- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Cca. 1 éves, megkímélt állapotú Yetteles (de független). Kaptam hozzá még több tokot (Spigent is) és 2 db Spigen üvegfóliát is (az egyik már felhelyezve)
Szerintem megérte
Az igazság az, hogy nem akartam használt telót venni. Nem is ezt a márkát és típust vettem volna (vagy S24U-t, vagy Pixel P9 Pro-t vettem volna), de annyira elszálltak az árak, hogy -némi túlzással- bivajbasznádon telket veszek ennyi pénzért. -
yodee_
őstag
Az én autóm is így tudja. Viszont P30 Pro-val nem volt jó. Vagy csatlakozott vagy nem, megszakadt stb. Csak úgy lehetett működésre bírni ha a fejlesztői beállításokban engedélyezted a vezeték nélküli AA-t. Ez már monyák. Sajnos nem lesz jó
Az új telefon(Magic 6 Pro) működik az eleje óta hibátlanul.
-
Sztyepadzso
őstag
Azt tudom, de ez nekem nem működik, amikor még nincs feloldva a telefon...
Meg kb nem is nyomok rajta semmit, mert a zsebből elővéve aktiválja magát és kinyitódik az arcomra. Ha meg asztalról veszem fel, akkor már vagy eleve nyitok ujjlenyomattal, vagy a felvételre aktiválja magát, és kinyit, vagy duplakoppal nyitom.
Az oldalsó gombbal lezárni szoktam inkább, pl, ha vezetek(hogy ne mutassa a böngésző a YT-ot) -
Sztyepadzso
őstag
Megjött, jelentem.
Egy retour cetlit kellett ráraknom, meg ezerrel becsomagolni. Feb. 22.-én megkapták(21.-én volt feladva), fizettem(szervíznapos szerensém volt, így lett összesen 44Euro(csak akku csere). Ma jött meg. Gyors próbaképek alapján rendben van a kamera, nincs nyoma elcseszett ToF-tömítésnek(vagy mi okozta). Remélem, hogy minden rendben megy vele. -
törölt tag
Szia!
A diagnosztika a My Huawei appon belül van. Azt nem tudom, hogy az akku kapacitását mutatja-e.
EMUI 12-re is a My Huawei appon belül lehet frissíteni (Támogatás > Gyors szervizmegoldások > Frissítés). Az EMUI 12 frissítés is itt jelent meg még március végén, illetve azóta is itt tudtam frissíteni, a Beállítások > Rendszer és frissítések > Szoftverfrissítés nem dob fel semmilyen frissítést.
-
törölt tag
Én nem tapasztaltam ilyet. Korábbi EMUI verzióknál vásárolt témákat későbbi EMUI verzióknál is tudok használni. A fejlesztők szokták frissíteni a témákat. De majd az EMUI 12-nél meglátjuk. Szerintem az EMUI 12 most kezd majd széles körben terjedni és a fejlesztők majd ezután kezdik el a témákat optimalizálni az új felületre.
-
AtHoS
nagyúr
Nincsenek nagy igényeim, elég ha ennyit tud
- beállítások mentési lehetősége -> exportálása
- telepített programokhoz gyűjtő felület (ne ömlessze az arcomba a telepített programokat)
- ebben a gyűjtő felületben mappa rendszerű szortírozási lehetőség
- pár alap gesztus a főképernyőn pl. értesítősáv lehúzása bárhol, duplakoppos lezárás
- főképernyő és prg. gyűjtőfelület ikon elrendezés egyéni beállítási lehetősége pl. 5x7 elrendezésgyorsban ennyi ami hirtelen eszembe jutott, de ebből az első sor ami a minimum.
Mindössze 2 képernyő van nálam, így a körbe forgatásra nincs szükségem, azt az APP gyűjtőben kapcsoltam beAmúgy Nova-t használom (jelenleg vezérlőgombok helyett gesztusvezérléssel), de Apex is ott van a tarsolyban, viszont Nova nálam eddig problémamentesen teljesít (bár tényleg alacsonyak az igények nálam
) így Apex tesztelését konfigolását nem is néztem meg....jó pár éve még rendben volt x10 mini pro-n
-
hodostamas
addikt
én is visszatérek hamarosan a 9esre. Tököm kivan már hogy lassan 5 sec is eltellik mire dupla hangerő LE-re a kamera bejön, és még pár sec mire a kép is elkészül. plusz mióta az emui 11 megjött, random elmegy a mobilnet, és csak a repülő mód ki-be segit.
egyedüli gond hogy nincs kedvem újra beállitani mindent
-
jeni
félisten
a Huawei azonosító az egyén azonosítja mint egy email.
a 6 hó plusz gari pedig a teló Imei száma alapján kapja meg vagyis csak a telóra vonatkozik és ahhoz van hozzá rendelve.
én legalábbis így gondolom.
a Huawei warranty is azt mutatja,hogy mennyi a garancia és az nem arról szól ,hogy Huawei tag vagy sem. -
Az nem vészes... Még ha Kína volna, akkor igen. Standard csomaggal 3-tól 5 napig itt van 20 fontért, de még az 50 fontos trackinges sem vészes. Max megfelezik a szállítási díjat
darklemur én helyedben megvenném... A Xiaomit nem ajánlom... Ismerős most árul egy Mi 10 Pro-t, azt mondta az életbe nem kell neki többet ilyen miui vagy mi a fenés telefon... Ég és föld a P30 Pro és a Mi 10 Pro közti különbség.
-
South Velen
addikt
-
Macika66
őstag
Amennyiben rendelkezel a kinti vásárlást igazoló hivatalos számlával (még csak az sem kell, hogy a saját nevedre szóljon, csak eredeti legyen), akkor világgaranciás készülékeknél ez bevett eljárás.
A Tokioban vett saját iPad, saját SEIKO óra, a HongKongban vásárolt Minolta DSLR gép, a Shanghaiban általam vásárolt Global verziós Watch GT2, MIND rendelkezik itthoni hivatalos garanciával.
A bizonyítéknak felhozott fórumbejegyzés nálam nem felelt meg a szavahihetőség vizsgálatának
2004 óta kezelek egy közel 450 fős flottát, a szolgáltató kétévente ad ajándékba egy csúcskészüléket a munkám megköszönéseként. Tehát nem 1-2 éve.
MINDEN egyes ajándéktelefonról VAN hivatalos számlám (más kérdés, hogy garanciajegyem is). -
knox83
senior tag
Nyáron sokszor szórakoztam az ablakból az 5x zoommal. Napsütésben elég jó képek születtek, mostani fényviszonyok mellett kevésbé. Előző héten a Rómain csináltam pár képet a széleslátószögűvel, nekem az nem tetszik. Nem valósak a színek, túlszaturált...De tudom valakinek meg az jön be
-
pontyos
senior tag
Fekete bőrtokja van, de Elmű s szerelés miatt sok képet kellett csinálni. Csak berekatam a zsebembe aztán amikor a kocsiba beszálltam...
Ui elnézést, hogy hírtelen nem jutott eszembe, hogy az összefoglalót elovassam és ott keressek egy linket, amin a hátlapok árai vannak
De ahogy hazaérek, bepótolom, köszi! -
Ugyanez van nálam is... Nem szeretek használni messenger meg facebook appokat, mert nincs igényem rá és eddig csak és kizárólag böngészőből olvastam és az fb üziket és ott is válaszoltam rá, de most már nem működik nálam sem... Próbáltam asztali nézetet is, de nem működik egyik böngészőben sem. Egyszerűen botrány ami zajlik most a világban... Totális kontroll, vagyis amolyan Skynet feeling... Az app azért jó nekik, mert abból rengeteg infóra fény derül, hiába csak üzire használod. Olyan kár, hogy nincs egy másik lakható bolygó ahova menekülni lehetne
-
-
Zsoltg4s
tag
Én nem érzem úgy, hogy "beszívtam"!
Turbado-tól vettem egy éve.
Akkor a 6 gb-os volt Euronicsban 240 ezer, a Turbadótól a 8gb-ost vettem 170 ezerért.
Szerintem, a 70 ezres különbségbe akár egy fizetős javítás is belefér.
Egyébként ez már a sokadik Huawei telefon a családban, kb 9-10 telefonunk volt már Huawei, soha, egyiket sem kellett javíttatni sem garanciában, sem garin túl.
De itt a fórumon sem olvastam sokat, amit vissza kellett volna vinni.
Szóval, ha eddig nem volt vele semmi gondolom ezután sem lesz. -
szemesi69
addikt
Megnézted rendesen? Az enyémben kicsit több van, viszont még nincs kész, mivel nem volt rá igény.. A jelenlegiben nem látom a szerviz díjakat, a gyári tokokat és azt sem, hol érdemes huawei telefont venni hivatalos viszonteladótól. Ha nem tudod értékelni más munkáját, akkor inkább ne szólj hozzá, ezzel csak magadat minősíted
A lehetőség neked is adott, mutasd mit tudsz összehozni, érdeklődve fogom olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest