Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CarTom #16522 üzenetére
Huawei -nél legalább annyi a hiba, mint az LG -nél. Azért amikor aktívabban jelen voltam a fórumon, sok témában, elég komoly dolgokkal mentek a szenvedések. Pl. G620s -nél friss ROM -on a használhatlan GPS, amit megkoronázott az, hogy nem volt downgrade -re lehetőség. Semmilyen módon.
Ez nagyon készülék specifikus. P7 -nél azért eléggé rendben vannak a dolgok, kis hibáktól eltekintve.
Samsungnál már nem írom ezt alá.
DE ha már LG, a sokak által kedvelt G2 engem szét idegelt a széria hibáival. G3 sem volt az igaz, ami nem magánvélemény. G4 -gyel viszont nagyon elégedett vagyok. 1366 órája volt utoljára újraindítva a telefon, és egy deka röccenésem nincs.
P7 -et imádtam, és imádom a mai napig. Annak ellenére, hogy GPU -ban bizonyos dolgokhoz kevés, de magasan hozza még a szintet. De igazából a mai napig is a játékok 99% -t jól el lehet rajta vinni. Customozás nélkül is.
Mellesleg én még mindig azt tartom, hogy a P7 -nek van a legjobb kijelzője Huawei -ek között. Persze a P8 óta használt új IPS technológia frankó, csak helyenként nem színhű, és alacsonyabb a fényerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest