Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
gzbotii #19501 üzenetére
jaaaa....nem akartam lenézően írni, csak még bennem van a tegnapi névnap másnapja.
Én is gsm-ben vettem. Ha nem ilyen, akkor meg kellene, hogy legyen 2 év Mo-i gyártói garancia+garanciajegye+számla, ha jól gondolom.De töltsd le play-ről a CID gettert és kiderül.
Egyébként én kinyitottam a sajátom, mert nem hiszek a bolti garniak.
Szerk.: egyébként jobban tetszik mint a szifon?
-
storm4
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
-
randras_83
addikt
válasz
gzbotii #19234 üzenetére
fönt volt nekem is, egyelőre nálam az elegancia viszi a pálmát. a viper is jó, jobban személyre szabhatod mint az elegancia-t,
A viperből az 1.4.0. volt, az nálam laggos lett, miután felraktam egy fixet, meg párszor kernelt cseréltem. Ez a másiknál nem fordult elő, sőt szerintem az elegancia nem eszi annyira az akksit, de ez is lehet a kernel miatt.
Kernelből a sebastianFM jött be 3.0.6-v.1.5.2.
-
RamboII
tag
-
RamboII
tag
válasz
gzbotii #19176 üzenetére
igen, volt sok androidom. S1, moto defy, galaxy mini, galaxy3, stb.. most van Note-om is a sensation mellett, de a hd7-et sem adtam el
Note-ot most adom majd el. Sokkal szebb a kijelzője mint a sensationé, de nem is szabad össze hasonlitani. Nem csak a felbontásra gondolok, hanem a színek is szebbek. Iphone-om nem volt, nem tudok összehasonlitásképpen véleményt alkotni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest