Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
Én meg a Sajomit utasítom el !
-
StanDoFF
tag
válasz
rolandrepasi
üzenetére
Az asszony Xiaomija ilyen. A legtöbb helyen elutasítja a terminal az otp-s kártyát simple appal, úgy, hogy van ahol meg engedi, míg nekem a p30 pro-val max csak forgatnom kell irányba, de elutasítás nagyon ritkán van.
-
zso79
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nekem se az volt a gond, hogy nem tudtam fizetni, évek óta nem is használtam már fizikai kártyát csak atm -hez, de ezzel sokkal gyorsabb, gördülékenyebb. Korábban többször volt, hogy tovább ott kell tartani, vagy elvenni és visszarakni, ezzel ilyen nincs. Különösen problémás volt pl. némelyik automata, na ezek a gondjaim teljesen megszűntek.
-
D4v3
őstag
válasz
rolandrepasi
üzenetére
Nekem sem volt ilyesmi gondom sosem. Kikapcsolt mobilnet, Revolut kártya és Wallet app.
-
rolandrepasi
tag
Szerintem arra gondolt hogy stabilabb. De ezt én is alátámaszthatom. Mikor asszony p30 proval nem tud fizetni
mert egyszerűen nem csinál semmit nekem iphone-al megy simán. Bemegyünk másik boltba ott meg már megy. Mind a kettőnknek telekomos kártya korlátlan nettel. Még az sincs h éppen a szar net miatt nem tud tokent letölteni ha épp akkor fogyott volna el. Ez kb 1 éve így megy. De van hogy hetekig meg jó. -
zso79
őstag
válasz
Bennyboy
üzenetére
Nekem nagyon bejött a Huawei ökoszisztéma, ha nem csinálják ki és marad a GMS, akkor biztosan valamelyik P utódra esett volna a választásom. Amit viszont azóta tapasztaltam, hogy az NFC-s fizetésben sokkal jobb az Apple. Ja és azt mondanom sem kell, hogy az a topic nem is hasonlít erre
-
Bennyboy
őstag
Én is váltottam zenfone 9re. Teljesen egyetértek veled. Régen láttam ilyen segítőkész és összetartó társaságot ami itt összejött. Remélem az a topic is beindul majd ha jobban elterjed a telefon. Lehet kicsit összeesküvés elmélet a részemről de arra gondoltam annyira jól sikerült a p30pró, h emiatt ölték meg az amcsik. Most is nehéz hasonlóan jó telefont találni pedig már nem mai darab.
-
Attila9711
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Azt is küldöm vele pk. fejében
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Attila9711
üzenetére
És a tok mennyibe kerül?
-
Attila9711
tag
Sziasztok, nem kell esetleg valakinek egy női P30 pro tok? Asszonyé volt, teljesen újszerű. Oddaadnám ingyen
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Ez a lefolyószifonból jött, amikor engeded a mosogatóba a vizet és a lefolyó mindent elnyel !
Csak ebbe nem a vizet, hanem a 'lóvét' öntöd bele és azt mind elnyeli !
-
Pinyo16689
senior tag
A petal felhasználói felülete jó, de a navigáció nem az igazi. Olyan hülye útvonalakon akar vinni, hogy csak nézek, nem is értem. Amikor használtam, mindig ismerte a leghülyébb utat...

-
hockeyapu
senior tag
A petal sajnos fos, azokon a helyeken, ahol Én járok ! Nem külföld !
A K&H app a csekkbeolvasás kivételével meg jól működik (ahhoz kéri a kuglit) . -
Balúkapitány
tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Tökéletesen érthető, Köszönöm! Mostmár csak kell keresnem egy ilyen "összevágos" appot . . .

-
ElFeo
tag
válasz
knox83
üzenetére
A mobilfizetés tökéletesen működik, a MÁK app is mükszik. Sőt én tudok alternatívát a kh app telepítésére is. De nem szívesen promótálom-bár jómagam is használom, de ugye sokszor elmondják, hogy külsős appok telepítésénél-különösen financial-nagyon körültekintően kell eljárni.
-
-
Attila9711
tag
válasz
Balúkapitány
üzenetére
Sajna nem. Esetleg azzal tudsz trükközni, hogy több képet összevágsz, és gördülőképnek állítod be, igy kvázi mikor lapozol, a következő "vágás" jelenik meg, nem tudom mennyire érthető ahogy írtam
-
Balúkapitány
tag
Sziasztok!
Lehet a telefon főképernyőjének, oldalanként háttereket beállítani? -
ElFeo
tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Jellemzően egy navigációra szánt céleszközt használok, csak a napokban volt alkalmam kipróbálni a Petal-t és éltem a lehetőséggel. Grafikai megoldásai, a keresési találatok pariban vannak, nekem jobban is tetszik.
-
ElFeo
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
A Petal térkép sokkal jobb, mint a google maps. A telómon semmiféle google alkalmazás, vagy GMS okosítás nincs. Minden megy tökéletesen, még a mobilfizetés is. A telefon sokkal lassabban merül, mint a GMS-sel rendelkező telefonokon. Ráadásul az ára is alacsony emiatt. A Harmony OS-t szívesen kipróbálnám, vagy legalább kijöhetne már az EMUI 13. Nemrégiben egy Galaxy s22-vel vetettük össze sebességben melyik mit tud. A Galaxy egy hajszálnyival, de lassabbak bizonyult.
-
knox83
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Szia, silion. Nekem az van lassan 2 éve. Amiben nekem jobb mint a spiegen (volt az is) hogy az előlapi kameránál fent nincs kivágva így nem megy be a por.
https://silioncase.hu/collections/huawei-p30-pro-tokok/products/mandala-eco-kornyezetbarat-huawei-p30-pro-telefontok-fekete
-
Attila9711
tag
Jó öreg Spigen tok? Én szerettem, csak ellopták (telefonnal együtt
). Azóta a gyári átlátszó tokot használom. -
NoOne1976
őstag
Sziasztok. Korábbi ajánlásokra vettem egy Nillkin Frosted műanyag tokot a telefonra. Sajnos valami oknál fogva a sarkoknál berepedt, pedig leejtve nem volt. Olyan, mintha feszült volna, és berepesztette.
Tudnátok ajánlani nekem valami másik tokot, ami bevált? Köszönöm. -
Nikaré
őstag
válasz
Angie™
üzenetére
Köszi a linket!
Azt hittem egy jó bemutató lesz a telefonról. Ehhez képest egy elégedetlen, pökhendi, kötözködő, mindent összehordó és keverő beszédfolyam volt.
"Kínai csávó" ... "berendeltünk mindenféle szír szart..."
Na eddig bírtam, nézni, hallgatni... "ezt a csávót".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vita indító lenne ez A véleményem, hanem ez A véleményem!
Peace -
törölt tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Nekem is pontosan ez a véleményem.
-
válasz
Attila9711
üzenetére
Akit esetleg érdekel még, itt egy [link]
-
Attila9711
tag
válasz
knox83
üzenetére
Igen, egyet tudok érteni. És akkor az Ultimate verziót még nem is említettük.. Nem tudom, hogy van piaca ennek a telónak (meg a Honor márkának), néznék szívesen statisztikákat.. Nem látom magam előtt, hogy akár Ázsiában is felvenné a harcot a sok kínai flagship mellett, stb. Aztán a franc tudja. Ezt most csak hirtelen idefirkantottam első gondolatból
-
nicu71
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Köszönjük a segítséget,minden frankó 👌😉
-
hockeyapu
senior tag
Ez kereskedelmi háború ! Csak politikai hátteret adnak neki ! Féltek a Huawei világuralmától ! El kell olvasni a cikkeket és egyértelmű !
Ja és az amerikaiak véletlenül sem kémkednek..., á dehogy!
Pénz-hatalom, hatalom-pénz !
-
knox83
senior tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Nagyon drága.. Szerintem nincs a huawei szintjén a kamera pedig ugye a tudás onnan van. Ez persze csak az én magán véleményem, nekem nem tetszettek a képek a dxomark teszten.
-
válasz
Attila9711
üzenetére
Vicces volt a bemutatója, miután Bog elmesélte
Ha nem láttátok, nézzétek meg YT-on.
Nekem is nagyon tetszik, de az ára..
-
Nikaré
őstag
válasz
Attila9711
üzenetére
Most néztem meg, eddig nem került előtérbe nálam. Ígéretes készülék, de nagyon drága!

-
Nikaré
őstag
Valami ilyesmire számítottam én is, de nem lett belőle semmi!
Pedig, ha átveszik a Huawei fejlesztőket és a hw hátteret szerintem lehetett volna jó irányt tartani.
Az, hogy egy júeszéjj ripacs személyes indíttatásból és még ki tudja kinek a tanácsára nekiestek ennek a márkának egy lábon lövés volt nekik is, csak nem vallják be.
Na mindegy, még mindig bízom egy pozitív fordulatban! -
nicu71
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nagyon szőke nőről beszélünk. Nagy nehezen összehozta végül de új problèma lépett fel
Szóval.Megmaradt a Huawei okosórája, és valamilyen alkalmazást hiányol,amivel összeköti a Xiaomi telefonnal.Hol találok ilyet ,mert a Play Storeban én semmit 😅 -
-
zso79
őstag
Hölgyek, Urak! Sok-sok évnyi Huawei -kedés és 3.5 évnyi P30Pro után legnagyobb sajnálatomra váltottam... remekül kiszolgált, imádtam, szerettem a kiegészítőket, az órákat, a mérleget, eddigi legjobb telóm volt! Trumpnak "hála" kuka lett a GMS és nekem anélkül nem opció az újabb modell. Reménykedtem, hogy Biden majd visszacsinálja, nem így lett. Hogy a Honor vonalon majd okosba megy minden tovább, nem így lett. Szuper közösség alakult itt és ahogy látom mindenki foggal-körömmel ragaszkodik a cucchoz és dilemmázik hogy mégis mire kellene váltani a 2019-es flagshipet... én se tudtam, majd idővel kiderül hogy jó döntést hoztam-e... A topicot továbbra is követem, mert a közelben maradt a teló, az utódról meg szívesen mondok szubjektív és objektív véleményt egyaránt. Soha nem gondoltam, hogy velem ilyen megtörténik és félve írom ide: nem androidos
-
AtHoS
nagyúr
Egy barátom egyszer azt kérdezte tőlem: ha egy rokon/ismerős olyan helyzetbe kerülne, hogy a Te telefonszámodat tudja utolsó erejével/lehetőségével hívni és a repülőmódba rakott telefonod miatt nem tud elérni ami miatt "meghal", hogyan is gondolnál utána arra mennyire önző is voltál?
+ sosem rakom repülő módba a telefont és eddig nemigen volt fölösleges zaklatásom...lehet szerencsém volt?
-
nicu71
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Xiaomi az új alany ,arra feltette a Phone Clone-t és az uj telót csak a "réginek"látta.Próbalja meg a huawei-re tenni?
-
apezka
aktív tag
válasz
Attila9711
üzenetére
Garanciális javítás volt. Folyamatosan hosszabodott a garancia az eddigi szervizelés miatt.
-
knox83
senior tag
-
nicu71
addikt
Sziasztok,ismerősöm óriasi gondban van.Appgallery-s Google nélküli Huawei telefonját cserélte le Xiaomira.És itt van a gond .Hogyan lehet átköltözni ,névjegyeket ,képeket átvinni,mivel itt a google fiók nem működik,G.fotók sem,bluetooth macerás,számitógèp nincs...valami alkalmazás esetleg ami segíthet 🙂
-
njnl
aktív tag
válasz
apezka
üzenetére
Őszintén örülök és remélem, hogy tartós lesz.
Éppen válaszolni akartam neked és elmesélni, hogy nekem az elmúlt napokban behalt az ujjlenyomat olvasóm. Felvillant de nem érzékelte az ujjam. De mondom gyorsan lefrissítem a telefont az új biztonságira mielőtt megírom a panaszom. Erre fullra eltűnt az ujjlenyomat funkció a beállításokból. WTFTaláltam hirtelen pár [hasonló] esetet.
Nagy szívfájdalmam, de így, hogy nincsen már garanciám lassan elkell engednem a P30Pro kezét. Még 1-2 évet simán adtam volna neki, de valószínű ezzel a Huaweies korszaknak vége lesz :/ -
apezka
aktív tag
Szóval ahogy korábban írtam a TMX futárt vártam. Dec. 19-én jött és ehy aláírt papírt adott majd vitte a telefont. És dec. 28-ig semmi hír. Már épp gondoltam, hogy kellene valami telefonszámot keresni ahol lehet érdeklődni, hogy valóban a futárnak adtam oda a telefonom, vagy csak valakinek "mázlija" volt. Mert a kapott papíron csak annyi volt hogy én átadtam a telefont, de hogy kinek, az már nem. Szóval 28.-án kaptam egy email-t, hogy a telefon megérkezett a TMX-be.
Dec. 29.-el jött még ely email, hogy alkalatrészre várnak. Itt gondoltam hogy na akkor ez hosszú lesz és ideje rendesen visszaköltözni a Mate 10 Pro-ra. Viszonylag laza munkanap volt szóval napközben belefértek az app telepítések és a beállítás (a Mate 10 Pro még mindig egy k*rva jó telefon!).
Majd a semmiből dec. 30.-án délután 16:54-kor ismét jött egy email, hogy a telefont átadták a futárnak és a következő munkanap kézbesítik. És így is történt jan. 2.-án hívott is a futár, hogy hozza a telefont. Aláiratott egy hasollóan bőbeszédű papírt, hogy át vettem és mielőtt kibontottam volna a csomagot már el is tűnt.
Kibontottam és a telefon tiszta "mancs" volt. Igen tudom, hogy gyűjti az újlenyomatokat de azért csak megtörölhetnék, ha már egyszer én is úgy küldtem el... Ami jobban bosszant, hogy mintha viseltebb is lenne a telefon, nics összetörve és agyon karcolva, de látod rajta, hogy az használva volt... Apróbb karcok, stb. Ami azért bosszantó mert mindig tokban tartottam és kórosan ügyeltem arra, hogy a tokban se legyen por ami esetleg karcolhatá a telefont. De hát már 4dik alkalommal szedték szét és rakták össze. Bosszant de én is csak azt tudom mondanio, hogy korának megfelelő jó esztétikai állapotban van még mindig, csak nem ilyen volt (emlékeim szerint). A telefon működik, a korábbi probléma nem fordult elő azóta egyik bejövő hívásnál sem.
Azt hogy mi történt, mit cseréltek csak a TMX honlapjáról sikerült kideríteni:
Javítási eredmény: Megjavítva
Elvégzett szolgáltatások: Alkatrész csere, Teszt
Felhasznált alkatrészek: Ragasztó akkufedélhez, VOGUE-AL00A,Service Bat
Adhesive+Four Corner, Main FPC, Main FPC subboard(FPC), VOGUE-AL10C, 1*1,
Antenna sub-board, Assembly, Spare Parts for Assembly, VOGUEL29C, Oversea GeneralSzóval kicserélték majdnem a teljes telefon belsejét és ennyi. Remélem most tovább bírja, mint 3 hónap...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré
üzenetére
Social media(Facebook, Messenger) ugyan úgy működik mint a P30 Pro-n. A gyári email programhoz hozzá lehet adni a Gmail fiókot, annyi különbséggel hogy legkorábban 25 perces szinkronizálást lehet beállítani rajta, de az legalább stabil. Nekem volt, hogy a Gmail program fél napig nem jelzett, de ez a program hibája volt P30 Pro-n..
-
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én a banki applikáció miatt aggódom (mondjuk ez túlzás) illetve kicsi problémám
a megszokott Gboard, ha váltanom kellene. Mertmég mindig a Huawei felé húzok.
Google térképet szinte nem is használom, a waze szokott üzemelni.
Petalt kipróbáltam, tetszik, de egy külföldi út alkalmával simán megevett 2,8GB -ot,!! Hiába volt kikapcsolva az online mód. Ezt észlelve ismét elszórakoztam vele a vissza út előtt, de ismét zabálta a netet külföldön. Kilőttem ezért és azóta nem használom. Waze, WeGo, Sygic, TomTom ezeket tesztelgetem.
Gmail -t hozzáadtad a gyári levelezőhöz? Mindenről értesít?
Social média rendesen működik?
Bocs, de kénytelen vagyok kérdezni
(még aP30pro -val vagyok egy ideig
) -
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Használsz valami "okosítást"?
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én sem adom el a P30 prot, megtartom másodiknak, (nem a gms miatt!) egyrészt a rajongás, másrészt biztonsági okokból +kell még egy szám, negyedrészt, mert csak...
Magyarul nem tudok tőle megválni!
-
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Gondolom a GMS okán.
-
Ferenczi Áko
addikt
Azért az nem semmi, hogy a P30 Pro és a P40 Pro használt ára közel azonos..
-
sajby
senior tag
válasz
Balzsika47
üzenetére
Bőven jó,pedig csak másfél éve vettem újonnan és akkor sem számított már hű de frissnek.
Tökéletesen elvagyok vele. ✌️ -
AtHoS
nagyúr
válasz
Attila9711
üzenetére
Pedig szoft szinten "egyformák", bár az utóbbi frissítések P30-ra egyelőre nem érkeztek még (12.0.0.2(CT) 12.0.0.134)
-
Attila9711
tag
P30 Pro, 3-ból 2 telefonom ezt csinálta, haveromé, kollégámé is, illetve ha visszaolvasod, több fórumtárs is panaszkodott ugynanerre a topicban.. Hozzánk is hoztak be ügyfelek ezzel a problémával p30pro telókat Telekom üzletbe. Sima P30-nál mondjuk nem tudok ilyenről, csak a Pro-nál..
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Azóta a gyári átlátszó tokot használom.

(Meg Asszony idegesített, hogy mit szarakodok annyit!)