- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy az alábbi kérdésemre nagyon egyszerű a válasz, de én a beállításoknál nem találtam.
Át lehet-e állítani úgy a telefont, hogy a bejövő hívást ne jobbra húzással, hanem csak érintéssel lehessen felvenni? Nagyon ritkán van olyan hívásom, ahol egy körben van a zöld felvevő ikon, és azt csak meg kell érinteni a felvételhez. Azt szeretném, ha minden hívásomat így lehetne kezelni. -
Player
csendes tag
Sziasztok!
A ROM frissítés terén nagyon gyakorlatlan vagyok, ezért kérem ne nevessetek a kérdésemen.
Mindjárt hozzálátok a B852 General Huawei Europa Lolilop 5.1.1 EMUI 3.1 telepítéséhez.
A leírás egyértelműnek tűnik, a végén van számomra némi bizonytalanság."A B852 magyar telepítése V2-t használó tagoknak."
Ezt ha jól értelmezem akkor a verzió 2-őt használó tagokról szól, azaz mint én is vagyok, KitKat 4.4.2 EMUI 3.0 van a telefonomon.
Azaz a B852 telepítése után ezt a B839 recovery-t is telepítenem kell!Kérem, hogy erősítsétek meg az elképzelésemet, vagy javítsatok ki!
Addig is a B852-őt megpróbálom telepíteni. -
Player
csendes tag
válasz
#86973952 #8267 üzenetére
Köszönöm a biztatást.
És rögtön egy nem igazán szakmai kérdés. Mikor még nem volt meg a telefonom (most április 1-jén vettem) láttam a P7-hez olyan nagyon vékony, hajlékony, és teljesen áttetsző műanyag tokot. Sajnos akkor nem mentettem el az oldalt, most meg nem találom. Arra sem emléxem, hogy kínai oldalt volt-e, vagy magyar...
Tud valaki segíteni, hogy honnan lehet ilyet rendelni? Egyébként akinek van, annak mi a véleménye erről a tokról? -
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy gagyi kérdésem: Hogyan kell ezzel a készülékkel képernyőmentést végezni?
-
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
Tudna adni valaki egy friss Hi Suite progit? Az sem baj, ha tud magyarul...
VCF --ket kellene átvinnem PC-ről a telefonra. -
Player
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #7806 üzenetére
Köszi neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Mobil flották
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mozilla Thunderbird
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest