Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
andor80
üzenetére
Mire használod itt, hogy már nem foglal helyet a készülék oldalát, vagy hátulját?
Sajnos én még nem tudtam kihasználni ezeket a felületeket, nálam csak úgy, parlagon hevernek.A gyorsaságot inkább hagyjuk, nem tudom milyen telefonod lehetett ez előtt. Egy Mate 9 hez képest ez borzasztó.
-
Macika66
őstag
A ClearPlex CSAK karcolás ellen véd.
Kis ponton nagy erejű ütéskor szépen törik a kijelző, a csere meg 90e Ft.
Egy 1000 Ft-os edzett, UV-ragasztós üvegnél legalább elméleti esélyed van arra, hogy megúszod pókhálós üveg nélkül a kijelzőre ejtést. A ClearPlex-nél még ez sincs, az egyszerűen nem erre való. -
subset
senior tag
Az ujjlenyomat olvasója szerintem hibátlan, egy uv-s üvegfólia alól is 10/10.
Egy pillanat alatt old, pedig csak 1x van az ujjam felvéve.
Nagy ritkán, vizes/nedves kéz, fürdés/mosogatás után bizonytalankodik csak egy keveset.
Előtte Mi9T volt, na ott 10/6 volt az átlag és kb. 3x annyi ideig tartott neki a feloldás....vagy csak többszöri próbálkozás után.... -
mateban7
csendes tag
Sziasztok. A napokban vettem p30 prot és egy olyan kérdésem lenne hogy az always on display funkció miért nem mutatja a messenger üzenetet? Úgy tudom hogy kellene neki. Van tippetek? Köszönöm
-
Fecc91
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem hasznalok fóliát, epp most toroltem az ujjlenyomatokat, aztan most rogzitettem, hat majd meglatjuk... De azt vettem eszre hogy ha kezet mosok, es ugye szarazra torlom a kezem, utana mar nem ismeri fel rogton az ujjam, oke ertem hogy biztos kez mosas utan megvaltozott valami vagy mikro serules lett az ujjamon 😁 picit idegesít, tehát egy prémium kategóriájú telefon es ez most nem konkretan a p30 pro, gondolom mas konkurenseknel is hasonlo a helyzet vagy rosszabb de szerintem ezen meg volna mit fejleszteni, de igazabol igy bele gondolva nem latom sok ertelmet a kijelzo ala epitett ujjlenyomat olvasonak, ha oldalra tettek volna szerintem jobb lett volna, oke nem optic meg nem a kijelzoben van de gyorsabb, stabilabb..
-
F-ECT$
titán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Van több felvételem is, mégse látszik.
-
mati12
senior tag
Itt a november,és hol a frissítésem?
-
Fecc91
tag
Egyebkent nem tudom ti hogy vagytok vele, de en tobbet vartam az ujjlenyomat olvasótol, van olyan amikor 10/6 ismeri fel, pedig be van allitva 5 azonosítás ugyan arra az ujjamra. Ez a kepernyobe integrált olvaso legyen az huawei, samsung..... Szerintem van hova fejlődni...
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok. Mediamarkt clearplex fóliáról vélemény? Előlap +tok. Sajnos már a harmadik fólia jön fel a képernyő széli hajlatnál. Pedig a legjobbakat vettem.
Vagyis nem feljön, hanem látszik a hajlatnál a levegő x nap mulva.
Talán a clearplex stabilabb lenne. -
knox83
senior tag
Lépésszámlálót hogyan tudom eltűntetni a lezárt képernyőről? Beállítások / főképernyőnél volt korábban de ott nem találom. Illetve az alkalmazás váltónál ott volt hogy mennyi szabad memória van, most nincs. 8 gbnál már nem fontos jelezni?
-
pojakcs
senior tag
Megjött az Alin rendelt tokom. Korrekt minőség, ajánlom a társaságnak, ha valaki ilyet szeretne. [link] Amitől tartottam, hogy a beszélgetést nem fogom jól hallani becsukott állapotban nem számottevő, jól hallható így is. Csukott állapotban pedig kiteszi az értesítéseket az áttetsző részre.
-
Hovi
aktív tag
Ez nekem is így van. Mate 10 pron látszott a híváslistában is ha az "i" piktogramra kattintottam az adott személytől az összes rögzített hívás. Vagy a tárcsázóban ott volt a menü hogy "rögzített hívások". Itt meg csak a hangrögzítőben látszanak a rögzített hívások. Pedig elméletileg ua a rendszer.
-
F-ECT$
titán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem ott nem látszik, csak a hívás beállítások között: "Automatikus rögzítés".
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
A /view-t ne másold a végéről

-
Varszegig
veterán
Küldtem privátot.
-
Varszegig
veterán
válasz
Samanbacsii
üzenetére
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Üzenetrögzítőre van megoldás?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Kamerára
Spigen tok
Nekem ezek vannak -
Sumptuous
senior tag
válasz
trish92
üzenetére
Nekem a P20 Pro kamerája alatt a dobozból kivéve már poros volt. Használtam egy évet így, nem lett benne több. Szerintem gyártás során került oda, bár nem értem, hogyan. Elvileg ezeket steril körülmények között rakják össze.
(Főkamera, a középen lévő, az becsillanás, az fölött-balra porszem látható.)
-
Dwatti
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
Nem tudtam szerkeszteni, de hátulja a sarkok és az oldala megerősitett, és a kamera főlé ér. Spigen űvegfóliával együtt tökéletes.
-
Dwatti
addikt
válasz
klimokrisz
üzenetére
-
klimokrisz
tag
Olyan átlátszó tokot szeretnék, ami mindkét oldalt védi a telefont plusz jó lenne, ha a kamera lencséjét is védeni tudná valahogyan, és Magyarországon is lehet kapni. Tudnátok nekem ilyet ajánlani?
(nem számít, hogy mennyibe kerül mert nőre nem költök igy több marad a hasznosabb dolgokra) -
Varszegig
veterán
válasz
Balázs0916
üzenetére
apkmirror
-
Sziasztok!
Android Auto-t használ valaki P30 Pro-val?
Mivel sajnos a magyar Play áruházból még mindig nem lehet letölteni, tudtok mondani egy biztonságos és jó androidauto apk file-t?
Köszönöm szépen! -
Tav-Csoves
őstag
válasz
trish92
üzenetére
Igen, erről én is olvastam itt, és nyilván van benne valami, ugyanis ha megnézzük a szétszerelős videókat, láthatjuk, hogy a telefont nagyrészt ragasztó rartja össze.
Ha ezt felmelegítik, és babrálnak, majd visszaragasztják, az illesztés nem biztos, hogy pontos marad.
[link]
Az usb c, és a sim tálca gumírozása viszont olyan kidolgozást kapott, mely a szétszedés és összeszerelés nem befolyásolja a víz/por ellenállást. -
trish92
csendes tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Egyik ismerős riogatott azzal, hogy ha megcsinálják, rosszabb lesz, mert szétszedik és ugrik a vízállóság is. Ez mennyire valós?
-
trish92
csendes tag
Sziasztok! Hosszú tanakodás után végül a p30 pro-t választottam a 7T helyett
és milyen jól döntöttem...
Használtan szereztem be egy szép állapotú darabot, viszont találtam egy darab(!) porszemet a kameralencsén belül az 5x zoomkameránál
Garancia van még, mit javasoltok? -
k810
aktív tag
Köszi mindenkinek a billentyűzetes válaszokat, a Gboardot próbálom most, évekkel ezelőtt próbáltam, akkor egy használhatatlan szutyok volt, de most megdöbbentően jó!

Újabb elsőosztályú kérdéseim lennének, pedig nem most kezdtem az "ipart":
- messengeren küldtem magamnak apk-t, le is tudom tölteni, de nincs sehol. Hol kéne legyen? Nem, nincs a download mappában (sem). PC-n nézve a belső tárhelyet sincs meg.
- PC-n felrakva, majd telepítve az apk-kat sincsenek sehol a programok.
Némi extra infó, hogy a két apk elvileg nem telepíthető Huawei-re... -
pepetech
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem is mikrofon de sikerült 1x beleraknom a simtűt 😂😂😂😂.
Levert a víz és megfájdult a fejem is hírtelen utána 30 percen keresztül tesztelgettem a telefont hogy minden körülmény közt jó e a mikrofon. De hálistennek jó :). Gomb nem lehet mert amikor nem pattant ki a tálca na akkor erősebben nyomtam 😂😂😂.
-
knox83
senior tag
Sziasztok
Beléptem a klubba egy fekete 256gb-os telefonnal, ma érkezett meg
p20 pro után érezhetően pörgősebb. Jött 185 majd 193 végű frissítés. Full töltés majd 10p kijelző és másfél óra készenlét után leugrott 90%ra az akku 100ról
azért egy wipe cachet csináltam, bár a p20 pro is ezt játszotta velem, szóval már nem lepődöm meg 
-
Imre9211
aktív tag
válasz
klimokrisz
üzenetére
Szerintem "Hard Reset" de a P30 Pro-nak értelemszerűen soha semmilyen körülmények között nincs, és nem is lehet szüksége ilyen funkcióra. De azért belerakták jófejségből

Vagy mikrofon ja
Minek az a Hard Reset... -
yodee_
őstag
válasz
klimokrisz
üzenetére
A fő mikrofon.
-
gazso75
aktív tag
Swiftkey évek óta
-
Anysoft nálam is
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Letöltöttem ezt a gboard-ot,kipróbálom.
Miben jobb ez mint a swiftkey,?
Be lehet állítani, hogy a billentyűzeten a gomboknak legyen "kerete"? -
mjani1172
addikt
válasz
ferrari0819
üzenetére
Nincs túl sok jelentősége a havi frissítésnek. Mikor a Camscanner vírusos volt, az Eset megtalálta, de nem hittem neki, még kétszer is felraktam,hiszen évek óta használom, és a Playen mindig ott van.
A google kb 3 hónap múlva reagált.
Ide is beírtam, de nem volt rá semmi reakció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de sajna úgy néz ki a link halott...
Garancia van még, mit javasoltok?
Nem tudsz SIM-tűvel kárt tenni a mikrofonban...