- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz
yodee_ #23892 üzenetére
Köszi !!!
Műkszik !
Valaki mostanában vett P30 Prot az Emagról (vagy egyéb Huawei modeltt) ?
90 és 130 között van 6/128 és 8/256Gb-os, csak kérdés, hogy milyenek , tényleg 0 kilométeresek !?
Nem túl jók az elmúlt fél évben a tapasztalataim az Emagról, (5-ből 5 negatív),
de a pénzt minden esetben gyorsan visszakaptam !
Nem tudom, hogy megkockáztassam-e , azért ez mégis csak egy 100-as ! -
-
válasz
yodee_ #23480 üzenetére
Amúgy én is a Magic 6 Pro-t nézegettem, meg igazából a Magic V2-t is, és ugyebár a Honor meg a Huawei egy kutya kölyke, ami miatt a rendszer megszokott és szimpatikus, de ami pont emiatt visszatart, hogy ugyebár a P30 Pro személyében flaghip telefont vettünk.
És pár év után jönnek elő a hardverhibák, ami nem az akksi. Mi ez már? Van a családban egy elől-hátul pókhálós Galaxy S8 ami évekkel régebbi, és a mai napig nincsenek ilyen problémák vele, a gyerekek vígan nézik a Youtube Kids-et rajta a mai napig.
Jogosan mondta valaki a másik topikban, mitől flagship ami 3 év után tönkremegy?Jelenleg kezdem belakni az asszony régi telefonját, egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t, amíg kitallálom merre tovább. De nagyon hajlok rá, hogy elengedem az Android és Iphone vonalat és GrapheneOS irányba megyek tovább.
-
Peace
nagyúr
válasz
yodee_ #23248 üzenetére
Mik a tapasztalatok? Akku idő és fényképezés terén. Egy valamitől tartok, hogy munkahelyen a hivatalosan támogatott a Samsung és az iPhone. Persze működik az ajtó nyitás a P30 Pro-val is, bár zárolt képernyővel nem.
De nagy lutri, hogy a Honorral mi lenne a helyzet. Vagy S21FE vagy iPhone SE készüléket kérhetnék, azokat inkább passzolom......
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
yodee_ #23227 üzenetére
Nekem egy évvel ez előtt lett cserélve a 2019/10-es teló akksija, de ott az utolsó 40 %, mint a tégla, úgy merült, percenként kb, pedig nem volt más a felhasználás, mint az előző 60%-ban, vagy egyáltalán.
Volt nálam pár hétig, ugyanazokkal a beállításokkal, programokkal egy Xiaomi 13T Pro, ami elvileg kb 18%-al nagyobb akksival bír, na, elegem is lett belőle. Mármint megvan a telefon, de ilyen akkumulátorhasználatot nem lehet belőle kihozni, ott fostam 2kor, hogy nekem estére 10% lesz, amikor ez olyankor még vígan 35% vagy több.
Minden igyekezetem és fórumbejegyzés ellenére se lett 4-5 óránál nagyobb SoT. Ez meg 8.... -
ffodi
veterán
válasz
yodee_ #23123 üzenetére
Használtam, amíg nem ment nyugdíjba a telefon.
2 trükk van, egyrészt, amikor csatlakozol és jön egy értesítés, hogy nincs internet a Wi-Fi hálózaton, akkor nem szabad semmire rányomni, csak ignorálni (vissza gomb), másrészt a fejlesztői beállításokban be kell kapcsolni a "Mobil adat mindig aktív" opciót (vagy valami ilyesmi....rég volt már).
-
-
Diokhan
addikt
-
knox83
senior tag
válasz
yodee_ #22461 üzenetére
Röviden, rohadt jó
nagyon tetszik. Egy kicsit nagyobb amit szokni kell, de nem vészes. Ahogy írtam, 3d arc, ujjlenyomat olvasó brutal gyors. Akku parádés, 2 nap 7 óra SOT, persze wifin + én sosem játszom. Nyílván full fényerőn 4g / 5g hálózaton ez más számot mutat.
Kijelző gyönyörű a fényerő is kemény a p30pro után. Már jött egy frissítés is.
Kamera is fasza, sokat hasonlítgattam a két telefont, természetesen nem jobb annyival amennyivel drágább. Viszont éjszakai fotóknál élesebb részletesebb képeket csinál és nem annyira sárga. A zoomnál valahogy agresszíven rajzolja a honor a vonalakat ott ahol a huawei inkább mos, ez megszokást igényel.
Amit észrevettem még hogy a wifi jóval jobb, 5 ghz-en a Honorral teljesen jó ott ahol folyamatosan szakadt a P30proval.
Aki nem akar samsungot, applet, xiaomit és a huawei vonalat vinné tovább annak majdhogynem kötelező ez a telefonpersze tökéletes telefon nincs biztos ebbe is bele lehet kötni de ami negatívumot írtak a teszteken azok engem pont nem izgatnak. ( pl 4k60 15 perces limit, nagyobb throttling mint a többi gyártó, 100w után 65w töltés)
+ nem olcsó de van fólia a telefonon, adnak tokot, töltőt, kábelt és 12/512es a telefon! -
Attila9711
tag
válasz
yodee_ #21809 üzenetére
Nekem olyan tapasztalatom volt ismerős által, hogy EMUI 12-re frissítés után elszállt az autofókusz, ill külföldi fórumon is olvastam hasonlóakat erről. Részemről frisstítettem, nem volt semmi gond, ahogy a nagy többségnek se, sőt, a képalkotás azóta (szerintem) jobb, pl. 3x-os zoomnál élesebbek lettek a képek, szebbek a színek, direkt teszteltem előtte-utána. Egy dolog zavart - amit már megszoktam - az iOS-szerű legördülő panel, azon belül is az opciók szétválasztása (nem mindegy, hogy jobb vagy bal felső sarokból húzod le)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
yodee_ #21053 üzenetére
Hát egy S21 ultra-nál én sem értem hogy miért nem megy el két napot, de a Huawei ebben is az élen jár.. Pont a napokban írtam Attilának, hogy ha az akksi időt nézzük ez a sorrend: P30 Pro, P40 Pro, Mate 40 Pro, S21 ultra. Nekem Mate 40 pro-m van, vígan elmegy egy napot 90Hz kijelzővel.. Egyébként 90Hz és 120Hz kijelző között nincsen szembetűnő különbség, ellenben a 60Hz vs 90Hz között elég látványos..
-
Peace
nagyúr
válasz
yodee_ #21004 üzenetére
Én 220-ért 2020 decemberébe. Mondták, hogy nem érdemes, mert eljár felette az idő, de én nagyon szeretem! Ameddig nem leheli ki a lelkét és a fontos programok működnek rajta, addig marad. Páromnak megvettem karácsonyi ajándéknak az S22-est, remélem nagy lesz az öröm 3 év P30 Lite-ozás után.
-
yodee_
őstag
-
Tulku
veterán
válasz
yodee_ #20405 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy minden gyalulás előtt ezeket a nagy helyigényű fájlokat (kép, video) le kell mentenünk egy redundáns tárhelyre (merevlemez mondjuk).
Nekem sajnos gyermekem legszebb szakaszából veszett el 60-80 giga anyag visszahozhatatlanul...azóta minden ilyen ügynél mentek máshová is... -
törölt tag
válasz
yodee_ #20394 üzenetére
Szia!
Nem találkoztam még ezzel a jelenséggel, pedig néhányszor használtam már a gyári biztonsági mentést. Csak egy párszor használtam ezt a funkciót egy-egy app visszaállítására, mert előfordult, hogy hibás volt az újabb verzió és vissza kellett állítani a korábbit.
A 2 hónappal korábbi mentés milyen EMUI verziótól készült? Esetleg EMUI 11? Lehet, hogy a mostani EMUI 12-es mentést nem lehet EMUI 11-nél alkalmazni. (Csak tippelek.)
-
darkmann
őstag
válasz
yodee_ #12682 üzenetére
Navigálásra mit használsz? A Waze-ben van akkumulátorkímélő mód, ami leoltja a képernyőt, amikor hosszú időn keresztül nincs semmilyen történés az úton, vagy nem kell lekanyarodnod. Ez persze Budapesten nem működhet, de ha autópályán, vagy vidéken ingázol, akkor spórolhatsz vele.
-
Zsoltg4s
tag
Budapest Bécsi úton 7000.-
Széléig kiérőt kértem, az már 9000.-
Természetesen ez sem ért ki a széléig.
Garancia egy nap.
Nekem egy hét után felvált a sarka.
Tok nem ért hozzá, egy napos teljes száradást megvártam.
Azóta védelem nélkül használom.
9000.- egy hétig.
Ráadásul nekem nem is tetszett.
Szóval én nem ajánlom senkinek, akkor már inkább 1600.- ér sima gyári fólia a József krt. Huawei szervízben. -
Sumptuous
senior tag
Igen, tudom.
Nem vagyok benne annyira otthon, de szerintem nincs olyan, amit szeretnél. Csak analóg van, abból van a gyári féle simán a telefonból kivezetett-átkötött, illetve van olyan, ami a type-c portot usb ként használja, és egy "hangkártya"-ként csatlakozik a telefonhoz. (DAC)
De ez is analóg jelet ad ki, csak jobbat, mint a gyári megoldás..
Mi a baj a javasolt bluetooth eszközzel? Vagy miért szeretnéd mindenképp kábellel megoldani? Az apt-x LL esetén nem gond a késleltetés sem. HD esetén pedig a minőség is bôven kielégítô. Ha ennél is több kell, arra meg ott az LDAC. Ha pedig kevesebb, akkor van ilyenből egyszerű SBC-t használó is.(Nyílván azok olcsóbbak)
-
F-ECT$
titán
Jelen. A 10-esen jött elő a bug és sajnos több alkalmazást is érint. Pl Viber-nél ha rákattintok az értesítésre, akkor sem mindig dobja fel magát az alkalmazást.
A mobilbanknál nekem is ugyanezek a hibák, nálam az alkalmazás gyorsítótár és adatok törlése megoldotta a problémát.
(Mondjuk én nem csináltam FR-t a 10-esre váltás után, lehet ez is bekavar picit.)
-
mjani1172
addikt
Miért, ha tudod hogy felveszik, akkor mást mondasz?
Ha az ember igazat beszél és mindezt kultúráltan teszi, akkor nincs gond, soha, és bármikor vállalom a mondanivalómat.
Régen volt súlya az adott szónak.
Az hogy a féregség uralkodott el, és mindenki össze vissza hazudozik, már természetes, sőt, az lúzer aki nem ilyen.
Természetesen egy normális ember nem él vissza a felvétellel sem. -
Macika66
őstag
Örülök, amikor jogbajnokkal hoz össze a sors
Csak mert az jó neki...
Szóval egy 400 fős mobilflottát kezelek.
Ez annyi munkával, hívással jár (ki-be), hogy szinte lehetetlen papírral és/vagy fejben győzni.
Ha pedig megígérek valamit valakinek és elfelejtem, abból morcosság van.
Ha megoldottam a feladatomat, törlöm a hívást manuálisan, de egyébként is be van állítva a program, hogy 5 nap után (hacsak nem csillagozom meg a hívást) automatikusan is törli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged