Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Helló! Xiaomi 12Pro lehet csere alternatíva, de ahogy nézem sajnos óriási lesz és nehéz is.
6,73 átmérő az nekem már túl nagy, a 205 gramm súly is már talán sok. -
knox83
senior tag
válasz
Bferibörs
üzenetére
Szerintem ultimate nem lesz itthon. Sima és pro elvileg lesz EU-ban is. Magic 3 sorozat egyáltalán nem volt Kínán kívül.
Bár, hogy a prot mi a fxnak hajlítgatják minden irányba fel nem tudom fogni..ráadásul ezzel a vízesés hajlítással. P30 pro vállalható sztem de ez.. Se tok nem lesz hozzá ami jól védi se semmi.. -
eszakas
őstag
Üdv.
A csörgési és az értesítési hangerőt nem lehet külön állítani? -
macy
addikt
Akinek nem jött még a 190-es, 174-en van vagy 184-en? Én 174-en.
-
törölt tag
Még nekem sem jött meg a 190-es, de nem izgat. Az a lényeg, hogy jól működik a telefon.
A Huawei Central-nak azért írtam egy emailt, hogy szerintem egy kicsit elhamarkodták a 190-es frissítésről szóló cikküket. A német Huaweiblog oldalon beolvastak páran a szerzőnek, aki a frissítés kitolásáról írt.
Ahogyan már korábban írtam, amikor néhány kedves fórumtárs kiírja ide, hogy nekik megjött a frissítés, akkor utána pár nappal (általában vasárnap késő este) nekem is megszokott jönni.
A mostani helyzet olyan, mint tavaly június végén, amikor a 2021. márciusi patch jött a Petal appokkal együtt. Azt a frissítést is beharangozták még május végén, aztán néhány telefonra megérkezett, utána nagy szünet és június végén (azt hiszem, hogy 29-én), sokan ugyanazon a napon kaptuk meg. Lehet, hogy most is így lesz? Esetleg valami bug-ot találhattak a frissítésben? Mert olyankor szokták szüneteltetni a frissítés kitolását. Majd megjön.
Mindenesetre az EMUI 12-re nagyon kíváncsi leszek, habár ez a mostani verzió is nagyon jó.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dzsekó
üzenetére
Ha már akku a kiindulópont, akkor talán innen lehet választani hasonló vagy jobb akkusat a mostani kínálatból...már, ha valamiért valaki kénytelen kelletlen váltani "kényszerül" [link]
A Honor 50 akkuban parti a P30 pro-val, többiben nem tudom...engem egyelőre nem érint szerencsére a váltás, bár én "csak" sima P30-at birtoklok, de 2 napot ezzel is elvagyok
-
Dzsekó
addikt
válasz
knox83
üzenetére
Ha már nem lesz akku ehhez a telefonhoz, akkor egyelőre más márka alternatívát nem látok, mint a Honor. Nekem fontos, hogy ne merüljön a teló, ne laggoljon, és a kamera ugye.
A Honor kamerájánál 108MP-t látok, és 4db-ot. P30 Pro-nak van 3db és 40MP. Jó, tudom, hogy ezek nem a fotó minőség meghatározói, de azért olyan rossz nem lehet ez a kamera sem. Igazából úgy vagyok vele, ha ez a teló megadja magát és tudok venni egy olyat, ami ugyanezt tudja, akkor már az nekem jó. Esetleg idővel egy 5G még belefér, de a Honor már azt tudja.
Plusz van még egy problémám. Van pár ismerősöm, akiknek a P30 lite akkuja már gyengélkedik. És 7 éve P lite szériákon élnek (P8-P9-P10-P20-P30 lite). Cserélni szeretnének és mondogatják nekem, hogy P40 megy P50 lite-t szeretnének. Én meg mondom, hogy azt ne, mert nincs rajta google. Jó, de akkor mit, kérdezik. Na ez az... Én egy ideje a Honor 50 lite-t ajánlgatom. Samu merülős és drága, Xiaomi laggol, de ezt már elmondták előttem is. -
direwolf
őstag
Na, ezt én kezdtem el, én is fejezem be. Pont.
Nem ide való téma, sorry... -
direwolf
őstag
válasz
rolandrepasi
üzenetére
Én nem hallottam még USA átnevelő táborokról, meg tömeges letartóztatásokról békés tüntetéseken. Ad abszurdum tömegbe lövésekről szép nagy tereken
És még olyan országokról sem hallottam amiket az USA lerohant volna és nem diktátorok vezették...
"Mindenki olyan elnyomót tűr meg amilyen megérdemel"
-
knox83
senior tag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Javaslom a honor magic 4-et. Az már korrekt. Sajnos a pro ugyanaz a vizeséses lekerekítesű mint a mate 30 vagy 40. Pedig maga a hardver és kamera nagyon ott van de ezért tuti nem vennék (+kapszula elöl). A sima talán most jobb választás. Egyébként gsmarena alapján úgy néz ki fullra a p30 pro periscope modulját kaphatta meg a sima. Viszont p30 prohoz képest kamerában nem lesz sok előrelépés mint amennyibe fog kerülni..
-
rolandrepasi
tag
válasz
direwolf
üzenetére
Szerintem mindenki rossz felé ül a lovon... Az USA sem különb. Annyiban más hogy a régi ,,eszközöket" lecserélte modernre. De közben szinte ugyan azt műveli mint Kína, Oroszország stb... Nem véletlen szankcionálják sz@rrá a google, facebook stb. nagy tech cégeket világszerte.
-
Dzsekó
addikt
Sziasztok! Írjátok itt a P30 pro márka alternatíváit. Samsung, Xiaomi, Oneplus, stb. Ezek gyengeségeivel tisztában vagyok, ezért sem cserélek. De mi a helyzet a Honorral? Róluk senki nem beszél. Ugye a Honor a Huawei leányvállalata volt. Ugyanolyan jó minőségű hardvert pakol a telóba. És mióta a Huawei eladta a Honort, azóta a Honor 50 visszakapta a google-t. És mostmár itt van a Honor 60 is. Ezek nem jó alternatívák? Van belőlük Pro, ez a legerősebb.
-
3 éves lett a telóm, ez a leghosszabb ideig nálam lévő mobil. Le a kalappal, még mindig egy feltöltéssel 2,5 nap ha vigyázok rá.
-
NemMo
őstag
Nagy kár, hogy ellehetetlenítette őket az usa
-
NemMo
őstag
Ez egy marha jó telefon még a mai napig is.
-
gazso75
aktív tag
válasz
direwolf
üzenetére
Én se vennék sose saját zsebből telefont ennyiért. Adta a cég, így jó. Imádom egyébként. Azóta adtak egy S21-et, ment a gyereknek 2 nap után. Nem bírtam.
Drága telefon témára. Ha valakinek kell a flagship, attól a naptól kezdve ahogy megvette, kezdjen el 5-10.000-akármennyi Ft letenni egy boritékba minden hónapban. A 2-3 éves cserére összejön az ára az újnak(vagy egy jelentős része), és nem fáj annyira. -
direwolf
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Nekem csak ennyi jutott
De saját zsebből egyiket se fizettem volna ki. Asszonynak van egy Huawei P Smart 2019-e, az pl. nekem is elég lenne. Max cipelném a nyaralásra a Sony kompakt kamerát mellé. Ennyi "kényelmetlenség" belefér az árkülönbözetbe. -
piocasember
tag
válasz
direwolf
üzenetére
S7-tel nem is vitatkozom. Az még a régi idők telefonja. Nekem az utóbbi két év tendenicája nem tetszik. Egyébként amíg megvolt az S20 FE kifejezetten tetszett a szoftveres része. Már nem emlékszem pontosan mik akasztottak ki a merülésen és a melegedésen kívül, de egy két dolog még él bennem.
Például egyetlen Huawei telefonomat sem kellett még levennem az vezetéknélküli autós tartó/töltőről, de a Samsung rendszeresen merült a töltőn
. Jó, ez a melegedéshez tartozik, de az is kiakasztott, hogy kétszintes a lakás, ezért a lenti wifi mellé kellett egy az emeletre is. A Huawei automatikusan váltott a két routert között, míg a Samsungnál állandóan manuálisan kellett ezt állítgatnom. Mineden telefonnak megvannak a maga hiányosságai, de a Huaweinél van számomra a legkevesebb kompromisszum. Volt Mate 10 Pro, P20 Pro és most a P30 Pro. Egyébként a koronát nálam a Mate 10 Pro viseli. Imádtam. -
oOBanditaOo
csendes tag
Cserélt már valaki kijelzőt P30 Pro-n, van tapasztalat vagy megbízható forrás ahonnan jó áron lehet rendelni?
Szegény telóm kapott az arcára és most elkezdett vibrálni a alja, így inkább cserélném. -
direwolf
őstag
válasz
piocasember
üzenetére
Azért na! Előző telóm Samsung S7 volt. A merüléssel nem vitázom, de szoftveresen semmivel sem rosszabb a Huaweinél. Ahol az egyik botlik, ott a másik villant, és fordítva. És itt erősen számít, hogy ki mire allergiás.
Nekem pl. Huaweiből nagyon hiányzik az a végtelen egyszerű két kattintós módszer, hogy egy videót vagy képet ki tudok rakni TV-re. (nem képernyőtükrözéssel, hanem dlna!) -
tal-garius
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
"felsír a dunaújvárosi kohó összes dolgozója, hogy nekik miért nincs ilyen technológiájuk" - ez tetszik
csak nem újvárosi?
Én sajnálom, hogy Huawei-t amerika ellehetetlenítette. Minden termékükkel meg vagyok elégedve, óra, telefon, router stb. -
F-ECT$
titán
válasz
piocasember
üzenetére
Lehet, hogy a Snapdragonos Samu sem egy akku bajnok, de azzal el lehet lenni egy napot, az Exynosnál 10-20%-kal jobb általában.
-
pontyos
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
Ugyebár, ezért tettem fel a kérdést
Én nem használok alapban semmilyen appot, csak telefonálok, illetve nagyon kevés Google navigáció néha napján, illetve egy fotó szerkesztő app, meg a bank app plusz Viber. Insta, Face.
Háttérben semmi nem fut, minden értesítés kikapcsolva, gps kikapcs, stb.
Viszont a fotózás nagyon fontos nekem, így ha már lepnék akkor az az elsődleges szempont. -
knox83
senior tag
válasz
piocasember
üzenetére
+1
-
balintka
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Nem volt egyértelmű, de a Snapdragon változatra gondoltam, annak az üzemideje és merülése is rendben van.
-
Nikaré
őstag
válasz
direwolf
üzenetére
Lehet félre értettél.
Én pl. azért szakítottam meg a kapcsolatot a Samsunggal mert az amúgy is drága készülékeivel az esetleges garanciális ellátásuk botrányosan kuka volt az én esetemben. Többször is.
Pedig nem vagyok kekec (amíg sarokba nem szoritanak)
Ezek után semmilyen készüléket nem vettem/veszek tőlük.
Nem a flagship a lényeg.
-
direwolf
őstag
válasz
Nikaré
üzenetére
Miért kéne? Csak reálisan kell értékelni az igényeink és a lehetőségeink kapcsolatát. Azért lássuk be, a flagship teló ma státusszimbólum. A középkategóriával tökéletesen együtt lehet élni már jópár éve.
Még mielőtt vád érne, nekem céges a P30pro
Soha nem vennék ennyiért mobilt. -
laczkaba
aktív tag
válasz
piocasember
üzenetére
Törölve.
-
piocasember
tag
válasz
pontyos
üzenetére
Nincs és nem is lesz 😀
Samsung: 4 darab töltőt, 6 powerbankot és egy atomerőművet vigyél magaddal mellé, akkor talán nem merül le! Leveszed a töltőről, odébb mész 1 métert, ránézel és már 80 százalékon van az akku. A fentebb említett S20 FE Exynos processzorral úgy melegszik, hogy felsír a dunaújvárosi kohó összes dolgozója, hogy nekik miért nincs ilyen technológiájuk.
Xiaomi: Baromi jó hardver, hulladék szoftverrel. Aki dicséri a szoftverét, az még nem használta 1 hónapnál tovább vagy Xiaomi dolgozó.
Oneplus: A 8 Pro óta csak egy dologban fejlődött, az árában, de abban nagyon és rossz irányba. A 9 Pro-n gondolkodtam, de mire elérhető áron lesz, már nem lesz hozzá szoftveres támogatás.
Huawei: A legjobb telefon, de ugye mindenki tudja, hogy no Google!
A többi márka még a fent említett kompromisszum és bug halmazok szintjét sem éri el!
Mondhat bárki, bármit! Dicsérheti ezt vagy azt, de nem véletlen, hogy az elfogulatlan és váltani kívánó fórumtagok még mindig a P30 Prora esküsznek és nem véletlenül. Elnézést, ha megbántottam volna a többi gyártó lelkes híveit! -
F-ECT$
titán
válasz
Nikaré
üzenetére
Szerencsére most már nem kell 2 évente cserélni a telefont, mert a hardver bőven kibír 3-4 évet is, és olyan nagy újdonságok se jönnek az egyes Android verziókkal.
Szóval ritkábban kell telefont venni, és az is alternatíva, hogy nem flagshipet veszel, ha szerencséd van, akkor vannak jó kompromisszumos készülékek is, amikből olyan dolog hiányzik, ami Neked épp nem kell. -
knox83
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem hogy 200 de a duplájánál is több..nekem biztos meglesz a p30p ameddig fel nem robban a kezemben.. Nem érdekel a gyártók picsogása, a deviza az infláció a chip hiány stb, egy flagship 450 ezer és feljebb kezdődik, rohadt vicc. A p9 140 ezer volt, p20p 200 p30p 230. Ezek racionális árak voltak, és ez nem 10 éve volt...
-
pontyos
senior tag
Köszi az ajánlásokat, egy két hetet gondolkodnom még. De úgy látszik, feljebb lépés csak 300as kategóriában lehetséges.
-
cukaapa
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha esetleg rossz fórumban kérdezek, de nem tudom hol keressem a megoldást.
A tv-re való kivetítéssel van gond kb mióta át kellett állni az HBO MAX-ra.
Adott a Mate20 lite telefonom Emui 10-el és a feleségem xiaomi redmi note9 pro telója Miui 12.5-el.
Az egyik tv LG WEBOS 3.0-val, a másik egy fél éves SAMSUNG.
Mivel január valahány óta a WEBOS 3.5 alatt nem megy az HBO, így a telóról szoktuk kivetíteni, amikor néztünk valami sorozatot (pl Gomorra).
Most próbáltuk nézni kivetítve a Dűnét az HBOMAX-ról, a legnagyobb meglepetésünkre hang, felirat megjelenik, de kép semmi.
Ezután próbáltuk a NETFLIX-t, jelenség ugyanaz a telefonról tv-re.
Próbáltuk a SAmsung tv-n, szintén cumi.
Mind a 2 telefonnal ugyanaz a szívás.
A fiam Samsung S21 FE telefonjával simán megy minden.
Ja azt elfelejtettem, hogy minden megy a telóról tv-re, csak a streaming-lejátszással van baj.
Valaki tudna valami megoldást, segítséget?? Nem szeretnék 1 plusz cuccot vennia qva hbo miatt (új tv-ről nem is beszélve).
Előre is megköszönöm, ha megpróbáltok segíteni. -
Nikaré
őstag
Jaaajdeválogatósvagy!
🤪 -
pontyos
senior tag
Köszi , ezt biztos nem, de pl ha többet költhetnék ?
-
pontyos
senior tag
Helló 😏 úgy néz ki családból elkérték a telót tőlem, de egyszerűen nem találok semmilyen alternatívát. 🤔 Nagyon szeretem a P30 pro t , hogy vékony, akksi kb 2-3 nap és fotózni is jó, stabil stb stb.. van ezen teló árában, kb 200 ezer ami valós alternatíva lehetne? Van valakinek bármi hasonló tudással rendelkezővel tapasztalata. Köszi szépen
-
törölt tag
Az előbb olvastam, hogy megszűnik a Youtube Vanced. [link]
-
Piotor
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Na És hogy csináltátok? :)
-
Piotor
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Van, wifi 5 tud a telefon. Huawei equips the P30 Pro with a Wi-Fi 5 compliant modem that supports up to IEEE 802.11 ac Wi-Fi and can connect to either 2.4 GHz or 5 GHz networks. The device also has MIMO antennas that should provide a decent signal range, while its VHT160 coverage theoretically allows it to achieve up to 1.7 GBit/s Wi-Fi speeds.Mar 31, 2019
-
muxum2
csendes tag
Eddig nagyon elégedett P30 pro felhasználó voltam. Pár napja viszont szenvedek. Új Skoda, támogatja a vezeték nélküli Android Auto-t is, de sehogy sem tudok csatlakozni. Bluetoothon a kihangosítás megy, de az app nem látja. USB-ről megy, de fél perc után ledob. Találkoztatok már ezzel? Kolléga ugyan ilyen autója Samsunggal gond nélkül használja wireless.
-
Piotor
tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
1700 Mbit a maximális wifi sebessége a telefonnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem személy szerint tetszett a 10-es de amikor megláttam a videót milyen egyszerűen csukták össze a telefont..Szerintem ez gáz, konkrétan ketté tört.

Például egyetlen Huawei telefonomat sem kellett még levennem az vezetéknélküli autós tartó/töltőről, de a Samsung rendszeresen merült a töltőn
Én nem használok alapban semmilyen appot, csak telefonálok, illetve nagyon kevés Google navigáció néha napján, illetve egy fotó szerkesztő app, meg a bank app plusz Viber. Insta, Face.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)