és gesztusok / Képernyőkép készítése) menüpontban.
Ezen kívül csak a fejlesztői eszközök között van olyan, ami felrajzolja, hogy merre húzod az ujjad, de az nem kék és külön be kell kapcsolni.
A funkciót hajtó Qeexo Fingersense technológiáról itt van egy régebbi, de részletes bemutató: https://www.youtube.com/watch?v=SAb37ykYD1I (A P30 Pro-n betűket nem lehet rajzolni az S-en kívül)[ Szerkesztve ]
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
-
F-ECT$
titán
válasz jansky1 #18628 üzenetére
2 simmel, bekapcsolt mindennel nekem olyan 1% / óra a készenléti merülésem, de ha rossz a térerő, akkor ez lehet picit több is. Illetve ha sok olyan appod van, ami pusht, egyéb értesítést tud küldeni / fogadni, az is megdobhatja kicsit.
Üres telefonnal csak wifivel (ha jó a térerő), akkor ez lemehet 0.3-0.5% / óra környékére is.Szóval minden normális lehet 0.3-2% / óra között, ha ismered a körülményeket, de az átlag az olyan 1% / óra.
Dive ever, work never.
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok, megint előjött a kék csík ami jelzi merre húzom az ujjam a képernyőn,az csúsztatással való írás ki van kapcsolva,a másodlagos képernyő vagy mi az is,mi lehet még, térképen keresek valamit és húzom at ujjam h gördüljön a kép.. vagy bármi amit hasonló mozdulattal kell működtetni, előjön a csík..tud valaki segíteni?, köszönöm szépen
-
jansky1
senior tag
Végül lett közös nevező arra vonatkozóan, hogy mennyi a "normális" merülése a telefonnak éjszaka? 22-től reggel 6-ig 10%-ot merül, úgy, hogy csak a wifi van bekapcsolva.
-
nagyúr
#18608 vki?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Sztyepadzso
őstag
Köszönöm @Ernsst, @Knox83, @Nikaré!
Akkor nem vagyok egyedül, köszi szépen! -
Nikaré
őstag
válasz Sztyepadzso #18617 üzenetére
Szia!
Rövid ideig használtam ezt a módot, de nagyon gyorsan kikapcsoltam. Egyel kevesebb bosszankodás -
knox83
senior tag
Simán. Nekem olyat is csinál, hogy görgetem a hírfolyamot és egész egyszerűen eltűnik és kint vagyok a home screen-en.
-
knox83
senior tag
válasz Ferenczi Áko #18607 üzenetére
Juj, p30prot samsungra isten ments. Ne akard magad leszivatni
-
Ernesst
aktív tag
Korábban használtam, és igen, nálam is előfordult ugyanez.
-
bezo076
tag
Szia! Ne tedd.... S20pluszra váltottam a p30pro-ról.Kb. 1 hónapig bírtam és eladtam a Samut.Hatalmas készenléti merülés, melegedés, full hd videó 30 perc után leáll melegedésre hivatkozva. Max. 4 óra sot.Szerencsére a p30pro megmaradt.... és marad is sokáig.
-
balintka
addikt
válasz DonDragonka #18611 üzenetére
Nekem is az.
-
laczkaba
aktív tag
Max.110.000ft.Én nem cserélném le.
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok, mit kell kikapcsolni h a kijelzőn ne jelenjen meg egy csík mikor húzom az ujjam rajta.. vagy lapozok .. köszönöm szépen 😃
-
nagyúr
Selfie készítésénél a tükör funkció miért ugrabugrál ide oda? Nem bír meglenni egy helyen, mindig vagy kikapcsol vagy bekapcsol. Hogy kellene ezt lefixálni?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Jó régen írtam már, mert hibátlan a telefon szerencsére.. Egyből an kérdésem lenne, hogy használtan mennyit ér manapság egy 8/256 gb-os, újszerű állapotban lévő, elöl hátul fóliás, p30 Pro? Garancia már nincs rá, de a vásárlási papírjai meg vannak stb stb.. Gondolkozom, hogy lecseréljem S20 FE-re..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
-
Lacccca87
addikt
3 ev utan meghalt a gyari fulhallgato egy oldala. Kabel problema.
Anno meg a honor keszulekemel keresgettem mi lehet a jo. Vettem 8e ert sony fulest.....inkabb nem minositem mert annyit se erdemelt. Utolso elkeseredetsegemben elmentem vettem gyari huawei fulest. Meglepetesemre 2990ft bol meg is volt. A sonyt ezerszer lekorozte akkor.
Most nem volt kerdes hol veszek cseret :) igaz mar 3990 ft de meg igy is jobb mint a tobbi marka dragabb cucca.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest