Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
megfelelő rendszerhez tartozik hboot,e ha memkariról állítod vissza,de visszaállítás elött kitörlöd belőle a hboot-ot akkor nem frissíti elvileg, amúgy a te hibád nálam is előfordult egyedi rommal...most gyári van fent, azzal megszünt a hiba...nekem 1.27es hboot van rajt, ezzel minden rom megy a telón, gyári 4.0.3, cm9, cm10...bár az utóbbi kettőt nem sokáig használtam mert nagyon tetszik a sense
a függetlenítés leírását itt megtalálod, a bootloadert meg itt tudod nyitni ha felül azt írja hogy "locked", ingyenes!!!! csak reggelj be egy érvényes címmel
-
Beri
addikt
Egyébként általánosságok: idő után belassul, néha megáll 5-10 mp -re gondolkodni, random kifagyások.
Random fogyatékosok felrakják a 4398648645687 tört, haxolt alkalmazást, ennyi az egész.Nem azt mondom, hogy a custom romokban nincsenek fagyások, de jóval kevesebb, mint a gyárival, viszont jóval gyorsabb.
Cserébe alapvető dolgok nem működnek. Teljesen jó.randras_83:
Már csak egy tisztességes leírást kéne találnom. Ebben pl. a hármas pont nem egészen tiszta. Nekem nem locked vagy unlocked van fölül, hanem revolution, mert a telefon előző gazdája ipari elmebeteg volt. -
i.s
tag
Köszi,
biztos rájöttem volna mire a belakást lejátszom rajta, de a gyors segítség jól jött. A billentyűzetre nincs valami tipped, illetve a az oldalak közötti folyamatos lapozást meg lehet- e oldani.? Tehát arra gondolok, hogy adva van a 7 testre szabható oldalam melyek közt jobbra-balra tudok görgetni, de a hetedikről nem tudok az elsőre továbblépni csak úgy, ha a másik irányba görgetem, vagy a home gommbal összehúzva egy képernyőre a 7 oldalt, kiválasztom az elsőt. Az alap ICS.ben megoldott a folyamatos görgetés.
-
randras_83
addikt
Nem eltolódik, csak a rommal együtt települ is egy RIL fájl, ami nem biztos hogy a te telefonodhoz passzol itthon, nekem a GetRIL mindig mismatch-ot ír ki alapból az elegancia romok telepítése után. Mivel volt gondom a PYD vel meg a Wifi-vel, így felraktam azt a RIL-t ami a GetRIL szerint frankó és kicseréltem a kernel. Ezek után jócskán javult a helyzet. De ez csak egy ötlet, van aki nem hisz a GetRIL-nek. Próbálkozni kell, hogy melyik rom+kernel+ril verzió a legjobb a telefonodhoz.
-
randras_83
addikt
Esetleg RIL probléma is lehet, én nemrég cseréltem ki a RIL fájlt a GetRil-lel, egy próbát megér, bár az hogy nem csak a telót merítette le az gyanús. És tényleg sokat eszik ha szar a lefedettség. 3G nem maradt bekapcsolva?
Szerk: nekem pl a PYD kernel annyira nem vált be - korábban említett Wifi-s dolog miatt-, a Sebastian félével jobb az akksi-időm. Szóval azt is megéri kipróbálni, de ez mind telefonfüggő.
És persze az sem mindegy, hogy hány töltési cikluson vagy túl, 3-4 biztos kell mire beáll. Tedd fel a BetterBatteryStats-ot -
randras_83
addikt
Használd az AIO modot, jó a PYD-hez és a Sebastian féle kernelhez is. Mindent be tudsz vele állítani, amit nem arra meg ott a KernelTuner.
Link:
AIO Kernel MOD -
prebuds
aktív tag
HTC Sync nem volt a pc-n, lehet, hogy az volt a baj? Driverek elvileg megvoltak rajta.
Gyári ICS-et nem tudok most sehogy sem felrakni, előbb állítsam vissza az eredeti állapotot? Mert nekem az volna a legjobb, ha valahogy normálisan fel tudnám rakni az ICS-t. Csak nem tudom, most mitévő legyek, mit kellene letöltenem
Amúgy ezeket jegyeztem fel, ezek voltak az eredeti szoftveradatok: 2.3.4, 3.0
1.45.162.2 szoftverszám
hboot 1.18.0000
magyar piacra szánt készülékről van szó.köszi a segítséget!
-
nimfas
addikt
csak képernyő... de rákeresel és megnézed az ajánlatot... felmész a zagg.com oldalra, megnézed ott is... aztán megnézed az itthoni árakat... és döntesz :-) Megvenni nem fogom helyetted ;-)
Edenyke: na azt még megvárom.... ha neked sikerül nekiesek én is. Vagy megkérek valakit aki a környéken lakik (Siófok) és sikerült neki, hogy mondja meg mi a titok :-)
-
nimfas
addikt
Azt hiszem Ebay-ről rendeltem, mert itthon qrva drága volt.... gondolom ez most sem változott.
Igen, ez rendesen ráfekszik, annyi, hogy mikor felrakod akkor lehet bubis lesz 1-2 helyen, de ezek eltűnnek :-)
Még annyi, hogy nem lesz olyan csúszós a felület mint a többi fóliánál, picit tapadósabb felülete van.
1x le kellett szedni szervíz után, de ha vétel után beregeled a terméket akkor ingyen cserélik. (posta Írországba a régi fóliával)
Jelenleg ebay-en:
US $11.84+4.56 posta -től kapható.... -
Zsirmanc
aktív tag
alapvetően leginkább a saját gyári fóliáját lehet a legszebben rátenni. A többi, főleg az olcsók egy picit nagyobbak és emiatt rámennek a domború részre és ha már egy picit sem egyenes, akkor nem fog ráfeküdni. A buborékosságot sok fólia alól, bankkártyával ki lehet tólni. Több fajtát próbáltam és a gyári Sensi fólia a legszebb, az tart a legtovább és
könnyű feltenni. Sajna az olcsók vagy bubisodnak, vagy hamar karcos lesz, meg feljön a széle. -
szegto
senior tag
Én is elb*sztam vagy 2-t, aztán bevittem a speedshopban hogy márazonnal tüstén tegyenek rá egyet amit persze újból kifizettem, nem volt kedvem mégegyet a kukába dobni.
A srác 2 perc alatt felvarázsolta és kb ugyan úgy csinálta mint én csak neki nem lett se buborékos se semmi.
Szerintem gyakorolni kell aztán menni fog persze kérdés hogy addig mennyi végzi a kukában. -
hito
nagyúr
Kérlek, adj egy linket ahol magyarul le van írva, hogy mi az a CID, miért fontos, mi a szerepe, hogy kell rootolni ha a leírás alapján nem jön össze, miért nem jön össze, miért kell 25féleképpen flashelni különböző dolgokat benne mielőtt az ember felrak egy romot, melyiknek mi a szerepe, miért nem sikerül az s-off pedig elvileg mennie kéne, mi az a tacoroot, miért kell, mi a szerepe, miért dobja fastbootba azt a hibaüzit amit dob, stb...
Engedelmeddel én még ilyen bonyolult szopatós készülékkel nem találkoztam. Dell Streak-et fél óra alatt megcsináltam, Galaxy S, S2 szintén ennyi idő, bármit megcsináltam anélkül, hogy egy kérdést feltegyek a fórumba. Ennél a szemét készüléknél olyan szinten van megcsavarva a dolog és vannak az infók szanaszét, hogy sajnos igen, kérdeznem kellett. Elnézést! Szégyenlem, de ez van, bár szerintem a fórum azért (is) van, hogy segítsük egymást. Megtettem már én is jó párszor más topicokban.
-
f27
senior tag
Nem,én a gép nevét irtam le úgy ahogy a hátlapon van írva
Ott csak anyit ír a gyárto márkanévnek, hogy WITH HTC SENSE
Énmeg beírtam most ezt ide hirtelen
De ugye Sensation a neve,és igen adroid 4.0 akarnám feltenni a 2.3 helyett,csak azt írja a telefon nincs frisebb verzió etől. -
mumk1
addikt
Akkor ez van, viszont ez miatt nem cserélem le, mert különben jó kis rom.
Most fedeztem fel benne, tök véletlen, hogy a képernyőt lehet éleszteni az alsó érintős gombokkal is, úgy hogy a home gombtól indulva balról jobbra végighúzom az ujjam a négy gombon.Ezt a 3.6-os Sense is tudja?
-
nimfas
addikt
Köszi mindenkinek! :-D
Gyors reakciók voltak... erre a felfelé módosításra rá fogok kérdezni... jó 5let volt!!!!
Egyébként Pannon-Telenoros flotta: 3000 bttó körüli havidíj vmit varáltak rajta... nálam úgy van hogy 13Ft/perc (nettó) Mp alapon... 2000 Ft (nettó) lebeszélhető.. így havi 153,8 perc "ingyé" van, utána is 13/perc... 80 sms bennevan minden belföldi irányban.... bnővel és családjávan ingyen beszélek... meg haverral, aki benne van a flottában....
Köszi a válaszokat, akkor lehet bepróbálozok az 500-as nettel, miután megkérdeztem a felfelé váltást... aztán ha kicsi lesz, túlforgalmazási díj csak az elsőnél van... csak belassítanak ha túllépem az 500-at....
-
mumk1
addikt
Basszus, igazad van, csak a zene lejátszás megy, a telefon viszont süket vele. Meg se néztem hirtelen, csak megörültem, hogy egyáltalán sikerült összepárosítani, mert eddig az sem ment.
Más
Nagyon dilemmázok mi legyen a Sensation sorsa, most hogy kijött a T-nél is a ONE X, szívesen cserélnék mert tetszik.Ugyanakkor komoly indokot nem tudok felhozni magamnak, hogy miért is kéne lecserélnem.
Desire-ről más volt váltani, mert annak azért voltak nyűgjei, de a Sensation ellen hirtelen nem tudok semmit felhozni, pedig lassan 1 éves. Aszem alszok még rá párat.
-
petike2014
aktív tag
Annyi még,hogy mintha nem is lenne csak nagyon kevés mély ebben a ic rc-ben (eddig nem próbáltam), viszont most rádugtam egy beats audio fülest és azzal hibátlan a hang (az eq továbbra sem megy de legalább jól szól) 11 óra üzemidő 3g-n 40% merülés (100 perc kijelző aktív, 130mb adatforgalom wifin, kis angry space, 2 sms, 1 perc beszélgetés 5 perc gps 3 fénykép)
UI: Arra van valami ,hogy ebben a rom-ban levő böngésző úgy scrollozzon mint az 5.2.1-ben? mer itt csak szakaszosan enged és ez a halálom az ios-ben is.
-
-
kokler
aktív tag
Az eCare oldalán ezt a pontot javaslom. Lehet, hogy találsz könnyebben elérhető leadási pontot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest