- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordog
csendes tag
Hali. bocs a megkésett reakcióért. nekem van a telóhoz ilyen átlátszó tokom. ami nem tetszik benne, hogy a hátlapra rátapad, mintha nedves lenne, de csak foltokban, nem egységesen és így ... egyébként teljesen jól illeszkedik, gombok, csatlakozók a megfelelő helyen vannak. Nálam maradt az ász a nillkin bumper.
-
WaGGu
csendes tag
A működési elvét sajnos nem tudom
Ha minden igaz, a tok, kijelzőre simuló részében vannak jeladók (mágnesek?), amik elő tudják hozni ezt a kis ablakot. Nem akarok hülyeséget mondani, feltételezem.
A rögzítés viszont teljesen jó, semmi lötyögés, gombok elérthetőek, ugyanúgy bele kell csak pattintani mint a sima műanyagokba. Egyedül a merev kijelző-védővel volt bajom.
Én speciel nagyon szerettem a fém tokokat, de volt hogy nagyon leárnyékolták a térerőt, úgyhogy azóta sima szilikont használokCélnak megfelel (http://goo.gl/WjJpjl)
-
WaGGu
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest