- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
norrberth #21439 üzenetére
Ha abból indulunk ki milyen ütemben emeli az árait az apple akkor lesz itt 8-9 ezres iphone. A többi gyártó meg menni fog utána szépen. Nevetséges árazás van. Én elvből nem veszek 5-600 ért telefont pedig nem okozna gondot. Maximum 3-350 ért leszek hajlandó a jövőben.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
norrberth #21417 üzenetére
Valószínűleg a tiltásnál volt valami a nemzetbiztonsági érdekekkel kapcsolatban, de biztosan sokat nyomott a latba az is, hogy egyre erősebb konkurencia lett az Apple-nek az iPhone terén.
Az Emui pedig az egyik legjobb kezelőfelületté nőtte ki magát. (Mondjuk erősen hajaz a kinézete az iOs-re) Pedig nem indult jól, de mára az egyik legjobb lett.
És milyen szuper chip volt a Kirin! És a Qualcomm amerikai... Szóval volt itt más is a kémkedésen túl.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
norrberth #21415 üzenetére
A 3as Harmony OS nem Android 13 alapú? Elvileg a Google szolgáltatásokat nem lehet használni. Talán megbékélnek Kínával, és engednek a szorításon. Vagyis a Huawei-el, mert hát a Xiaomi is kínai. Bár én úgy látom, ahogy megyünk fel a ranglétrán, az emberek úgy veszítik el a valósággal a kapcsolatukat, és hoznak egyre kevésbe racionális döntéseket, úgyhogy kevés esélyt látok rá, de a remény hal meg utoljára!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
norrberth #21410 üzenetére
Pedig ha eddig nem kaptunk frissebb androidot, sztem már nem is fogunk. És ötletem sincs, mire cserélném le. FélMilliót nem adok semmilyen telefonért, a 200 környéke meg erős középketgória. Xiaomi egy zavaros katyvasz, nem szívesen lépnék be a táborba, a Samsung valahogy sosem volt szimpatikus, a Sony még horror ár. Maradna a OnePlus, de az is arany áron megy, és ahogy olvasom, már az sem olyan jó, mint korábban. Az iPhone még csak simán kilőve. És nem maradt semmi.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
norrberth #21410 üzenetére
Sztem még van 1, esetleg 2 éve ennek a telefonnak, aztán annyi az Android 10 miatt. És nagyon sajnálom, mert tényleg jól használható, számomra teljesen megfelelő telefon a mai napig. Gyors, a mai napi versenyképes kamera, és -bár ez szubjektív- nem utolsó sorban jól néz ki.
-
yodee_
őstag
válasz
norrberth #18304 üzenetére
Igaz nem otthon, de Én ma cseréltettem a Győri Firstphone-ban. A készülék bár 2019 áprilisi vásárlás, az akciónak köszönhetően 2022 januárig garanciális, így ingyen és bérmentve cserélték. Nagyon korrektek voltak, sőt a Szevizes kolléga felhivta a figyelmem, hogy minimális beégés látható a kijelző felső részén (Én észre sem vettem eddig... Meg most se) és ha érdekel akkor szívesen cseréli a kijelzőt is ha egy előre egyeztetett időben beviszem a telefont! Komolyan mondom az elmúlt évek legpozitívabb élménye szervizzel kapcsolatban!
-
pontyos
senior tag
válasz
norrberth #18292 üzenetére
Szerintem legjobb telefon a piacon még mindig / szvsz ! / New Edition változat a második P30pro-m, így három éve ez van. Ha egy kicsit unalmassá válik, lecserélem a hátteret, átrendezem a főképernyőn az ikonokat aztán élvezem " újból ". Ezt csak azért írtam le, hátha jó ötlet másoknak, akik szintén megszokták a kb éves teló cserét
-
-
F-ECT$
titán
válasz
norrberth #17596 üzenetére
Nehéz lesz, mert még mindig jó a telefon:
-aksi degradációval is jobb SoT, mint egy csomó másik új telefon esetén (és aksit viszonylag olcsó cserélni - szóval lehet, hogy ez lesz és várok vele még 1 évet)
-még mindig jó fényképező + zoom (videó terén vannak csak kisebb elmaradások)
-a 8/256 GB még mindig top közeli
-sebességgel sincs gondom, bár nem játszok mostanában rajtaHa most kellene venni, akkor Onplus 9 Pro és Mi 11 Pro lenne a 2 elsődleges jelölt, de nem sokat olvastam róluk, csak a nyers specifikációkat néztem. Ránéznék egy Oppo-ra is, de annak is utána kellene nézni.
Esetleg ha jönne valamilyen Samsung új Snapdragonnal, az még szóba jöhet, bár a 888-as széria állítólag eléggé melegszik.
A jövő tavaszi telefonokat + bejelentéseket még tuti megvárom. -
törölt tag
válasz
norrberth #16976 üzenetére
Nekem volt egy frissítés áprilisban is (147 végű). De teljesen jogos a kérdés. Tegnap meg is reklamáltam a frissítés ügyét a Huawei Magyarország Support-nál. Írtam egy emailt, amelyben megkérdeztem, hogy miért ilyen lassan jön a márciusi frissítés (június van). Miért ez a lassúság, illetve esetleg elakadt-e a frissítések kitolása, vagy netalán leállt az egész? Az xda-developers fórumon és itt is olvastam, hogy néhányan már megkpaták a 2021. márciusi patch-et (153), a többi felhasználóval mi lesz?
A választ változatlan formában idézem:
"Szeretném tájékoztatni, hogy a készülékek az IMEI számuk alapján kapják meg a frissítéseket, ami minden készüléknek az egyedi azonosítója.
Ez az oka annak, hogy eltérő időben érkeznek meg a frissítések a készülékekre.
Pontos dátummal sajnos nem tudok szolgálni a jövőbeli frissítéseket illetően, mert a zárt rendszer miatt nincsen rálátásunk. Illetve a frissítések ideje és tartalma régiónként eltérő lehet.
Szívesen ellenőrzöm Önnek a készülék forgalmazási régióját, ha elküldi a telefon sorozatszámát (S/N),
melyet a Beállítások - Rendszer - A telefon névjegye - Állapot - Sorozatszám menüpont alatt vagy az eszköz eredeti dobozán talál!"
(Nincs rálátása, de utána tud nézni. Érdekes.)Titokban abban reménykedtem, hogy ha szólok, esetleg megjön a frissítés. Azért reménykedtem, mert volt mér ilyen eset még a Honor 9 esetében. Az öcsém és én egy időben egyaránt Honor 9 készüléket használtunk. Az öcsém telefonja mindig 1 nappal korábban kapta a frissítéseket az enyémhez képest. Egyszer előfordult, hogy már majdnem 2 nap is eltelt azóta, hogy az öcsém telefonja patch-et kapott, az enyém meg nem. Felvettem a kapcsolatot a Support-tal, és a fentihez nagyon hasonló választ kaptam. Viszont kb. 2 órán belül megjött nekem is a frissítés.
Nagy frászok ezek a Support-osok, mindig délután 4 előtt küldik a választ, így ha válaszolunk is nekik (pl. valamilyen adatot kérnek a telefonnal kapcsolatban), akkor is már csak másnap olvassák a válaszunkat és válaszolnak. Ha pénteki napon történik ez, akkor a válasz a következő hétfőre csúszik.
-
balintka
addikt
válasz
norrberth #16976 üzenetére
Ezt azért felháborítónak tartom a Huawei részéről. Azt még elfogadjuk, hogy A11-et nem kapunk az ismert okok miatt, de azért azt már nem tartom korrektnek, hogy a meglévő 10-es rendszerre is sz.rnak nagy ívben. Egy ilyen árkategóriás telefonnál, ami ennek is volt az új ára... Emiatt is gondolkodom, hogy megválok tőle és S20 FE snapdragon-t veszek helyette második telónak. Az már mindenben jobb a Pro-nál, ráadásul stabil szoftvertámogatással rendelkezik. Csak nem olyan szép.
-
válasz
norrberth #16666 üzenetére
Vanced-et ajánlom én is
Telón és kocsiban is a fejegységen ugyanez fut és soha de soha nem volt gondom vele, nálam nem lépett ki soha. Rengeteg verzió van fent a play-en, ne onnan töltsd le, ez a hivatalos oldaluk, innen szedd le a manager-t amin belül tudod letölteni és frissíteni magát az appot.
-
-
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
norrberth #16151 üzenetére
De jó.. Csak bennem mindig van egy olyan gondolat, hogy a gyártók a frissítésekkel szépen lassan ráveszik az usert arra, hogy cserélje le a telefonját: üzemidő, kamera rontása stb.. Lehet hogy a Huaweinek nem ez az üzletpolitikája, de van ahol sajnos ez van.. Meg van egy megszokott rendszer amit használok, nem szeretek váltani.. Garis lesz az akksim, utána lehet hogy frissítek..
-
njnl
aktív tag
válasz
norrberth #15585 üzenetére
Ne erőlködj már, a "rakás szar" kategória nem ez. Feleslegesen piszkálod fel mások agyát, hogy érdemes e frissíteni. Ha neked ennyire megfogja a telefonod az animáció, akkor ott más baj van, csinálj teljes resetet. Érdekes nekem mindig nullára vagy 0.5-re (ahogy most is) van állítva és semmi döccenést nem veszek észre. Ja, hogy hosszú az animáció, akkor kapcsold ki és nem kell itt siránkozni.
Mondj már újításokat, főleg értelmetlent. Én egyetlen dolgot vettem észre ami zavar, hogy a hangerő gombbal nem lehet a csengőhangot meg a média hangot is állítani. Ez zavaró. De nem rinyálok mert ennyi év android használat után tudom, hogy meg kell várni még egy-két frissítést.
Ha meg ez nem megy, akkor nem rakom fel egyből amit látok és verem magam, hogy még vannak hibák... -
Zsoltg4s
tag
válasz
norrberth #15567 üzenetére
Android 9-re való visszaállításra gondoltam.
Már Emui 11-en vagyok.
FR már nagyon régen csináltam, utóljára talán mikor 10 álltam át. Szóval már időszerű volt, csak gondoltam megvárom a 11-et.
A gyári hívásfelvevő működik Emui 11-en is.
Igazolom bagyulust...
10.1-en csináltam emy resetet, felraktam a gyári felvevőt, majd frissítettem 11-re. tökéletesen működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged