- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23921 üzenetére
A 8-as OS-re fel lehetett tenni a hívás rögzítőt, de a 9-esen már nem megy. (Nem is frissítettem rá.)
Petal Clip - passz.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #23894 üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy lehet még kapni bárhol is.
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23894 üzenetére
Jó az öreg a háznál !
Tartaléknak, és még mindig teljesen jó....
Szóval van valakinek esetleg erről tapasztalata ? -
jansky1
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23869 üzenetére
Működik, köszi
-
jansky1
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23869 üzenetére
Köszönöm, nem ismertem eddig ezt a funkciót,.nem is használtam, de most teszek vele egy próbát. Nem tudom mi állíthatódott el a játék újratelepítésével.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #23865 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Sztyepadzso #23491 üzenetére
Most akkor működik vagy nem? Mert van egy érdeklődő a telefonra, aki azt mondja, hogy Android 10 kell neki.. Elnézést csak nem vagyok otthon, nem tudom megnézni..
Valaki meg tudja nézni nekem esetleg? -
punky10
addikt
válasz
Sztyepadzso #23836 üzenetére
Bocs,téves.Kb 1 hónapja már nem.A feleségem használja ezt a kombót,és most mondja,hogy 4-5 hete már nem rezeg a Watch Fit.Addig igen,és le is lehetett àllítani.
Hogy mi frissült,és mi iktatta ki ezt a lehetőséget,azt már nem tudom. -
punky10
addikt
válasz
Sztyepadzso #23826 üzenetére
Huawei okoskarkötő(Watch Fit) még Samsung telefonnal is rezeg.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23826 üzenetére
Watch gt3 pro-val nem megy a gyári ébresztő kezelése sajnos.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23745 üzenetére
Szerintem ezt mindig írja, ha nem tudja az appot bezárni. Nekem pl Spotifyra panaszkodott sokszor.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23671 üzenetére
Az USB 3.2, a töltőkábelt nem is tudom, a P30 Pro töltőjét használom továbbra is, de asszem C-C.
-
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23667 üzenetére
Szia!
Törlöd a "kuka" ikonnal az óráról? -
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23616 üzenetére
Köszi, a foldok nálam alapból kiesnek, azért nem is néztem őket.
-
Peace
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #23612 üzenetére
Mondjuk aznap, mikor elkezded használni. Ilyet se hallottam még, hogy emiatt nem veszi meg valaki.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23612 üzenetére
Dettó, az gyorsan megszokható volt, de ehhez a szigethez képest kisebb és kapcsolódik a kerethez. Ettől még lehet, hogy ezt is gyorsan meg lehet szokni.
-
Zoz
őstag
válasz
Sztyepadzso #23608 üzenetére
Az, hogy ott van az a bazi nagy sziget. Igen S23U
-
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23603 üzenetére
Jól gondolom, hogy a "sziget" feletti rész csak fotó és videó megjelenítésekor van szerepe? Amúgy semmi nincs ott.
-
Zoz
őstag
válasz
Ez volt az egyik fő ok, ami miatt én nem Honorra mentem tovább.
-
válasz
Na, de akkor ez jó hír nekem, mert ezekszerint el lehet "tüntetni" ugye?
-
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23515 üzenetére
Ez igen!
Nem tudtam erről, de köszi az infót! -
Peace
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #23522 üzenetére
Biztos.
Nem élek vele.
-
Peace
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #23520 üzenetére
Na ezekkel nem jó embert találtál be.
-Nem tudom milyen tárcsázó van benne, tökéletesen használható.
-Hívásrögzítést én nem használom. Gyárilag nincs benne tudtommal, de könnyedén ráapplikálható. Nem 100%-os infó, fél szemmel olvastam a saját topikjában.
-USB port sebessége jó kérdés, USB Type-C 3.1
-Szintén nem használok semmiféle health eszközt. -
Zoz
őstag
válasz
Sztyepadzso #23516 üzenetére
33 hozzászólással ezelőtt
Rangrendszer -
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23513 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy ők fognak akkumulátort gyártani a P30 Pro -hoz?
-
Williams
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #23510 üzenetére
Nem hivatalos márkaszerviz, csak itt a fórumban volt róla szó, hogy eredeti akkuval javítják itt. (T&T Informatika Shop és szerviz) Nem tudom, hogy jelenleg is így van (beszerezhető-e a gyári akku)?
-
csenzi2
tag
válasz
Sztyepadzso #23507 üzenetére
Köszöszönöm, de sajnos nem segített. Korábbi Health változatokat is próbáltam ( 12, 13 ) , de továbbra is csak rezeg a telefon és nincs csengőhang.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Sztyepadzso #23495 üzenetére
Függetlenül tőletek, de pont ma telepítettem fel. Olvastam róla egy cikket valahol és kipróbáltam.
A telepítés közben simán zöld pipát kapott a megfelelőségi tesztnél a teló. -
Lacccca87
addikt
válasz
Erre gondoltál?
Probléma nélkül letölti, telepíti, elindítja (ellenőrzésen is átmegy).
Az app oldalán is 10 vagy újabb A. követelmény van meghatározva, valamit félre olvashattál.
Hivatalos start amúgy Szeptember addig még változhat is, de nem hiszem hogy feljebb viszik a megkövetelt A. verziót
-
NoOne1976
őstag
válasz
Sajnos ezek miatt a dolgok miatt jön majd el a telefon váltás. Amikor már nem tudod megtenni, hogy ne használd a digitális állampolgár appot. Mert a telefon engem még a mai napig kiszolgál. És a P20 Pro is üzemel a családban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #23442 üzenetére
Ezek szerint ~14 hónap alatt kb 10%-ot degradálódott? Ez kb átlagos romlást jelent, ami havi 0.5-1% között szokott lenni.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #23440 üzenetére
Tehát, a mért eredmények :
A masina kezelési útmutatója szerit:
1000 × 16[Wh] × 0,9[%] / 3,75[V] =
3840mAh -
válasz
Sztyepadzso #23415 üzenetére
Csúcsszuper, akkor nem nagyon reménykedek benne, hogy most újabbat kapnék, akár gyári, akár utángyártott
Csak azt nem értem, hogy tartalék akksira nem az új telefonokhoz lesz az embereknek szüksége, hanem majd 3-4-5 évesen, nem előre kéne legyártani, nyilván az elektronikát, a matricát, a burkolatot le lehet, de a cellák nem annyira függnek szerintem a pillanatnyi gyártósori berendezkedéstől, öntőformáktól meg stencilektől.
Az előző telefonom egy 2018 szeptemberben vásárolt Mate 10 Pro volt. Megvolt még tartalékba a P30 Pro mellett, de fel volt púposodva az akksi, le is nyomta a hátlapot.
A gyári akkuja 2018 augusztusi gyártású volt.
Rendeltem tavaly kínából hozzá gyári akkut, beraktam, működött, nem volt púpos, vissza tudtam tenni a hátlapot. De 2018 márciusi gyártás volt, fél évvel öregebb, mint az eredeti akksi. Teljesítményre gyengébb is, csak ugye nem volt felpúposodva, tehát így is jobb volt.
Odaadtam ajándékba egy barátomnak akinek összetört a telefonja. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #23382 üzenetére
Köszi!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #23359 üzenetére
Jah, a dji fly cache is eszi a tárhelyet. 😃
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sztyepadzso #23359 üzenetére
Jó, hát ha raw-ban fotózol akkor megértem. Úgy hamar telemegy.
-
jena2
tag
válasz
Sztyepadzso #23267 üzenetére
Köszönöm próbálkozom
-
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23239 üzenetére
Be van kapcsolva mindkettő.
Pl. : ha otthon vagyok akkor ugye wifin van. Elindulok és lecsatlakozik a wifiről de mobilnetre nem vált át.
Hiába próbálom azt, hogy a mobilnetet kikapcsolom majd vissza, hogy hátha akkor csatlakozik de semmi. Újra kell indítani a telefont. -
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23204 üzenetére
Így sem lett jó.
Ma ugyan azt csinálta. WiFi után nem vált át mobilnetre csak az újraindítás után. -
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #23211 üzenetére
Szia!
Van egy rakás csillagtérkép, ISS és egyéb űrállomáskövető (értesítést küld, amikor este felettem halad el valamelyik).
The Sky
Phases of the moon
Universal Sandbox
Stellarium
Star walk2
Nasa hivatalos appja
Solar system scope
Galaxy map
Stars and planets
ISS detector.jegenye nekem profession és az HBO is megy tükéletesen, valamint a telex is működik rendesen.
Szerintem az esetetekben inkább egyéb appokkal való összeakadás lehet a ludas, mint a telefon maga. -
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23206 üzenetére
Megvan köszönöm
Majd kiderül megjavul e ettől. -
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23204 üzenetére
Lehet én bénázok de nem találok ilyet
-
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23200 üzenetére
Pár hónapja csináltam. Utána minden működött is, egy ideig.
-
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23173 üzenetére
Szia Hol javíttattad, mert nálam ugyan úgy xar, csak kihangosítva hallanak. Pedig szalagkábel és sim modul csere is volt
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23141 üzenetére
A négy felső pötty alatt nincs ilyesmi
Viszont a Bevizsgálás és Javítás alatt / Hibakeresés indítás után teszteket lefuttat le, az előlapi kameránál a hátlapi kamerát indítja és ezt nem ismeri fel, majd indítja a hátlapi kamerát, szóval a P30 Lite-nál még nincs smart dignose. Akár szoftveres gond is lehet, az aksira cserét javasol.
A cserealkatrészek menüpont alatt lévő alkatrész árak nem is lennének drágák, (valószínűleg nem igaz) de a Javítási szolgáltatás keresésénél nem ad egy szervízt sem, ha beírom az írányítószámot a szervízen kívül mindent listáz. A márkaszervízben -a weboldaluk szerint- meg nincs hozzá alkatrész.
-
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23102 üzenetére
A sim modul is cserélve, így sem oldódott meg a mikrofon probléma, csak kihangosítva hallanak tisztán. Így sajnos csere lesz a vége pedig nagyon szerettem a telót.
-
bagyulus
tag
válasz
Sztyepadzso #23111 üzenetére
Csak az a baj hogy nálam nincs engedélyezve. hol kell engedélyezni? -
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23111 üzenetére
Megerősítelek, a Viber nekem sem jött össze.
Ezek után mást nem is próbáltam. -
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23102 üzenetére
Bocs, Azt nem tudtam, hogy a simet is a szalagkábel vezérli. Az mondjuk érdekes, hogy a szalagkábel csere után nem látja a második simet. Pedig a szalagkábel eredeti gyárit vettem hozzá. Nem tudom mi lehet a térerő probléma, egyáltalán megoldja e a sim modul csere a problémát. Lehet telefon csere lesz a megoldás, de a hívásrögzítés nagyon kell és a többi teló sajna nem tudja
-
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23099 üzenetére
-
Lacccca87
addikt
válasz
Sztyepadzso #23099 üzenetére
SIM szarakodáshoz érdekesség. Korábban Digi-s sim volt a 2. sim a telóban mint adat kártya, ez lecserélésre került mert kaptam egy cégeset ami Yettel, és érdekes módon (lekopogom) azóta egyszer sem tapasztaltam.
A Digi-s sim-mel se lehetett gond mert az meg bement egy 4g-s hordozható modembe amiben még 1x sem dobta el a jelet. -
spileraaa
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23046 üzenetére
Mate 20 pro telefonom volt és egyenlőre hozza bőven sőt néha mikor kevesebbet használom a 2 napot is. De a napot eddig mindig hozta. Mondjuk szokni kell hogy szélesebb a régi valahogy praktikusabb volt hogy keskenyebb volt. Egy hónapja használom én 270 ezer forintért vettem.
-
jegenye77
addikt
válasz
Sztyepadzso #23034 üzenetére
És minőségben tudnak ezeket az olcsóbb kamerák annyit mint a teló?
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22989 üzenetére
Nos, ez egy felettébb érdekes és váratlan fejlemény.
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22980 üzenetére
Engem mindkét link iphone7 uveghez vezet...
-
sajby
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22980 üzenetére
Csak a fekete az. A többi hordozó réteg.
-
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22978 üzenetére
Szia.
Ezek közül valamelyikre,
[link]
[link] - én ezt rendeltem meg, mert csak ebben voltam biztos, hogy "D" verziós az alkatrész. Kicsivel több, mint 2 hét alatt jött meg.
Erre pedig biztosan szükséged lesz.
[link]Hogy ne legyen gond a csavarokkal, vettem egy ilyet is hozzá [link] , tökéletesen megfelelt.
A szalagkábel "D" verzió kell, hogy legyen.
Én egy egyszerű hajszárítóval melegítettem meg, utána pedig szikével vágtam körbe óvatosan. A hátlap leszedését legkönnyebben a sarkokon lehet elkezdeni, feszíteni óvatosan kell, mivel üvegből van a hátlap.
Maga a szalagkábel cseréje nem tart sokáig, viszont a régi ragasztó letakarítása mindkét oldalról nekem sokáig tartott, mert nem használtam semmilyen oldószert. Ajánlott keresni youtube-on egy videót a műveletről és követni lépésről lépésre.
Mikor csinálod, figyelni kell a kamerákra, hogy amikor építed össze, minden kameralencse és a kamera takaró üveg belső oldala szennyeződésmentes legyen.
Bármi további kérdésed van, írj. -
laczkaba
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #22876 üzenetére
én vissza mentem,11.0.0.610 Hi suite,3.3 proxy.Vagy az USB+memoria kártya(ha nincs nanó).
Balúkapitány:Érdekes módon még az Adguard appot is veszélyesnek látja,pedig hivatalos oldalról vásároltam meg.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #22861 üzenetére
mindkét fotó max felbontás.
-
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #22863 üzenetére
Köszi!
Erre így nem is gondoltam!
Pedig az opciót látni láttam!
Jobb a semminél és valamennyire látszik!
Thx -
Diokhan
addikt
válasz
Sztyepadzso #22848 üzenetére
Hova került a gomb, mert én végig túrtam a kamera beállításokat, de nem találtam.
-
Kleroo
veterán
válasz
Sztyepadzso #22707 üzenetére
Hinnye, ez kimaradt eddig. Elég tápos kis cuccnak néz ki. A Honorokon a mai napig van még gugli?
Mert akkor szétnézel, hátha van valami jó deal. Sexy amoled kijelző, vagány szín, gyors töltés+brutál üzemidő, remek főkamera. Semmi más nem kell. Ezt tudja/tudta csodásan a P30pro. Így első blikkre a Honor90 jó csomag lehet a fentebbi kritériumokra -
somnia
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22699 üzenetére
Megvallom örülök, hogy a vevőim nem így "gondolkodnak."
-
Kleroo
veterán
válasz
Sztyepadzso #22699 üzenetére
Köszi a gondolatokat.
Hölgynek lenne...nem nekem. Aki imádja a 3 éves példányát. Nagyon szereti a huawei UI-t, de az akksi már hervadt, a kijelző meg elkezdett beégni. Javítgatásnak nincs értelme, anyagi csőd...és ugyanúgy koros/időzített bomba marad minden része. Elkezdtem böngészni/vadászni használtakra kb 1 hónapja, de nem igazán van frissebb példány, vagy akár csak karcmentes...sehogy se adja ki a terv, csak másik 2++ éves vackot tudnék venni, és meglepődsz, elég drágán. Egy maku, fiatal 256osért amilyen árak vannak... a 90-100at el lehetne kérni. Aztán mielőtt elengedtem az egész projektet, ránéztem hátha akad gombokért más országban...és meglepődtem, hogy 113k körül vacsi új 256os, azért elég jó deal. Legrosszabb esetben egy aksicserével kell kezdeni, de akkor is ismét 2+ évig jó, amikorra már tényleg kérdés nélkül kuka lesz a 10es droid miatt.Megfordítom a dolgot: Mit vehet az ember, ha mindenképpen kell a google támogatás, és flagship huaweit akar?
Na ezért egész drága még most is egy maku P30pro.
De persze nem döntöttem, egyelőre csak arra voltam kíváncsi, van-e kizáró tényező L09 miatt.
Bár nem tudom mivel lehetne kiváltani :/ (s21...vagy valami xiami, amiben brutál kamera van) -
katokacaj
tag
válasz
Sztyepadzso #22679 üzenetére
Én is azon gondolkoztam, h lehet benyeltem valamit, csak akkor kezdett fura lenni mikor ismerősöm mondta, hogy neki is elkezdett nyűglődni.
Az akksi számomra elképesztő, lassan 4 éves a telefon, és még mindig jól bírja az akksija és csak 1 % alatt kapcsol ki, más telefon meg 1 év után már produkálja ezt a 30 %-nál meghalást.
Már előre vérzik a szívem, hogy lassan váltani kell, szerintem soha nem lesz ennyire tökéletes telefonom mint ez. -
DigitXT
félisten
válasz
Sztyepadzso #22551 üzenetére
Érdekes, nekem "felismerte" az AI, hogy Hold, kicsit állított a színeken
meg a fényerőn, de valahogy nem akarta ráretusálni a krátereket.
Ui: ez egy lámpa, de ha annyira csaló lenne simán Holddá varázsolná.
Aztán persze lehet, hogy rosszul csináltam: Samsungnál így megy ez. -
Peace
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #22551 üzenetére
Nem semmi!
-
sajby
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22539 üzenetére
Xpro fólia volt, nem kemény. 14 hónapja van a telón
-
mirci18
addikt
válasz
A kemény fóliát nem ajánlom.
Gyorsan feljön a széle.
Nem érzékeli az ujllenyomatolvasót normálisan. -
laczkaba
aktív tag
válasz
Fólia,hogy mennyire kemény nem tudom.A nevéből itélve inkább lágy.
-
sajby
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22536 üzenetére
Egyszer egy tök jól tapadó üveget sikerült vennem.Spigent is néztem, de az nem teljes felületén tapadt. Ott is hagytam. Helyett más lett, aztán még 1,de az csak pihen a szekrényben, olyan jól bírja a hydrogél a telón
-
majdnemkocka
tag
válasz
Sztyepadzso #22533 üzenetére
Edzett üveg lett volna (ilyen), egyszer már megvédte, csak lusta voltam felrakni a direkt tartalékba vásárolt újat, szóval mégis jár a taps. Spigen Neo Hybrid van a telefonon, de sikerült olyan hülye szögben ejteni egy asztal szélére 10 cm magasról, hogy pont nem fogta meg a káva.
(Korábban többször megvédte már durvább eséstől is, sőt, egy Rugged Armour a Mate10 Pro-mat akkor is megvédte, amikor beejtettem a Budavári Sikló pályájára a felső állomásnál... most fogyott el a szerencsém.
(a visszatükröződő rózsaszín tokos iPhone nem saját.)
-
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #22410 üzenetére
Hangerőgomb le + kikapcs gomb egyszerre kombóra is készül(het)
-
bagyulus
tag
válasz
Sztyepadzso #22397 üzenetére
Tegnap frissült 20.6.5.0-ra
-
bagyulus
tag
válasz
Sztyepadzso #22394 üzenetére
Szia! nekem működik. Teljes képernyő 1080p 60fps ben és 16:9-1080p 60fps ben.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #22374 üzenetére
Ilyen baja senkinek sincs?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Sztyepadzso #22262 üzenetére
-
Balúkapitány
tag
válasz
Sztyepadzso #22262 üzenetére
1. Basszus gitár hát az a jó 'smile capture' be volt kapcsolva, pedig én ott egy évben egyszer ha matarászok - remélem ez volt az oka az önműködésnek, bár nem csak emberkéket kapattam le amikor ezt csinálta
2. 99 ember a messengeren akar beszélgetni, most monn meg
3. Jó na utánnanézek mennyi egy akkú csere, hadlám, s van-e még copyright aksi hozzá egyáltalán
4. Biztonsági frissítésekre számítani még. . .jó-e az valamire egyáltalán?! -
Balúkapitány
tag
válasz
Sztyepadzso #22050 üzenetére
Valaki tapasztalt anomáliát a telefon működését illetően egy wipe catche tisztítás útán?
Én nem azt mondom, hogy amiatt, csupán érdekes egybeesés:
- a camera app gyakran magától készít képeket, használat közben
- szöveg kijelőlése-másolása közben ide-oda ugrál a kurzor és a kijelölés
- a messenger laggol-lefagy (mind1 mit csinálok vele)
- az aksi idő drasztikusan csökkent a wipe cathe törlést követő napokban (eddig közel volt a kezdeti állapotához)Igaz a mobilt 44 hónapja használom már.), de hogy minden szinte egyszerre jelentkezzen, kicsit fura, de elképzelhető, hogy elkezdett behalni . . .mint ez a topik :-) érthetően. Idén bucsú . . .
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Szia!
A gyorsítótár törlésén kívül érdemes megnézni, hogy a Play szolgáltatásoknak van-e újabb verziója. A P30 Pro-t már nem én használom, de én szoktam ránézni időnként és frissítem az appokat. A Pay szolgáltatásokat régebben és most is manuálisan kell frissítenem, nagyon ritka az, hogy a háttérben automatikusan frissül.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play szolgáltatások > alul az Alkalmazás adataira koppintva bejön a Play szolgáltatások Play Áruház oldala, itt az app neve alatt a Frissítés gombra kell koppintani. Ha nincs ilyen gomb, akkor a legutóbbi verzió van fent, nincs teendő. Az is előfordult már, hogy a két gomb felirata ez volt: Mégse és Deaktiválás (a készülékkereső miatt a Play szolgáltatádoknál be volt kapcsolva az eszközadminisztrátori jogosultság). A Mégse gombra kell kattintani (az app megpróbálta magát frissíteni, de valami miatt elakadt a folyamat), ezután pedig a Frissítés gombra.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #22134 üzenetére
Meg a Google ész nálkül zabálja az akksit. Reggel 04:30kor vettem le 100%-ról, most meg 66%, pedig ilyenkor kb 90% szokott lenni.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Azt tudod,hogy a vágott kártya vastagabb mint az újak. Ha esetleg nem jól érintkezne a vágott után,tudjál róla. Nekem volt ilyen problémám anno.
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22118 üzenetére
Igen, annyi
-
Thoty
senior tag
válasz
Sztyepadzso #22116 üzenetére
Nekem abban a P30 Pro-mban volt ilyen gondom, ami emellett még mikrofonhibás is volt. Ilyen gondod nincs?
Egyébként kártyacsere elvileg megoldja ezt. -
-
Balúkapitány
tag
válasz
Köszönöm!
-
ferrari0819
tag
válasz
Sztyepadzso #22054 üzenetére
Igen, a 12.0.0.149 verzió.
-
ferrari0819
tag
válasz
Szia! próbáltam megcsinálni én is a műveletet de a wipe-cache-t nem adja be viszont sikerült biztonsági módba állítani a telefont, hogy kell vissza rakni? Köszi a segítséget!
-
vityax82
tag
válasz
Sztyepadzso #22032 üzenetére
Szomorú vagyok ☹️
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #21968 üzenetére
Átlagos akkuhasználat
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21927 üzenetére
Jaja, a hátlap már vissza lett ragasztva, használom is azóta. Azt hittem a bootloaderre gondolsz, hogy ott kellene mókolni valamit.
Köszi a screenshotot mindenesetre érdekes eljárás amit ott írnak.Amúgy mióta megvolt a teló hard resetelése és frissítése EMUI 9-ről 12.0.0.149-re azóta mintha jobban teljesítene az akksi. Még nem tettem fel minden appot, lehet ha az összes rajta lesz és a fontosak az akkumulátor optimalizációból is ki lesznek majd lőve változik majd a helyzet.
Az létezik, hogy 2,5 év eléggé intenzív használat után is mehet még pár évet? Szóval van olyan aki ennyi ideje használja és az akksicsere meg sem fordult a fejében mert elégedett az üzemidővel? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #21934 üzenetére
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Sztyepadzso #21932 üzenetére
Ez a TMX volt, garanciában.
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21913 üzenetére
Sajnos már mire már megvásároltam a telót a Huawei a bootloader nyitást nem támogatta úgyhogy zárva van. Pedig a Titanium Backup most sokat lendített volna a haladásomon. Na meg TWRP alóli rendszermentéseim is lennének minden eshetőségre felkészülve.
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21865 üzenetére
Örülök, részemről a szerencse. Én is jártam már hasonlóképpen, úgy látszik működik a jó tett helyébe jót várj elmélet.
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #21861 üzenetére
Igen, az ikonja olyan. Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Névjegyek > Engedélyek és itt a tárhelynek kell engedélyt adni, akkor a hívásnaplóban ott lesz a lejátszás gomb.
-
Nashville
tag
válasz
Sztyepadzso #21861 üzenetére
Igen puzzle az ikonja. Működik 12-őn tökéletesen.
Ha telepítetted, akkor a Telefon alkalmazásban katt a 4 pöttyre jobb oldalon felül majd beállítások és keresd meg a Hívások automatikus rögzítése és engedélyezd. A fevlett hívásokat a Hangrögzítő appban találod.
Fizikálisan: Sounds mappa CallRecord. -
Lalacs
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #21821 üzenetére
-
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #21775 üzenetére
Örülök, h rendben ment.
Vszínű az enyém is oda fog majd menni. -
Lacccca87
addikt
válasz
Sztyepadzso #21789 üzenetére
A32 5G van nálam mint céges, és amugy nem rossz. igaz szinte nulla a használata de 1-1,5 hetet kibír simán ha fullra feltöltöm
Megszokható dolgozós mobilnak ezek már tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged