Új hozzászólás Aktív témák

• Zugi

aktív tag

Sziasztok! Vicces, hogy napokon belül lesz 3 éve, hogy használom a P30pro-m, de eddig be sem néztem ide, mert nulla probléma volt vele. Sosem használtam egy telefont 2-2,5 évnél tovább, mert addigra már mindegyiknek megannyi nyűgje előjött, főleg akku időben és teljesítményben sem bírták a lépést tartani a fejlődéssel. Eddig a P30pro ilyen indokot nem adott, de itt 3 év elmúltával kíváncsiságból én is elkezdtem nézegetni, hogy mi lehet a jövőbeli alternatívája és többekhez hasonlóan falakba ütköztem. Nincs jelenleg olyan a piacon, amire jó szívvel cserélném. Nekem a kamera és az akkuidő amiben top-on kell lennie egy mobilnak és ahogy elnézem, ilyet egyik sem ér el manapság a piacon. Vezető márkák csúcskészülékei is kiábrándítóak. Még ha mindenképp választanom kellene, akkor az Oppo Find X5 Pro mellett tenném le a voksom, de annak ára elriasztó.
    Sajnálom a Huawei vonalat, mert szívesen maradnék ha nem lenne ez a Google mizériája. Nem hiába a Huawei-t kezdték kinyírni, mivel évekkel a többi előtt járt. Úgyhogy egyelőre marad a P30pro.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák