Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Jelentem, elhagyom a Sensation tábort. Új választottam egy S4 Mini. ROMolgatás nem lesz a Knox miatt, de sebaj.
Még nem tudom mi lesz az XE-mmel. Sajna poros a kijelzője, így nem sokat kapni érte.Kösz mindent, főleg randras_83-nak!!
-
elmouse
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25169 üzenetére
Nekem tökéletesen működik a gps.
-
elmouse
aktív tag
válasz
Krisztián156 #25082 üzenetére
Gapps kell, a többi opcionális.
-
elmouse
aktív tag
válasz
honda130 #25076 üzenetére
Ha nem akarsz Sense-es ROM-ot, akkor próbáld ki Sultanxda CM11 alapú ROM-ját.
A legfrissebb 20140325-ös verzió van fent nekem. Gyors, stabil. -
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #24746 üzenetére
Ki vele! :-)
-
elmouse
aktív tag
Tanácsotokat szeretném kérni.
Már háromszor javíttattam a telót porosodás miatt. Legutoljára most januárban kaptam vissza, de már megint ott vannak azok a fránya porszemek a jobb felső sarokban.A hó végéig garis még, de nem tudom, hogy érdemes-e még egyszer beadnom. Eddig mindig a T-Mobile szervizbe vittem el és ők küldték tovább a HTC-nek.
Próbáljam a hivatalos HTC szervizben leadni, hátha akkor máshoz kerül? (Amúgy ez hol van?)
Vagy esetleg ismertek valami jó kezű, olcsón dolgozó szakit, aki megjavítaná nekem úgy, hogy jó is marad?
Köszi! -
elmouse
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24452 üzenetére
Az egy nagyon jó ROM, napi használatra is tökéletes. Én is használtam, csak 1 gondom volt vele: többször előfordult, hogy 3-4 fénykép készítése utána a kamera app bezáródott és nem is lehetett újra elindítani. Csak a telefon kikapcsolása segített.
Most azért nem használom, mert már megint szervizben van a telóm. -
elmouse
aktív tag
Az újonnan visszakapott kijelzőmön van egy nehezen látható folt. Ezt már akkor észrevettem, amikor visszakaptam, de gondoltam leszarom, annyira nem zavaró. Most meg azt veszem észre, hogy máris porosodik.
Kurva anyját a HTC-nek!Nem leszünk így jóban.
-
elmouse
aktív tag
Egy kis segítségre szorulok.
Van a 3D PingPong nevű játék, amit eddig csak a gyári ROM-on sikerült elindítanom.
Kipróbálnátok, hogy nálatok elindul-e?
Teszteltem még ezeken: Revelation 1.02 és Elegancia Blitz 4.0.0 (Sense 3.6)
Köszi! -
elmouse
aktív tag
Én másfél hete kaptam vissza a szervizből, és 3 estémet vette el az SOFF, de végül sikerült. Rájöttem, hogy csak az időzítés számít. A végén már magam elé raktam az órámat és kiderült, hogy túl sokat várok a két odaérintés között.
randras_83:
Minta fentebbiből kiderült, most nem kell a segítségedet kérnem, de a legelső alkalommal nélküled nem jött volna össze. Még egyszer köszi!
Ja és sok sikert az új telódhoz! -
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23223 üzenetére
randras_83
Én pénteken visszakaptam a T-Mobile-tól (ez volt amúgy a vállalási határidő is). Kijelző és fülhallgató (gondolom jack aljzat) csere volt.
Most gyári ROMmal nyomom, de ez egy akksi zabáló szörnyeteg.
Ha esetleg megint nem sikerülni nekem az S-OFF (mert béna vagyok), akkor kérhetek tőled segítséget? Úgy, mint múltkor.
Jól értettem, hogy ha visszakapod a tiédet, akkor eladod? Mi lesz az új telód? Mennyit lehet az XE-ért kérni?szezso15:
Én egy iPhone 3GS-sel toltam két hétig. Kínszenvedés volt!
Mondom ezt úgy, hogy egy 3GS-sel ismertem meg a tapis telók világát, és szerettem is. Csak aztán lett egy ZTE Skate-em (ami nem túl acélos), és rájöttem, hogy nekem inkább az Android való. Azóta vallom: soha többet iOS! -
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23014 üzenetére
Azt írja_ HTC__032. Ez az EastEurope. Hol találok ilyet?
BTW tök hülyének érzem magam. -
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #23003 üzenetére
Bevallom ebből nem sokat értettem .
T-Mobile-os XE-m van. Ahhoz melyik kell? Bootloader alól hogy kell elindítani? -
elmouse
aktív tag
Van egy HTC Sensation XE-m. Már megint porosodik a kijelzője, ezért vissza szeretném állítani a gyári állapotot.
Letöltöttem ezt: RUU_PYRAMID_LE_ICS_35_S_HTC_Europe_3.33.401.153_Radio_11.76A.3504.00U_11.24A.3504.31_M_release_281004_signed.exe
Ha elindítom, akkor elméletileg vissza kellene tennie a gyári ROM-ot, nem? Sajna meg sem szólítja a telefont. Mi lehet a gond? Lehet baj, hogy most MIUI ROM van rajta?
Ha a gyári ROM visszament, akkor hogyan kell az S-ON-t visszatenni? -
elmouse
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb Sense nélküli ROM?
-
elmouse
aktív tag
válasz
Blackbird71 #22174 üzenetére
Kell hozzá:
- Egy backup-ból a boot.img
- Innen a file-ok (az usb driver mappában levők nem)
Bemásolsz mindent pl. a c:\htc mappába.
Teló kikapcs. Összedugod a PC-vel. Bekapcsolod a telód, úgy hogy lenyomva tartod a hangerő le gombot. Bemész a fastboot-ba.
A c:\htc mappából indítasz egy parancssort.
Beírod: fastboot flash boot c:\htc\boot.img
Újraindítod.forrás: HTC Sensation Tudástár
-
elmouse
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22165 üzenetére
Megoldottam. Valamiért újraindításkor nem tudta flash-elni a boot image-et. Manuális flash-eltem fastboot-tal és így jó lett.
Ügyes vagyok na. -
elmouse
aktív tag
Vissza akartam tenni egy backup-ot, de csak a zöld HTC feliratig jut el a teló. Bármilyen régi backp-ot próbálok, ugyanez a helyzet? A restore-nál nem ír ki hibát.
Mi csináljak? -
elmouse
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #21728 üzenetére
Én lassan két hónapja használom a 3.2.22-es MIUI-t. Ez ICS alapú (4.0.3.).
A Sense-es ROM-okkal az volt a bajom, hogy mindegyik egy idő után belassult. Ez nem, de lehet, hogy a jó kernel választás is ludas a dologban. Most Bricked kernelt használok, főleg a Sweep to wake funkciója miatt.
A JB alapú MIUI-t is jó, csak abban szar a kamera (ld. feljebb.) -
elmouse
aktív tag
Van új MIUI. Lehet, hogy este megsasolom.
-
elmouse
aktív tag
Kijött a JB alapú MIUI:
http://miuiandroid.com/community/threads/3-3-29.19938/ -
elmouse
aktív tag
válasz
PTomi92 #21177 üzenetére
A Bricked kernel tudja.
Én is ezt használom, nagyon fain! -
-
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #20552 üzenetére
Mesélj! Milyen telók vannak abban a fiókban?
-
elmouse
aktív tag
Érdekes lépés a HTC-től:
A Sense-es ROM-ok vége? -
elmouse
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20136 üzenetére
Én arra gondolok, hogy lehúzom a status bar-t és ott vannak rögtön vízszintesen egymás mellett az ikonok. Az Elegancia-ban külön fülön vannak kapcsolókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest