- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Netfone
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok! Vicces, hogy napokon belül lesz 3 éve, hogy használom a P30pro-m, de eddig be sem néztem ide, mert nulla probléma volt vele. Sosem használtam egy telefont 2-2,5 évnél tovább, mert addigra már mindegyiknek megannyi nyűgje előjött, főleg akku időben és teljesítményben sem bírták a lépést tartani a fejlődéssel. Eddig a P30pro ilyen indokot nem adott, de itt 3 év elmúltával kíváncsiságból én is elkezdtem nézegetni, hogy mi lehet a jövőbeli alternatívája és többekhez hasonlóan falakba ütköztem. Nincs jelenleg olyan a piacon, amire jó szívvel cserélném. Nekem a kamera és az akkuidő amiben top-on kell lennie egy mobilnak és ahogy elnézem, ilyet egyik sem ér el manapság a piacon. Vezető márkák csúcskészülékei is kiábrándítóak. Még ha mindenképp választanom kellene, akkor az Oppo Find X5 Pro mellett tenném le a voksom, de annak ára elriasztó.
Sajnálom a Huawei vonalat, mert szívesen maradnék ha nem lenne ez a Google mizériája. Nem hiába a Huawei-t kezdték kinyírni, mivel évekkel a többi előtt járt. Úgyhogy egyelőre marad a P30pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged