Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantisz48

    őstag

    Üdv!

    Mai napon elég érdekes dolgok csinált a telefonom. Úgy kezdődött, hogy játszani szerettem volna a Thumb Drift nevű játékkal, de sajnos akadozott, minimum grafikán is. Gondoltam, hogyha bekapcsolom a képernyőkímélést, akkor jobban fog menni. Így is volt, de még minidig akadozott sajnos.

    Majd megpróbálom a V4-el, ott, szerintem nem fog akadozni. Jelenleg V3 van fent. (Bár szerintem ez nem aa ROM "hibája", hanem valami nagyon bekavarhatott, a működésbe, talán egy alkalmazás (?) )

    Ma reggel megnyitottam a Facebook alkalmazást, akartam görgetni egy kicsit, erre lefagyott. Annyira. hogy csak a hard reset segített (10mp ig nyomtam a bekapcsoló gombot, és újraindult). Miután bebootolt, megint megnyitottam, és megint lefagyott, de az volt az érdekes, hogy ugyan annál a résznél. Ekkor megint hard reset. A restart után kikapcsoltam a képernyőkímélést, gondoltam hátha az okozott problémát. De utána ugyan úgy lefagyott.

    (Néha szokott akadozni a scrollozás a kezdőképernyőn, de azzal nem foglalkoztam, mert nem volt zavaró)

    Meg akartam nyitni a Music FM internetes rádió alkalmazást, de nem tudtam elindítani. Rányomtam a lejátszásra, és folyamatosan csak "Rádió indítása" felirat volt. Jó hát beletörődtem, hogy most reggel nem hallgatok rádiót. DE ezután jött a fekete leves.
    Próbáltam elindítani valamilyen zenét ami a telefonon van, de mikor rányomtam, hogy lejátszás, akkor nem indította a zenét, hiába nyomtam rá semmi nem történt, ez volt a gyári zenelejátszóval. Ekkor megpróbáltam az Es File Kezelő zenelejátszójával, ugyan ez volt. Jó hát akkor rakok Youtube-ről zenét, kiválasztottam a lejátszani kívánt zenét, erre azt írja, hogy a videó nem játszható le. Kerestem egy másikat, ott meg csak töltötte be a videót, töltött és csak töltött, de nem történt semmi. Megnyitottam, a speedtest alkalmazást, hogy megnézzem, hogy az internettel van-e probléma. Erre lefagyott a telefon.

    Ekkor elhatároztam, hogy csak érjek haza, és felrakom a V4-et.
    Próbáltam egyet telefonálni, és miután lezajlott a beszélgetés, és elemeltem a fülemtől a telefont (A szenzor telefonálásnál kikapcsolta a kijelzőt, tehát ott nem volt hiba), azt vettem észre, hogy eltűnt a navigációs sáv, és az értesítési sáv helyén a fehér csík volt. Egyiket sem tudtam előhívni. Próbáltam hátha megjelenik a navigációs sáv, hogyha az ujjamat lentről felfelé húzom, a telefon képernyőjének alsó részénél, de nem jelent meg. Az értesítési sáv sem. Egyszerűen nem tudtam kilépni a tárcsázóból. A telefont sem tudtam lezárni, ekkor megint csak a hard reset segített.
    Bármi ötlet, hogy miért voltak ezek?

    Kicsit hosszú lett ez a levél, köszönöm hogy elolvastad.

    Üdv:
    Zoli

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák