- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
animatrix11 #20333 üzenetére
Mi a makk az a "fülérzékelő"?
Ilyet egy telefonnál sem olvastam eddig, hogy tartalmazna pl. GSMArena telefonspeckóknál
-
F-ECT$
titán
válasz
animatrix11 #20082 üzenetére
Azt hiszem tanul, tehát egy adott fényerő mellett megjegyzi hogy milyen kijelző fényerőt állítasz be kézzel. Szóval idővel jobb lesz.
-
válasz
Én a sima p30-amnál kikapcsolom az automatikus fényerő szabályozást.
-
pcnet
addikt
válasz
Automata fényerővel nekem is van bajom. Napfényben nem emeli meg eléggé, pedig van még benne tartalék. Manuálisan kell megemelnem. Nem tudom miért.
-
Thoty
senior tag
válasz
animatrix11 #20041 üzenetére
Mindenképp kell hozzá a számla.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
animatrix11 #20041 üzenetére
Baja van, hogy garanciát akarsz érvényesíteni?
-
jézusom
addikt
válasz
animatrix11 #20011 üzenetére
Azt lehet beállitani, hogy milyen a megvilágÍtás. Mert mondjuk egy régi higany lámpa, vagy egy új hideg vagy meleg led más fényt ad, és nagyon befolyásolja a fotót!
-
F-ECT$
titán
válasz
Szerintem nincs megoldás, ez ilyen az RYYB szenzor miatt. Max utómunka segíthet.
-
törölt tag
válasz
Szia!
Lehet, hogy az AI-t kell kikapcsolni. Csak tippelek, nem vagyok profi fotószakértő.
-
rolandrepasi
tag
válasz
animatrix11 #20003 üzenetére
Sziasztok! A kijelzőmön 1db pixel meghalt. Garanciában ezzel kezdenek valamit? Van valami megkötés hogy 1-2-3 vagy x db pixelhibának kell lennie ahhoz hogy foglalkozzanak vele?
-
knox83
senior tag
válasz
animatrix11 #19998 üzenetére
Szerettem a p20prot, nem is volt terítéken, hogy megválok tőle. Egyik barátom meg akarta tőlem venni így másfél évesen jól ki tudtam szállni. A hajlított kijelzőtől tartottam én is, de hamar megszoktam. Nekem még a gyári fólia van rajta, az előzőn clearplex volt (volt egy sima fekete, mostani egy new edition). Az előzőt egyszer eldobtam a járólapra, semmi baja nem lett bár lehet csak szerencsém volt
Spiegen tok volt rajta, de nagyot szólt..
Az éjszakai képek itt kicsit sárgák a ryyb színszűrő miatt viszont sokkal élesebbek mint a p20pronál. Ha fontos úgy is lehet korrigálni utólag..
Lassan 2 éves lesz de nem tudok belekötni és hiányérzetem sincs. 87%-os az akku még mindig nagyon jól bírja bár nem vagyok power user és játszani sem játszom vele. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
animatrix11 #19998 üzenetére
Nekem sosem lassult vagy laggolt mióta meg van..
-
knox83
senior tag
válasz
animatrix11 #19952 üzenetére
Szia, én p20proról váltottam 19-ben és bőven megérte, érdemes váltani. Éjszakai módban annyival élesebb és szebb képek vannak.. 5x és 10x zoom, akku jobb, gyorsabb töltés, wireless töltés, akadás nincs, nekem a p20p időnként megreccent, bár nem tudom új emuival milyen lehet..
-
törölt tag
válasz
Szia!
Szerintem érdemes váltani. Nagyon megbízható és nagyon jól összerakott telefon. Közel 2 éve használom és az akkuideje is még mindig nagyon jó. A telefon gyors és van Google-támogatás. A felhasználói felület pedig egyéni ízlés/tetszés-nemtetszés kérdése. Viszont mivel már több, mint 3 év eltelt a megjelenés óta, kiegészítőket (fóliát, tokot stb.) egyre nehezebb kapni hozzá.
P20 Pro-val kapcsolatban nincs tapasztalatom, de már volt pár Huawei/Honor telefonom, eddig nem hagytak cserben. Nem tartom magam Huawei-rajongónak, egyszerűen a Huawei még mindig nagyon jól összerakott és megbízható telefonokat készít.
Csak a kamera és a kijelző alapján ítélni szerintem nem szabad, szerintem olvass el minél több tesztet, ismertetőt és az alapján dönts.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Nem!
Majd ugyanaz a xar csak esetleg minimálisan jobban pörög a CPU és kissé jobb a kamera, de 20 ról a 30 nem ugrás. A többi sem a P40 se a P50 nem tudja a googlét a procija is a GPS rész úgy mászkál 300 méteren siralmas a tudása. Az egész Huawei felejtős, én átnyergeltem Xiaomi-ra az telefon! Rakat ....r lett a márka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest